Gott nytt år på er!

Jag kommer inte skriva mer idag så jag önskar alla er ett gott nytt år, hoppas ni får en toppen kväll! Jag känner redan att jag kommer ha grymt kul ikväll :-D På morgonen har jag hunnit med att duscha, fönat/plattat håret, gjort i ordning maten som jag och J ska bjuda på. Det blir potatisgratäng med kött och våran special tomatsallad al á Jovan. Snart kommer Hanne, Jonna, Anna, Ronnie, Gepe och Daniel hit så jag måste duka och fixa klart mig. Jag vet inte hur håret ska se ut men det löser sig. Lägger upp alla bilder imorgon på nyårsfirandet, och ikväll kommer jag garanterat ta kort. Hörs sen, ha kul ikväll men inte för kul ;-)


Tomatsalladen


Alla bilder uppe imorgon! Kram E


Förbereder inför morgondagen

Hellu på er sötnosar, nu har jag precis kommit hem och tror ni inte att Micke O håller på att flytta in allt nu? Han och hans kompisar hjälper han att flytta upp allt, och dom plingar typ tusen gånger när dem går förbi våran dörr. Sen öppnade J och då sa Micke O att han ska ha värsta festen imorgon, dem kommer hålla på till typ 7-8 på morgonen, så jag funderar på att sova borta imorgon. Jag orkar inte komma hem på natten och höra på massa väsen från dem. Så jag får se hur jag ska göra.. Segt som fan att han ska flytta in. Men men, idag har jag varit och gjort naglar hos Therese, jag gjorde en traditionell fransk med lite glitter i, och alla naglar är mina egna utom en, då nu behöver jag bara fylla på gelé och inga tippar. Sen var jag förbi Vero Moda och köpte en plan B topp som jag tror kommer bli en plan A. Den kostade bara 300:- men det var 30% på allt i butiken så jag fick betala 210:- inte illa för en nyårs outfit ;-). Efter det mötte jag upp Jonna & Hanne, då drog vi till ett sushi ställe och en pizzeria (för att jag skulle köpa sallad) sen drog vi och käkade de på gymmet. Jag hade bokat tid tjugo i fyra åt alla oss tre, så vi fick en tid efter lite problem. Jag har också köpt en kuvert väska från Lindex faktiskt, som är jätte söt, jag tänkte ha den till imorgon för att jag orkar inte ha en stor klumpig väska med mig. Jag ska ändå bara ha lite smink och kameran med mig. Till toppen som jag köpte ska jag ha en kjol som går högt upp i midjan, med guldknappar på, det som är bra med tröjan jag köpte är att jag inte behöver någon bh under! (se bilden där nere). Jag ska ta en bild imorgon på hur jag ser ut, så kan ni få se den sen. Ikväll kanske Ronnie & Anna ska komma hit, annars vet jag inte vad som händer, jag måste raka benen och duscha om jag inte tar duschen imorgon, och sen måste jag slänga skräp och sånt.

Här är lite bilder på outfiten







Snyggt va? :-) Skriver mer sen, vet inte hur mycket jag hinner skriva imorgon, jag ska rulla håret, handla och sånt. Lägger upp bilder på nyårsafton i övermorgon.
Puss & Kram E

Nyårskänsla på hög nivå

Hejsan allihop, idag skulle jag med hanne till en galleria, men mamma ringde ochh frågade om jag skulle följa med henne ocyh syrran in till stan,och det gjorde jag. Hanne låg ändå och sov, så jag tänkte att stan är ändå bättre. Nu ska jag till centrum och möta upp Hanne,sedan ska vi till gymmet och sola. Vi ska ta en avokadosallad också, jag var sugen på det igår så vi tänkte vara nyttiga idag så man kommer i nyårsklänningen. Jimmy har köpt massa öl och en Champagne till nyårsafton. Skriver sen!


Kram E



God natt alla nära & kära

Nu ska jag gå och borsta tänderna för att sedan krypa ner i sängen, jag är så otroligt trött, sov ju inge bra inatt så det ska bli skönt att sova utan vovvar fast dem är söta. Orkar inte skriva så mycket mer gott folk, jag ska bara berätta att imorgon ska jag, Hanne och Hannes mamma Sussie till en galleria och shoppa lite, vi ska kolla på smycken till nyårsafton och en plan B klänning. Efter det så måste jag sola igen, måste hålla brännan till ons, plus att jag tänkte smeta på lite Dove body lotion med brun utan sol i, det ser snyggt ut eftersom jag har en liten brunhet i huden nu, då blir de inte gult om man tar lite grann. Men ska sova nu, jag kan inte ens tänka. Skriver imorgon! och jag ska försöka att komma ihåg att  fota!
Kram E

Nyårslöften 2009

Emmelies nyårslöften som ska utföras under året 2009

1. Ta körkort
2. Börja träna
3 Äta mer nyttig mat
4. Sluta äta onyttigt (godis, chips, Coca Cola m.m.)
5 Röra på mig mer
6. Fota mer med kameran (kan bli svårt)
7. Inte slösa upp alla pengar på onödigheter
8. Söka nytt jobb, är ett måste!
9. Boka solresa till sommaren-09
10. Köpa kläder som inte är svarta/vita, vilket nog inte kommer att gå..

Jag tror att det var alla viktiga punkter, om jag kommer på något mer som jag jag glömt skriva så skriver jag det sen. Nu ska jag komma på något att käka, är ruskigt sugen på en avokado sallad från gulan!
Kram på er /E

Myskväll igår med gott sällskap

Hellu på er! Vilken skön dag det var igår, Mary & Sandro kom och hämtade mig vid 6-7 tiden tror jag att det var, då åkte vi till Ica vid Marys jobb och handlade köttfärsås med champinjoner & paprika och till det pasta såklart. Det blev faktiskt jätte gott, jag älskar champinjoner så det var nice. Sen åkte vi ut till hundarna på landet och gick ut med dem, det var 3-4 minusgrader ute men det kändes som minst tio minus, så jävla kallt! Plus att jag inte hade någrq vantar så vi höll på att frysa ihjäl.. Efter en sen middag så kollade vi på en film som heter Taken, sen har inte kommit utpå bio ännu men den var grymt bra! Det handlar om en tjej som heter Kim (eller om de var Kimmy) och hennes kompis Amanda som blir kindnappade av gubbar som håller på med människohandel. Säger inte hur det går, men den filmen måste man se. När filmen var slut var klockan kanske lite innan halv ett om jag inte minns helt fel. Då gick vi in på datan och kollade runt på olika bloggar och kollade fotoalbum på facebook,  vilket var ganska roligt. Senare efter att ha kollat runt lite på datan så gick vi upp och la oss med hundarna. Vi somnade kanske lite efter halv tre, låg och snackade ett tag innan ví somna. Det var faktiskt mysigt. Sen på morgonen så gjorde Mary havregrynsgröt som bestod mesta dels av salt. Haha den var inte så god plus att vi inte hade någon sylt, vilket är konstigt för alla borde nästan ha någon slags sylt hemma(?). Vi åkte från pappa vid kvart över tre och då släppte dem av mig på gymmet, för jag skulle sola i 20 min. Måste hålla brännan uppe till nyårsafton! Den är trotts allt bara tre fucking dagar kvar, helt galet, sen är det 2009. Ikväll undrade Mary om jag skulle med på bio, men jag tackade nej för har typ inge pengar till sånt, plus att jag inte är så sugen att se någon av bio filmerna som går nu. Om dem skulle göra något annat, skulle jag kunna hakat tror jag, är ganska trött efter i natt för att hundarna la sig bredvid mig i sängen hela tiden och jag kunde inte röra mig till slut, och dem är inte smkå heller kan jag lova. Nästa inlägg som jag ska skriva är mina nyårslöften, (om jag nu tror på de).. Hörs sen!
Kram E

Shopping hela dagen, underbart!

Hej hej, nu har jag precis kommit hem från stan, usch vad mycket folk det var! Speciellt på Gina Tricot, men som tur var gick jag inte in dit. Jag handlade inget på rean, det fanns bara skit som säljs billigare. Men jag köpte iaf lite saker. Jag glömde såklart fota, men jag har iaf tagit kort på mina saker jag köpte. Jag ska iväg snart ut till pappa för att vara hundvakt med Mary & Sandro. Vi ska handla god mat och kolla på film och sånt mys. Hinner inte skriva mer för jag ska sminka mig. Hörs senare!


Koftan är köpt från MQ för 399:- Har även en grå!



