Mitt nya liv

Hej på er, igårkväll tog vi det hyffsat lugnt, Jesper och Linnea kom förbi oss, och vi satt och snackade hela kvällen fram till klockan halv två. Då gick dom hem, jag var jättetrött trotts att jag hade sovit middag, plus att Linnea skulle jobba tidigt. Vi skrattade så vi hade ont i magen, jag har inte haft så roligt på länge måste jag säga, riktigt kul hade vi!
 Idag har jag legat och slappat hela dagen. Jimmy gick vid tolv tiden hem till Jimmy C för att hjälpa honom med hans nya sovrum och kök. Medans han var borta kollade jag på: Pussy Cat Dolls som gick i repris på tv3, jag har sett det förut, men det var kul att kolla på när dom sjöng och dansade. Jag kollade på tre3 avsnitt som gick efter varandra, sen kom Jimmy hem vid tre kanske klockan var (?)  Då bestämde vi oss för att åka och handla, eftersom vi ska äta nyttigt från och med måndag, så köpte vi bara nyttig mat, massa kött, grönsaker, frukter, keso, kycklingfiléer, avokados och massa annat nyttigt. Nu jävlar ska vi sätta igång, vi har bestämt att vi ska ut och springa/gå varje dag, och han måste verkligen få med mig på dom turerna, för jag är så himla lat av mig. Men nu ska jag tänka på hur jag kommer att se ut i min nya bikini, så jag måste bli motiverad. Jag tror att det kommer gå jättebra, det är tur att Jimmy är så motiverad och om han bestämer sig för någonting så kommer han klara det. Han vill gå ner 10 kilo och jag skulle vilja göra det också, men det är tveksamt om det går. Jag har inte så bra inställning, men jag kanske får  det. Det känns jättebra att mörja med nya vanor, just nu är jag taggad, plus att jag såg alla snygga tjejekroppar som var med i "Pussy Cat Dolls" och då blir jag ännu mer taggad på vårrat nya liv! Jimmy och jag ska ha våran sista kväll med massa gott idag/imorgon innan det börjar på riktigt. Men jag vägrade köpa hem Coca Cola, det är hur onyttigt som helst, och jag har precis släppt det. Då känns det ganska onödigt att köpa hem några liter "bara för att det är sista kvällen".
Just det, min brun utan sol var jättebra, den får en 4/5 jag är inte fläckig någonstans förutom undersidan av händerna men dom glömde jag tvätta av när jag var klar ;-)






Massa gott och nyttigt!




Såhär brun blev jag, jag tycker att jag ser blekare och gulare ut på bilderna än vad jag är, jag är inta alls en morot som jag hade trott, haha! Jimmys föräldrar trodde att jag hade tagit en resa utomlands, och jag har fått ett nytt smeknamn av dem: Brownie haha gulligt! Ikväll ska vi nog kolla på Gröna milen som kommer på tv klockan 9.00 tror jag det var. Hörs sen, ha en trevlig kväll!
Kram E
176 dagar kvar..



Vad skönt med helg, jippi!

Nu har jag sovit, ätit, duschat och provat min nya brun utan sol spray.  Jag hoppas att den ger ett fint resultat, man får nog inte ta för mycket, då kanske jag ser ut som en morot. Det ska visas resultat inom tre timmar, men jag måste sminka ansiktet hur blir det då? Kanske förstörs, i såfall så fär jag göra det när jag inte ska ha något smink på ett tag. Men jag sprayade mest på bröstet, jag måste raka armarna om jag ska spraya där och det orkade jag inte göra idag. Men nu ska jag föna mitt förbaskade hår och fixa tiil mig lite. Jimmy rigde precis och sa att han var påväg hem, så han kommer om ca 10 minuter en kvart. Vi hörs senare!
Puss occh kram E

Äntligen är fredagen här!

Så där, då var veckan avklarad. Gud vad skönt det är med fredagar, helt underbart. Idag har det varit en skön dag i skolan vi var från börjar bara sex stycken, sen kom det en till så vi var få idag, fast det var egentligten skönt. På hantverkstekniken så färgade vi varandras ögonfransar. Jag valde en blå-svart till mina fransar för den är djupast och snyggast. Men det blev inte så mycket som jag trodde. Men lite ser man iaf. Det är ett himla piller jobb att färga någons ögonbryn/fransar och jag tycker inte om sånt piller, men det gick faktiskt riktigt bra. Jag gjorde på Oscar och  han fick mörkbruna fransar, han har jättefina fransar faktiskt. Innan hantverkstekniken så hade vi svenska två gånger och pratade om reklambilder som har blivit fälda pga att det är en "konstig" bild. Och sen hade vi idrott med Erik, vi gjorde massa situps, dips, bänkpress, cykla 1km, benböj och mellan varje skulle vi sprina 200 meter, och det tog på krafterna. Vi gjorde 20 av varje förutom situpsen, då gjorde vi 30 stycken, riktiigt bra träning, det borde vi göra oftare!
Nu ska jag sova en  liten stund, sen ska jag duscha och spruta på min nya brun utan sol. Sen kommer Jimmy hem vid 7-8, han är och hjälper Jimmy C med sin lägehet. Skriver senare!





Sådär snygg är man när man färgar ögonfransarna! Skriver sen hur bra brun utan solen var, det kan ta ett tag innan den värkar in i huden, men skriver sen.
Ha en bra fredag allihopa! Kram Emmelie
177 dagar kvar..


Sex and the city filmen, bästa!

Jag har precis kollat klart på Sex and the city filmen, kan ha varit en av dem bästa "tjej" filmerna jag har sett! Allt var bra med den, att jag inte såg den på bio?! Jag visste att jag skulle älska den, men inte såhär mycket, när filmen var slut trodde jag att det hade gått mkindre än halva. Den tog slut så fort, är den inte ca tre timmar? Herregud, timmarna bara rann iväg, det tyckte inte älskling men han kollade ändå inte på filmen, fast bara när sex scenerna kom, då såg jag han vända huvudet mot tvn, haha. Nu vill jag ha hur mycket pengar som helst och på i en lägenhet mitt inne i stan (det vill jag ju iaof alltid) men nu känner jag verkligen att jag  vill det. Sjukt mysig och bra film, den har allt och lite till!!
Jag har frusit under hela filmen också och är blek, så jag hoppas inte att jag blir sjuk, jag kan känna så ibland utan att jag ska bli sjuk, så jag hoppas att det är så den här gången också, jag har varken tid eller ork att bli sjuk just nu. Det är så tråkigt, jag blir alltid så rastlös, usch och blä. Imorgon som sagt så kommer vi förmodligen ta hit lite folk, innan det så måste vi städa lägenheten, dammsuga under soffan och i soffan. Massa att tänka på, jag hatar när det är stökigt när folk ska komma hem till oss, det blir så rörigt. Och sen är det jobbigt när dem har gått också, jag orkar aldrig städa när gästerna har gått, så jag låter det stå till morgondagen och då vill jag absolut inte se allt. Haha jobbigt det där, då föredrar jag nog att städa när alla har gått, iaf det mesta. Men nog om städning, nu ska jag kolla lite på tv sen ska jag gå och lägga mig, jag är ganska trött och känner att jag behöver sömn. Vill inte bli sjuk heller! Men jag skriver imorgon.
Puss & Kram Emmelie
178 dagar kvar..

 


Torsdagen slut, fredag imorgon!

Hej på er, idag har det varit en rolig dag. På designen imorse så gjorde vi långhårsuppsättningar på våra "madonna-dockor" det gick skit till en början, för vi skulle använda oss av hårnät och det är inte det enklaste att dölja, men jag är glad att jag inte gav upp. Jag lyckades faktiskt till slut, jag fick till det riktigt bra faktiskt och jag blev klaf först av alla (för att skryta lite) och Anki gav inga klagomål, då blir det helt plötsligt roligare att göra fler uppsättningar när det är någon som tycker att man gör ett bra jobb. Sen på hantverkstekniken så gjorde vi folieslingor på våran dam-docka, det gick också jättebra, inga klagomål där heller. Alltid brukar Anki säga något som man har gjort fel, men inte idag. Idag var det min dag! Ikväll ska jag inte göra något tror jag, vi ska försöka komma på någonting att äta och det är inte det lättaste. Vi måste åka och handla i helgen, vi har inte alls mycket mat kvar.
Imorgon är det fredag, hur skönt som helst! Jag och älskling hade tänkt göra något kul imorgon, kanske festa lite eller något liknande. Sen ska jag och hanne testa på brun utan sol spray, haha!
Nej nu ska jag kolla mat, skriver senare!


Puss & Kram Emmelie
178 dagar kvar..

Oasis ikväll - globen

Fick nyss ett sms av Jonna, hon och Amelie är och ska se Oasis, dem står näst längst fram i kön och jag vill dit NU! Och jag skrev till henne att hon ska filma och fota, men tror ni inte att hon har kameran hemma!? Jag frågade henne om hon har blivit helt tokig, haha. Men som tur är ska hon ringa mig när min favorit låt kommer! Skulle bara skriva av min ilska lite på dem ;-)



Puss & kram!

Teori & övningsköra

Hej hopp, vilken bra tv kväll det är idag, Top model, Made in Sweden och Into the blue med en het skådis och Jessica Alba. Man kanske ska ta och kolla på den filmen, för att börja äta ätt, hon har så otroligt fin kropp i den filmen, nej nu jävlar måste jag skärpa mig. Jag är rädd för att jag kommer förlora, när tävlingen startar på måndag. Sockersuget kommer hela tiden, men jag har faktiskt inte ätit något onyttigt förutom sockret på filen i skolan. Jag måste passa min bikini, jag brukar säga "kläderna ska passa min och min kropp" men nu "ska jag passa mina kläder" go Emmelie!!
Jag sitter och kollar på AFV på kanal 5, programledaren är ingen höjdare, men klippen är så sjukt roliga. Jag tycker att barnen är roligast, haha! Ikväll ska jag och mamma övningsköra också, så fram med teoriboken nu!
Skriver senare!!


Kram Emmelie
179 dagar kvar..

