Uppsättning

Är tvungen att skriva ett till inlägg, gjorde en liten slarvig svinrygg igår hemma hos mamma som jag vill visa upp. Jag ska nog inte ha den som prov, men det var kul att testa göra en :-)




Så ser det ut, inte så tokigt? Kram Emmelie


Go morgon!

God morgon, blev inte riktitg en blogg dag igår. Hade massa andra saker att tänka på och göra. Jag spenderade min kväll hemma hos mamma igår, lilla Mandie och jag bakade chokladbollar som jag hade lovat henne. Sen kollade vi på Let's Dance, äntligen åkte Carl Jan ut. Tycker den människan är lite för väl överdriven, men det lär inte finnas många som honom tror jag inte så på det settet kan man kanske tycka om honom (?)

Idag ska jag klippa mammas man och min man Jimmy, han ser för tokigt ut i håret så nu ska det bort. Han har inte mycket att säga till om när det gäller hår, eller egentligen ingenting om något. Haha. Har precis duschat, ska käka lite frukost och sen kolla på tv. Jimmt är på dop, han åkte halv elva och kommer hem om någon timma eller två. Jag vet inte riktigt hur lång tid det kommer att ta, men hoppas det går fort. Han kom förresten hem halv två i natt, det var inte allt för sent. Jag var vaken då, ja hade bestämt mig för att sitta uppe till han kommer hem, för förra helgen ljög han för mig..
Hoppas ni får en jättebra lördag, för jag tror inte jag kommer blogga så mycket. Vi får se, men vi hörs sen!

Dagens outfit, allt från Gina T

Kram E, 149 dagar kvar!!

Fredag!!

God morgon söta läsare. Våra grannar som stirrar in här och är så otroligt nyfikna på vad vi göra här, åkte bort för två dagar sen med resväskorna. Hur skönt som helst, men nu kommer dom hem igen. Jag orkar inte ha dom tittandes i fönstret hela tiden, skulle vara skönt om dom åkte bort längre. Men dom kanske saknade mig och Jimmy? Fy för fönstertittare!

Nu (snart) hade ja tänkt åka och handla, så vi har lite frukost till imorgonbitti, och sen lite frukt för de har jag käkat upp. Det är skönt att ha det gjort, slipper jag åka ikväll. Så jag skriver när jag kommer hem.  
Kram E 150 dagar kvar..

Stan mys

Hemma från stan, det var jättemysigt att åka in med syrran. Först tog vi tunnelbanan till T-centralen sen därifrån gick vi till Åhlens City för att äta lunch och köpa tyll. Till lunch åt vi kycklingfilé med jordnötssås och sallad, tar alltid den rätten där om inte en GI måltid. Efter käkanndet gick vi till tyg-avdelningen som ligger utanför resturangen. Men dom hade såklart inget tyll, så vi gick istället till Panduro som ligger på Kungsgatan. Där fick jag tag på två olika färger, riktigt fina tyger hade dom. Det finns så mycket jag vill köpa när jag går in där, i den affären var vi nog längst i. Sen gick vi runt i Gallrian och lite överallt, en riktigt lyckad dag. Jag träffade Carro från klassen också, inne på Gina tricot. Kul att träffa henne, vi ska planera en tjejkväll som vi ska utföra (?) någongång.. :-)

Nu ska jag övningsköra så hinner inte skriva mer, imorgon är det fredag och om jag har tur så går inte Jimmy ut på krogen!

Syrran


Goda maten


Gina Tricot

Kjol från Gina T

Massa pyssel till uppsättningen. Kram E

Outfit + piercing

Dagens outfit

Kul att jag bara har svarta tröjor..

Converse

Lite armbamd, men vart tog mina fingrar vägen?

Tog ut staven i bröstvårtan igår, den blödde och mådde inge bra efter 3år. Ångrar mig redan! Om inte annat får jag ta en ny, men det är inte speciellt skönt. Kram E 

God morgon torsdag

God morgon alla läsare! Idag ringde mamma och väckte mig klockan 10.00 hon sa att hon ska ta bilen in till stan  idag vid tolv tiden så jag och syrran kunde åka med henne om vi ville. Hur bra som helst, hatar att sitta på tåget, mycket skönare med bil (latmask). Idag förutom att köpa hårsmycken så ska jag förmodligen köpa en jacka som jag hittade på H&M på Regeringsgatan. Den kan jag inte använda ute nu, men jag kan ha den under min jacka, för den kan jag lika gärna ha som en "innejacka" hur fin som helst. Jag tror att den kostade 298:- men jag är inte hundra, de återstår att se.

Igår när jag skulle börja med min pannbiffar, så kollade jag receptet och då måste man ju såklart ha ägg med. Det visste jag egentligen men tänkte  inte på det, så inga biffar blev det igår inte. Istället gjorde jag och Jimmy cevapcici, jag tror att det är en serbisk maträtt men ni får gärna rätta mig om jag har fel. Det blev faktiskt lyckat, riktigt gott och starkt.
Nu ska jag börja göra mig i ordning, jag kanske slänger iväg ett till inlägg på hur jag ser ut idag innan jag åker in till stan. Hoppas ni får en bra torsdag allihopa, sköt om er.


Kryddan som man blandar med vatten, sedan i met kött färsen. Forma till korvar och sen är det bara att steka.

Våra formade korvar


Stekta i olja, sen klart

Vi har köpt hem riset som man kockar i påsar, de är faktiskt ganska bra. Jag tyckte det var idiotiskt först men de är ganska "fiffit". Kram Emmelie 151 dagar kvar...

En bra början Emmelie

Vad jag har varit duktig idag, gick till gymmet och solade, lite färg fick jag faktiskt. Sen gick jag hem. Träffade syrran på jobbet också, hennes kolega vill att jag ska göra slingor på henne. Så hon ska komma till mej på tisdag, så ska vi boka in en tid. Hon jobbar på tisdagar så hon skulle kolla upp när hon kan. Sen när jag kom hem så började jag på min uppsättning. Ni får inte se hur den blev än, de får ni göra när jag har satt på alla hårsmycken och slöjan som jag ska köpa imorgon inne i stan. Nu ska jag göra hemmagjorda  biffar, mumsigt! Hörs senare!

Solariet

Hårnålar

Min indelning, basen på frisyren

Fix & Trix

Önska mig lycka till med maten,  haha! Kram E

God morgon!

God morgon, idag vaknade jag som vanligt av att grannen ovanför dunkar hög musik. Jag har aldrig sett vilka det är som bor där med Jimmy sa att det var en kille på 35 år som bor där. Men borde inte han vara på jobbet nu? Han spelar alltid hög musik, jag blir galen snart. Mest iriterande är att han kan spela ca 7-halv 8 på morgonen när man sover! Haha vilka grannar vi har alltså..

När jag har ätit upp frukosten så ska jag gå till gymmet för att få lite bränna. Har inte solat på länge, jag har levt på min brun utan sol som är i stort sett slut. Inte lika bra väder idag, men det funkar. Det är tur att det inte snöar eller regnar iaf *Peppar peppar*. Skriver sen när jag är på g hem. Hoppas ni får en bra onsdag!


Känner mig inte speciellt snygg idag, men jag ska bara till gymmet sen ska jag hem och duscha, fixa håret. Somnade med blött hår och nu har jag ett enda stort krull som är omöjligt att borsta ut. Kram Emmelie. 152 dagar kvar..

Tjockistisdag

När Jimmy kommer hem har han med sig fyra semlor! Jag som hade varit duktig och gått promenad, men det var väl tur det. Som tur var åt jag bara en, och han åt upp två stycken. Hur  goda som helst, jag brukar inte tycka om semlor med de här var "venerbrödsemlo" eller något liknande iaf. Smaskigt. Nu har vi precis sett klart Lina Rosings program: Den rätta för Rosing. Det var väl sådär, ganska kul faktiskt. Jag trodde att det skulle komma mer snygga killar, ingen var direkt snygg måste jag säga. Hon kanske inte är den vackraste i killarnas ögon heller? Vad vet jag..

Idag ringde syrran mig och frågade om vi ska till stan på torsdag, och det är den dagen jag inte har något planerat. Så det blir ju hur bra som helst. Då passar jag på att gå till Panduro, tänkte göra det imorgon men då kanske jag går och solar istället. Är hur blek som helst nu, måste få lite färg tills skolan börjar. Jag kan promenera till gymmet, det lär ta ca 45-50 minuter kanske till och med en timme. Så får det bli, sen kan jag gå hem också, riktigt bra Emmelie!
Jag har ikväll gjort grunden till min uppsättning, det blev inte alls som jag började i skolan. Jag gjorde om den helt och hållet. Så imorgon ska jag börja skapa frisyren. ska bli ganska kul faktiskt.