Ett puder och två ögonskuggor från Make Up Store 495:-


Ett armband från H&M 59:-




En enkel tröja också från H&M 149:- om  jag inte minns fel (den ser enorm ut på bilden, ni får se den på sen)


Kram E

För mycket nackdelar för att vilja ha en kattunge

Nu kom jag precis hem, har varit hemma hos Ronnie och Anna, hälsade på dem och kollade på en skräckfilm. Dem har fått två kattungar, en vit och en svart. Så himla söta! Som vanligt glömde jag att fota, jag måste verkligen bli bättre på den fronten, utan bilder är bloggen inte lika rolig. Katterna heter: Bamse & Frasse, de är två killar som är lekfulla och så fina. Bamse (den vita) fes, och fy vad det luktade!! Efter det bajsade någon av dem i kattlådan och jag höll på att spy av lukten, jag ville ha katt innan det. Tänk att jag ska göra rent i deras bajslåda och mata,leka och vara med dem, plus att man kan inte resa bort från dem osv.. så nej tack det blir ingen katt för mig. Dem är bara  roliga i några timmar sen räcker det, katterna stör säkert en också när man sover, och när jag ska sova vill jag ha tyst, stilla, mökt och framförallt tyst. Så kräsen är jag om jag ska sova, och sen kan jag verkligen inte sova utan täcke/kudde. Jimmy brukar vilja ha musik på när han sover, och döv som han är så är det hög musik också. Nej, nej, nej det går inte för sig för en "Emelie sömn". Imorgon blir det stan, men jag vet inte om Mary ska med, för hon ska ut ikväll men jag hoppas att hon kommer iin med ett senare tåg. Lill E ska åka in med tio i elva tåget, men jag orkar int5e gå upp så tidigt så jag åker in senare och smsar henne när jag är inne. Danne,Angelique, Johan & Nattis skulle också in till stan, så jag ska höra med dem om jag kan haka på tåget in. Imorgonkväll ska jag och Mary vara hundvakt ute hos pappa (han bor typ i en skog) det kommer bli läskigt, vi kommer förmodligen skrämma upp varandra och kolla på en läskig film. Läskigaste stället i huset måste vara köket/hallen/trappen. Jag vet inte varför, men de är läskigast. Jag hoppas att Lill E också kommer ut, de blir mindre läskigt ju fler man är, eller om någon annan kan göra sällskap. Hundarna gör det iof lite mindre läskigt, det borde inte vara läskigt alls, för det är där ute det inte händer något. Men med alla fantasier man ha så blir de som de blir iaf.. I stan imorgon ska jag kolla på en nyårsklänning plan B OM jag inte skulle vilja ha den fina jag har beställt,men bara om och den ska inte vara dyr. Sen ska jag kolla på byxor, smink, tröjor och  mysiga koftor. Det skulle vara jätte bra, och kanske underkläder också, för att det är kul och inte för att jag behöver det. Men nu ska jag nog kolla på en film, sedan duscha och sen smörja in mig i min nya body lotion från The body shop! Försöker komma ihåg att fota imorgon i stan och på våran läskiga kväll ute hos pappa, två tjejer ute i ingenstans kan inte vara bra!
Kram E 


Hundvakt imorgon ute hos pappa med M & E

Nu är jag hemma från solariumet, det var jätte skönt att sola, efter det gick jag in till Mary och snackade lite. Vi kanske ska sova hos pappa imorgon och fota ovch så, jag  skulle ändå vara hundvakt imorgon kväll för pappa ska på kryssning med Micke och Eva. Jag tänkte ringa M vid halv fyra, för då har hon slutat, då ska jag kolla med henne om hon vil sova kvar där ute med Emma. Ikväll vet jag inte vad som händer, jag ska duscha och fixa mig lite sen får jag se vad jag orkar och vill göra. Mary skulle tvätta kläder om de inte händer något annat skoj. och imrogon ska vi shoppa bort pengarna som sagt..
Skriver sen, när jag vet vad som händer.


Kram E


Solarium

Hejsan allihopa! Jag  hinner inte kägga upp bilder nu på julklapparna, för jag tänkte åka till gymmet och sola. Mary tycker att jag är brun men jag ser det nog bara inte. Men jag ska sola iaf, nyår snart ju!  Jag måste berätta aff vi har fått en tvättmaskin! Den blev jag nog gladast för, så jävla bra och framförallt skönt!
Men jag skriver när jag kommer hem!
Kram E

Mys kväll med film

Hellu på er! Ikväll hade jag tänkt titta på en film och mysa, har ett glas coca cola här och en chips påse, fy Emelie! Men vi kan hoppas på att det blir nyttigare år 2009, annars vill jag inte visa mig på stranden. Appropå strand, så kollade jag resor idag till Cypern, jag vill verkligen åka dit, ska boka resa i Januari, så de är gjort. Försökte ringa Hanne idag, men hennes mobil är avstängd, så om du läser det här Hanne så ska du ringa mig! Jag kunde inte svara på ditt sms igår för att korkad som jag är så glömde jag telefonen hemma, så när jag kom hem igår så hade jag 14 meddelanden och missade samtal från många (populär). Imorgon ska jag åka och sola solarium, jag måste sola nu innan nyårsafton så jag inte bländer alla. Jag skriver sen, och då ska jag lägga upp bilder på mina julklappar, men de får  nog bli imorgon. (Mary, hör av dig imorgon när du slutar.)
Kram E


Mer julbilder..

Mer julbilder till Mary!













Kram E

Lite bilder från julafton 2008

Hellu! nu är jag äntligen hemma från allt julfirande.. Jag har haft en jätte bra jul frrån både mammas och pappas sida. Fick  en del pengar så jag, Emma och Mary ska in till stan på lördag och shoppa lite. Jag tänkte kolla på mysiga koftor, väska, jeans och smink från Make up store. Nu ska jag gå in i duschen men innan här är bilderna från Julafton hos pappa!

Här sitter kusinerna/syskonen

Kusinerna

Pappa & Tissi

Sötaste Tissi

Pappa, eller jag menade tomten, renen var förkyld & packad

Trollunge & Jag

Tissi med sitt äpple, så jävla söt!


Kram E hörs sen!

Alla julaftonbilder kommer upp snart..

Haha, jag såg att jag fick en ganska rolig kommentar av mina galna släktingar! Jag är dålig på att uppdatera nu när de är jul plus att jag har andra saker i livet som är viktigare än min dator! Men julen har varit helt underbar, igår var jag hemma hos pappa och firade jul. Jag fick en guldring,  hårfön, body butter, tvål från The body shop, en peersonlig kalender, pengar mm. Och nu sitter jag hemma hos mormor med mammas släkt och jag har fått en vit bärbar dator som jag sitter och skriver på nu. Fast det visste jag att jag skkulle få, men nu får jag äntligen använda den. Jag fick pengar, väska, hud produkter och massa annat mysigt av "mammas sida". Jag måste hem och fixa med datorn sen, föra över alla bilder osv.. Men jag skriver sen, lovar det MARY & EMMA! Då ska jag lägga upp bilderna från julafton.
Kram E 

GOD JUL!

Jag hinner inte skriva något om vad jag har gjort,
men jag gör det imorgon efter julen!
PUSS OCH KRAM & GOD JUL PÅ ER!





Kram E

Topp tio affärerna (ej i ordning)

1. VILA - dem bästa Vila butikerna finns i Gallerian och på Götgatan 85A i stockholm
2. H&M - den bästa h&m ligger mitt emot Gallerian och har tre plan, där finns också snygga skor och accesoarer, en till bra h&m ligger på Götgatan men dem har bara Divided.
3. ZARA - ligger vid Kungsträdgården i Stockholm, snygga kläder, skor, väskor mm.
4. MQ - den bästa Mq butiken enligt mig ligger också i Gallerian.
5. Gina Tricot - den absolut bästa ligger på Götgatan, den har två plan och är jätte stor (fast dem har inga bra smycken) 
6. Bianco - En sko butik som också ligger i Gallerian, dem har snyggaste skorna för en fest.
7. Vero Moda - Gallerian har klart bästa Vero moda butiken. (många av dem bästa affärerna ligger i Gallerian enligt mig själv)
8. Asos - En butik online, man kan bara beställa kläder, smycken, skor, väskor mm därifrån men dem är sjukt snygga. man går in på www.asos.com
9. Zanzlöza Zmycken - är en smyckes butik som ligger nära Biblioteksgatan, och gatan heter Jakobsbergsg. 9 i Stockholm.
10. Top Shop - dem är ganska så bra överallt faktiskt har inte direkt en favorit butik.



Jag skulle kunna skriva hur mycket mer som helst, men de här butikerna går jag oftast in i när jag är ute och shoppar. Skriver mer sen.
Kram E

Dagen före dagen före dopparedagen!