PORT-UNGAR

Hejsan, idag hade vi bara en engelska lektion, ganska iriterande, jag hade inte alls lust med att åka till skolan för en lektion. Men jag visste inte att det skulle bli så, så det var bra at jag gick. Idag i skolan hade vi frisör DM och den som tävlar  för våran klass är Oscar, han var inte riktigt nöjd med sitt första moment, hoppas att det andra går bättre. Jag hoppas såklart att han får komma ivåg till SM men de är tveksamt, det fanns många bra frisör elever som tävlade. Jag orkade inte stanna kvar och heja på honom, för vi slutade så mycket tidigare, men jag håller tummarna att det går bra för honom! Första momentet var formblås på herrdocka, och det andra för åk 2 var fri damskulptering. Förra året tävlade Rosanna för oss, hon vann för bästa permanenten och kom på tredje plats på sin uppsättning. Hon gick alltså vidare till SM, men hon hoppade av, för det var någonting som hade hänt, men sånt händer..
Jennifer T i våran klass hade "brun duschat" och det blev jättesnyggt, hon såg inte alls orange ut som andra kan göra, hon såg helt naturligt brun ut, jag trodde att hon hade varit i Thailand över helgen ;-) Så hon och jag ska åka och göra det innan jag fyller 18. så man ser lite fräsch ut. Hon fyller 18år imorgon förresten!, så grattis i förskott bruden!!
Nu sitter jag och kollar på "ellen" på kanal 5, jag tycker att hon är jätte cool, roligt program det där! Innan jag slog på tvn så beställde jag en bikini från  H&M som kommer att komma i mitten av mars, har jag för mig att det stog, dem kommer att skicka ett sms till mig när jag kan hämta ut dem. Förra året ville jag ha en leopard-mönstrad bikini från Gina Tricot men det var såklart slut överallt, så jag får använda en i år istället.
Appropå ingenting så måste jag berätta, att i måndags tror jag att det var, så skulle jag öppna ytterdörren och gå ut, så sitter det två stycken 14-15 åringar och röker i våran port. Jag blev förbannad och sa åt dem att gå ut, och det gjorde dem. Sen igår på kvällen så satt dem där igen, eller dem satt inte där dem låg och sov där. Lite senare vaknade dom, men vad gör dom i våran port?! Är det inte roligare att vara hemma hos någon? Snacka om att trottsa sina föräldrar genom att inte vara hemma, det ligger massa godispappar, smink och fimpar här utanför, usch! Sen imorse när jag skulle gå ut och stänga dörren (jag hade kollat i vårat titthål att ingen var utanför) så exakt när jag stänger dörren sitter hon i trappen och jag blev jätte rädd. Hennes smink hade runnit, och hon såg läskig ut. Precis som en skräckfilm "när man stänger en dörr så står det någon bakom" jag höll på att på en hjärtattack!



Så snygg! Kram E
179 dagar kvar..


SATC night

Sådär ja, nu har jag varit ute och övningskört med mamma och handlat på Ica Maxi. Sitter just nu och kollar på ett avsnitt av SATC, som går på trean, älskar verkligen den serien! Fick ett sms av Hanne nyss och hon undrade om vi skulle in till stan i helgen och lämna CVn överallt. Och det var en riktigt bra idé, jag måste ha ett jobb nu nu nu, jag kan inte skjuta på det längre. Det är inte så att ett jobb kommer och plingar på dörren en vacker dag, även om det skulle vara himla enkelt. Jag är tanska kräsen när det gäller jobb, men jag skulle kunna tänka mig de mesta nu, för jag ska till Mallorca, och då måste jag ta de jag får. Och då menar jag inte att jobba som städare eller något sådant. Jag kan tänka mig jobba på ett café, kanske en klädbutik (det var inget roligt att jobba på Gina Tricot) men om jag får ett sådant jobb så ska jag verkligen ta det, jag vet inte vad jag tänkte på när jag sa nej till dom. Jag vill ha ett jobb som är hyffsat nära och som jag kan jobba på i stort sett hela tiden, efter skolan, på helger och när dom nu behöver hjälp. Jag ska ha minst 20.000 till sommaren plus körkortet, men de är inga problem, jag räknar med att få minst 8000 mer i månaden.
Imorgon är det skola som vanligt, jag tror att jag börjar vid 09.00 med samhällskunskap men är inte rktigt säker, de är en ganska skön dag imorgon och sen är det bara tors - fre kvar! torsdagar är kanske inte dem bästa, dem är sjukt långa men ändå ganska slappa, eftersom det är frisör det är ändå ganska kul iaf när vi färgar och har oss.
Nej nu ska jag kolla klart på programmet, skriver kanske sen om jag hinner!



Kram Emmelie
180 dagar kvar..


På måndag gäller det, RIP Coca Cola

Äntligen hemma från praktiken, inte för att det har varit dåligt, men alltid skönt att vara hemma. Idag när vi satt och käkade så kom Lillan in på salongen (mitt ex mamma) hon hade kommit hem från Jamaica i fredags, och hon var jätte brun och dem hade haft det jättebra. Hon var där med sin nya kille, dem hade förlovat sig där nere också. Hur mysigt som helst, vi ska få se alla bilder där nerifrån sen, dem hade badat med delfiner och haft massa lyx. Resan hade gått på 80 000kr, och då levde dom lyx, jag är hur sugen som helst att åka iväg!!
På praktiken gjorde jag slingor i luggen på Ewa så det skulle bli en liten effekt, det blev riktigt bra faktiskt. Sen kom Ulla och också ville ha slingor i luggen och i lite resten av håret, så jag lekte på, tur att dom inte är rädda för att de ska bli fel. Vi åt jätte goda avokadosallader med tomat, lök och en kycklingklubba, så smaskigt. Jag och älskling ska bara äta nyttigt nu, och gå ner i vikt till sommaren, han och Jimmy C tävlar om vem som kan gå med mest. Jag tänker inte vara med på det för dem har mer fett att ta bort än vad jag har, haha. Jag kan vara med på ett litet hörn iaf. Men nu ska jag komma på något nytigtt att äta, fast det börjar på riktigt på måndag, men jag kan ju alltid tjuvstarta! ;-)
Hade föresten tänkt lägga in bilden på maten jag åt idag, men min mobil är som den är, så det gick självklart inte.
Kram E
180 dagar kvar

God morgon!

Goder morgon,  hinner inte alls skriva mycket får minn buss går om ca 7 minuter. Idag är det praktik som gäller, och jag kände att det var roligt att gå upp idag, jag var inte alls så trött som jag brukar vara. Och ändå la jag mig sent igår, skönt att inte behöva stressa till bussen idag iaf. Ikväll är det teori och övningsköra som gäller, om ca 3 månader ska jag ta det förbaskade körkortet :-D Skriver sen när jag kommer hem.
kram E
180 dagar kvar..


En kopp tee och en bra film

Usch vad jobbigt det där med Juni, orkar inte tänka på det och jag kommer att få mamma att ändra sig!
Ikväll blir det lugnt som vanligt, jag fryser jättemycket och jag hoppas verkligen inte att jag är på g att bli sjuk, de kan jag inte. Jag kan inte vara borta från skolan, jag orkar inte ligga efter och plugga ikapp alla andra. Det är mycket bättre att göra allt man ska och sen gå vidare, och då kan jag vara ledig på resursdagar också. Idag gick vi till matten som vi skulle, men då är inte matteAnna där, så vi bad reccpetionen ringa henne, och då sa hon att hon har en annan klass samma tid som hon ska ha oss. Så vi ska sitta själva och räkna ute i korridoren, medans hon har en lektion med en annan klass (?) ibland förstår jag inte hur man tänker när man lägger ett schema, men vi får komma in till henne när vi behöver hjälp, lite segt men jag orkar inte ha en mattelektion på onsdagar när vi egentligen har slutat, då kommer det bli till slut att vi går hem och struntar i matten.Imorogn är det praktik som gäller, jag har ingen lust att gå dit imorgon, men jag är tvungen, plus att jag inte gör speciellt "jobbiga" saker där. 
Nu ska jag göra min en kopp te och krypa ner i soffan med älsklingen och kolla på en bra film.



Kram Emmelie
181 dagar kvar..


JUNI <3

Jag ringde mamma idag efter skolan och hon sa vi kanske ska ge bort våran vovve Juni!!!??? Mamma du får inte ge bort henne, Kristina vet inte mer än dig om sånna hudproblem. Vi kommer svika henne helt och håller, och du säger bara "det är bara en hund" men hon kommer känna sig sviken, och hon kommer inte alls att trivas hemma hos henne, hon kommer få vara instängd i ett rum, för hon kommer inte ha tid med henne. Och Juni som alltid vill leka, ska behöva vara instängd? Hon hatar att vara instängd bara man stänger ner grinden hemma, snälla mamma ge inte bort henne!! :-(


Jag behöver ett jobb nu!

Nu sitter jag och kollar runt på ollika hemsidor igen, och vill beställa allt som jag ser! Jag behöver verkligen ettt jobb så jag kan köpa det där. Hur fina saker som helst, imorgon ska jag skicka ut mina Cv:n, jag har inge val, jag kan inte skjuta upp det hela tiden, plus att jag måste ha pengar till Magaluf. Herregud vad jag känner mig lat!
Våran middag blev lyckad, första gången vi försöker oss på en ny rätt och lyckas, det är positivt. Efter maten hängde vi upp tvätten som låg klar i maskinen, och sedan satt vi på Beck - skarpt läge, den har jag sett förr men det var ett tag sen, den är verkligen jättebra! Nu ska jag kolla vidare på fina saker och må dåligt över att jag inte har några pengar.







Massa snygt!! allt från h&m såklart :-)
Kram Emmelie
182 dagar kvar..