Kram Emmelie

Veckoplanering

Måndag - Storhandla, städa och övningsköra
Tisdag - Gå minst en timmes promenad, plugga teori
Onsdag - Gå minst en timmes promenad, åka till Panduro (som ligger på kungsgatan 34) för att handla pärlor och sånt som jag ska ha till min bruduppsättning. Jimmy ska på födelsedags middag hos Jimmy C som fyller 22år. På kvällen övningsköra
Torsdag - Gå minst en timmes  promenad till att börja med, sen in till stan med syrran (shoppingtime)
Fredag - Spenderas nog hemma hos mamma (Jimmy ska ut på krogen igen) om det inte blir bio med pappsen. 
Lördag - Umgås med älsklingen, kanske ska på tjejkväll.
Söndag - Försöka förbereda mig inför skolan *Suuck..* + övningsköra

Vinterpromenad i solen

Mer än en timmes promenad, bra Emmelie. Det var hur skönt som helst att gå ute, men jag tror att jag satte på mig lite för mycket kläder, när jag fick upp tempot så blev det riktigt svettigt. Jag gick till motorvägen och runt lite och sedan tillbaka. Drack ett glad blåbärssoppa innan jag gick för annars skulle jag ha svimmat på vägen, haha. Det skulle vara ännu bättre om jag hade en Ipod, jag har ingen aning om vart min är och har inte orkat leta heller. Måste leta upp den, det är inte så kul att gå utan musik. Jag blir mer peppad av musiken och kan gå längre.
Nu längtar jag till våren, bara snön försvinner är jag glad, den kunde ha kommit mycket tidigare som tex: på julen, nu vill jag bara ha värme. När jag var ute och gick så tog jag lite bilder, dom blev inte så bra men lägger upp dom bästa. Jag är väl ingen direkt fotograf om man säger så.





Bilderna ser lite gråa ut, det är nog solen som gjorde det. det gick inte så bra att ta fotot mot solen.
Kram E

Promenad i solen

God morgon, idag vaknade jag med solen i ögonen. Ganska gott tecken, jag menar de kanske börjar bli vår!! Igår var jag inte så duktig på att uppdatera, men jag hade så mycket annat att göra. Sen storhandlade jag, mamma och Jimmy igår (jag körde) så nu har vi massa goda/nyttiga saker i kylen. Igår blev det kyckling med tomat och fetaost, hur gott som helst faktiskt. Om en liten stund  ska jag ut och gå en timmes promenad, jag ska göra det varje dag under lovet innan jag äter frukost. Och min frukost blir en smoothie och en banan, de får duga. Jag måste vara igång nu för Jimmy jobbar hela dagarna och springer upp & ner från  trappor medans jag ligger hemma (?) Så får de inte vara, jag ska minnsan visa att jag kan om jag vill.

Idag måste jag också träna på min bruduppsättning som vi ska ha prov på. Jag känner inte alls för att göra den, men jag måste verkligen. Sen ska jag till en tygaffär som ligger en bit härifrån sok heter: Ankis tyg. Där ska jag köpa (om de finns) chockrosa tyll och vit spetts tyg. De ska jag alltså ha till min "slöja" jag har en idé i huvet hur det kommer att se ut, då är det bara försöka att klara av de också. Men det ska gå bra, jag måste vänta med uppsättningen tills mamma kommer hem, för hon har min ställning till huvet hemma hos sig och utan den blir det lite svårt att  göra något. Jag kommer att fota undertiden jag ska göra den så ni får se hur det går till. Fast det beror på när jag får ställningen, annars blir det imorgon. Sen måste jag till en butik där jag kan köpa dekorationer, funderade på Panduro men dom har inte så mycket bröllops saker, får se hur jag gör. Mamma kanske vet någon bra affär får sånt, hon har varit gift två gånger så någon affär borde hon veta.

Nej nu ska jag inte sitta här och skriva, nu ska jag ut och gå i solen. Skriver senare, tar förmodligen med mig kameran och fotar undertiden. Ha en skön dag allihopa, vi hörs senare!


Här är mina nya jeans/leggings, jag älskar dom. Inte nog med att dom är snygga dom är så himla sköna! Kram Emmelie 153 dagar kvar..

God morgon, första dagen på lovet!

God morgon alla läsare, vaknade nyss med ett glatt humör. Jag hade tänk kolla på Bridget Jones dagbok idag, det var ju andra filmen igår så jag tänkte se den första idag. Tycker dom är så bra! Igår blev det ingen bio för min del, men jag har hela lovet på mig att gå på bio, så det är skönt. Nu ska jag passa på att njuta av lovet och bara göra det jag vill förutom att diska, städa osv.. Måste hålla formen och gå en lång promenad efter eller innan filmen, får se hur jag gör. Sen måste jag och Jimmy handla idag, vi har ingen, verkligen ingen mat. Jag vet inte vad jag ska äta till frukost, kanske blir två äpplen eller något riskorn (?) Nu ska jag gå till våran tomma kylskåp, det nästan ekar där inne när man pratar, så tomt är det ;-)
Skriver sen gott folk! Kram Emmelie, 154 dagar kvar..

På spaning med Bridget Jones 21.00 på tv3

Pappa ringde mig nyss och sa att dom inte kommer någonstans med bilen för det är för halt på vägarna och de har inte plogat där ute än (de  bor på landet).  Så om dom inte kommer och plogar därute snart så kommer inga bilar komma fram, de kommer i såfall ligga i diket om de vågar ge sig ut, och för min del blir det då ingen bio. Men de borde ploga snart för att det går bussar där ute och om det är för halt så kommer ingen fram. Vilket skit, jag hade sett fram emot bion, men pappa skulle ringa upp snart och säga om vi kommer iväg eller inte, det återstår att se. Men som plåster på såren så kommer min favoritfilm ikväll 21.00 Bridget Jones, älskar henne och filmen. Hon är så underbar, det skulle verkligen kunna vara mig i vissa lägen. Men det är inge kul att sitta hemma heller, kanske ska ta och ringa hit någon (?) om det inte blir bio. Hej sålänge!


Biomys

Pratade med pappa nyss, och ikväll blir det faktiskt bio med hela tjocka familjen. Vi är 6 st i pappas familj, så alla får inte plats i bilen, så jag vet inte hur dom har tänkt sig. Jag var sugen på att se nya filmen: Män som hatar kvinnor, tills jag fick reda på att den inte har haft premiär ännu. Den har premiär den 27/2 tydligen, så det får bli något annat. Har inte så bra koll på vad som visas nu, men ska gå in på www.sf.se och kolla vad dom har att erbjuda. Vi drar hemmifrån vid sju tiden och har planerat att vi ska ta en nio-bio.

Jag håller på att smsa med Hanne nu, hon är påväg till Sälen och snacka om att jag är avundsjuk! Dom had hyrt en jättefin stuga/villa som har innomhus pool, jacuzzi och allt lyxigt man kan tänka sig. Syna att inte jag åker skidor, för då skulle jag ha följt med. Själv fråga hon vad jag skulle göra ikväll, och jag kan inte direkt sukta henne med att säga: "Jag ska på bio" för då kommer hon säga att dom ska bada en varm jacuzzi eller något annat lyx som jag kommer må dåligt över. Nu ska jag kolla olika biofilmer, har ni förslag på en bra film, please tell me!


Måste nog fixa mig lite innan vi ska åka, jag verkar inte kunna göra någon nytta idag *suck..* Kram Emmelie

Söndagar = tröttdagar

Varför är söndagar alltid dom dagar man är trött på? Jag har sportlov nu vilket är hur skönt som helst, men jag är ändå trött. Jag tror min kropp har ställt in sig på att: "när det är söndag så ska jag sova, kolla på film och ta det lugnt". Kan kanske stämma för jag har varit seg hela dagen och ändå kom jag hem innan klockan tolv igår.

Min lördagskväll började med att efter att jag och Jimmy hade kommit hem från hans föräldrar, så kom Hanne och Jonna hit. Vi började göra oss iordning (sminka oss, platta håret mm.) Efter det gick vi till bussen där två bögar stog och väntade. Jag har aldrig haft emot bögar men Hanne har bögfobi. Efter igårkväll fick jag ganska mycket emot dom, iaf "sånna där" som vi såg, dom hade smink, dom hade likadana spetts skor, läppglans, för korta jackor och betedde sig som rent ut sagt: Fjollor. Jag accepterar att det finns bögar, men dom behöver inte överdriva. Det var det värsta jag har sett, jag var helt ställd hela kvällen. Jag förstår liksom inte varför dom ska göra sig så märkvärdiga.
Jag kom på nu i efterhand att det skulle varit kul att ta en bild på dom, så ni skulle få se vad jag menar.
På  festen var det väl sådär, ganska okej i början när man fick träffa dom som var där. Men sen vare det lite segt, alla var ganska fulla och det var jättehög musik så man inte kunde prata. Sen skulle Hanne jobba idag (tur det) så vi drog tidigare.

Ikväll ska Jimmy på hockeymatch, igen. Jag hade tänkt att följa med men det är så otroligt kallt. Sist jag var i den ishallen så frös mina fötter till is, jag hade ingen känsel kvar i dom. Och då var det inte snö ute och inte speciellt kallt, men nu när det är snö och iskallt ute så blir det ännu värre där inne, så jag funderar på att stå över den här gången. Nu ska jag luta mig tillbaka och slå på tvn, kanske komma något bra, vem vet?
Sen ikväll så kanske jag ska övningsköra, det beror på vädret. Hoppas ni får en piggare söndag än vad jag har.
Kram Emmelie. Nu är det bara 155 dagar kvar!!