Hellu, glämsk som man är så glömde jag helt bort att jag hade en kamera med mig. Jag hade tänkt fota när vi sprang runt och julhandla, men det blev inget av med det. Svt kom fram och filmade oss och de kommer sändas på aktuellt ikväll, dem intervjuvade Rinnie & pappa och jag finns med i bakgrunden. Vi hann med ganska mycket, fast mina julklapar ska dem handla imorgon eftersom jag var med och handlade idag. Imorgon som sagt ska jag, Hanne och Petra in och julhandla, det är ganska nkul att göra det sista minuten och då måste jag verkligen hitta allt, det finns inget: "jag åker in imorgon istället" så då kommer allting blir gjort. Jag måste köpa mer julklapps papper imorgon också, hoppas jag inte glömmer det! Imorgon inne i stan lär det vara hur mycket folk som helst, lönen kommer in på kontot och sen julafton, de kan ju knappast bli värre. Vi sattsar på att åka in så vi är där tidigt, så vi inte behöver stressa oss igenom hela Stockholm. Vi kanske ska vara inne runt elva, halv tolv. Jag måste ringa och kolla med brudarna hur vi ska göra. Efter julshoppingen med pappa så körde han mig till gymmet, jag solade i tjugo minuter och det räcker faktiskt bra, plus att jag ska sola imorgon också, sen är det press som gäller fram till nyår. Ikväll har jag nog inga planer förutom att duscha (luktar solarium) och sedan raka benen, det blir en lugn kväll med en film och tända ljus.
I nästa inlägg ska jag göra en topp tio lista på de affärerna jag tycker bäst om och dem är inte i ordning.



Kram E

Julshopping med pappa och Rinnie

God morgon! :) Jag har precis ätit havregrynsgröt med äppelmos och en julskinkmacka med senap. Kan det bli godare? 
Nu hade jag tänkt följa med pappa och köpa alla julklappar! Fast jag får inte vara med när dem köper till mig, men då ska jag köpa lite annat ändå! Efter vi har julhandlat så ska pappa köra mig till gymmet så ska jag sola, jag måste verkligen göra det idag fast jag blir trött efter julhandeln. Men men vi hörs sen, då ska jag lägga upp bilder på shoppingen! 
Kram E 

Min klänning är borta

Imorgon blev det ändrade planer, Jag , Hanne och Petra ska in till stan på tisdag istället. För då har både jag och Petra pengar.  Men imorgon förutom solariumet på gymmet så blir det liten julklapps handling för mig i Centrum. Jag ska ta kort på det jag har köpt imorgon. Tycker det är jätte kul att köpa julklappar fast det inte är till mig själv, ego som man är..
Klänningen jag ville beställa från Stylebystars verkar inte finnas (?) Jag kollade efter den där men man kan inte "trycka" på den på första sidan, och sen när jag trycker på klänningar så hittar jag de inte. Den kanske är slut? Men man brukar skriva slut i så fall, inte ta bort själva bilden. Jag blev jätte ledsen, min älskade klänning är borta! Haha.
Nu känner jag faktiskt för att gå på en lång promenad, jag har lov så behöver inte gå och lägga mig tidigt, men jag tänker inte gå själv. Men som vanligt är jag rastlös, somnade i ca två timmar nu på kvällen så jag är inte alls trött. Men men,  jag får se om jag skriver mer ikväll annars imorgon!
Kram E



Loooooove

Här är lite bilder från Jennies födelsedag













Kram E

Två saker gjorda, bra Emelie!

Seg som man är så solade man inte solarium idag, men jag har tänkt sola imorgon och på tisdag för att få färg innan julafton. Jag har solat regelbundet så då är det lätt att få färg på två gånger, om jag inte hade solat något så hade jag inte fårr färg, de tar kanske tre gånger innan man får en snygg färg. Men det viktigaste för mig är att få en riktigt brun färg till nyårsafton, då är det pressa som gäller, jag gillar inte att sola så mycket men men..  Jag fick iaf två bra saker gjorda idag det var att storhandla mat och sen färgade jag Pernillas hår, det blev skit snyggt. Innan var det ljusa toppar och en utväxt på kanske tio centimeter med gråa hårstrån men nu är det brunrött så snyggt! Nej nu ska jag faktiskt duscha och sedan kolla på en film kanske 8 Mile med Eminem. Imorgon måste jag berätta att jag ska in til stan med Hanne & Petra, vi ska julhandla såklart! Men skriver imorgon
PUSS E


Stylebystars

Sådär ja, nu har vi varit och handlat mat och sen har jag slagit in julklappar. Tände fjärde ljuset idag i våran adventstake. Idag blir det ingen bio eller smoothie för min del, jag måste ha kvar pengar till de andra julklapparna. Så om jag får tag på Hanne så ska jag fråga om vi kunde åka in på tisdag istället för måndagen, för då har lönen kommit. Dem jag ska köpa till är Familjen hos pappa, mamma, Hanne, Mary och syrran såklart! Det enda jag vet vad jag ska köpa till är Mary, dem andra vet jag faktiskt inte! Mormor och morfar borde också få något, så mycket som dom har ställt upp på mig. Men men det får vi se på tisdag.. Idag borde jag åka och sola solarium, men jag vet inte om jag orkar det, kanske kan ta det imorgon, har jullov nu så det kan jag göra när jag vill, utan att tänka på skolan. Efter jag har varit och solat (om jag nu gör det) så ska jag bara ta det lugnt, ta en varm dusch, titta på en lång bra film och bara koppla av. Idag ska jag egentligen övningsköra men känner inte riktigt för det.
Jag var inne och kollade på asos, Sytlebystars & Nelly.com för att kolla om jag hittade något fint, egentligen borde jag inte gå in på sånna hemsidor för jag vill alltid köpa något, men nu ska pengarna gå till allt annat en en klänning från www.stylebystars.com  Men den är ju så otroligt SNYGG! Den skulle jag kunna ha på mig på min 18års dag! Om det inte var jul nu så hade jag beställt den på en gång, men nu har jag inga pengar som ska gå till mig själv. Men ego som man är så förvånar det mig inte alls om jag beställer den. Nej nu ska jag sluta drömma! Tänkte lägga mig ner i soffan och glo på tv. Hörs sen!
Kram E


Helg uppdatering..

Hej bloggen! Är som vanligt dålig på att uppdatera på helger, har aldrig tid för det. Men i fredags var vi ute och käkade på Söder för att fira Jennie. Först var Jag, Carro och Jennie hemma hos Carro för att för fira lite och fixa oss en extre gång. Vi lyssnade på musik, rotade i carros garderob och hade jätte kul. Sen körde Marcus (Carros brorsa) in oss till resturangen och där mötte vi upp Sophia. Det var jätte mysigt där inne, och det ligger lite avskilt från allt annat. Efter middagen tänkte vi dra till EH på Stureplan för att ta en fika, men de var stängt för dem skulle ha något speciellt där inne, så vi letade andra cafén vi kunde sitta  och mysa på. Det slutade med att vi hittade ett café utanför Åhlens. Det var helt okej, men helt
fel folt, man kände sig inte bekväm där inne. På bilden är det Sophia längst fram til vänster, Carro bakom och Jennie längst bort till höger och sen är det jag i randig klänning. Jag tyckte iaf att det var en klart lyckad kväll! Efter fikat kom Mary, Sandro, Emma och Andre och hämtade upp mig sedan åkte vi hem för klockan var ganska mycket.
I lördags var jag och Hanne inne i stan och köpte julklappar, jag hann bara köpa till en person men ska in igen på tisdag för att handla mer. Sedan på kvällen var Ronnie och Anna här då bestämde vi oss för att gå till ett övergivet sjukhus som nu har blivit lägenheter, sen gå till kyrkogården. Och när vi ska gå ifrån kyrkogården så får jag ett sms där det står: "Hej hej" och jag skulle skriva tillbaka och fråga vem det är men det gick inte att skicka tillbaka, så jag tänkte ringa upp men det gick inte heller, sen så när vi kom hem tänkte jag kolla upp numret på eniro.se och så ser jag att det är mitt eget nummer! Fan vad läskigt, hur kunde jag få ett sms just då?! Jag blev iaf jätte rädd och samma kväll blev en killkompis misshandlad och ringde mig och vi har inte snackat på ett halv år, scary!
Nu ska jag dra och handla mat och sedan blir det förmodligen solarium!  Laddar upp bilder sen!
Kram E

.

Champagne hos Carro

Hejsan! Nu har jag precis kommit hem till Carro, och Jennie som vi ska fira är här nu också. Så vi måste skynda oss för vi ska åka vid fem tiden, och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig. Jag ska rota igenom Carros kläder och kolla om jag hittar något fint. Jag fick låna kläder av Mary men jag hann inte åka hem till henne, vilket var synd för hon har snygga kläder! Men skriver sen och lägger upp bilder på kvällen.
Puss E


Lov i två och en halv vecka!