Vilken skön helg det har varit

Hejsan, ingen bra uppdatering för min del, men jag har varken haft tid eller ork att sätta mig framför datorn. Men nu är  jag tillbaks! I fredags var jag och älskling hemmma och tog det lugnt, jag frågade honom nyss vad vi gjorde (om vi kollade på någon film eller något?) men ingen av oss kommer ihåg vad vi gjorde. Vad har hänt med minnet (?) Jag kom ihåg att vi kollade lite på Let's Dance  men efter det har jag ingen som helst aning, haha. I går så vakande jag hyffsat tidigt, jag tror att klockan var runt elva snåret, då gick jag och J upp och gjorde iordning frukost tilsammans. Sen drog jag in till stan och shoppade lite. Jag hittade två linnen från h&m som kostade 98:- styck, hur billigt som helst, men jag brukar inte köpa speciellt dyra kläder. Det kan hända att man hittar ett par dyra jeans. Sen hittade jag ett  par örhängen som också är från h&m, jag tror att dem kostade 49,50:-. Tittade också in på Åhalens City och där hittade jag en jättefin lila sminkväska från Make Up Store, hur fin som helst jag var bara tvungen att köpa den, jag tror till och med att det stog Emmelie på den ;-) den koostade 350:- men det var verkligen värt det! Den kan man ha som en kuvertväska också, sen när jag ska på krogen, för de ser inte så  mycket ut som en sminkväska.
Efter att jag hade varit i stan, kom hanne & Jonna hem till mig, och vi satte  igång och gjorde middag. Det blev Tomat/chili sallad med fetaos, till det blev det en fet köttbit med bea-sås och klyftpotatis. Jag glömde helt bort kameran så jag hann aldrig fota maten förens den blev uppäten! Vi hade jättemysigt, lyssnade på massa låtar på youtube, snacka massa hemlisar och allt sånt "tjejigt" så som det ska vara.
Idag har jag absolut inga planer, jag och älskling ska göra korv stroganoff och kolla på en Beck film, mysigsöndag!
skriver senare.

Här är några av sakerna jag köpte, glömde skriva att jag köpte också en bh för 129:-

Hanne & Jonna i lördags


 Kram E
182 dagar kvar..



Ge mig våren/sommaren 2009 nu!

Hellu, nu orkar jag inte fixa mer här hemma, allt är städat och fixat nu, förutom att jag inte har dammsugit under soffan. Men det får Jimmy hjälpa till med ikväll eller imorgon. Nu ligger jag i soffan med datorn i knät och kollar på top model, fast inte med Tyra Banks, de är något annat skit. Ikväll ska jag vid sju tiden åka och kolla på när älskling spelar hockeymatch (igen) det är så kul att se han spela, hoppas inte att någon tacklar honom vid höften, det var där han fick ont sist. Jag tycker egentligen inte att han ska spela för han har fortfarande ont och de är jätte svullet, jag säger bara killar..
Jag och J pratade om våren och sommaren nyss, åh jag vill ha värme nu nu nu, man kan klä sig mycket snyggare på våren, allt är så mycket bättre, slippa tjocka kläder som väger kilo, usch vad jag hatar vintern och kylan.


Kram E
185 dagar kvar..


Fredag imorgon, jippie

Nu har jag hunnit diska, tvätta handfatet och dammsugit lite. Nu kommer älskling bli glad när han kommer hem, jag är inte riktigt klar än, men snart så! Jag kände att jag behövde en liten bloggpaus. Imrogon är det fredag kom jag nyss på, gud vad skönt det ska bli med en helg. Imorgon ska jag tona Marys hår igen, hon tvättar håret hela tiden, så det har försvunnit lite färg, men det fixar vi imorgon. På kvällen har jag inget planerat faktiskt, vi får se vad som händer, jag är sugen på att göra något (som alltid). Nej nu ska jag fortsätta, hinner inte sitta här och lata mig, sen ska jag försöka komma på någonting att äta, men de får jag ta senare. Hörs sen.
Kram E

Sådan mor, sådan dotter

Hejsan på er, nu har jag precis kommit hem, äntligen en förändring på mig själv, ganska stor faktiskt. Jag har blivit så van med brunt hår men nu har jag ganska ljust, det är verkligen inte blont men det ville jag inte heller ha. Jag är faktiskt ganska nöjd, först tyckte  jag att jag såg orangehårig ut, men nu tycker jag att det blev riktigt bra! När jag skulle betala Merja så tar jag upp plånboken ur väskan och öppnar den, då ser jag mammas körkort där i. Vi var ju ute och ögningskörde igår så vi måste ha bytt, jag tyckte att den verkade lite tjockare än vanligt, haha. Våra plånböcker ser nästan likadana ut, så ingen av oss märkte något. Så när jag såg att det inte var min så ringde jag mamma på en gång och sa att hon kör utan körkort! Hon hade inga lösa pengar så jag lämnade plånboken kvar på salongen, så mamma kan åka dit och byta tillbaka. Vimsiga mamma och dotter. Idag ska jag bara ta det lugnt, det känns som jag är på väg att bli sjuk (peppar, peppar) men det hoppas jag verkligen inte. Jag måste göra lite saker här hemma, som att diska och tvätta kläder, dammsuga osv.. Det känns som att jag tvättar, åh tvättar men den där förbaskade tvättkorgen är alltid lika fullproppad. Och det är inte så att jag har speciellt mycket kläder, det måste vara Jimmys ;-) Men han får aldrig mer tvätta för mig, för han krympte en av mina finaste tröjor, men han är bara glad att slippa. Sen vet han inte vilka färger som kann tvättas med varandra, så hann bara chansar och det tillåter jag ej! Inga fler risker här inte. Nej det är nog bäst att jag sätter igång med slavgöran. Skriver senare, ska bli bättre på att uppdatera, ni kräver så mycket!

Såhär blev min hårfärg


Och såhär..


Hoppas det är godkänt :-)
Kram E
185 dagar kvar..

Hej då bruna hår

Jaja, trotts att ingen tycker att jag ska färga håret så ska jag göra det. Jag är verkligen trött på mig & mitt hår, och behöver en förändring omedelbart. Känns som jag är trött på allt just nu, mig själv, vädret, mina kläder och allt är bara blä, haha! Och igår hemma hos Mary så sa alla att jag inte ska färga håret "blont" men jag ska inte bli så som jag var förut, jag vill bli betydligt ljusare, på vissa ställen i håret är det svart och jag vill inte vara så mörk, så ge inga kommentarer om mitt hår, för då kommer jag att skjuta er ;-) Idag har jag varit i skolan frånn klockan 09.00 till klockan ca 14.20. Jag var jätte duktig idag, jag och Carro skulle redovisa på engelska och de är nog inte min starkaste sida, och jag tycker att de är jobbigt att stå och prata de inför klassen, men jag gjorde det ändå, och det känns jätte skönt att ha det gjort. Och på samhäll lektionen, så fick vi en uppgift att skrkiva om till nästa vecka (på måndag) så jag och Carro gick till biblioteket på en gång och gjorde klart uppgiften, hur bra som helst, slipper vi tänka mer på det. Vi skrev om "KKK" som är en förkortning av "Ku Klux Klan" det handlar om människor som inte gillar svarta människor, jätte konstiga, men vi valde att skriva om dem för att de var de roligaste ämnet att välja mellan enligt oss. 
Jimmy är på hockeyträning, precis när jag kom hem så åkte han iväg så vi missade varandra precis. Men men, jag måste skriva om mitt "dröm bröllop" som är till nästa vecka på hantverkstekniken. Vi har börjat med uppsättningar, smink och var man bör tänka på när det gäller utseendet osv.. Så det ska jag nog ta och skriva nu om jag har ork kvar i kroppen.  Innan jag kom hem så var jag och Hanne på gulan och käkade avokadosallad, efter det gick vi till gymmet föör att sola lite, känner mig så blek nu! (ett till klagomål på mig själv). Ikväll vid halv nio ska jag och mamma övningsköra, de blir lite senare idag men då hinner jag titta lite i teoriboken. Hörs senare!



Kram Emmelie
186 dagar kvar..

Grattis Mary, du ser inte en dag äldre ut än 25!

Hejsan på er, idag har jag varit på praktiken och färgat mammas hår, det gick strålande (som alltid). Efter det vid två tiden tog jag tåget hem till Therese och fixade mina naglar, hon var jätte sjuk och kunde inte prata för hennes örst var borta, jag vet inte varför hon inte avbokade mig, men men skönt att ha det gjort. Och på torsdag ska jag avfärga mitt hår hos min salong, och bli ljusare. Men mina snälla kompisar stöttar inte mig i det här, dem vill att jag ska vara mörkhårig, så nu får jag ångest men jag tror jag gör ljusare ändå, inte så ljus som jag var men några steg ljusare än vad jag är nu. Merja måste då avfärga mitt hår och sen lägga i en färg och därefter göra slingor. Jag vet inte om jag är 100% säker på att jag ska göra det, men lite spontan ska man väl vara? I dag fick jag reda på att älskling ska ut på lördag med sina kompisar för att fira Ange & Wirre. Kul att man inte kan följa med, men jag ska förmodligen hem till Marys kompis som bor på Söder med Emma och Mary såklart. Nu ska jag och M göra tårta för hon fyller 31 år idag! Ett stort grattis, och kom ihåg att 31 är bara en siffra ;-)
Sriver senare, Kram E
187 dagar kvar..


Dags för teori, go Emmelie!