Girls night

Ikväll ska jag vara med Jonna och Hanne, dom ska förmodligen komma hit till en början och sedan kanske vi ska på en gamal klasskompis 18 års fest. Vi får se som sagt vart kvällen tar oss. Hoppas det blir en lyckad kväll och att de kommer bli riktigt kul. Jag har väntat länge på en kväll som denna, så svik mig inte nu.
Jag hade velat se Melodifestivalen, men de får bli en annan gång, kanske kan ha på den i bakgrunden innan vi drar. Jag var mest sugen på att höra Molly sjunga, hon ska vara så bra. Nej nu ska jag kolla vad jag ska ha på mig ikväll och sen ska jag väl fixa mitt hår som är en katastrof fast det är nytvättat.


Dom här brudarna ska jag vara med ikväll.. Och Jonna du tycker jag är divig, kolla din min här!! ;-)
Kram E

God morgon lördag

God morgon eller god dag alla läsare. Jimmy sa igår att han tog sista tåget hem, men han var hemma halv fyra? Hur gick det till? Jag frågade han imorse när han kom hem och han svarade: halv två ungefär. Men klockan var halv fyra när han kom hem. Jag kände på mig det på kvällen att det skulle bli senare än vad han sa. Och det blev det också, vad jag känner honom bra! Jag somnade lite efter klockan ett, sen vaknade jag när han kom hem, orkade inte prata utan somnade om igen.

Ikväll ska jag och Jimmy hem till hans föräldrar och äta middag, de ska bli trevlligt. Igår middag med mamma och idag med svärföräldrarna. Lika bra de, själva har vi ingen mat hemma och måste verkligen åka och handla. Vi kanske kan ta det imorgon efter hans hockey. Ikväll ska jag vara med Hanne, hon ska ringa mig när hon kom hem från sitt handlande. Så vi får se vart kvällen tar oss. Melodifestivalen är ikväll, men får se vad vi är sugna på att göra. Ska kolla på en film nu, hoppas bara att jag inte somnar är jättetrött av någon anledning. Ha enn bra dag kära läsare!


Här är byxorna jag köpte och en Victoria beckham body lotion jag fick av mamma. Den doftar hur gott som helst :-)
Kram E 156 dagar kvar..

"Möts man av en vacker solnedgång"

Kom precis hem från mamma, det har varit en jättemysig och skönkväll. Vi har haft riktigt roligt, som vanligt hade jag inte med mig kameran för att den har inga batterier, men det fixar jag imorgon. Jag ska också lägga upp en bild på mina nya snygga byxor, dom är väldigt sommriga. När jag var inne på Vila i Gallerian så hittade jag först ett par leggings/jeans som var ganska mörka, så frågade jag i kassan om dom fanns i ljusare skala. Då sa expiditen: "Ja visst, tur att du frågade. Vi har ljusare skala på dom, men vi har inte lagt ut dom i butiken för att de säljs som  smör". Då tänkte jag: är det inte bra att de gör de? Det är väl det som är själva tanken när man har en klädbutik? Jag fattar fortfarande inte vad hon menade, men de kanske är jag som missuppfatta hela situationen. Jaja, nu ska jag kolla runt lite på datan, är ganska trött faktiskt trotts att jag fick en liten sovmorgon idag. Jimmy ska ta sista tåget hem från stan, så jag ska nog vänta på honom om jag inte somnar ;-)

Bilden är tagen hemifrån pappa, när man öppnar dörren och går ut  möts man av en vacker solnedgång. Varje sommarkväll.  Bilden togs i sommras. Kram Emmelie

Fredag - Let's Dance

Är hemma hos mamma och har käkat middag, kul att komma hem och hälsa på all. Alla blir så glada när man kommer hem, alla hundar står och hoppar på en hela tiden, så mysigt. Idag i skolan hade jag en kund, det var våran lärares ex svärmor som jag fick ta hand om. Jag färgade hennes utväxt, orange aktigt, blev faktiskt himla bra. Föningen blev inte heller så tokig. Efter skolan åkte jag en vända in till Stockholm och handlade ett par leggings/jeans från Vila inne i Gallerian. Jag kan lägga upp en bild på dom sen när jag kommer hem. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, jag tänkte först åka hem till pappa. Men det går knappt några bussar hem därifrån för han bor på landet och om han dricker ikväll så kan han inte köra hem mig. Så jag tror jag struntar i att åka ut dit, hamnar nog här ikväll och åker hem till mig senare, kanske efter Let´s Dance. Jimmy är inne i stan och ska kolla bajen match på Hovet, sen ska dom på krogen efteråt.
Skriver senare, hoppas ni får en bra fredag! Kram Emmelie


Alla har sina svarta dagar..

God morgon gott folk! Vaknade för ett tag sen, ska åka till skolan alldeles straxt. Idag har vi fullt upp med kunder, riktigt kul faktiskt. Idag har jag bestämt mig att jag ska ta en kund. Jag hoppas jag får de, men det tror jag. De flesta har haft sin första kund den här terminen. Efter skolan ska jag in till stan och köpa ett par jeeans/leggings från Vila, har hittat ett par supersnygga där. Men jag kanske skriver i skolan, annars skriver jag när jag kommer hem.


En till svart dag, men det är snyggt med svart. Får hitta en anan färg till sommaren.. Kram E
157 dagar kvar..

God natt, imorgon är de fredag!

Ligger och väntar på att min älskling ska komma hem från matchen, jag vet inte när den slutar men hoppas han kommer snart. Jag kan inte sova utan honom, det känns tomt när han inte är här. Så tråkigt att vara ensam hemma. Men de sista två timmarna har jag ägnat mig åt Anna Skipper med: Du blir var du äter, och sen Lyxfällan. Inte mina direkta favorit program men de funka. Nu känner jag mig inte speciellt dålig när jag kollar på Skippers program, för nu äter vi nyttigt och rör på oss hela tiden. Tog en chokladbit idag på fikat men det kan man vara värd med tanke på att allt socker som jag har tryckt i mig inte finns kvar i mitt liv. Det ända kan vara ett glas saft, men de är bara för att jag inte är så förtjust i vatten. Sen vill jag köpa hem en mixer som jag kan mixa occh göra smoothie. Carro sa att det fanns bra på Media market, så kanske får åka dit och kolla om dom har någon bra till ett hyffsat bra pris.
Nu ska jag kolla på filmen som går på sexan  tills Jimmy kommer hem, sen är det sovdags. God natt alla kära & läsare!
Kram E


Sista skoldagen imorgon innan lovet börjar!

Kollade runt på jeans på nelly och ska in till stan imorgon efter skolan och köpa mig ett par jeans/leggings som jag har hittat. Supersnygga och dom kostar 299:- Så efter skolan drar jag in och köper dom. Men bara dom, måste ha pengar till annat också. Imorgon skulle jag ha varit med Hanne, men det blev ändrat så jag ska vara med henne på lördag istället. Vi ska förmodligen hitta någon fest någonstans, har suttit hemma för mycket, benen vill ut och ha kul! Så imorgon har jag inget planerat, det kanske dyker upp något kul det är ju trotts allt fredag. Jimmy ska på sista bajen matchen som är på hovet, sen lär dom dra ut och dricka efteråt. Så kvällen lär vi nog inte spendera tillsammans, lite tråkigt. Är alltid kul att vara med honom, vi har så otrolig kul ihop vi är tillsammans och som bästa kompisar. Det är så skönt att prata med honom om allt och inget, från himmel och jord osv.. :-)
Kram E

I LOVE JEANS


 www.nelly.com

"Tur att jag har ett till huve om inte de ena funkar Höhö"

Åh äntligen hemma, idag gick  jag i skolan från 08.00 - 16.20 och efter det så åkte jag hem till Jimmys föräldrar och åt middag. Innan han skulle till hockeymatchen. Efter skolan så skulle jag till tåget, och hade med mig ett dockhuvud. Jag hade ingen påse eller väska att ha huvet i, så jag fick hålla i det. Och jag  vet att folk blir rädda när jag går runt med det, de har hänt förut. Men jag kunde inget göra, vissa till och med skrattade när dom såg ett huve. Jag fick också höra en massa komentarer när de såg mig gående med ett dockhuvud i handen.. (se rubriken)
Jag orkar inte skriva nu är helt slut i huvet men jag ska bli bättre och skriva mer senare :-)


Här är dockan jag ska göra en uppsättning på v.10 så nu är det bara att öva, öva och öva.Skriver så snart jag har fått ork. Kram E
158 dagar kvar..

Kanske är på tiden att handla?

Då & Nu  

De tjänar 300:- extra på mig

Pappa ringde nyss och sa att han och hans fru och min plast bror ska på kursen man måste gå på innan man får övningsköra. Och när jag gick kursen var det bara jag och mamma, så jag får inte övningsköra med pappa. Men han frågade om jag ville följa med på den så jag kan köra med honom också innan jag ska köra upp. Det är konstigt att jag måste gå på den igen bara för att få övningsköra med papppa, räcker det inte att han går på den också? Då tjänar dom 300:- på att jag följer med en gång till. Underligt det där, men jag tänkte iaf gå på den. Det är ändå sportlov nästa vecka och jag har inget planerat, så jag kan liga gärna gå på den och sen köra med pappa.
Kram E

Grannfejden?