Nu har jag kollat på Anna Skipper (du är vad du äter) och efter det Nytt läge. Ganska skön kväll, bara slappar och är rätt trött. Jag började åtta imorse och slutade halv sex så är ganska så trött efter den lååånga dagen. Men julfikat i skolan var mysigt, vi var i salongen och hade ställt fram bord, släckt ner och tänt ljus och massa gott var det på borden. Jag och Jennie köpte en julgrupp till Anki, med tomtar och sånt fint i. Och nu har jag entligen lov i två och en halv vecka!! Ska bli underbart skönt att sova ut imorgon. Just det imorgon är det fredag och Jennie fyller år, så jag, Sophia, Carro och självklart Jennie ska ut på söder och käka, vi har bokat bort klockan 18.00. Men innan stan ska jag sola om jag orkar och inte sover allt för länge. Natti natti! Skriver imorgon.
Kram E


Önskelista

- Presentkort på Åhlens/Make Up Store
- Stor fön
- Hår produkter som hårspray, glansdroppar, stor hår borste
- Ny mobil telefon
- Headset (tror det stavas så haha)
- Smink
- Kläder
- Ny väska
- Skor
 Nu vet du det Mary ;)
Idag hade vi julavslutnings fika, men innan det hade jag mormor som permanent prov, det gick jätte bra! Mormor sa att hon aldrig har haft en sån fin permanent. Och det tror jag inte heller för mamma har permanentat henne innan och jag vet ju att hon inte alls har något tålamod. Nu har jag precis duschat så ska föna håret alldeles straxt. Vet inte vad jag ska göra ikväll, jag ska ringa Mary när hon slutar, alltså vid 22 tiden. Hon är ledig imorgon så vi kanske ska ses men dår se senare om det blir så. Skriver sen, ska käka lite middag nu också!

Puss E


Efterlyst..

Sådär ja, för några timmar sedan klippte jag farmor i en page. Nu såg det ut som farmor igen, innan var det alldeles för långt, blev fint faktiskt. Mary & Giulia var här och hälsade på också. Efter det så följde jag med Mary hem, hjälpte henne med att bära ner kläder till tvättstugan, och sen kollade på tv. Jag blev så sjukt trött så jag bad dem köra hemj mig, så jag kom hem för en timme sedan. Men nu ska jag kolla klart på eftetlyst. Skriver imorgon när jag också har lov!
Kram E (på bilden ser ni Tissi när han var bebi)


Efter morgondagen är det lov..

Hejhej, idag har det varit en riktigt skön dag, började med att vi skulle hålla lektion, men det var bara tre stycken som höll lektionen och efter de fick vi sluta materialkunskapen. Så vi hade ca en och en halv timmes lunch, sen började vi klockan kvart i ett med försäljning och service. Då gjorde vi charader (om de nu stavas så?) sen en skiss lek, vi hade riktigt kul, alla skrev och mitt lag vann såklart. Vi var så högljudda så våran rektor Carin kom och sa att vi skulle vara tysta. Hon förströde stäningen men det var kul ändå! Idag ska jag klippa farmor runt fem tiden, efter det har jag inget planerat, kanske träffa Mary om hon kan? Jag skriver senare!
Puss och Kram E 

Titanic 21.00 ikväll

Nu har jag duschat och käkat, ska snart tvätta kläder och åka hem till mormor och prov permanenta henne. Ikväll ska j
ag se Titanic, den filmen är så bra!! älskar verkligen den, allt är så bra och jag gråter varje gång när jag ser den. Filmen lär vara klar vid ett tiden med tanke på att den är tre timmar plus reklamen. Imorgon är det som vanligt materialkunskap och därefter försäljning och service som gäller, dem lektionerna är slappa och sköna så det gör inget om jag lägger mig lite sent idag. Idag på praktiken, gjorde jag och Merja en julklapp till deras säljare, i en fin blå påse la vi i massa korv, ostar, oliver och massa annat och en absolut vodka. Jag har ingen bild på påsen men jag tog en bild på den tjusiga flaskan. Det är ett fodral som är gjort av palljetter, skit fin faktiskt.
Nu ska jag läsa lite blogg, hinner inte sola idag jag får ta det på fredag när jag är ledig.
Kram Emelie

Snart är det jullov, bara två dagar kvar..

Nu är jag hemma från praktiken, idag har det gått jätte bra. När jag kom till salongen så ville Eva att jag skulle klippa henne, så gjorde jag det, hon blev jätte fin. vi klippte lugg och sneddade ner på sidorna. Efter någon timme kom mamma, så färgade jag hennes utväxt och Merja klippte henne litegrann, hon blev snygg som vanligt (det var ju jag som gjorde det..) Sen köpte mamma ett schampo och balsam till mig på en liter, så nu har jag entligen ett bra schampo igen som man får volym och mycket glans av och som bevarar färgen. Idag har jag tvätt tid klockan sju, efter det tänkte jag sola och hälsa på Mary, men jag vet inte om jag kommer hinna, för att jag ska permanenta mormor, får se hur det blir med allting. Och sen ska jag klippa farmor imorgon klockan 17.00 och på torsdag har jag två prov i hantverksteknik, och jag kommer aldrig hinna med båda proven.. vet inte vad jag ska göra faktiskt, imorgon måste jag prata med Anki om hur jag ska göra. Vill bara stanna hemma dem här sista dagarna men jag måste gå till skolan. Nu ska jag hoppa in i duschen. Skriver sen!
Kram Emelie

Bilder från Wallmans

Här är bilder från kvällen














Och middagen gick på...



Kram E

Dålig uppdatering men här kommer ett långt inlägg.

Sådär ja, nu ska jag bli bättre på att skriva, jag har nästan inte hunnit skriva något alls i helgen som har varit. Vi börjar med fredagen, då var jag, Mary, Sandro och Bea inne i stan för att hitta kläder till lördagen/jushopping, inte för att vi hann julhandla men vi skulle ha gjort det. Det blev istället massa festkläder som vi hade på oss i lördags. Inne i stan mötte vi upp Emma L (kusinen) så hon gick med oss och titta runt, vi hade panik för allt stängde klockan sju och vi var inne vid ca 18.00, men som tur var har SOUK gallerian och Åhlens City öppet till klockan 20.00 Så vi hann gå där också. Jag köpte en jätte söt tröja inne på VILA i gallerian. Efter shoppandet så gick vi till bilen och därefter Olearys, som ligger ? kommer inte ihåg vad gatan heter men garaget hette rådhuset så det var där någonstans.. (mitt lokalsinne och det där med namn är inte det bästa). Jag och Sandro tog en fet hamburgare med extra bacon och pommes, hur god som helst medans duktiga Mary & Bea tog en sallad med vitlöksbröd och lilla emma tog bara pommes med sås. Hade sån himla ond mensverk också så kunde inte äta mycket, men det lilla jag fick i mig var jättegott. Efter Olearys så åkte vi och hyrde film och kollade på den hemma hos Bea. Men alla var jätte trötta, speciellt Sandro, han somnade och Emma L höll på att somna, själv var jag pigg, men vid två tiden så körde dem hem mig som tur var för det var en våldträckt där den natten exakt efter dem hade kört hem mig. Sen i lördags var jag, pappa, Rinnie, Emma C, Emma L, syrran, Staffan och Morgan på julmarknad på skansen, vi var där vid tre tiden och det stängde klockan 16.00 så det var lite otur men ändå inte med tanke på att jag och Emma L frös ihjäl om fötterna, det var så sjukt kallt och jag hade bara ett linne under jackan. Men till slut var det ganska lugnt för jag kände inte av fötterna, om nu det var positivt (?) Efter det kalla marknaden tog alla vi en stor taxi till Strand Hotell och tog en drink och fixade oss innan vi skulle till det hemliga julbordet. Vi satt där till halv sju då vi skulle vara, dit vi nu skulle.. Sen gick vi ca 20 meter så var vi framme och det hemliga stället var WALLMANS SALONGER!! Jag har alltid velat gå dit och det var så underbart kul!!! Det är en resturang där det är show, dans och song. Alla servitriser/servitörer sjöng och dansade också, det var så kul, jag måste dit igen alltså. En oxfilé tallrik kan jag inte kalla julbord haha, alla tog det om jag inte minns fel. Det kan ha varit det godaste jag har ätit, jag brukar inte tycka om oxfilé men den var riktigt god! Sen hade pappa sagt att jag och Morgan fyllde 18 till en av dansarna så dem kom fram till och och pratade i mikrofonen så ala sjöng för oss, sen kom tjejerna fram till Morgan och började pussa på honom och tog bilder på oss! Oförglömlig kväll. Efter tolv slaget så blev det dansgolv, så vi stog där ett bra tag och dansa innan pappa sa att taxin var utanför. 

Kram E


Julmarknad på skansen sedan julbord..

God morgon! Idag ska jag på julmarknad på skansen och där efter på julbord på ett hemligt ställe, pappa säger inte vart vi ska, så jag får skriva det efter julbordet. idag/kväll ska jag fota så ni kan få se min dag. Igår hade jag jätte roligt/mysigt, jag trivs så bra i deras sällskap, alla är glada, mysiga och underbara människor. Vi var först inne i stan och kollade kläder, jag köpte en söt svart topp som jag ska ha på mig idag. Mary köpte en jättefin svart kjol från divided, Bea köpte en snygg klänning från JC och Sandro köpte en tröja på French Connection och en skjorta att ha under. Efter shoppandet så åkte vi till en Olearys som ligger inne i stan, ingen aning om vad gatan heter faktiskt, men det låg i ett hörn vid rådhuset kan man säga. Där käkade jag en hamburgare med paprika, bacon, champinjoner så himla gott! Sen så beställde jag en Cola, det är en vana att beställa det när servitrisen frågar vad man ska dricka. Nu måste jag göra mig iordning pappa kommer runt ett tiden, fast han kan aldrig hålla tider så det lär bli efter ett.. Skriver senare och jag lovar att ta bilder!
Kram E

Utgång..