Hej på er, igår på hockeymatchen så var det hur kallt som helst, jag gick ut för att värma mig, jag tror inte jag har frusit så mycket i hela mitt liv. Eller jo en gång kanske, det var hemma hos Abbe (kommer du ihåg Jonna? haha). Älsklings lag vann med 8-2 hemma. Hur bra som helst, eller var dem andra sjukt dåliga? Sen skulle Jimmy tackla en i andra laget och då trycker den jäveln in sin hockeyklubba i magen på J, så han har jätte ont nu. Han kan inte gå som han ska och de är svullet och ett stort blåmärke, vilken mes som inte kan ta en tackling, utan att trycka in sin klubba! Efter  matchen drog vi hem och åt lite mat och kollade på en Beck film som heter: Spår i mörkret, hur bra som helst! Och jag kan säga att jag inte ville åka tunnelbana efter den filmen, hell noo! Idag har det varit en lång dag, imorse när jag äntligen skulle gå upp efter många snooozningar, så smsade jag carro och frågade om vi verkligen började klockan nio. Men det gjorde vi självklart inte, så jag la mig ner i sängen och sov ca 50 minuter till för vi började 10.10. Det var ingen bra idé att sova lite mer, det blir bara värre att gå upp andra gången, men men. När jag kom till skolan så hade vi samhällskunskap med våran lärare Mike, sen matte med "matte Anna" och efter det hade vi färg, form & stil med våran make up lärare Kia. Sen skyndade jag mig till tåget och bussen och nu är jag hemma. Ikväll ska jag ta de lugnt, är jätte trött (som vanligt) så tänkte kanske kolla på en film med älskling för han ska inte träna idag pga sin mage.
Imorgon ska jag till Therese och fixa mina naglar, men innan det har jag praktik och ska färga mammas hår. Jag ska bli ljushårig igen så jag ska boka en tid hos min praktik någon gång den här veckan, jag hoppas att det blir innan helgen. är trött på att vara mörkhårig nu. Men nu tänkte jag plugga lite teori, hörs sen.
Puss och Kram Emmelie

HOCKEY EFTERMIDDAG

Hej på er, jag var så trött igår efter bion så jag orkade inte skriva i bloggen, men vi hade jätte mysigt. Och filmen var lika bra igår som sist jag såg den, älskar den filmen, allt är så otroligt bra. Innan filmen tog vi oss en smoothie, världens godaste faktiskt, endast 40:- hur gott som helst! Idag vaknade jag upp av att Jimmy hade varit och handlat en jätta smarrig  frukost, massa nybakade baguetter, vanilj yoghurt  och massa annat smaskiigt, älskar honom han är bäst! Efter frukosten så slog jag på tvn och då började repriset på Let´s Dance och jag var tvungen att kolla lite, jag tycker inte att de är så kul att kolla på men idag var det faktiskt roligt. Jag tycker att Magnus & Laila är bäst, någon av dem borde vinna! Jag trodde inte att världens starkaste man kunde vicka på höfterna haha! Nej jag har inte tid att skriva mer, jag ska klä på mig varmt sen kommer Jimmys föräldrar och hämtar upp mig,  sen ska vi kolla på när han spelar en till match, hoppas han inte är lika aggresiv den här gången! ;-S
Tyvär så kan jag inte ladda upp bilder för blogg.se  krånglar med mig hela tiden :-(
Puss &
Kram Emmelie

CHANGELING I REPRIS

Hejsan, ikväll ska jag på bio med min kära storesyster. Vi ska se Changeling, jag måste  bara se den igen. Hon erbjöd sig att kolla på en annan film för att jag redan har sett den, men jag måste se den igen och det är typ den enda filmen jag vill se, Wallander skulle jag också kunna se men den är ingen riktig "biofilm" den kan jag hyra av Mary sen ;-)
Hinner inte skriva mer för hon kommer om ett litet tag och jag måste föna håret och sminka mig innan, panik!
Hörs senare!



Puss & Kram E

blogg.se krånglar

Hellu, igårkväll hade vi jätte roligt och trevligt, maten var jätte god alla vi tos oss en stor hamburgaare inne på Olearys, fast jag mådde illa redan innan så jag kunde inte äta så mycket, plus att jag hade tagit världens bästa smooothie precis innan. Middagen för oss fyra gick på 280:- skönt att man har kontakter annars hade det blivit betydligt mer. Efter middagen gick vi till bowlingbanan som ligger precis bredvid Olearys, där fick vi en timme gratis, och jag måste skryta med att jag vann ena serien, jag var inte alls bra i början men sen mot slutet gjorde jag en strike och två spärrar på rad, hur grym som helst! Bowlingskorna är ingen höjdare måste jag säga, dem stinker och är så groteskt fula, kan dem inte göra snygga bowlingpjucks? Hur fula som helst, haha och man kan inte ha på sig något som passar de, om man inte har en clown dräckt såklart. Jag förstår dig Mary varför du inte bowlar haha.. Bra musik spelades där inne iaf, de flesta låtarna kunde man men de är kanske för att 105,9 bara spelar 5 låtar som går om och om igen. Ikväll har jag inga planer, jag tänkte gå på bio mmed min syster men hon jobbar som vanligt.. och jag tror inte att jag har lust att gå på bio ikväll men jag får se. Inget annat planerat i helgen om inte Jimmy har hockeymatch, då måste jag komma och kolla, det var så himla kul sist. Nu ska jag hänga upp tvätten, och vika tvätten som hänger på torkstället, sen ska jag hoppa in i duschen. Skriver senare om vad jag ska göra ikväll ;-)

Sophia inne på Olearys även kallad LK av killen som jobbar på bowlingen haha

Carro på banan

Boooooowling


Kram Emmelie
190 dagar kvar..

Ikväll Olearys och bowling med brudarna

Hej på er, idag har det också varit en lång dag. Dagen började klockan 09.00 med en svenska B lektion. Efter den så gick vi till idrotten där vi körde brottning och boxning, hur jobbigt som helst, jag trodde jag skulle svimma efteråt så himla jobbigt. Erik tog verkligen död på oss idag, men det var också otroligt kul, hoppas vi får göra det igen. Efter idrotten gick vi och käkade lunch, och sen tog vi tåget in till stan. När vi kom till LORÈAL studion så tog vi en fika, efter det var det bara att sätta igång med modellerna. Jag & Jennie hade en herrmodell som ville färga håret, han hette Richard om jag inte minns helt fel, en skön typ som inte visste vad han ville, eller jo han visste att han ville ha mörkare och då fick jag och J bestämma färg och det blev ju hur bra som helst. Vi valde en vanlig natur femma, för killar ska helst inte ha en varm färg så om vi skulle ha tagit en ton så skulle vi gå åt det kalla hållet. (bilden på honom ser ni där nere). Jag hinner inte  skriva så mycket mer än att jag ska ut ikväll med brudarna från klassen, vi ska käka och bowla (hur nu det kommer gå med mina lösnaglar) det ska bli jätte mysigt. Och som tur är kör mamma dit mig, så slipper jag sitta på en buss i 40 minuter. Jag skriver förmodligen inte mer ikväll för det lär bli rätt sent men annars skriver jag imorgon och lägger upp alla bilder från kvällen. 

  Richard är jättenöjd. (färgen ser varm ut pga belysningen)

Studion där vi abretade i

My schamponerar sin modell

FIka innan vi börja styla om modellerna

Schamponering

Den här modellen gick från vithårig till lite mer guld i, så det ser mer naturligt ut

Erika från LORÈAL med blont hår och en modell som ska bli brunett

Fika

Här färgas det


Kram E
191 dagar kvar..



Sovdags efter en varm dusch

Jag är så fruktansvärt trött, det blev ingen sova för mig förut så jag tänkte gå och lägga mig efter duschen. Har inte sovit så bra alls, trotts att jag har vänt tillbaka dygnet. Det var en lång dag idag med tanke på att jag inte sover någon vidare. Så  jag ska inte alls skriva mycket. Men imorgon är  de LORÊAL studion som gäller, där vi ska färga våra modeller. På kvällen så ska jag, Carro, Jennie & Sophia käka på Pizza Hut och därefter blir der bowling, men jag tror inte jag kan vara med pga mina naglar, vilka skönhetsproblem va?
Sov gott, Kram E

Ny hårfärg tack

Hejsan, nu är jag äntligen hemma från den långa dagen. Imorse tog jag bussen som gick 08.23, jag hade fått för mig att bussen skulle gå 37, men då hinner jag inte med tåget som jag skulle ta. Så när klockan var 08.18 kollade jag på telefonen och fick panik, slängde på mig kläderna fort som attan och sprang till bussen, som tur är, är den alltid försenad någon minut och idag var det bara tur att den är försenad. Sen kom jag i tid till skolan och vi gick igenom bröllop med Anki för att vi ska göra bröllops make + uppsättning, så fick vi lära oss lite historia om varför man bär slöja, oftast vit klänning mm, ganska intressant faktiskt.  Efter det så hade vi lunch, och de serverade vårrullar med ris och det kanske inte är det godaste jag vet så jag tog fil med müsli istället. Sen så gick vi förbi Akademibokhandeln för att köpa nytt block och en ny bläckpenna. Sen tog vi tåget in till stan och gick till LORÈAL studion (Drottninggatan) och lyssnade på när Erika berättade om färg teori, alltså allt med färg att göra. Det var hur bra information som helst, jag förstod allt, jag tror inte att det var något som jag tyckte var speciellt svårt :-). Vi slutade vid fyra har jag för mig om inte något senare, då gick jag, Carro & Jennie förbi Mc donalds som ligger på Hötorget, efter det gick jag mot Åhlens  för att spendera mitt presentkort, men jag hittade inget som jag ville ha, jag hatar alla reor som är just nu. Jag hittar aldrig något på rea och om de finns något snyggt är allt för stort, så de är oftast värdelöst.. Jag tog tåget hem istället och funderade på vad jag vill göra med mitt hår, och jag kom på att jag vill bli ljusare, jag trivs att vara brunett men inte så mörk som jag är just nu. Så jag ska beställa tid i slutet av nästa vecka eller i början på veckan därefter. Då måste jag troligtvis avfärga håret och sen lägga på den nyansen som jag vill ha, det kommer nog bli jätte bra, för Anki sa att jag skulle bleka mig ljusare med Erika som jobbar på LORÈAL sa att de är mycket skonsammare för håret att avfärga, så de får bli så.
Nu ska jag sova några minuter sen kolla på en film, gäsp gäsp.

Här är en bild från LORÈAL där vi satt och  lyssnade på när Erika pratade, en trappa upp var det fika & en trappa ner, är själva salongen som endast är till för modeller, som vi ska ha med oss imorgon.

Bilden är på Nicole  Richie, älskar hennes hårfärg, exakt så vill jag ha mit hår. Det är nog mer åt det blonda men inte så blond som jag var, så den är hyffsat mörk för mig.