Våra kära grannar verkar inte ha något liv. Varje kväll sitter dom vid sitt köksbord och stirrar in i våran lägenhet. Det börjar störa mig ordentligt, i början struntade vi i det men nu börjar tålamodet ta slut. Så roliga är vi inte så att man sitter och stirrar in hit varje kväll? Ska man gå över och fråga varför dom kollar eller om det är något dom vill? Jag känner mig obehaglig och osäker när dom kollar in. Vi bor på bottenvåningen men ska man behöva dra för alla fönster så att dom inte ska se, det verkar nästan så. Till och med Jimmy börjar känna sig förbannad över det, sen när man kollar på dom så vänder dom ansiktet. I början när vi flyttade in kan man förstå att dom var nyfikna och undra vilka som ska bli deras grannar. Men nu?! Morsan i hemmet sitter hemma varje dag, när Jimmy går upp på morgonen ca 05.40 sitter hon vaken i köket och sen när jag går upp vid 7-8 sitter hon där. Till och med när jag kommer hem på eftermiddagen sitter hon där.
Var tvungen att få ut lite ilska..

Jag satt och pluggade lite på bröllopsprovet som vi ska ha imorgon. Men det är så mycket, förstår inte hur vi ska få in allt och när jag sa det till Anki så sa hon men allt ska inte vara med. Hur ska jag veta vilket av det som ska vara med och inte? då måste jag alltså kunna allt.. Sen var jag inne på google och sökte runt på bruduppsättningar. Imorgon ska vi ha kommit på en och göra den för veckan efter lovet är det prov på det också. Så under lovet måste jag fixa en slöja och smycken som jag ska ha till min uppsättning. Ska förmodligen till Panduro och kolla på tillbehör. Hoppas att det är min dag imorgon och att uppsättningen blir bra. :-)

Kram E


Ge mig sommar & värme

Har varit duktigt idag och städa, diskat och allt jag skulle göra är nu klart. Jag har läst ca 20 sidor i teoriboken och fattat allting, de kan vara  svårt ibland att förstå vad dom menar men idag gick det bra. Sen har jagg gjort tre stcken teoriprov på datan, de lär man sig också mycket av. Mycket bra träning och det är roligt. Men ibland kan man luras av frågorna så när jag ska göra det riktiga provet så ska jag läsa igenom dom ordentligt innan jag svarar. Så låt er inte luras.
Idag kom älskling hem tidigt, han var hemma vid kvart i tre fast han slutar klockan 16.00. Just nu tog han en liten tupplur innan vi ska göra mat, ingen aning om vad vi ska äta det mesta är slut. Vi skulle behöva åka och handla, ingen keso hemma, inga avokados, grönsaker, toalettpapper, dricka eller något. Hatar att handla, det är jag inte bäst på och jag glömmer alltid det viktigaste. Så vi får åka och göra det tillsammans någon dag..
Om bara två dagar börjar lovet,  hur skönt som helst. Helst av allt skulle jag vilja att ett jobb ringer, men det verkar vara svårt att hitta något jobb just nu. Jag måste börja spara till Mallis! Jaja, får hoppas på det bästa. Ska kolla lite på tv nu och fila en nagel som är helt krokig. Hörs sen gott folk.

Bilden är tagen i Magaluf på mina fötter, åh vad skönt det ser ut!
Kram E

Bokat & klart

Hej på er, vad ni är krävande. När jag inte hinner skriva så många inlägg så tappar jag många läsare sen när jag skriver många så har jag många läsare. Jag tapper er när jag inte skriver lika många inlägg, haha. Jaja, idag valde jag att vara hemma, missar inte så mycket i skolan. Och de lilla jag missar tar jag igen sen. Nu har jag precis bokat klart det jag skulle boka. Halkbanan kommer bli så roligt, hoppas jag och Jimmy får sitta i samma bil. Men det tror jag väl att vi kommer få. Den är på en tisdag, då jag har praktik men jag täänkte att jag skulle ta den dagen för då missar jag inget. Först tänkte jag boka på en helg men då har dom tydligen inte öppet så Jimmy får ta en ledig dag. Men dom på jobbet tjatar på honom att han ska ta körkort, så då får dom ge honom en dag om han ska lyckas få det där kortet. Jag bokade teorikurs/övningsskrivningar för mig det är varannan söndag 9-13 så jag kommer vara klar med de söndagen efter jag har fyllt år. Men det är perfekt för jag hade tänkt köra upp  veckan efter jag har fyllt 18. Fyller år på en fredag så det blir ju kalas bra!
Eftersom jag är hemma idag hade jag tänkt göra lite nytta, diska, dammsuga, tvätta och sånt skit. Det kommeer liksom aldrig ta slut, sånt måste jag göra hela tiden. Jag tänker alltid skönt nu är det gjort, men några dagar efter är de samma sak igen. Den där disken börjar jag bli riktigt trött på. Kläderna tvättar sig själva, det är bara trycka ner i tvättmaskinen. Men disken tar sin lilla tid..










Snygg städ-outfit va? :-D Kram Emmelie
159 dagar kvar..

Canal plus first

Jag ska kolla på film med älskling som går på Canal plus first, den har börjat för en kvart sen men var tvungen att skicka bilder till Hanne från tjejkvällen. FIlmen heter Awake och verkar grymt bra! Efter filmen ska jag sova, skriver imorgon. Sov gott alla läsare! :-) Föresten så hände det knappt något med toningen, vilke skit!


Söta tofflor, dom ska jag köpa! ;-D
Kram E


Toning i håret!

Har precis gjort en skumm (mouss) toning på mitt hår som ska sitta i i ca 45 minuter, men vet inte om jag orkar vänta så länge. Det gör inget om man tar ut den lite innan, men ska försöka sitta tiden ut. Det är en violett toning som går att håret blir "vitare" och tar bort det guldiga. Får vi se hur det blir sen, om det ens händer något. Ska fortsätta göra mitt teoriprov på datan nu, skriver sen!


Snyggt va?

Veckoplanering

Måndag - avklarad
Tisdag - Har färgat hannes hår & ska plugga teori!
Onsdag -  Ring och boka halkbanan (Gillinge) 1500:- inkl moms, boka teorikurs inkl övningsskrivningar 1250:-, och  sist boka riskutbildninen som man måste gå på innan du tar körkort! På kvällen övningsköra/teori.
Torsdag - Skola. Teori (inget annat planerat)
Fredag - Skola. Kvällen spenderar jag med bästisen Hanne, innan hon åker till Sälen.
Lördag - Middag hos Jimmys föräldrar, sen bara umgås med älsklingen.
Söndag - Övningsköra, slappa och sen är det sportlov!


Home

Nu är jag hemma från Hanne. Jag färgade Hennes hår runt konturerna så nu är det  en skit snygg färg. En rödbrun och passar väligt bra till hennes blonda hår. Jag funderar på om jag ska göra blonda slingor på praktiken om två veckor. Så det blir ljusare och lite mer "vårigt" :-) Ska laga mat alldeles strax så jag kan inte sitta här och lata mig ;-)
Men jag skriver sen!

Här är Hanne med toningen i håret

Hanne halft i badkaret ;-) Kram E

Är hemma hos Johanne!

Hejsan, idag på praktiken gick det jättebra. Ganska lugnt och inte så mycket att göra. Jag packade upp nya hårfärger och väteperoxider, sen hjälpte jag Merja att riva massa folie. Vid halv tolv tiden kom: Hanne, Jenny och Jennifer förbi min praktik då gick vi och lunchade på cafét bredvid salongen. Mysigt faktiskt. Dom går i ett gymnasium som ligger nära min praktik. Vid två tiden kommer Johanna till salongen med hennes nyfödda lilla son. SÅ himla söt, och han var så liten. Ulla sa att han hade blivit stor, då måste han ha varit hu liten som helst!! 
Nu kom jag och Hanne nyss hem till henne, jag ska färga hennes lugg, ho har brun färg på "underhåret" av luggen. Så vi ska fylla på färgen så det ser bättre ut. Skriver senare när jag har kommit hem. 
Kram Emmelie 

Svart tisdag!

Idag är det tisdag och det innebär, ni vet vad! Praktik. Hur skönt som helst faktiskt, alltid lika roligt att umgås med dom där brudarna! Orkade inte skriva mer igår för blogg.se ville inte som jag ville så kanske skriver det inlägget idag som jag skulle ha skrivit igår. Men men, ska göra mig iordning lite innan jag drar till bussen. Idag ska jag träffa Hanne också, vad kul det ska bli! ;-D Hörs sen! Kram E 160 dagar kvar..


Svart linne - Bik Bok
Svarta Jeans/leggings - Vila
Svarta strumpor - H&M
Svarta underkläder
???


Blogg.se krånglar igen..

Jag hade tänkt att visa lite kläder, men blogg.se vill inte ladda upp bilder idag tydligen. Kanske har gått på semester?! ;-) Försöker ladda upp senare, vädligt trögt nu!
Pussen

Vilken sen måndag!