Nu har jag för ett litet tag sedan pratat med Mary, och dem ska komma och
 hämta mig istället för att jag åker till centrum.
Så nu måste jag i stort sett klä på mig och gå ut. Hörs senare!
Kram E












Fredagen är äntligen här

Hejsan! Hinner inte skriva i bloggen idag, ska in i duschen snart och fixa mig, sen vid fyra tiden ska jag möta Mary och dem andra i Centrum, sen tar vi bilen/tåget in. Vet inte om vi ska åka komunalt eller inte. Imorse var jag på svenska lektionen och gjorde klart mitt och Carros arbete (iaf nästan klart) sen efter det åkte jag hem, mår inte på topp men hoppas de blir bättre. Inge kul att gå och må dåligt i stan. Inne i stan ska vi shoppa/handla julklappar. Sen måste vi eller jag käka någonstans, de kommer nog bli mys. Vet inte när jag kommer hem eller vad vi ska göra efter stan, så vi får se om jag skriver senare eller inte! Jag ska ta med mig kameran också.
PUSS E


Fredag imorgon!

Nu har jag duschat och läst 100 sidor idag tror jag, lite mer kanske. Men jag är fortfarande inte klar, nu orkar jag vrkligen inte läsa mer, håller på att somna varje gång jag bara tittar på boken. Har precis duschat, så nu är jag ren och len. Smörjde in hela kroppen nyss i en lotion från The Body Shop som doftar jordgubbar.
Jag måste bli bättre på att lägga upp bilder på bloggen, jag hatar själv när det bara är massa text, så jag tänkte börja använda min kamera mera än vad jag gör. Orkar inte skrivfa mycket mer idag, kanske skriver senare annars skriver jag imorgon när jag kommer hem från svenska lektionen. Lovade Carro att komma för vi måste redovisa, men efter den tror jag att jag åker hem igen får se imorgon :) Bilden är från magaluf, den passar ju bra för imorogn är det fredaaag!
Kram E

Bränn upp en lastbil med mat = fler djur slaktas

Sådär, nu är allt jag skulle ha fixat idag fixat. Har handlat, läst, vikt kläder, dammsugat och lagat Tacos. Vilken underbar hemmafu man är. Nu ska jag bara koppla av blogga lite och läsa lite till ur boken, den är skit bra men den verkar aldrig ta slut och så kul är det inte att läsa. Efter att ha läst ett kappittel eller två så ska jag in i duschen, och göra en ansikts mask, gud vad skönt det ska bli. Var det någon som såg  Insider igår? Vilka idioter, det handlade om ett gäng ungdommar som demostrera utanför en päls butik inne på Söder, att han skulle lägga ner och det är synd om djuren och skit. Dem hade till och med hotat hans barn för dem ville att han skulle stänga butiken. Snälla låt stackars gubbe ha sin butik ifred, varför inte gå och trackasera NK eller något annat ställe som också ha pälsar, eller Ica som har hur mycker djur som helst. Sen var det en kille som var med i programmet som sa att dem hade bränt ner massa Scan billar med mat i, men då har djuren dödats helt i onödan, det är väl bättre att dem kommer till någon nytta än att bränna ner skiten (?) I England hade de här gänget grävt upp ett lik och skrev till en pälsbutik ägare och sa: "att ni får tillbaka henne om ni stänger butiken" Alltså fattar ni vilka idioter?! haha sjuka människor det finns i den här världen, och när dem bränner ner lastbilar med mat i måste ännu fler djur slaktas, tänk på det! Skriver senare nu ska jag läsa ;)
Kram E

Tacos tonight

Nu har jag läst många sidor i min bok, och ska fortsätta läsa senare. Jag måste åka och handla för vi har inge smör mm, känner inte alls för att sätta mig på en buss och sedan släpa hem allt.. Men men det är sånt man måste ta. Jag skriver senare när jag har kommit hem.
Kram E

God morgon Sverige

God morgon, idag har jag varit hemma från skolan pga massa omständigheter.. Det behöver vi inte gå in på nu, men idag tänkte jag sitta med ett täcke runt mig och läsa boken, så mycket som jag orkar sen får jag läsa mera så den blir utläst till imorgon. Jag vet inte om jag ska till skolan imorgon det beror på hur jag känner mig, fast jag måste gå på svenska lektionen och redovisa med Carro sen får vi se om jag stannar kvar eller inte. Imorgon ska jag till stan med Mary och dem andra, är inte säker på vilka som ska med men hoppas jag orkar bara, måste vila upp mig idag så får vi se imorgon hur det blir. Nu ska jag göra lite frukost och en kopp te för att bli lite piggare. Skriver lite senare under dagen!
Kram E

Sommaren 2009

Tjaa! nu har jag läst två långa kapittel i min bok, den är så bra men jag kommer somna om jag läser mer, så jag tänkte läsa mer imorgon. De ska vara utläst snart så jag måste läsa ganska mycket nu, men det kommer gå bra, det hade varit en annan sak om jag skulle hata boken. Då hade jag förmodligen aldrig läst den. Imorgon funderar jag på att vara hemma, jag mår inte så bra idag, vet inte vad det är med mig. Plus att jag är så trött, har förmodligen sömnbrist på kuppen. Jag skulle behöva gå den hära sista "hela" veckan i skolan, men om jag sjukanmäler mig imorgon så gör det inget för jag har varit i skolan i stort sett varje dag hela tiden från vi började i sommras.
Nu håller jag på att tittar på magaluf programmet och Roomservice, vet inte riktigt vilket av dem jag vill se så jag kollar på båda. Idag har jag föresten slutat dricka Coca Cola, det är så sjukt mycket socker i det så nu ska jag sluta med det, jag kommer bli fet och sen kommer mina tänder gå sönder. Jag har tänkt att äta rätt också, strunta i godis, chips och allt annat skit man trycker i sig. Sista Colan drack jag igår på kolgrillen. Nu är det sommaren 2009 som gäller!
Jag hade tänk lägga upp en bild men det funkar självklart inte! Hörs sen.
Puss & Kram E


Ny granne & Polis utanför

Nu är jag hemma från körandet, det gick faktiskt bra idag, riktigt bra måste jag säga. Innan jag skulle ut och köra medans jag väntade på mamma så plingade det på dörren och vi har inget kikhål så man kan se vem det är, så jag fick för mig att det var mamma som skulle komma in. Så när jag öppnade dörren, så stog Micke O där. Han sa att han skulle flytta in den 19e!! Kommer ni ihåg inlägget som tror jag hette "ett helvete till granne" det är han som ska flytta in. Vilket skit alltså, bara jag får sova på kvällarna och han inte kommer och plinga på dörren så är det lugnt. Och nu när jag kom hem från körandet så ser jag och mami en polisbil som åker runt här inne i området, dom kanske letar efter honom?! Haha, shit alltså..Hanne hade föresten hittat en sista minuten resa till tenneriffa som var jätte billig, måste ringa henne om det sen. Nej nu måste jag sätta igång och läsa min bok. Hörs sen! Föresten glöm inte titta på EFTERLYST ikväll, min granne
kankse kommer med ;)




Puss och Kram E

Två dagar kvar till helg!

Hej hej! Nu har jag precis kommit hem från skola/gymmet. Idag i skolan var det en slapp dag (som alltid på onsdagar) Vi hade ett "prov" eller läxförhör som Anki kallar de, jag hade alla rätt på frågorna förutom två, borde inte det vara ett MVG minus iaf? Jag fick bara VG, inte för att det är speciellt dåligt men jag trodde på bättre. Efter skolan så mötte jag upp Hanne i centrum, sedan tog vi bussen upp till gymmet för att sola. Jag måste bli brun nu innan jul och nyår. Man ser så otroligt mycket fräschare och piggare ut när man är brun, så måste hålla i det här att sola regelbundet, för om man solar ca en gång i veckan borde det inte vara någon fara? Brun utan sol är ingen höjdare för mig, man ser orange ut och det är inte så snyggt.. Om ca en halvtimme ska jag ut och övningsköra med mamma igen, det är så roligt att köra bil, fast de går halvkasst ibland. När jag sätter mig i bilen och tänker "Nu kan jag det här, det är bara att köra" då går det jätte dåligt, men när jag sätter mig i bilen och tänker "jag håller på att lära mig att köra, så kör försiktigt" då går hela körningen bra. Jag har alltid för brottom och vill lära mig allt så snabbt det är då det går helt kasst. Så nu ska jag ta det lugn, för jag tänker inte krocka så vi skadar oss. Igårkväll föresten så orkade jag inte skriva, jag var för trött och hade ingen konsentration på att skriva. Men igår var vi först på Kolgrillen och käka, efter det så åkte vi hem till Birre och lekte med Tissi, han var så jävla gullig, jag älskar den ungen, han har något speciellt som ingen annan bebi har. Jag tog ingen bild på honom men Emma gjorde det så jag ska kolla med henne om jag kan få en bild på honom. Nu måste jag ut i tvättstugan och hämta kläderna för mamma är på g hit, så måste skynda. Resten av kvällen ska jag läsa min bok så att det blir utläst. Hörs sen!
Kram E

Hejsaaan!