Kram E
192 dagar kvar..


tillbaka till vardagen

Nu ska jag palla mig upp ur våran supermjuka soffa för att gå och borsta tänderna, men jag har verklikgen ingen lust att gå och lägga mig för att sedan imorgonbitti gå upp vid sju, blää! Det känns fortfarande som att jag har lov, men nu är det time for skoool, ska köpa ett heelt nytt block imorgon på Akademibokhandeln som har tio flikar, dem är jätte bra för då har jag alla ämnen i "ett" även fast den är riktigt tung att gå och bära på. Sen  måste jag köpa en penna, kan vara bra att anteckna imorgon när vi ska till Loreals studio.
Föresteen glömde jag att skriva om att jag och pappa pratade om min 18års dag idag, och han kom med en strålande idé och det var att på fredagen (när jag fyller år) ska vi boka långbort på TGI Fridays, och dagen efter alltså den 18e april så ska vi åka på en kryssning, så jag & Jimmy ska få en egen hytt, mysigt va? det kommer bli superskojigt!
Nej nu ska jag försöka gå och lägga mig, men varken J eller jag är speciellt trötta.


Ingen aning om varför jag lägger upp denna snyga bild

Kram E
193 dagar kvar..


kan ha varit den bästa filmen jag har sett

Hej gott folk, jag kan bara säga att filmen "Changeling" kan nog ha varit en av dem bästa filmerna jag har sett, herregud vad bra den var. Jag satt och grät nästan hela filmen haha. Så himla bra film, snacka om en mamma som gör allt för sin son, den får betyg 5 av 5 helt klart. Den rekomenderar jag verkligen, Angellina Jolie spelade så bra, ingen hade kunnat gjort rollen bättre än henne. Lunchen åt vi inne i "kungshallarna" längst upp, det var inte så mycket folk när vi kom för det var efter lunchtid men de var rätt skönt. Jag åt en jättegod kycklingwok med en enorm sallad till, hur gott som helst, och till det tog jag ett glas vatten (är stolt över mig själv att jag inte tog ett glas Coca Cola) sockret tar över mig, men jag måste sluta med sånt trams, beachen 09 måste jag tänka på i första hand, och sen lite för Jimmys skull ;-). Imorgon ska vi till Loreal studion som ligger på drottningatan, där ska vi lära oss mer om färg. Efter det tänkte jag kika lite på Åhlens City för att kolla om jag hittar en shysst väska eller ett par snygga skor, jag fick ett presentkort av Mary i julklapp och nu tänkte jag spendera det om jag hittar något. Ikväll ska jag kika lite på Top model, för i kvällens program ska dem stylas om och det är alltid så kul om någon ska raka av allt hår, undra verkligen om jag hade gjort det för att kanske bli Americas next top model, jag tror nog inte jag skulle göra det om jag ska vara ärlig. Ikväll är Jimmy är på träninng men han kommer hem lite innan nio ikväll så jag hinner kolla klart på det utan att han ska klaga och vilja byta tv kanal. Skriver senare..

Min stora woktallrik


En scen från filmen Changeling

Pappa messar. så allvarllig..

Det märktes att lunchen redan har varit


Kram E
193 dagar kvar..

lunch & bio

God morgon på er, jag vaknade lite efter elva vilket är bra för jag ska inte sova längre egentligen, men jag hade ändå ställt klockan på halv tolv, men trött som jag faktiskt är så förvånar det mig inte om jag stänger av klolckan och somnar om och vaknar upp vid klockan 14.00, inte bra Emmelie! Just det, fick ett sms av Hanne imorse, där det stod att vi åker om 27 veckor och tre dagar, shit vad låångt det lät, det är nästan exakt ett halvår. Vi har redan planerat att vi ska shoppa linnen, kjolar, shorts, solglasögon och massa annat som vi behöver ha med oss, vad jag lägntar, hur ska jag kunna stå ut? Jag tänker redan på flygresan och jag är verkligen jätte rädd, ringde både mamma & pappa igår för att dem skulle lugna mig men ingen av dem gjorde det, men mamma var ändå värst. Hon sa att hon också var jätte, jätte flygrädd och att det är därför  hon aldrig flyger, tack för den mamma ;-) Nu ska jag gå och sminka mig så jag har det gjort, pappa skulle komma runt ett tiden, skrver senare om hur filmen var. Jag ska också ta med mig kameran!

Dagens outfit




Kram E
193 dagar kvar..



god natt

God natt, på bilden nedanför ser ni en trött Emmelie, trotts att hon har sovit ut länge idag. Men jag ska inte vända på dygnet nu när jag håller på att ställa in mig på rätt tider. Övningskörander gick strålande, jag tror den här gången gick alldra bäst, inga fel alls trotts att bilen vi har inte är den bästa :-) Skriver imorgon innan bion.



Kram E
194 dagar kvar...

Nu är resan till mallorca magaluf bokad för sommaren 2009

Våran resa är nu bokad, vi ska bo på ett fyrstjärnigt hotell som ligger precis vid Tre O bar och bara ett sten kasst från stranden. Åh vad kul det ska bli, nu är det bara att se till att jobba som bara den, jag önskar mig en resa i 18 års present så de gäller att jobba ihop fickpengar. Hoppas inte att Angelique läser min blogg för det ska bli en överraskning för henne när vi kommer ner. Vi åker med flyget som går 25e juli klockan 07.30 och då är vi framme i Magaluf runt elva/tolv på dagen då är det bara att slänga in resväskorna på hotellrummet och sedan gå ner och börja steka på stranden med olja och en solmadrass i högsta hugg.  Vi kommer hem till Sverige vid halv fem på kvällen så då har vi en stund innan för att säga hej då till alla.

Vårat hotell på Mallorca



















 Vårat hotell var ju ganska bra, eller hur? :-)
Kram E

194 dagar kvar..


Hoffmaestro - Highwayman

Hej på er, jag pratade men Hanne nyss och hon sa att Matte var lite seg så dem ska komma hit lite efter halv sju ;p Och det blir perfekt för då hinner jag övningsköra i ca 40 minuter, jag ska köra imorgon också, jag måste ligga i för nu är det inte lång tid kvar tills jag tar det förbannade körkortet! Mamma är iaf på väg hit när som helst, så jag hinner inte skriva så mycket. Jag och Jimmy har kollat på Magaluf bilder och lyssnat på på den sk "maggan låten" som heter: Hoffmaestro - Highwayman, sök på den på youtube, riktigt rolig och bra låt, jag blir glad när jag hör den, den låten spelades av Anton på kära baren Tre O, undra hur dem kommer reagera när vi plötsligt dyker upp där. Angelique ska jobba där från mars till ? någon gång efter sommaren vet jag iaf. Hon ska betala dem 10.000:- för at få gå en "bartender kurs" hos dem på Tre O, för Danne, Anton och mamsen som jobbar där ska se hur man lär sig bäst, att jobba direkt som bartender och lära sig undertiden som man jobbar eller om man går en egen bartenderkurs som man kan göra där nere. Jag tror man lär sig bäst när man jobbar som de och lär sig allteftersom helt klart! Nej nu ska jag klä på mig och gå ut, jag skriver senare efter vi har bokat och nu är det på riktigt! ;-D



Kram E


Changeling

Hejsan på er, Nu har Jimmy kommit hem och vi ska snart göra iordning Marys favorti rätt: köttfärsås med spagetti, så hiimla gott! Ikväll vid 5-6 tiden ska Hanne och Matte äntligen komma hit, så ikväll bokar vi äntligen våran efterlängtade resa till Mallorca Magaluf. Imorgon ska förmodligen Mary med på bion inne i stan (sergel) om hon inte jobbar. Men nu ska jag försöka tina upp den dumma köttfärsen som är iskall. Hörs sen, simma lugnt!

Mina lockar, fint va? ;-)


Kram Emmelie

god morgon

Hellu, idag gick jag aldrig till praktiken pga lite saker. Istället sov jag till halv ett, och imorgon är jag ledig, nu  får jag inte bända på dygnet för då kommer jag aldrig komma upp på torsdag när jag börjar 08.00. Idag har jag tänkt diska, all disk som står på diskbänken, sen fortsätta tvätta kläder (satt på tre hela maskiner igår) jag orkar inte ha en proppfull tvättkorg hela tiden för jag inte orkar slänga i allt i maskinen, så nu är det kanske en eller två tvättar kvar sen är den tom ;-) sen tänkte jag locka hela mitt hår idag, älskar att  ha lockigt hår men orkar aldrig göra det för det tar sån tid, då skulle jag behöva gå upp en timme tidigare varje morgon. Jag lägger upp en bild sen så ni får se hur det blev, jag har inte provat det nu när jag är brunett bara när jag var blond, så tänkte kolla hur de kommer att  se ut. Senare idag har jag inget planerat, vill att det ska vara onsdag för då ska jag på bio med pappa och se Changeling, tror den hette så sen ska vi boka resa till Magaluf, med Johan han ska också dit ner. Jag vet inte om hanne & matte kommer att följa med, men jag hoppas verkligen att dem gör det! Skriver senare!
Kram E