Oj vad sent det blev idag då, vaknade klockan 08.? någonting och nu är klockan redan straxt efter halv åtta. Sjukt vad tiden gick fort idag. Skolan gick bra som vanligt, lite segt efter en helg, ingen orkade riktigt angagera sig. Efter skolan åkte jag hem till Therese som skulle fixa mina naglar, hade tid klockan 17.00 men de blev lite förseningar för hon var också seg. Men blev jättenöjd med mina rosa/guldiga naglar. Fransk är så himla snyggt men jag orkade inte ha det, så tråkigt på något sett.
Jag kom på att tänka på en sak som hände i fredags i skolan. Vi har ju praktik varje tisdag och vi ska få matersättning när terminen är slut. Så jag skulle ha fått 400:- och man var tvungen att lämna in lappen innan jullovet för att kunna få pengarna (jag var den ända som har gjorde det). Men Anki våran frisörlärare har tydligen glömt bort det, och skyller på  att ingen annan har lämnat in lappen. Men det påverkar inte mina pengar på något sett. Så jag ska prata med henne på onsdag om det, jag tycker inte att hon kan skylla på något sånt, eller vad tycker ni? Hon brukar  "inte lyssna" för hon har svar på tal när det gäller allt. Annars får jag väl gå till Carin och prata med henne, men då kanske Anki blir sur? hur ska jag göra?
Nu ska jag in i duschen, fryser som fan som vanligt! Skriver sen :-)

Såhär blev naglarna, häftiga va? :-) Kram E
161 dagar kvar..

Vilken söndag, är det inte det ena så är det de andra..

Nu har jag och älskling precis kollat på en "ghetto" film, ganska bra faktiskt. Jag har pysslat om min lilla skadade Jimmy, jag tror att han har blivit av med benen eller något för jag springer och gör saft och massa annat till honom för att jag tycker synd om honom. Nu känner han sig nog ganska bekväm med det och vill att jag ska tycka synd om honom oftare. Men icke, han får bara det när han förtjänar de, eller hur? ;-)
Ska snart gå och lägga mig, en ny start imorgon på en helt ny vecka. Och det är sista veckan innan sportlovet. Hur skönt som helst. Är rätt så skoltrött, men kämpar på iaf! Sov så gott allihopa, imorgon lägger jag också upp en bild på mina nya jeans/leggings! Blogg.se krånglar igen, så jag kan inte ladda upp en bild. typiskt.
Natti natti E


Älskling :(

Nu är älsklingen hemma igen, stackars :(

<3


Bästisar i snart 12år!

Pratade nyss med bästis Hanne, och frågade hur hennes dag var igår på alla hjärtans dag. Sen pratade vi om massa annat :-) Blir aldrig tyst när vi är med varandra, men det är ju så det ska vara eller hur? Vi har alltid saker att säga/göra ihop. Så skönt att ha henne, hon finns alltid där och det är det som är det bästa. Vi bestämde att vi ska ses på tisdag, då har jag ändå praktik och slutar tidigt. Vi kan prata om allt, älskar dig Hänsi, du lyser upp min dag!


Kram E 162 dagar kvar..

Spräckt ögonbryn!!

Jaha, nu ringer Jimmy och säger att han hamnade i bråk på isen (som vanligt) när dom hade match. Sen fick ena killen från andra laget av hans hjälm och då small det, vipps så är Jimmys ögonbryn spräckt. Han hade blod i hela ansiktet och är nu är han på väg till sjukhuset med sin mamma & pappa som var och kollade när han spelade. Typiskt att han ska hamna i bråk, jag tror nog att han är väldigt provoserande på isen. Men men, jag ska ta kort på han när han kommer hem, man vet aldrig hur lång tid det kan ta på sjukhus, men hoppas att det går hyffsat fort!
Puss E

Manikyr imorgon hos Therese!

Imorgon är det dags att fylla på naglarna igen hos Therese klockan 17.00 Men jag funderar på vad jag ska göra? Om jag ska fortsätta med en vanlig fransk eller att göra något annat? Kanske en färg på tipparna? eller helfärgade naglar? Kom med förslag om ni har!

En vanlig fransk, eller något helt galet?
Kram E

Jeans/leggings LOVE IT

Hej, dålig bloggerska på helger, jag vet men jag har faktiskt ett liv utanför bloggen! Nu har jag precis kommit hem från övningskörandet. Det gick jättebra, lite tråkigt att köra motorväg, har gjor de flera gånger nu. Nästa gång blir det mindre vägar, jag tycker det är roligare. I alla hjärtans dag/försörjning present så fick jag ett par jeans/leggings av mamma. Ett par svarta från VILA i storlek: S för 300:- Hur snygga och sköna som helst. Jag tycker att jeans är super snyggt, men hatar när det sitter åt och gör ont, så de här är ju jättebra. Jag måste ha flera sånna, hur bra som helst för dom som tycker att jeans kan vara bökigt.


Dom är svartare & snyggare i verkligheten, ni ska få se dom på sen :-)
Kram E

God morgon, teori/övningsköra

God morgon, igår var det en väldigt mysig dag. Det började med att när jag och Jimmy vaknade så gick vi en promenad till affären för att handlla frukost och en alla hjärtans dag middag. Vi skulle först gå ut och äta men vi orkade verkligen inte så vi tänkte äta hemmagjord tacos. När vi har handlat allt sånt för ca 350:- så kommer vi hem och efter ett tag gör iordning allting. Vi skulle värma våran nacho tallrik och när Jimmys är i micron så ska jag hälla på osten på min och då är osten möglig! Vi köpte färdig-riven och det kom ut massa gröna klumpar. Så båda två fick slänga maten, och inte nog med det då var köttfärsen slut så vi kunde inte göra nya heller, vi hade fryst köttfärs i frysen men vi hade ändå ingen taco krydda kvar. Så hela våran middag var förstörd. Så jag tog upp mobilen och ringde mamma och frågade om hon orkade komma ner till oss med Benevento mat. Snällaste mamman som hon är så gjorde hon det. Mamma räddade våran kväll, Jimmy var så jävla förbannad på  allt, så tack mamma!
Det var den alla hjärtans dag de, idag ska jag köpa ett par jeans/leggings med mamma. Jag ska passa på att övningsköra till dit vi nu ska :-) Nu ska jag plugga teori medans älskling är och övningskör med sin pappa. Vi ska göra Gillinge i mitten av mars så han måste köra ganska mycket nu. Skriver senare!


Jag & älskling för ett tag sedan!
Kram E, nu är det bara 162 dagar kvar..

Alla hjärtans dag!

Hej på er, igår vawr tjejkväll med: Jonna, Hanne & Petra, hur mysigt och kul som helst. Vi lyssnade på massa musik, satt och pratade om allt, dansade och massa annnat. Riktigt kul hade vi. Och denna gång kom jag ihåg att fota lite. Jimmy åkte hem till Ronnie, dom skulle ha en "grabbkväll" eller något sånt, haha. Fast det slutade med att dom drog och sjöng kareoke någonostans i närheten av där han bor. Han kom hem runt 1/2 på natten jag kommer inte ihåg hur mycket klockan va när tjejerna drog men det var där någonstans.
Idag är det alla hjärtans dag och de betyder min och älsklings dag, vi har laddat med massa tacos och melodifestivalen. Han vill inte se den men han får faktiskt offrra sig lite, tycker ni inte? ;-) Nu ska jag gå in i duschen, sen börja med maten. Ha en underbar alla <3 dag allihopa!


Hela tjejgänget :-)

Hanne & Jag

Jonna & Petra. Kram Emmelie

163 dagar kvar..

Tjejkväll ikväll, mys!

Nu är jag hemma, lagar lite mat för jag är jättehungrig. Maten i skolan blev som vanligt fil och jag blev inte alls mätt. Grattis till Evelina i min klass hon tog körkortet igår, vi fick åka med henne idag till idrotten. Hur duktig som helst. Jag hinner inte uppdatera så mycket idag, men försöker  skriva mer senare, måste göra klart maten!
Kram E

Charmig cirkuskille!

Hellu, nu sitter jag ute i receptionen utanför våran salong. Idag har jag övat på min uppsättning vi ska ha prov på vecka 10. Så jag måste till Panduro någon dag för att kolla på smycken, pärlor och annat som jag ska ha i uppsättningen. Idag hade Jennie en kund som hette Sebastian, han jobbar på JC och går på Cirkus, hur skön och rolig kille son helst. Sophia skrev Jennies nummer på hans kvitto som han fick när han betalade. Haha, dom kanske ska till Cirkusen på söndag och träna. Kul va? :-)
Ikväll ska jag förmodligen träffa Hanne, vet inte vad vi ska hitta på, får se det senare. Hur som helst ska jag gå in nu och börja städa, vi slutar snart!
kram E

Natti natti!