Nu har jag precis kommit hem, jag har varit på praktiken till ca halv sex sen efter det åkte jag till gymmet och solade lite. Efter jag var kvar så kom mamma och hämtade mig då åkte vi till centrum och köpte hårspray, jag hade såklart glömt det och sprayen här hemma kommer det inte ut något ur. Och nu ska Mary komma och hämta upp mig, sen ska vi till kolgrillen för hon ska käka, sen ska vi till Christian och Birre för att hälsa på "Tissi" och Gioulia (om hon nu stavades så).
Skriver ikväll när jag kommer hem om det inte blir för sent.
Kram E


God natt alla nära & kära

Nu har jag gjort allt jag skulle göra inför kvällen, nu är jag bara jätte trött och ska snart gå och lägga mig. Jag och Jimmy har små tjaffsat lite idag också, vet inte varför vi har börjat med det, jag hatar tjaffs. Och det är inga viktiga saker heller. Men man blir nerstämd och det är inte så roligt, så jag tänkte gå och lägga mig snart, jag ska bara borsta tänderna. Jag skriver imorgon, simma lugn och god natt.
Kram E

Läsning = ett bra sömnmedel

Nu har jag varit duktig och läst hela två långa kappitel i boken Storlek 37, jag kommer inte ihåg om den ska vara utläst den här veckan eller nästa. Det måste nästan ha varit den här veckan för nästa slutar vi på fredag, och sen är det jullov!! Ska bli så underbart skönt, och när vi börjar skolan (i Januari någongång) så börjar vi på en onsdag, de är också skönt, då är det bara tre dagar till fredag. Nu ska jag kolla på Desperate housweives avsnitt 9. Är himla trött, blev nog det efter att ha läst en miljon sidor i boken, det är rena sömnmedlet.Och ett svar till Mary är: jag kan fixa ditt hår när du vill och andra frågan du ställde var att jag ska ringa nästa gång! Hörs sen.
Kram E

Fakta om HIV/AIDS som kan vara bra att veta..

Hejsan! Idag har det varit en jätte rolig dag i skolan. Vi hade sk "S" -dagen idag, då vi alla som går i tvåan fick gå på en föreläsning där en gubbe snackade om sex. Det var så otroligt kul, himla bra föreläsare och han sa allt som det var, han hade brutala ord som han använde sig av och han var så rolig. Inte nog med att han var rolig, killarna i publiken gjorde det roligare med sina komentarer som flög ut ur deras munnar ibland. Äntligen fick vi vara med killar, har saknat att det inte går killar i våran klass, de är bara tjejer inget fel med det men killar äs så roliga och lätta att umgås med. Efter föreläsningen åkte vi tillbaka till skolan, och lyssnade på när Natalie pratade om HIV/AIDS, vad som var skillnaden på det och hur man blir smittat av viruset och inte. HIV är alltså ett virus man får i kroppen via sex, blod eller vid en förlossning dvs att barnet får det av mamman (men barnet behöver INTE vara smittad) hiv gör så att kroppen bryter ner immunförsvaret, och om vi inte har immunförsvar så tar vi till oss massa sjukdommar, och tills slut blir det AIDS och de leder till döden. Men idag finns det broms medicener som gör att det bryter ner försvaret mycket långsammare och därför kan man leva längre. Livet blir aldrig som förut, det är många människor som Natalie har träffat som ingen vill vara nära, eller ta på samma saker som en hiv positiv människa. Och det smittar inte bara man tar på samma människa, jag tycker att de är hemskt att man får för sig att det är på ett visst sett, man får för sig en sak och den är svår att ändra på. Men HIV smittas inte av kyssar, kramar, smekningar, saliv, dricka ur samma glas, äta från samma tallrik, gå på samma toalett, ligga i samma säng, ta på samma saker, skaka hand mm.. HIV smittas av: Oralsex, analsex, vaginalsex, blod, slemhinnor som vi har i slidan, ögonen, analen, sprutor mm. I sverige är ca 8400 människor HIV positiva, de innebär att dem bär på de viruset, och hälften av de 8400 människorna dog av AIDS. Enda settet att skydda sig från viruset och alla andra könssjukdommar är kondom! Även om jag personligen inte skula ha sex med en HIV positiv. I världen är det ca 35-40 miljoner människor som bär på viruset, det är så sjukt många som har de och de är mindre än hälften av dem som har broms mediciner. Plus att man kan bli immun mot medicinerna, de betyder att din kropp inte tar åt sig de medicinen ska göra. Jag trodde inte att det här var så allvarligt som de var, jag visste att HIV är dödligt men jag har inte tänkt på det, jag tänkte på det efter att Natalie kom till våran skola och pratade om det. Jag tycker att alla elever ska få en liten föreläsning om HIV/AIDS, för det är så pass allvarligt, men de flesta tänker nog: "det händer inte mig". Men nog om sjukdommar nu. Ikväll ska jag kolla på hemmafruarna avsnitt 9, ska bli jätte kul de är ju alltid lika spännande. Sen så ska jag göra ansikts mask och dricka te, vilken mysig kväll! Och imorgon så ska jag vara på praktiken klockan 10.00, jag ska slinga min syster Carro med folie slingor och klockan 14.00 ska jag slinga Rinnie (pappas fru för er som inte visste). Just det, här äe väskan jag ska få i julklapp av mormor haha. 

 



Snygg va? Den är bra att ha om man ska åka iväg eller sova borta en natt. Jag har ingen stor väska som är riktigt snygg. Men hörs senare! Simma lugnt.
Puss och Kram E

Wallander 21.00

Nu är jag hemma från körandet, jag var ute och åkte i ca 45 minuter. Det är ganska skönt att sitta och köra och prata med mamma, vi bor ju inte tillsammans längre så de är mysigt att sitta och prata med henne. Varför Jimmy inte svarade var för att han sa att han hade satt mobilen på ljudlös, javisst! Varför skulle han göra det? förstår mig inte på killar ibland. Pappa kommer hit snart och ska lämna min peak jacka och hämta räkningar plus gps, så om du läser de här Mary så vet du att han hämtar de idag, sen sa pappa att han ska ta med en påse med lussebullar dem har bakat och pepparkakor. Smaskens! Man kommer ju bli en boll innan sommaren 2009! Tur att jag åt avokadosallad idag och inte pizza som jag tänkte ta först! Hörs sen.
Kram E

Övningsköra

Ikväll är det övningsköra som gäller, jag kör ju varje onsdag och söndag och om jag inte gör det dem dagarna blir det aldrig av så måste göra det. Mamma skickade ett sms nygg och sa att min klänning är klar! Så vi ska åka förbi henne och prova så att allt är bra, sist jag prova den var allt super bra förutom att jag ville sy upp den lite men det har hon fixat nu. Jag sitter och väntar på att Jimmy ska komma med min avokadosallad men den jäveln svarar inte när man ringer, är skit förbannad nu. men jag skriver senare när jag är hemma från körandet.
Puss och Kram E

Womanizer har satt sig på hjärnan

Nu har jag kommit hem från jobbet, blev sent idag. Jag började jobba klockan 12.00 slutade runt tre tiden och efter det gick jag och prova en klänning som jag hade lagt undan som jag tänkte ha på mig på julafton. Jag ska köpa den, den är så fin, ganska enkel men skit snygg. Imorgon börjar jag 08.20, det är S dagen imorgon så vi ska snacka sex med en el klass, haha ingen aning om varför, lärarna tyckte att vi skulle vara 50-50 tjejer och kíllar. Är det vi som ska lärarna eller dem oss? Anki sa att vi skulle göra övningar jag hoppas att hon driver med oss, vad skulle det vara för övningar? Kul kommer det blir iaf. Jag tänkte gå in i duschen och sen raka benen, dags för det kan jag säga. Jag skriver efter jag har djort det och käkat min avokadosallad.
Kram E

Myskväll hemma med chips, film & godis

När jag kom hem från mamma så gick jag och sov i ca en timme, var helt slut efter natten och jobbet, jag kom hem vid halv fyra efter massa som hade hänt. Jag ville åka hem vid ett men då kom Jimmy till Jocke så då stannade jag fast jag var trött och bara ville hem och sova för jag började 10.00 idag och jag hade tänkt att jag jag skulle lägga mig i sängen tidigt men så blev det inte, jag ville inte lämna Hanne själv i centrum men hon envisades om att hon skulle stanna och vänta på sin pojkvän som inte kom så jag tänkte att vi skulle ta bussen hem till mig och prata/sova men det ville hon inte. Det slutade med att mamma kom och hämtade oss vid tre - halv fyra i natt.. Idag efter jobbet gick jag in på en väsk affär som har snyggaste väskorna, jag kommer inte ihåg vad affären heter men det kan jag ta reda på. Köpte en jätte snygg väska som jag ska få i julklapp av mamma haha! jag tänkte lägga upp en bild på den men när jag kopplar in mobilen i datan så stängs telefonen av, av sig själv, man blir ju inte något irriterad. Nu snart ska jag gå och lägga mig Ronnie & Anna var här idag och kollade på: Tomten är far till alla barn och Saw 5, jätte mysigt. Imorgon ska jag jobba och efter det ska jag hem till Ronnie och färga Annas hår och klippa henne sen ska vi baka bullar och leka med deras kattungar. Skriver imorogn, dålig på att uppdatera bloggen på helger men det finns så mycket att göra och tänka på. Men men hörs imorgon!