Sveriges morgontröttaste

Hejsan! Orkade inte skriva något när jag kom hem från matchen, vi satt på en Beck film på en gång och somnade som små grisar efteråt. Hockey matchen slutade 3-3 mot Södertälje, dem har inte förlorat mot någon men igår var dem nära på att göra de. J:s lag hade ledningen hela matchen, tills det var ca 45 sekunder kvar, då gjorde dem andra mål. Så nära var det att dem vann, jag tyckte det var så himla roligt att se dem spela, jag trodde inte att jag skulle tycka det, men det var det verkligen. Jimmy var ganska så agresiv under matchen och i tredje perioden så fick han utvisning på 10 minuter för att han började skälla ut domaren. Haha, det  var en minut kvar av matchen och han var så sur, helt galen. Jag trodde inte att det var min lilla oskyldiga älskling. Mamma undrar hur våra barn ska bli eftersom båda har ett hett temperament. Jag måste följa med nästa match också, de var så kul. Min lillasyster (5år) var med på matchen och hon var övertrött så dem gick efter andra perioden, och hon grät, åh grät för att  hon inte fick träffa Jimmy, så hans pappa kom och tog med henne in till grabbarnas omklädningsrum och då var hon glad. Jag trodde inte att hon skulle våga gå in där för det satt 17 killar där och titta på henne. 
Idag vaknade jag lite efter klockan åtta, gick upp och sminkade mig, slängde upp håret i en boll och gick till bussen. Jag orkade inte göra något idag på morgonen, kan de vara så att jag är Sveriges tröttaste på morgonen? Jag skulle aldrig kunna ha ett jobb där man ska gå upp sex på morgonen, aldrig! När jag kom till busshållsplatsen så var bussen som alltid försenad, men de var bara en minut denna gång. Kom till skolan och mötte upp Carro & Jennie utanför caféterean, så gick vi upp till våran första samhällslektion. Där står en man men långt lockigt hår och inte kan tala Svenska. Han pratar bara engelska, men han har bott här sen -94 så vi kan prata svenska med honom så pratar han engelska som i programmet "Design Simon & Thomas". Det är ganska bra tycker jag, då lär vi oss mer engelska samtidigt, alla böcker och uppgifter och sånt kommer att vara på svenska, så det är lugnt och om någon inte fattar så får man fråga någon men jag förstod allt idag faktiskt ;-)
Efter samhälls lektionen hade vi lunch och två timmars rast innan smink lektionen börja (färg, form & stil). Riktigt segt att vänta i två timmar, men sen fick vi reda på att vi skulle ha en matte lektion där emellan som inte stod på det schemat vi hade fått, men nu vet vi det till nästa gång. På smink lektionen gick vi igenom ansikts/ögon/munn former, ganska intressant faktiskt. Sen fick vi se hur Kia sminkade en fest make up och sen gick vi igenom bröllops make up, klänning, bukett och accessoarer. Kia (make up läraren) har beställt in massa olika lösögonfransar, hur coola som helst!!
Ikväll är jag ensam hemma, Jimmy är på träning och jag ska inte göra så mycket, kolla lite på datorn, göra ett kollage på Johan och kolla runt på tv kanalerna. Den här veckan är jätte skön, måndagen avklarad, imorgon praktik (slappt) på onsdag är jag ledig för jag har klarat/gjort alla prov som ska göras, torsdag/fredag ska vi till Loreal studion inne i stan och lära oss om färg och färga modeller, riktigt kul! På onsdag när jag är ledig ska jag och pappsen in till stan för att käka och sen gå på bio och se Angelina Jolies nya film Changeling som är baserad på en sann historia och handlar om att hennes son försvinner, och hon gör allt som står i hennes makt för att få tillbaka honom. Fredrika i min klass sa att det är den bästa filmen hon har sett, och sen ser vädligt bra ut på reklamen.

Lösögonfransar i alla möjliga sorter


 Skriver senare, Kram Emmelie

Hockeymatch

God dag på er, idag vakande jag hyffsat tidigt, om jag jämnför med de  andra dagarna, jag vaknade vid tolv. Och då gick jag upp och gjorde i ordning frukost till mig för J hade redan käkat. Sen satt vi på en Beck film som heter Advokaten, den var riktigt bra faktiskt, de slutade som man verkligen inte trodde. Jag brukar tycka mer om Wallander men den här filmen var riktigt bra. Om ca 20 minuter ska H & P hämta upp mig, för att sedan åka och kolla på när Jimmy ska spela hockeymatch. Mamma kanske också ville följa med och kolla, hoppas hon gör det, de vore kul :-) Jag har aldrig sett han spela på isen, så de ska bli kul att se "en annan sida" av honom. Nej nu ska jag klä på mig varmt så jag inte fryser i den iskalla hallen.


Kram E

Titanic två, måste vara en riktigt hit!

God morgon ;-) Idag vaknade jag lite innan ett och såg att Jimmy inte var hemma, så jag drog  iväg ett sms till honom och frågade vart han har tagit vägen. Men han var och handla med sin pappa och hade varit och köpt en hockey klubba. Han ska spela match imorgon och hans andra klubba är sönder, så nu har han en riktigt snygg sak, jag vet att hockey saker är dyra men jag tycker att han köper klubbor hela tiden, hur länge håller dem egenliten?! Kostar ungefär tusen kronor för en sak som går sönder efter några gånger. Eller det kanske är billigt? Jag är inte direkt ett hockey fantast, men jag har ju mina ffuderingar, haha!
Idag ska jag hem till Mary vid fyra tiden, för att färrga hennes hår mörkt och sedan klippa henne, jag tror att det kommer bli jättebra. Efter det ska jag hem och ta det lugnt, gick och la mig vid tre tiden inatt och jag måste verkligen vända tillbaka dygnet, annars kommer jag aldrig orka med skolan om jag är uppe hela nätterna. Gårdagen vad mycket bra, först åt vi massa god mat på kolgrillen, efter det gick vi till Konsum och köpte massa glass, grönsaker, dipp och Baguetter till frukost, hur gott som helst. När vi kom hem så kollade vi lite på Lets Dance, men det var inte så roligt program måste jag erkänna, så vi satt och prata och skrattade åh skrattade och åter igen skrattade, vi hade så roligt. Jag har nog inte skrattat så mycket på länge måste jag erkänna. Sen så berättade Hanne "att det ska komma ut en Titanic 2" Hon hade tydligen sett en trailer på youtube, "Jack is back" åh vad vi skrattade, jag och jonna förstod direkt att det bara var en bluff. Så kollade vi på den, och de var många filmer av "jack" som dem hade slagit ihop till en Titanic två, sen så var han i en isbit och började leva igen, hahaha! Så kul trailer, Hanne är så söt som trodde att det verkligen var sant ;-)
Nu ska jag föna håret och sen fixa mig lite, innan jag ska till Mary. Ha en bra Lördag allihopa.



Kram Jack is back, haha!


Fredagsmys med vänner/pojkvän

Hejsan allihop :-) Kom hem lite innan fyra tiden. Jag fick en kund iaf, våran kära idrottlärare Erik ställde upp på att jag fick klippa honom. Stort tack ska han ha, annars vet jag inte vad jag hade gjort. Och han sa att han ändå hade tänkt klippa sig någon dag denna vecka, så det var ju bara positivt att få det snyggt och gratis, haha! Ikväll vid sju tiden ska jag, Jimmy, Hanne, Jonna och Mattias käka på kolgrillen och efter det så ska vi hem hit och dippa grönsaker och förmodligen kolla på en schysst rulle. Jag skulle vilja se Lets Dance som börjar ikväll, men jag vet inte hur sugna dem andra är på att se det. Kanske kan kolla en liten stund iaf.
Imorgon ska jag sova ut, ska bli sjukt skönt. Jag trodde klockan skämtade med mig när den ringde imorse, jag kunde som vanligt  inte somna inatt för att jag har vänt på dygnet och sist jag kollade på klockan var den ca 03.00 och sen tog det ett tag för mig att somna. Jimmy pratar så sjukt mycket i sömnen också så jag blir galen snart, han kan säga så orimliga saker som är så roliga och då kan jag verkligen inte somna. Sen ringde klockan vid sju tiden, och jag snoozade kanske i en halvtimme, min buss gick 08.18 så det var bara att stressa på som bara den. Sen skulle jag packa ner mina träningskläder och hitta något att sätta på mig, och det kan ta tid. Fick min mens idag också för er som vill veta, det kan vi sätta i parantes. Nu ska jag sova i 45 minuter sen så måste jag in i duschen, sminka mig och sen gå till bussen med Jimmy när hanne ringer och säger vilken buss dem är på, så hoppar vi på samma.



Hoppas ni får en riktigt bra fredag allihopa, Kram E

Sov gott alla kära

God natt allihopa, imorgon ska jag, Hanne & Jimmy till kolgrillen för att käka, sen tänkte vi vara lite nyttiga och dippa grönsaker istället för massa äckligt godis. Sen lär de bli en bra rulle eller något. Skriver imorgon, ska kolla klart på ett fängelse program som går på femman innan jag går och lägger mig.
Kram Emmelie

Wallander sjukan..

Nu har jag precis kollat klart på en Wallander film, gud vad jag älskar dem filmerna, Beck är inte heller dålig, min idol är helt klart Mikael Persbrandt! Största idolen i Wallander, måste vara svartman, jag tror han heter så. Jag och Jimmy skrattar alltid åt honom för, han är den som alltid får göra något, deras lilla "bitch" och sen så kommer han alltid med roliga instickare. Helt underbar kille! Nu har jag satt på en till film, jag är Wallander sjuk eller något. Just nu kollar jag på Bröderna tror jag att den hette. Jag måste ringa upp Johanne också, för hon har ringt om jobbet, och hon får börja redan imorgon! Vad roligt för henne, ska ringa och kolla vad dem sa för hon kunde inte berätta klart om jobbet. Skriver senare, ska kolla klart på filmen.
Kram E


Kan inte vi vinna en bil?

Hej på er, Idag har det varit en seg dag. Det började med att klockan ringde klockan 12.00  men jag ställde om den till halv ett för jag var så trött pga att jag inte har sovit någon vidare inatt. Sen när klcokan ringde för andra gången så ringde jag mamma och frågade vilken tid vi skulle övningsköra, då visar de sig att hennes bil är trasig  och inte vill starta. Jag blir så ttrött på den där saken, de är nog billigare att köpa en ny bil i längden, för sen kommer det vara något annat som knasar, så jag tror att de blir billigare att köpa en ny, hon måste ändå göra det någon gång. Fixa det som är trasigt sen är det bara att sälja den för 30.000 om man ens får det.. Då blev min dag också förstörd, jag hade sett fram emot att övningsköra med mamma och de hade hon med, vi tycker det är lika roligt båda två. Men om mamma nu skulle köpa en ny bil, vågar hon då att jag ska övningsköra med den? Jag är ingen direkt dålig förare om jag får säga det själ, men man vet ju aldrig. Vid två tiden drog jag till bussen får att åka och sola på gymmet. Och nu är jag hemma från det, ikväll ska jag nog kolla på två Wallander filmer som jag ladda ner igår. Jimmy ska spela hockeymatch, skulle vara kul att se honom spela, men de är 5 grader kallare där inne än vad det är ute sa han, och då vet jag inte riktigt om jag vill stå och frysa arslet av mig där inne när jag kan vara hemma och kolla på en bra film under täcket ;-) Nu håller jimmy på att laga kycklingfiléer med  ris och currysås, är jätte hungrig, jag har bara ätit en liten sketen macka till fukost. Just det, Hanne ä på arbetsintervjuv idag, som är på tre timmar, är inte det helt sjukt länge? Vad ska dem sitta och prata om så länge? Hoppas det går bra iaf, hon ska vara inne i stan klockan 17.00. Skriver lite senare, efter maten och Wallander.