Jag har inte kommit in på bloggen för det krånglar igen. Men jag har kollat lite på tv och känner mig ffortfarande seg och inge vidare bra, men jag får inte bli sjuk till på lördag för då är det alla hjärtans dag = min och älsklingens dag, då vi ska umgås och prata och ha jättemys, antagtligen på en resturang som ligger på Söder. Alla dagar är våran dag men på lördag ska det vara de lilla extra. Jag tycker att de är mysigt men samtidigt är de lite överdrivet men de struntar vi i.
Ikväll har jag tvättat tre maskintvättar, dammsugit, diskat, plockat undan, vikt tvätt och putsat våran spegel. Nu har vi fint inför helgen, super skönt! Nu har jag tänkt gå och borsta tänderna och sen kolla lite i Tatto tidningen för att sedan sova. Jimmy är i Nacka och spelar match och kommer hem vid elva tiden, då ligger jag och tok sover kan jag säga er ;-)

Nytvättade skor, blev inte helt vita men betydligt bättre!
Kram E

Fredag den 13:e

Hej hopp, jag har nytt Tre nummer som jag kommer att ha i en vecka tills jag byter till mitt gamla vanliga fast det är Comviq istället för Tre. Min kära låssaspappa harvarit här och fixat ed mina telefoner för ett kort funkade inte i min Tre mobil som vi nu har låst upp och massa krångel. Så jag har varitt upptagen med det i mer än en timme. Sen har jag städat, tvättat och diskat. Men på diskbänken ser det lika illa ut som jag började för vi gjorde i ordning middag och det orkar jag inte fixa idag. Jag läste igenom bröllopshäftet och strök under det viktigaste, så nu är det gjort, ska läsa de viktigaste nästa vecka några gånger, så jag kommer få bra på provet. Nu får jag bara inte glöma bort det.
Imorgon är det fredag den 13:e och det innebär att något läskigt ska hända, kanske inte har varit min otursdag som alla säger, men vem vet jag kanske vaknar på helt fel sida imorgon. Jag ska iaf träffa Hanne, vi har inte setts på hur länge som helst känns de som. Båda har haft fullt upp med annat och sen har hon varit sjuk. Men imorgon gör vi ett nytt försök. Nu ska jag hoppa in i duschen, jag känner att jag kanske är på väg åt det sjuka hållet. Är trött och det känns som att klockan är vid tio tiden. Men nu när jag kollar så är den bara halv sju, kanske för att jag slutade så tidigt idag, annars brukar jag vara hemma vid halv fyra-fyra ungefär. Men jag klagar inte.


Love E


Plugg, plugg, plugg

Jag hade tänkt att vila lite, men sen fick jag syn på mina skolpapper. Så jag satte mig ner och pluggade, vi har prov nästa vecka som handlar om bröllopets historia i tiden. Lite är intressant men annars är det mest skit, massa om vad dom gjorde på medeltiden och det bryr jag mig inte rikktigt om. Men men, sånt ska man också kunna. Veckan efter sportlovet, har vi bruduppsättnings prov. Vi ska ta med oss egna smycken/slöjor som vi ska ha i våran uppsättning. Skolan har också smycken men dom är inte så jättefina, så om man siktar på ett högt betyg så ska man ta med sig eget. Jag måste googla fram lite bruduppsättningar så jag får lite inspration när jag ska göra min egen, har ni någon fin uppsättning som jag kan göra säg till! Nu ska fortsätta plugga ett tag till innan jag kan göra annat. Skriver senare :-)


Puss & Kram

Tack google, "du" räddade min dag!

Vilken skön dag, hann inte skriva så mycket när vi satt på 7-eleven för vi hade bara 60 minuter på oss att hinna googla fram alla svaren på frågorna. Klockan 09.00 var vi i skolan och hämtade frågorna, det var 20 st frågor, och vi fick området: Södermalm, hittar bra på Söder men de var lite kluriga ställen som man inte är på annars. Så vi bestämde oss för att hitta alla frågor på internet, det gick ju hur bra som helst. Vi fick fram alla frågor via nätet, men inte alla uppgifter men vi klarade uppgift 1/4 iaf. Alltid något, plus att vi orkade inte åka tillbaka till skolan i tid för att vinnna, vi gick istället till Gina Tricot och Top Shop och provade kläder. Myckett roligare, vad kan skolan erbjuda för vinst? En biobiljett kanske? De orkade vi inte vinna, fast det hade varit kul att vinna bara för att :-)
Efter stan åkte vi tillbaka till skolan för att lämna in lappen med alla svaren på, vi hade på oss till klockan 14.00 och vi var där prick 13.01 hyffsat bra tycker jag! Vi var klara med alla frågor efter en timme, egentligen hade det tagit ca 3 timmar att gå runt hela skiten. När jag kom hem så började jag städa iordning, alltid skönt att ha det snyggt till helgen, disken orkar jag inte ta nu, den sparade jag till älskling! Hörs senare.

Min goda lunch inne i Gallerian! Kram Emmelie
165 dagar kvar..


Internet café på 7 eleven

God morgon, idag är det fridluftsdag, jag, Carro & Jennie fick området Södermalm. Vi ska springa runt och svara på alla 20 frågor, men vi satte oss här vid en data och googlade fram alla frågor. Hur bra som helst faktikst! :-)
Skriver mer sen! Kram E

Vilken människa gör så?!

Bloggen krånglar idag, skulle fixa designen men det är för segt. Jag sitter och kollar på Efterlyst med älskling, och jag blir så förbannad när jag ser om mordet på Nathalie. Usch säger jag bara! Det var hennes pojkvän som dödade henne, och han har kommit hem till hennes familj och tröstat dom och umgåts med dom fast det är han som är mördaren!? Vilken sjuk människa gör så? Jag förstår liksom inte.. Nej nu ska jag kolla klart, sen föna håret. Skriver imorgon, ska även fota våran kulturvandring som vi ska på inne i stan. Nya designen kommer nog imorgon om inte Jennie fixar idag.. :-)
kram E
166 dagar kvar..

Cinderella fredagen den 17e april 2009!

Nu är jag hemma i lägenheten, har precis varit och övniingskört med mamma. Det gick lika bra denna gång, det kändes förut som att jag inte förbättras men när min syrra åkte med så sa hon att det var stor skillnad. Och nu känner jag det själv också, ska ju snart göra Gillinge banan med Jimmy. Lite pirrigt, men samtidigt ska de bli så roligt, alla som har kört den tyckte det var hur skoj som helst. När jag och mamma var och övningskörde så ringde pappa och sa att han har bokat Cinderellabåten den 17e april, fredagen när jag fyller 18. Så då ska vi ut på havet och festa, jag och älskling ska få ett lyxigare rum. Vad kul det kommer att bli! Hoppas det blir mycket fest och röj. Jag måste även berätta att Jonna ska fixa min blogg imorgon, så kika in imorgon kväll så får ni se min nya design :-) Idag hemma hos mamma så lekte jag med hundarna och Mandi, det var så kul att träffa dom. Alla var så glada, ganska skönt att komma hem till mitt "gamla" hem ibland. När vi skulle åka hemmifrån mig skulle jag smälla igen bildörren, då slog jag av min tumnagel. Shit vad ont det gjorde, dett började blöda och gjorde hur ont som helst. Nageln är jättelångt ner nu så det "skaver" så jag kan inte använda tummen så mycket. 

Jag och Mandie gjorde klistermärken, visst blev jag & Jimmy snygga?

Pyssel

Jag & min missfärgade Juni

Mandies barbies (bimbos) ingen ville vara hon som sitter i mitten för hon var så ful, haha!
Kram E

Home sweet home..

Hejsan, jag har precis kommit hem till mamma. Jag har saknat familjen och hundarna så jag passade på att komma hit lite innan vi ska ut och övningsköra. Idag har det varit en skön/slapp dag, inte så mycket som har varit tråkigt. Eller samhällslektionen är inte sådär jättekul, men inte så mycket plugg ändå. Jag var hemma vid tre tiden, och då slutade mamma sin praktik som ligger 5 minuter bort ifrån där jag bor. Men nu måste jag leka med alla vovvar och lilla Mandi. Lägger upp bilderna när jag kommer hem.
Kram E
166 dagar kvar..


Ny tatuering den 17 april

Maten vad hur god som helst, vad vi är bra på att laga mat jag och min älskling. Jennie trodde till och med att det var resturang-mat, haha. Jag och Jimmy kollade nyss på en "hoodfilm" men nu sitter jag och kollar på Top model och det är inget som han vill se. När jag kom hem tidigare idag så såg jag att J hade köpt en Tatto tidning, jatg tänkte knalla in till Hector idag och boka tid men jag kom på att jag inte har råd med någon handpenning, så jag gick aldrig in. Men bokar direkt när jag har pengarna. Jag ska boka in den så jag gör den på fredagen när jag fyller 18, säger inte hur den ska se ut bara att den ska sitta på foten ;-)


Kram E

Tisdag, dagarna går och snart är det helg.

Nu har jag precis kommit hem från praktiken/en timmes promenad med pojkvännen. Imorse vaknade jag vid 08.30 då gick jag upp och platta håret, jag hade somnat med blött hår så det stog rakt upp åt alla håll och kanter. Hatar att somna med blött hår men igårkväll efter Benjaminfilmen så orkade jag verkligen inte. Idag på praktiken hade jag ingen kund, så det kommer in en kille som är stammis där, han känner brudarna son jobbar där och ingen hade tid att färga/klippa honom så jag fick göra det. I början var det hur pinsamt som helst, för han såg ju bra ut men det visade sig att det inte alls var så läskigt. Han var hur social, trevlig och charmig son helst. Vi pratade allt mellan himmel och gjord, och vi skrattade mycket. Jättesöt kille, kanske vore något för min syster? ;-) Han blev iaf snygg i håret både färgen och klippningen, jag plattade hans hår för han har ganska mycket självfall så de blev riktigt tufft. Sen kom Peter, salongens försäljare och Merja hade beställt klipps till mig så nu har jag så det räcker och blir över. Jag behövde inte ge något för dom för att jag hade klippt/färgat killens hår (kommer inte ihåg hans namn). Jag måste berätta att Ulla bjöd mig på en jättegod lunch från fiskaffären som ligger bredvid salongen, åh vad gott det var. Så gott har jag nog inte ätit på länge. Nu ska jag sätta mig och äta kyckling med sallad, hare gott så länge.