Kram E


Lördag, stress, stress, stress

Hejsan på er! Vi börjar med gårdagen. Igår (fredag) så var jag i skolan till klockan tre på eftermiddagen, efter det åkte jag till centrum för att möta upp Hanne. Då åkte vi hem till henne för att hon skulle hämta gymkläder, sen tog vi bussen till centrum och sedan skulle vi gå till gymmet. Men båda var jätte trötta efter dagen så det slutade med att vi satte hos på ett litet fik och åt avokadosallad, de var hur gott som helst. När vi satt och åt salladen så ringde JImmy som var på väg till sin  hockey match och sa att Jocke skulle ha fest, så jag bad honom ringa Jocke och fråga om jag och mina två tjejkompisar kunde komma (Jocke var med oss i Magaluf) och vi var jätte välkomna. Så efter salladen så tog vi bussen upp till Hanne igen för andra gången och hämtade hårspray, kläder och smink så vi kunde åka hem till mig och fixa oss inför kvällen. När vi kom hem så gick vi in i duschen, sen fönade håret med en jätte bra volymprodukt, sen så slängde vi på sminket och kläderna för att sedan möta dem andra som skulle dit. Hemma hos Joakim var det ganska soft, inte någon direkt fest med jag tyckte att det var roligt. Han bor i en villa som har har ärvt av sin morfar, den var ganska gammeldags man såg att de har bott en morfar där en gång i tiden, men jag älskade vardagsrummet. Det var jätte stort och rymmligt, Ny soffa hade han också från Mio så han var jätte rädd att någon skulle spilla dricka, även om man inte skulle ha sett det för det är en mörk soffa, men de är inte så kul när den är ny. Hemma hos honom satt vi och prata, dansa, kollade på tv även fast det var hög musik. Jag smsade min kusin Emma för att jag ville att hon skulle följa med plus att vi skulle ringa varandra om det hände något kul men jag fick inget svar, jag ville ha med henne så om du läser det här så hör av dig nästa gång! Om du ens ville med. Vi var egentligen trötta och orkade inte åka til honom först men de var trevligt att vi gjorde det, vi var inte borta så länge för jag jobbar hela helgen. Idag har det varit en stressad dag på jobbet, vi hade 20% på alla (förutom REA skor). Så det var fullt ös hela dagen som tur var jobbade jag bara till klockan tre. Nu är jag hemma hos mamma och har ätit mat, min älskade lilla vovve ligger här i en fotölj och titar på när jag skriver, jätte söt. Ikväll ska jag, älskling, Ronnie och Anna kolla på film hemma hos oss tror jag, de ska bli mys jag sa att jag kan gå med på att titta på film om jag får lakrits skruvar haha! Nej nu ska jag inte skriva mer tänkte läsa lite bloggar och försöka få tag på Jimmy. Vi hörs senare!


Puss & Kram E

FREDAG!!

Nu kom jag och Hanne precis hem till henne, vi ska kanske till gymmet snart och sola/träna. Efter det ska vi till gulan och käka sallad, eller om vi köper med oss från ett annat ställe. Skriver lite senare!
Kram E

Skolan & Fredag

Nu sitter jag i receptionen i skolan, har precis gjort herrvågot och en läggning på ett dockhuvud.Det gick ganska bra, men Anki har för höga krav på mig, hon tror att jag kan allt, haha. Slutar tio över tre idag då ska jag hem och sen kommer förmodligen Hanne över, skriver sen.
Kram E

designen kommer..

Det går inte så bra för mig på Designen haha! Jag ska få hjälp det kommer...
Puss & Kram E

Gäsp, gäsp..

Ingen vidare på att skriva idag, men håller på med designen på bloggen, ska försöka fixa lite själv (hue nu det ska gå) Annars ska Jennies syrras kompis fixa hennes blogg så ska hon hjälpa mig sen. Hörs sen!
Kram E

Imorgon är det fredag!

Jag kom precis innanför dörren och tänkte hinna skriva ett inlägg innan jag och Jimmy ska käka. Idag har det varit en riktigt seg dag i skolan, ingen orkade jobba eller göra något, och våran kära lärare Anki var jätte konstig idag, hon var grinig och smsade hela tiden. Hon brukar vara emot sms men de kanske har hänt något eller så hade hon en dålig dag.
Imorgon är det äntligen fredag!! Det ska bli skönt med helg trotts att jag jobbar, men de är ändå inte långa dagar som tur är. Imorgon ska Hanne komma hit och ha spa, käka sallad och mysa. Sen vet jag inte om vi hittar på något istället för att vara här det får vi se. Jag ska skaffa ett Comviq nummer nu så mina vänner kan få tag på mig, men jag ska ha kvar det gamla numret också, så jag kan ringa älskling, mamma, syrran och andra som inte har comviq. Men jag skriver lite senare! (på bilden nertil är min älskade Juni)
kram E

Efterlyst 21.00 på tv3

Nu har jag kommit ut ur duschen precis, det var så skönt. Sen noppade jag mina ögonbryn och det var på tiden kan jag säga. Vet inte när jag gjorde det sist, men nu ser dem snygga ut. Slog på tvn precis och jag såg att jag missade magaluf programmet, vet inte vad de heter men massa gammlingar är där nere och festar, ganska kul faktiskt och så får man se E 4an och Grabbarna Grus, jag hoppas dem kommer gå till Tre O, där vi satt hela tiden.Nu snart börjar efterlyst och efter det ska jag sova för jag börjar 08.00 imorgon och måste komma upp i tid, ska dessutom ta en buss tidigare för jag, Carro, Jennie & Sophia brukar äta frukost innan vi börjar med Design.
Jag skriver imorgon!
Kram E


Sex and the city

Jag har precis läst tjugo sidor i storlek 37 boken som ska vara utläst om ett tag(?) Den är så sjukt bra men fortsätter jag att läsa här i mörkret med mina tända ljus så kommer jag att somna. Så jag tänkte skriva lite istället. Övningskörningen gick jätte bra faktiskt, bättre än på länge, jag visade mamma en väg till ett eget samhälle som hon tyckte var jätte mysigt, de ligger uppe på ett berg kan man säga, där är det mysiga små lägenheter och radhus. Vi körde lite vilse men vi hittade tillbaka som tur var. Alltså jag måste vara den enda tjejen i världen som inte har sett Sex and the city filmen. Jag älskar serien men har inte sett den, jag skulle ha kollat på den på bio men det blev aldrig av. Det var alltid någon som skulle göra något och som inte kunde osv.. Men jag vill ha den filmen, är för lat för att hyra den. Vissa säger att det är en riktigt bra TJEJfilm som man bara älskar, deras kläder och allt är så bra medans andra säger att den filmen var en besvikelse. Jag tror att jag kommer älska filmen, jag hoppas det iaf för jag har sett fram emot att se den, så ska ta mig i kragen och se den kanske i helgen (?) Jag ska ändå ta de lugn för jag jobbar lördag och söndag, men det är inga sena dagar, slutar vid 15.00 båda dagarna, men börjar tidigt så de blir ingen "fest helg" för min del. Jimmy ska vara borta på fredagen också, han har borta match i mariefred tror jag det var så han kommer komma hem vid halv tolv -tolv. Så jag bjöd hit Johanne, så vi får se hur det blir. Men de är fredag om två dagar så de är inte långt kvar. Sen nästa vecka går vi tio skoldagar sen är det jullov! Kan inte fatta att det har gått så fort som de har gjort..
Men jag tänkte gå in i duschen nu så jag slipper tänka på det sen, jag och Jimmy har sagt att de inte ska bli en sen kväll i kväll, så de får vi se hur det går..  Skriver iaf innan efterlyst börjar.
Kram E