En Saab skulle inte  sitta helt fel, eller hur mami? Kram E

Tack för hjälpen med bloggen, jag är supernöjd!

Nu har bloggen fått ett lyft, jag är jätte nöjd med bloggen och tycker att den blev jätte bra! Jag fattar inte hur man går såntdär, men de blev kanonbra. Tack Jennie & Robin. Jag är förvånad, har nog aldrig suttit såhär länge vid datan som jag har gjort idag. Sen jag kom hem har jag suttit vid den här saken, förutom att jag tvättade och diskade. Börjar få ont i huvet av att sitta vid datan, och allt smink sitter förmodligen fast på skärmen, har ni hört det förresten? Om man sitter vid datan länge och hyffsat nära så sitter sminket på datan (de är inte så att du inte har något smink alls kvar sen). Fast helt ärligt tror jag inte att jag har smink kvar i mitt face haha. Tidigare ikväll pratade jag med Hanne om resan, och vi har planerat vilken sololja och solskyddsfaktor vi ska ha med oss utomlands, och innan vi åker så ska vi shoppa bikini, kjolar, solglasögon och massa andra sommarstuff. Och när vi kommer ner så ska vi köpa oss en varsin luftmadrass och glida runt ute på havet i saltvattnet och bli jätte bruna, medans killarna ska hålla reda på våra saker, de låter bra va?
 Nu ska jag snart gå och lägga mig, eller om jag ska orka vara uppe och kolla på en Wallander innan, jag får inte vända tillbaka dygnet så jag är pigg på nätterna, nu när jag har vant mig vid vanlig tid igen. Men skriver imorgon, då ska jag förresten sola med Hanne och käka en avokadosallat (min favvorit, den funkar bara på ett ställe). God natt allihopa!
kram E

Ge mig sommar & sol


Jag hittade två söta bikinis, nu vill jag utomlands!





Kram E

Shoppa online

Jag är inne på olika hemsidor för att kolla klänningar, men de borde jag inte göra för min pärla som jag skulle ha på nyårsafton, använde jag inte. Jag var rädd att den skulle vara "för fin" jag hade ingen aning om hur alla andra tjejer skulle se ut, och jag ville inte ha en "bal klänning", Men jag hoppas det kommer komma ett tillfälle då jag ska använda den. Men jag har varit och tjuvtjikat på Vårens nyheter på Nelly.com och det var ingen höjadare kan jag få be att tala om. Ingenting var snygg, allt var bara så tråkigt. Jag längtar till våren och hoppas verkligen att de blir ett mode som passar mig, Det som har varit nu passar mig perfekt. Jag är inte den typen som skulle sätta på mig ett par utsvängda jeans, de har jag haft en gång i tiden och skulle aldrig i hela mitt liv sätta på mig ett par stuprörs jeans, men nu är det bara det som gäller för min del. Skulle inte kunna tänka mig något annat. Men jag hittade två söta enkla klänningar på nelly som är snygga till massa accesoarer, snyggt hår/smink, skor och en ball väska, då kan klänningen bli ännu snyggare!



&


 
Jätte enkla men ändå snygga! Sen hittade jag ett par skor som jag blev förälskade i.


Ge mig vår och värme nu!!
Kram E

Skola i mindre än en halvtimme, skönt!

Hej på er, Idag gick jag upp lite innan nio, snooza i nästan en hel timme! När jag såg hur mycket klockan var så flög jag upp ur sängen för bussen gick 09.38. Som tur är så kan man gå tre minuter innan bussen, för den är alltid sen så det hade inte gjort något om jag kom 2 minuter försent till busshelvetet. När jag kom till skolan 10.15 så sa Anki att alla som  har gjort allting behöver inte vara kvar, ni får gå hem nu. Jag trodde hon skämta, har jag gått upp på morgonen, stressat som ett djur och sen få åka hem?! Jag ska inte klaga på att få gå hem tidigt, men jag behövde inte ha sminkat mig och fixat håret, de var bara åka hem igen och slänga i sig lite käk och börja blogga. Idag ska Hanne och Mathias komma hit vid fyra tiden,då ska vi kolla boka resa, äntligen blir det av. Vi bokar förmodligen idag, alla dem "bra & billiga" resorna försvinner snabbt som attan, de finns inte många bra kvar och  sen kan man inte boka flera på en resa, högst två, och det vill vi inte ha, vi ska boka tillsammans. Vi vill inte boka paren för sig, för då kanske jag och J hamnat på ena sidan ön och H & J hamnar någon helt annanstans. Jag hoppas lite på att det blir Magaluf igen faktiskt, men H vill inte dit, så jag vet inte hur vi ska komma överens, men de löser sig förmodligen. Efter att vi har bokat så ska Jimmy på hockeyträning igen, då ska jag slå på en Beck eller Wallander film, älskar dem filmerna. Mastermind är en Wallanderfilm och de är nog den bästa.
Till på fredag ska jag också ha  hittat en modell, en herrmodell som jag ska klippa. Jag skulle ha gjort det förra terminen men det blev inte av, så måste klippa det nu, för på måndag börjar vårterminens lektioner. Jag för i värsta fall gå runt i alla klasser och fråga om någon snäll kille har lust att klippa sig, eller raka sig, för då kan jag klippa provet först och sedan raka av allt. Men men, hoppas någon bara vill. Nu ska jag kolla lite på tv och sen måste jag ta tag i disken. Skriver senare, och missa inte min blogg senare idag.


Kram E

Otursdag eller något..

Hej på er, vilken skit dag. Dagen börjar med att mamma ringer på Jimmys mobil klockan tjugo i ett för att säga att hon kommer och hämtar mig om en halvtimme. Jag slänger på luren och flyger upp ur sängen och försöker hitta något att ha på mig. Det sslutade med att jag tog kläderna jag hade på mig igår. Sen skulle jag äta frukost lite snabbt innan jag drog iväg men tror ni inte att brödet och filen är slut, och gröt tar alldeles för lång tid att göra, så till frukost fick jag bullar och massa annat tjockt. Blev besviken på mig själv, för jag ska inte äta sånt skit, och speciellt inte till frukost. När vi var på kalaset fick jag huvudvärk av alla barns skrik plus att jag gick och la mig fem på morgonen. Jag och J hade kollat på hockey finalen mellan Sverige & Canada och den slutade lite efter fyra. Efter "kalaset" åkte vi till statoil för att köpa comviq startpaket, och dem hade en enda kvar, så det var lite tur. Sen när jag kommer hem och ska sätta i kortet i mobilen så funkar det inte, för telefonen är låst till tre, då höll jag på att bli galen. Men sen så fick jag syrrans gamla telefon som var en "comviq telefon" och då funkade det, fast den är hundra år gammal. Sen idag så skulle Jennie fixa min blogg, men så blev det inte heller, för han som skulle fixa bilderna var för trött, så hon lovade att fixa de imorgon. Så hoppas det blir så. Då får ni se designen imorgon förmodligen! Nu ska jag kolla klart på frisörprogrammet som ggår på tvn. Hörs innan jag går och lägger mig.

Kram E


Bilden är till Jennie


Ny blogg imorgon

Min kära vän Jennie ska fixa min blogg imorgon :-D Nu ska den äntligen bli snygg! Ni får se imorgon hur den kommer att  se ut! Tack gums, för att du hjälper mig, jag kan ju ingenting om sånt.
Kram Emmelie

Hej då dumma tre!

Nu har jag gjort allt det "viktiga" som jag skulle ha gjort idag, förutom skura och sola solarium. Men det får jag ta imorgon. Jag ska förmodligen färga Marys hår också, och sen ska jag fira Karin som fyller 34år. Fullbokat imorgon också. Ikväll är jag ensam hemma, för J är på hockeyträning, så det blir väl lugnt tror jag, ska slå på en Wallander film och ta en lång skön dusch efteråt. Jag ska meddela att jag ska få comviq idag om J kommer ihåg att stanna och köpa de när han åker hemmåt, annars köper jag det imorgon, när jag ska iväg till gymmet. Just nu har jag tre och de suger måste jag säga, sämst mottagning och alla mina kompisar har comviq så de blir jätte dyrt för dem att smsa/ringa till mig. Fast jag ska ha kvar numret jag har nu, så det blir två mobiler (jobbigt). Jag snackade med Hanne nyss och frågade om hon och Mathias skulle kunna komma hit imorgon istället för på onsdag, men hon skulle plugga hela dagen imrogon, så vi tar de på onsdag efter jag har kommit hem från skolan. Jag orkar verkligen inte, är fortfarande skoltrött, och jag orkar verkligen inte gå på ons, tors, fre men men jag tänker inte börja terminen med att vara borta.
Jag måste berätta att jag har en idé på vart jag ska söka jobb någonstans, men de säger jag inte förns de är klart ;-)
Hörs sen, ha en bra kväll!
Kram Emmelie

Vilken seg dag, jag vill hellre ut och shoppa!