Puss & Kram Emmelie

God morgon underbara tisdag

Hej på er, jag har precis gjort mig klar och är redo för praktiken. Jag började gå till bussen 09.20 när min buss går 09.53 och det tar ca två minuter att gå till bussen. Jag kan inte haft någon koll på klockan. Så jag gick hem igen, har ingen lust att stå ca en halvtimme och vänta på bussen i kylan. Hinner inte skriva mycket mer, men skriver när jag kommer hem. Ha det så bra sålänge!


Idag är det en svart dag för mig. Kram E
167 dagar kvar..


God natt nära & kära

Jag och älskling håller på att kolla klart på filmen, jag var inte beredd på att den skulle vara så lång. Det har gått lite över två timmar nu, men den är hur bra som helst. Måste kolla vidare, ingen direkt bra uppdatering idag från min sida men jag har världens huvudvärk också. Skriver imorgon innan eller efter praktiken! Sov gott allesammans!
Kram E
168 dagar kvar..

Skrubbad

Nu har jag äntligen tid att sätta mig ner och skriva. Idag har der varit en lång, samhällslektionen gick som vanligt, han pratar om samma sak hela tiden och inget är speciellt intressant. han har inte  ens planerat hur våran termin ser ut, för han väntar på att alla i våran klass ska komma på hans lektion. Men så funkar inte våran kära klass, det är alltid några som är borta mer eller mindre, så det kan han inte vänta på. Matten flöt på som vanligt, kom långt idag också med lite hjälp av snälla Jennie. Det känns lite som "grundskolamatte" massa töntiga saker och enkla som tusan, funderar på om jag ska göra provet nästa vecka på det här kappitlet. Ska snacka lite med Anna först om vad som händer om jag inte klarar det. Färg, form & stil kursen gick också bra, lite tråkigt att vi håller på med färganalyser men det är helt okej, man får vara glad över att det är praktiskt och inte teoretiskt. När jag kom hem märkte jag att Jimmy var lagom irirterad, han brukar få ut allt på mig fast inte på  något dumt sätt, jag tycker det är bra att han kan prata om sånt med mig. Så nur har han fått ut sig en massa ilska, och då pratade vi om körkortet. Vi  ska boka Gillingebanan i mitten/slutet av mars och göra den tiillsammans. Vad roligt det ska bli, båda ser lika mycket fram emot det och då peppar vi varandra till att ta kortet. Vi ska även gå en teorikurs tillsammans, vad roligt!! Nu ska vi kolla på Brad Pitts nya film: Benjamin buttons otroliga liv, tror jag den hette. skriver sen!

Köpte dom här snygga skrubbhanskarna idag på min favorit affär H&M i huddinge. Kosta ca 19:- Så nu är jag nyskrubbad och fräsch! Om nu det lät bra..
Kram E

En ny start på vecka

God morgon, idag vakanade jag upp och var pigg, jag förstår inte vad som händer med mig. Mitt morgontrötta jag kanske är påväg att gå bort? Jag kan ju hoppas det iaf. Idag är det en lång dag i skolan, klockan 10.00 samhällskunskap, efter det lunch, sen matte/prat med Kia och sist färg, form & stil. Slutar runt 16.20. Skriver när jag kommer hem för jag måste kila till bussen!
Kram E
168 dagar kvar..

Mamma rädda min dag, som alltid!

Nu är jag hemma från övningskörandet, både jag och mamma shoppade på Gina Tricot. Mamma köpte en blå lång kofta, jättesnygg faktiskt, sommrig. Jag köpte en grå kjol (sista i min storlek, tur), ett diadem med en svart rosett på och sen massa armband. Jag brukar inte hitta så mycket fint, men idag gjorde jag det. Söndagen började dåligt men slutar bra. Övningskörandet gick hur bra som helst, körde 100 på motorväg får att skryta lite. Inga konstigheter, nu längtar jag tills jag ska köra upp och boka Gillinge. Nej nu ska jag kolla på fotboll med älskling, haha han är lite sur efter matchen, det gick rent ut sagt åt helvete för dom.  







Snyggt Emmelie! Hörs sen.
Kram E

Lunchdags

Gjorde mig en nyttig god lunch, bäst att ladda innan övningskörandet med kycklingfilé, avokadosallad och en teoribok!

Kram E

Fynda i garderoben

Inte blev det mycket rensat i min stökiga garderob men jag kollade igenom den lite och hittade en gammal kojl/tröja. Ganska snygga ihop faktiskt, jag är inte mycket för kjol men jag tycker om den. Jag hitta massa annat också som jag skulle kunna använda. Jag har två garderober hemma: 1a där ja har mina kläder jag använder hela tiden. Den 2a är dom kläderna som jag inte alls använder så mycket. I den andra garderoben kollar jag aldrig i, men det finns lite fynd som jag har glömt bort. Mest sommarkläder och annat skit som man sparar på, och tänker "den här kanske jag kommer att använda någon gång, den spar jag.." osv. Någon dag ska jag ta tag i alla kläder och göra en uppfräschning. Jag behöver också åka till Ikea och köpa "förvaringskorgar" som jag ska ha i garderoben och lägga i mina/Jimmys kläder i. Vi har ingen som helst förvaring, vi har e hylla i garderoben där vi har slängt upp alla våra kläder på och sen där man kan hänga skjortor osv.. Men inga korgar där man kan ha jeans, underkläder, linnen, strumpor och sånt i. Vi har en byrå i hallen där vi lägger sånt i men inte i garderoben, det är det som skulle behöva fixas i våran lilla lya.

Det här hittade jag i garderoben (bortse väska/skor)


Det är bra att kolla i garderoben ibland! :-)
Kram E

God morgon dumma söndag

Idag vaknade jag också tidigt. Jag gick upp vid tio för att inte älskling var hemma. Han har åkt till Haninge och ska spela match. Jag hinner inte följa med och kolla för jag och mamma ska övningsköra vid tre tiden och köpa kjolen från Gina Tricot och jag hoppas verkligen att den finns i min storlek och inte är allt för populär. Men det vet man aldrig, mycket är slut där. Innan mamma kommer ska jag nog rensa min garerob om jag orkar, annars ska jag kolla lite på Let's Dance reprisen och sedan gå en promenad. Jag känner att det här inte riktigt är min dag, kan bero på min förbannade tjejvecka, så jag orkar inte skriva mer just nu. Jag fotar lite när jag ska rensa min garderob. 


Kram Emmelie
169 dagar kvar.. 

Rastlös flickvän är inte bra..

Vilken skön kväll det har varit, jag och älskling har suttit och kollat på Melodifestivalen och nu har vi precis kollat klart på en film som gick på Canal plus. Jag är inte alls så trött, men lite gäspar man ju.. Jag är rastlös och Jimmy tycker att jag är jobbig för jag håller på att bråka och brottas med honom hela tiden. Men han vinner alltid. Jag har svårt att sitta still trots långpromenader och annat, jag vill att det ska hända saker hela tiden och när det inte gör det så kan jag vara en ganska jobbig flckvän. Men Jimmy kan vara likadan själv, så han ska inte klaga, hehe! Nu ska jag brottas lite till jag är inte klar än och jag ger mig oftast inte ;-)
God natt  på er, skriver imorgon när jag vaknar!
Kram E

Då var det klart; Alcazar & Emilia till Globen!



Jag tyckte att Alcazar & Marie Serneholt var bäst, jag trodde verkligen att Marie skulle gå vidare till Globen! Inte nog med att hon hade en låt med lite drag i, hon är jävligt snygg också men det hjälpte inte denna gång. Jag tror nog att hon var lite chockad själv. Men det kanske går bättre för hennes pojkvän; Måns, vem vet?
Kram E

Melodifestivalen 20.00

Nu har jag precis duschat, jag sov en timme förut för jag blev så trött. Jag vaknade tidigt idag och sen har jag gått två promenader så jag blev allt lite trött. Men nu är jag pigg som attan ochdet känns som att jag kommer att vara uppe ganska länge ikväll. Det börjar dra ihop sig inför melodifestivalen, den börjar snart och de ska bli kul att se bidragen. Jag har ingen riktigt koll på vilka som ska vara med ikväll men jag läste i Metro i fredags att "A-teens" marie ska vara med och möta sin pojkvän. Ganska kul om dom kommer i final och tävlar om vem som ska gå vidare till den stora finalen. Jag skulle bli jättearg om Jimmy gick vidare och inte jag samtidigt som jag skulle vara glad för hans skull, haha.

Imorgon ska jag kanske åka till haninge och kolla på när älskling spelar hockeymatch mot Vändelsö, men jag får se hur jag gör med det, skulle vara skönt med en sovmorgon imorgon iaf, de blev inte riktigt så idag. Dessutom ska jag övningsköra med mamma till en galleria och köpa min kjol från Gina Tricot. Hur bra som helst att den bara kostar 199:- då kanske det till och med blir två färger!