Shopping, shopping & shopping

Nu har jag läst ett kappitel i boken och ätit mat. Idag serverades spagatti med köttfärsås, till den tomat och mjölk. Jag tänkte ta ett glas Cola men så duktig som jag var tog jag inte det. Boken ska jag läsa vidare ikväll när älskling är på hockey träning, då ska jag också övningsköra för idag är det onsdag. Men jag kollade runt lite på nätet igårkväll och hittade dem här fina väskorna och ett par jättefina skor (som också är ett julklappstips till mig)
 Såhär ser dem ut och de är ifrån www.nelly.com & www.asos.com






Snygga va? Nu ska jag ut och övningsköra, skriver senare när jag kommer hem igen.
Kram E

Hemma från skolan

Nu har jag precis kommit hem från skolan, och gjorde ordning ett glas Cola (inte bra Emmelie men men) sen slängde jag mig i soffan, på med datan och in på bloggen för att skriva. Jag tycker det är så otroligt skönt att bara ligga här och skriva om vad som har hänt osv.. Provet i skolan som vi gjorde idag var hur lätt som helst, jag fick panik igår kväll för att jag inte hade pluggat, men de var inte nödvändigt jag hade kunnat allt utan att titta på mina anteckningar. Om man är med på lektionerna och lyssnar och förstår så kan man de flesta proven. I skolan fick jag en komplimang av Jennie (eller jag tog det som det iaf) Hon sa att jag har fått stora tuttar. Haha herregud, Jimmy säger också det men är det möjligt? Jag känner inte det själv men det kanske är så? Jaja nog om skolan och tuttar, så har jag kommit på mera saker jag önskar mig i julklapp det är smink från Make Up Store / FACE. Vi har börjat med våran make up utbildning i skolan och nu älskar jag smink ännu mera, det är så otroligt kul att sminka sig och göra något annorlunda som är utöver det vanliga. I skolan bryr jag mig inte så mycket om sminket, jag skulle kunna gå utan smink i skolan för jag bryr mig inte om vad dem andra tycker (plus att jag har Jimmy) jag sminkar mig för min egen skull. Om jag var singel hade jag nog velat göra mig finare än vad jag brukar konstigt nog.. På helgerna är det kul att överdriva sminket, då kan jag sminka mig mer än vanligt, tillexempel med kajal, ögonskugga, kraftigare rouge och läppglans! Men jag har en sak jag inte tycker om hos mig, det är att jag inte trivs i att ha håret utsläppt! Jag tycker många är så fina i det, men inte jag! Jag har alltid, alltid uppsatt i en toffs och när jag inte har de sätter jag upp "halva" håret i en liten klämma på bakhuvet. Jag vill kunna ha frisyrer som jag trivs i men det funkar inte på mig. Det finns en gång jag kan ha utsläppt hår och det är när jag har tillexempel lockat det.. Så himla tråkig känner jag mig, och inte har jag en speciellt rolig frisyr heller, fast nu ska jag spara till långt hår för det är det jag vill ha men orkar aldrig spara, men nu jävlar ska de växa till sommaren 2009! Och de här srkiver jag inte för att jag har pms, har ingen mens nu den ska komma om ca två veckor! Men nu ska jag förbereda maten och sen läsa boken Storlek 37 med Denise Rudberg. Hör sen.
Puss och Kram E

God morgon!

Jag hinner inte skriva mycket nu måste skynda till bussen som går 09:53, men vi hörs sen!
Kram E

Pluggar..

Idag har jag inte kunnat uppdatera min blogg bra alls.. men Carro (ifrån klassen) skickade iväg ett sms till mig där det stog om jag hade pluggat, och då satt jag och läste en bok som jag ska läsa ut på svenskan, den heter storlek 37 och är hur bra som helst. Men så har vi prov imorgon som tur var skrev hon de till mig för jag hade totalt glömt bort det. Jag ville faktiskt inte sluta läsa den boken, trotts att jag aldrig läser böcker. Författaren heter Denise Rudberg och hon skriver så sjukt bra och har otroligt rolig humor. Imorgon börjar jag 10.30 med materialkunskap, efter det prov i försäljning och service. Önska mig lycka till!! Hoppas inte att det är ett svårt prov, de mesta sitter i huvudet, de svåraste är nog personligheterna som vi ska kunna..  Hinner inte skriva mycket mer i bloggen för ska plugga lite till. Skriver imorgon, natti natti.
Puss och kram E

Nyfärgat hår, solat solarium & julmys

Nu har jag pecis kommit hem från gymmet och praktiken. Idag på salongen gjorde jag inte så mycket, jag fönade Ewas hår så hon fick en bra volym, sen färjade "M" min utväxt, sjukt skönt att det är gjort. Jag skulle få det gratis för hon vill aldrig ta betalt av mig men jag la en hundring i hennes kassa och då kan hon inte säga nej, bra va? Sen kom Hanne förbi in när jag precis skulle börja färga så vi satt och snacka undertiden färgen skulle vara i. Sen så tog jag och Hanne bussen upp till gymmet för att sola, vi solar varje tisdag fram till nyår och veckan innan ska vi pressa, så man inte känner sig som ett spöke. Fick reda på idag att vi kanske ska hem till Angelique på nyårsafton, hon ska ha fest hemma och hennes mamma ska bort (inte för att det gör något för hon är rolig och de skulle vara kul att ha med henne). Jag ska kolla med henne om jag får bjuda med mig tre kompisar. För jag och hanne har planerat att vi SKA vara med varandra på nyår, vi har aldrig firat med varandra. Och sen har jag funderar på längre vad jag gjorde på nyår för två år sedan men det kom Hanne på idag, jag var ju på Teneriffa! hur kunde jag glömma det?
Jaja, nu ska jag och Jimmy åka och storhandla på Ica Maxi, Skriver sen!
kram E

God natt 1dec

Nu ska jag snabbt in i duschen och sen sova. Imorgon är det praktik, jag börjar 10.00 (då öppnar salongen) så då ska jag kolla med min handledare om hon kan tona min utväxt! Tar en bild på håret före & Efter imorgon.
Puss och Kram E


Desperate Housewives..

Nu sitter jag och kollar på färjan med älskling, den är ju inte så bra men efter de så kommer julunderhållningen på tv4. Sen efter det ska vi kolla på Desperate Housewives avsnitt 9! Det är ju så grymt spännande nu också!
En kopp te & en smörgås väntar så skriver sen!
Kram E

En ny start på veckan

Idag hade vi Make up lektion med Kia, med massa härliga produkter från apoteket som jag önskar mig i julklapp. Bilderna finns nertill. Jag måste skriva att ikväll 21.00 på tv4 är det ett svensk underhållningsprogram från 2008 med artisterna: Sanna Nielsen, Shirley Clamp och Sonja Aldén och alla dem har Kia våran lärare sminkar, så det ska bli spännande att se hur dem ser ut! Kia sminkar även dem i melodifestivalen mm. Idag sminkade hon en naturlig sminkning på mig, det blev jätte fint. Jag fick vara "modellen" egentligen skulle Sophia varit det men hon kom försent så jag fick vara istället. Jag tyckte om allt förutom läpparna, det är för att jag hatar att ha starka färger på läpparna, jag vill att dem ska sa naturliga ut, utan att andvända läpp penna, men läppglans är helt okej.
Här är produkterna jag önskar mig i julklapp
Den första krämen är särskilt lämpad för torr till normal hud och används för den dagliga ansiktsvården för att lösa upp smuts, fett och kosmetika.

Oparfymerad.


Den andra krämen är en tonande ansiktskräm, som ger huden en fräsch och mild brun ton, samtidigt som den återställer hudens fuktighet. Innehåller karbamid och salt som fuktbindande ämnen samt skyddande vitamin E.
Speciellt anpassad till torr och normal hud och används som enda ansiktskräm, eller med t ex L300 Face Cream som underlagskräm.
Operfymerad




Den tredje krämen L300 är en Eye Cream är som övriga L300 produkter återfuktande och förbättrar därmed hudens elasticitet. Krämen innehåller panthenol och karbamid som fuktgivare samt lakritsextrakt som verkar lugnande. Krämen är oparfymerad & är för torr och känslig hy.



Den fjärde produkten är ett extra milt ansiktsvatten utan alkohol. Rengör på djupet, samtidigt som det tillför huden karbamid och salt som är fuktbindande.
Passar till torr och känslig hy.


Oparfymerad.


Den femte produkten är en L300 Night Cream är en återuppbyggande och närande nattkräm som vårdar huden och gör den mjuk och elastisk. Krämen innehåller aktiva fuktbevarande ämnen som finns naturligt i huden. Nattkrämen innehåller även vegetabiliska oljor och skyddande vitamin E, samt ceramider som hjälper till att återstålla hudens naturliga skyddsbarriär.Speciellt anpassad för torr hy.

Oparfymerad.


Alla dem har produkterna finns på apoteket och är inte alls dyra, men dem är jätte bra!
Nu ska jag kolla på resor med älsklingen, det är snart dags att boka. Skriver sen och missa inte programmet!
Kram E

RSS 2.0