God morgon :-) Idag blir det en seg dag, nu hade jag ttänkt att jag ska äta lite, jag håller på att göra iordning Couscoous med  "serbiska korvar" vet inte hur man stavar till dem, men de ser ut som korvar. Sen måste jag sätta på en tvättmaskin, ska tvätta upp hela tvättkorgen idag, de är mitt mål. Sen ska jag hänga/vika in kläderna från torkstället. Sen måste jag diska, och städa bort allting från diskbänken så det blir fint tills älskling kommer hem. Efter det ska jag övningsköra med mamma och till sist så kör jag till gymmet, för att sola lite. Så ser min dag ut idag, inte så jätte rolig men det är sådant man måste göra. Det är lika bra att börja käka annars blir jag så grinig och kommer inte att orka göra någonting.
Skriver efter min "härliga" dag. kram på er / E

Att göra idag
Äta serbiska korvar [X]
Tvätta upp all smutsig tvätt [X]
Diska [X]
Plocka undan allt från diskbänken [X]
Dammsuga [X]
Skura golvet [ ]
Tväta handfatet/toaletten [X]
Övningsköra [X]
Sola solarium [ ]
Ge hanne sin röda väska hon har här [ ]
Försöka hinna blogga [X]



Jag vill resa nu, bort från allt ett tag och bara njuta

Hellu, vi skulle boka resa ikväll, men vi gör det på onsdag pga massa omständigheter. Så på ons kommer M & H hit så ska vi kolla resor, hoppas bara att vi kommer kunna enas om en resa, så inte alla vill åka till olika ställen. Men de kommer nog gå bra, de finns inta så många ställen jag vill till faktiskt. Och dem som är de "vanliga ställerna" har man redan varit på som tex: Grekland, Kroatien, Mallorca, Teneriffa, Gran Canaria mm.. Men de lär bli någon av dem ställerna, Magaluf var mycket dyrare än Grekland, kanske för att så många åker just dit. men men, skriver senare.


Sjukt mysig bild, och de är typ 200 dagar kvar tills vi kommer åka. Kram E

Ikväll bokar vi solresa

Hellu, idag ska jag och J på middag hemma hos mormor & morfar med hela släkten, morfar ska bjuda alla oss på Kinamat. Så vi ska börja gå dit om ca 20 minuter. Ikväll ska vi boka solresa till sommaren 2009. Jag ringde Hanne nyss och pratade med henne, och hon vet inte om hon har pengar, men jag hoppas hon och Matte ska följa med! Jag ska också söka jobb nu till våren/sommaren. Jag tar nästan vad som helst. bara för att kunna åka utomlands. Vi funderar på Grekland/Magaluf igen, men Vi vet inte om alla vill det, helst vill jag inte Grekland, men de spelar inte så jätte stor roll.. Magaluf igen skulle vara kul, för då åker inte "hela gänget" med i år. för ingen har typ råd osv.. Plus att vi känner enmassa där nere,  och känner till dem bästa ställerna och restaurangerna. För om man åker utomlands så tar det några dagar innan man lär känna till alla bra ställen. I 18års present ska jg önska mig en resa, och fickpengar till resan plus att jag ska jobba, så jag hoppas att de blir bra. Skriver sen!!
Kram E

Solresa 2009

Nu har jag suttit och kollat solresor till Grekland för fyra personer, och jag hittade en resa till Rhodos som är fyra plus stjärnigt, för 28000:- och om man delar de på fyra blir det inte alls mycket. Magaluf resan kostade 6000:- och de hade säkert två stjärnor.. Så någon dag i veckan ska Matte & Hanne komma hit och kolla resor med oss, så ska vi boka en. Det lutar sig mot Grekland, men jag skulle helst vilja åka någonstans jag inte har varit. Cypern skulle vara nice att åka till men dem andra har redan varit där plus att H läste om människohandeln som försigår på Cypern, då var det inte lika lockande att åka dit. Fast människohandel pågår överallt så de spelar iof ingen roll.. Tur att vi har med oss två killar, jag tänker aldrig gå ensam där nere med H, killarna måste alltid vara med oss. Nu ska jag kolla vidare på resor, skriver sen.









Kram E

Beck night tonight

God morgon, kvällen igår var väl ganska kul, lite annorlunda sällskap måste jag säga. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig men det hände ju något iaf. Svahn & Linnea var här och efter ett tag kom Rille och Zacke hit. vi  satt och snackade och spelade poker, och jag måste skryta med att jag vann allt ;-D jag vet inte hur, men jag vinner alltid i poker, jag har spelat "på riktigt" två gånger och båda gångerna har jag vunnit, så våga inte spela mot mig! Alla drog härifrån vid halv sex på morgonen, då var jag tvungen att säga att jag skulle gå och lägga mig, så dem ringde en taxi och det tog ca 5 minuter så var taxin här utanför. Efter det gick jag & J och la oss på en gång båda var jätte trötta och det är jag fortfarande, vi vaknade innan klockan ett av att grannen står och borrar ovanför oss, efter det kunde jag inte somna om, men det kanske jag kommer göra nu när vi ska sätta på en Beck film. Men innan det tänkte vi gå en promenad, hoppas de inte är så iskallt ute. Skriver senare, hoppas jag är lite piggare då.



Kram E

Spring i benen, som ett litet barn, jag kommer nog aldrig komma ifrån det.

En rastlös kväll har jag framför mig, jag har myror i baken tror jag! Vi har suttit stilla igår och idag, mitt tålamod börjar ta slut måste jag erkänna. Svahn och hans flickvän kanske kommer komma förbi, då händer det något iaf! Jag blir tokig snart, jag är en person som måste göra något hela, hela tiden och nu har jag inte gjort det, eller jo jag har övningskört. När jag var och handla idag träffade jag Micke Bonnarpart och pappa, det var så länge sen jag träffade dem och jag funderade  ett tag på åka ut till dem, men så blev det inte, jag kom på att det går inga sena bussar hem och pappa skulle antagligen ta ett glas vin eller öl så jag tänkte inte på att fråga om jag skulle komma ut. Men det hade varit riktigt kul måste jag säga. Om inte S kommer hit så vet jag inte vad vi ska göra, kanske gå promenad jag har inte varit ute så mycket, och skulle behöva frisk luft, men det är så svinigt kallt. Jag brukar säga det finns inga dåliga kläder bara dåligt väder ;-) Nej nu ska jag sminka mig lite, hörs sen!
Kram E (bilden är från nyårsafton, och Hanne se inte så seriös ut, vi vet att vi tre är allt annat än seriösa)

God morgon alla kära

Hejsan på er, nu har jag nästan precis vaknat, jag gick och la mig rätt sent igår så det vad så skönt att sova ut idag. Till och med J sov länge, annars brukar han gå up vid 10-11 och det är på tok för tidigt för mig. Igår kväll kollade jag på 3 filmer, helt galet jag var inte ens rastlös som jag brukar vara. Jag kollade på Trade, What happens in Vegas och Disturbia alla tre filmer var faktiskt jätte bra måste jag erkänna. Trade handlar om människohandel, om en 13 årig flicka som blir kidnappad och ska säljas på aktion, och dem tog också en ung mamma som dem sålde till massa gubbar för hon var ju inte oskuld så hon var "inte så mycket värd" som den unge tjejen. Riktigt bra var den, men hemsk. What happens in Vegas var sjukt rolig, och huvudrollerna är Cameron Diaz & Ashton Kutcher, han ser nästan bra ut i den filmen! Och sist Disturbia som handlar om en ung kille som hamnar i en bil olycka med sin pappa, han överlever men pappan dog, och sen börjar killen bråka med sin spanska lärare och då slog han läraren så han fick en fotboja. Då börjar han spionera på grannarna, han får inte gå någonstans förutom 30m från en sak som piper om han går utanför gränserna. Han börjar se skumma saker som grannarna håller på med osv.. jag är inte bäst på att förklara med jag rekomenderar alla tre filmerna. Nu ska jag göra mig i ordning för mamma kommer när som helst, vi ska ut och övningsköra :-) Skriver sen!
Kram E

Jag har hittat min kärlek

Jag har inte tänkt skriva ett inlägg men jag den här vovven kan vara den sötaste jag har sett! Jag är kär, och J sa att det är okej att jag tar hit en :-)



Kram E

Pang sa det, så är det 2009

Igår var det en jätte rolig och trevlig kväll. Middagen var lyckad och nyårsafton också, fast jag och J började bråka lite, men som tur var det på "slutet" och det var inget allvarligt heller. Jag hade ringt och bokat en taxi så den skulle komma hem hit klockan 20.15 för att köra oss till Angelique, killarna som var här gick till henne, dem hade inte lust att ta en taxi, plus att vi tjejer hade på oss nylonstrumpbyxor och det är hur kallt som helst ute. När vi kom hem till Ange var det inte så mycket folk som jag hade trott, egentligen skulle vi haa dragit dit senare men de blev som de blev. De var ganska segt i början, alla satt och pratade och det var inte bästa musiken måste jag erkänna. Men sen när "jakan killarna" kom så livades stämningen upp, och det blevfest helt enkelt. Det började ploppa upp flera ansikten som man inte kände igen och de spelades bättre musik så vi kunde dansa. Och killarna som kom var riktigt roliga måste jag säga, en såg ut som Kalles kaviar killen och en kille såg ut som Björn Gustavsson haha! Så gladare människor får man leta efter måste jag säga. Dem kallade mig Lena PH och Hanne kallade dem Magnus Uggla för jag hade lockat hennes hår, dem var tvungna att ge igen när dem fick höra sina smeknamn. Men Björn G hade hört förut att han var lik honom, dem hade samma blonda, lockiga hår. Sen förlovade sig Linda och Söder igår kväll, Söder var jätte  full men hoppas han menade det ändå, för Linda blev jätte glad. Jag skulle kunna skriva mer om kvällen men är för trött för det, så jag tänkte kolla på Beck filmer idag och bara ligga i soffan under täcket. Det blev inte många bra bilder men här kommer några.

Nyårsafton 08/09
Hanne & Jag


Hemma hos Ange


Hanne,Jonna & Jag


HJE


En glad Angelique


Anna, Jag, Hanne & Jonna, se inte så glada ut brudar ;-)


Jag & Hanne


Tim tycker de är soligt inne (?)


Mer bilder kommer förmodligen, det fick inte plats & jag orkar inte förminska dem nu.
Kram E


RSS 2.0