Det blev en liten onyttig efterätt igår, men lite glass skadar väl inte när man har varit så duktig?
Kram Emmelie

Vårnytt

Vårsnyggt från Gina Tricot och H&M






Imorgon ska jag köpa kjolen, så sommrigt!
Kram E

The strangers

Filmen kan jag rekomendera, jag är ganska så lättskrämd men den var hur läskig som helst. Jag hoppade till flera gånger och då blev Jimmy också rädd haha! Jag vill verkligen inte vara ensam hemma nu alltså, plus att vi bor på bottenvåningen. När jag ser en läskig film så kan jag inte släppa den på några veckor, jättejobbigt och ändå kollar jag på dom. Men jag tycker om den känslar på något sett, bara när jag ser filmer inte om de skulle hända på riktigt höhö!
Nu håller jag och älskling på att göra mat, nyttigt såklart! men det blir nog något slaks snacks till ikväll, plus att jag har tjejveckan då är det jobbigt att vara nyttig.


Bilden är från Mallorca (tre O bar såklart). Mammsen, danne i bakgrunen och älskling!  170 dagar kvar...
Kram Emmelie

God morgon lördag

Hej  på er, idag vaknade jag runt halv tio, hur tidigt som helst. Jag har drömt mardrömmar hela natten och sovitt jättedåligt. Då gick jag och älskling upp och tog en promenad (duktiga som vi är) och handlade på vägen hem, frukost och middag till ikväll. Idag ska jag nog inte göra någonting tror jag, ta det lugnt och ikväll ska jag och älskling kolla på melodifestivalen som har premiär ikväll. Inte mycket mer roligt händer i mitt liv idag. Får se sen om de kommer över lite kompisar. Nu ska jag kolla på en film som heter: The strangers, hoppas den är riktigt läskig. skriver efter filmen! :-)



Pusss E
170 dagar kvar..


Partyparty


Hittade en snygg klänning från stylebystars, som jag var tvungen att lägga upp. Nej nu ska datorn av sen är det min och Jimmys kväll! Puss

Fredagen är här!

Hej alla läsare, idag är det ingen bra bloggdag. Jag kom hem för ett litet tag sen, blev en sen dag idag. Efter skolan åkte jag och handlade på Ica, jag köpte bananer, tzatsiki och frysta bär så vi kan göra smoothie. Det var jobbigt att gå förbi chips/godis/glass avdelningen men jag kunde så emot. Sen mötte jag upp pappa & Morgan i centrum för dom var också och handla så jag tiggde lite skjus hem :-) Det är lite svårt att skriva när Jimmy håller på att jävlas med mig, haha men ni får ha en undrbar fredag och så skriver jag mer ikväll eller imorgon. Ha kul ikväll, men inte för roligt ;-)
Puss  & Kram Emmelie
Jag måste tillägga att jag måste lägga in fler bilder, jag lovar att de ska bi bättre. Jag fotar lite under våran myskväll.
171 dagar kvar..



God natt gott folk!


Nu tänkte jag gå och lägga mig, inte blev det huligan filmen inte, Jimmy fastande framför hockeyn som går på Svt 1. Men det gör inte mig så mycket, det kan vi ta en annan dag, jag satt ändå och läste bloggar. Jag är jättetrött, är helt slut faktiskt, jag ska alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon är det fredag och det innebär att jag börjar 09.00 med svenska B, efter det har vi idrott. Imorgon ska vi lira innebandy, inte riktigt min grej, jag funderar på att göra det som uppvärmning och sedan gå till gymmet. Men jag får se. Efter irdotten ska vi ha hantverksteknik med Spanki (Anki) jag hoppas att vi ska göra något kul, som att öva på våran uppsättning vi ska ha prov på vecka 10. Eller kanske färga, jag tror inte att jag kommer få ta kunden imorgon. Jag har redan haft tre kunder och det finns dem som inte har haft en, så den risken är nog inte så stor. Nej nu ska jag sova, god natt allihopa! :-) 
Kram Emmelie

Äntligen är den långa torsdagen över..

Åh vad skönt att sätta sig i soffan och ta det lugnt. Min dag började 06.20 här hemma, då gick jag upp (trött som tusan) och gjorde mig iordning, smsade brudarna i skolan och frågade om vi skulle äta frukost innan vi började designen. Så vi möttes ca 07.45 i matsalen, käkade frukost och sedan gick vi upp till lektionen som börjar 08.05. Jag är så morgontrött och det värsta som finns är att gå upp på morgonen sådär tidigt, tur att jag har valt ett yrke som man börjar runt tio tiden. Jag skulle aldrig kunna klara att gå upp ca 6 på morgonen, det skulle aldrig funka. Det märks också på klassen att ingen är speciellt morgonpigg, det är inte så  många som går på den lektionen för att vi börjar så tidigt. Efter hantverkstekniken hade vi svenska B med Åsa, vi pratade om mot/för argument, det är ganska kul faktiskt. De mesta tyckte vi lika på och visste inte vilket som var bäst. Sen hade hon med sig en grön hatt och i hatten låg det frågor som vi skulle besvara framför klassen. Jag fick en fråga som lyder: "Du och din pappa är ute och övningskör utan tillstånd, du råkar backa in i en annan bil och det blir enn buckla. Pappa säger kör iväg, det är ingen som såg. Vad gör du?" Massa roliga frågor fick vi, en fråga var: "Om du hade ett dygn kvar att leva, vad skulle du göra?" Vi ville ta mer frågor, hur svårt är svenska B om det är såhär roligt? 
På eftermiddagen hade vi hantverksteknik D tror jag de är, då kom Matte Anna och ville färga håret/göra slingor och klippa sig, så vi blev indelade i två grupper. Ena gruppen var form gruppen (den som jag var i) och den andra gruppen var färg gruppen. Vi skulle alltså göra en ritning på hur Anki skulle klippa Anna, och rita upp den exakt. Det gick jättebra hon förstog exakt vad vi hade kommit fram till. Att rita en skiss är inte så jätte svårt so det låter, de har vi fått öva på sen ettan.
När jag kom hem idag hade älskling börjat städa, och så satte jag också igång. Vi gjorde verkligen allt, dammsög under soffan, i soffan, under sängen, dammade,  skurade, diskade, städa toaletten, fönsterbrädorna och ja, allt man kan tänka sig. Vad mysigt det är när det är rent överallt och otroligt skönt att ha det gjort till helgen! Sen kom mamma hit och då var det ut och övningsköra som gällde. Ikväll ska vi kolla på en ny huligan film som Jimmy har fixat, soft! Imorgon är det fredag och det innebär nog att ta det lugnt, jag tror inte att jag ska göra någonting. Vi får se vad dagen har att erbjuda.
Nej nu ska jag sluta skriva.

En korvig uppsättning, inget jag skulle vilja ha, men sånt ska man också kunna..

Kram emmelie
172 dagar kvar..

Lunchrast

Nu har vi precis ätit, idag serverades potatisbullar eller blodpudding. Men potatisbullarna var torra så jag och Jennie gick och hämtade fil med müsli/flingor. Inge socker för min del inte, jag tycker filen blir så sur utan socker men men ska man leva ett sunt liv så ska man. Bredvid mig står Jennie, Sophia och Carro och dansar "turkisknationaldans" som Jennie har lärt sig, haha! Idag efter skolan ska jag hem och börja städa. Vi måste verkligen göra det, men vi orkar aldrig ta tag i och börja någonstans. Men idag måste vi verkligen göra det. Det är en nackdel med att bo själv, att man måste göra allt själv. När jag bodde hemma gjorde mamma allting..
Kram E

God morgon :-)

God morgon på er, Nu sitter jag i skolan utanför salongerna med Carro och Sophia. Vi har haft design med Anki och gjort tvinningar och flätuppsättningar. Det gick hyffsat bra faktiskt, jag har fotat ena uppsättningen som jag kan lägga in på bloggen när jag kommer hem. Nu ska Sophia in på datan, så jag måste gå. Men jag skriver sen!
Puss E
172 dagar kvar..

Soyamys i kylskåpet!

Jaha då fick man inte se klart Top model eller början på Efterlyst. För när älskling kom hem och öppnade kylen, så hade jag lagt soyan ner och den var såklart inte stängd, så vi hade soya i exakt hela kylen! Det hade klibbats inne i glaset på hyllorna, usch, fy ochh blä. Snacka om att Jimmy var iriterad, han fick inte heller in ena hyllan så han slog sönder en bit av kylen, sen fick han in den. Haha herregud vilken kväll det blev. Två stycken rullar toalettpapper gick år och en del av våran sprutajax. jaja sånt som händer, vi skulle ändå tvätta rent kylen. Någongång..
Nu ska jag kolla klart på trean, sen är det sovdags. God natt alla söta!
Puss och Kram E
173 dagar kvar..

Spelberoende/alkoholism/droger = skit

Jag sitter inkorvad i mitt tjocka täcke och fryser, jag vet inte vad det är med mig men jag fryser nästan hela tiden. Alla som kommer hit, och då menar jag alla klagar på hur vart vi har det. Dom svettas och tar av sig plagg, öppnar fönster och grejer, men själv håller jag på att frysa ihjäl. Jag blir inte sjuk så det kan inte vara det, jag brukar inte vara speciellt frussen person men det är tydligt att jag har blivit det. Brrrr.
Älskling är på hockeyträning så jag blir ensam hemma fram till klockan 21.00, då kommer han hem och då ska vi kolla på Efterlyst som börjar ikväll 21.00 på tv3! Jag tycker det programet är jättebra, dom kommer alltid med bra saker och det är intressant att se vad som händer runt om i Sverige. Hemskt egentligen, ibland kan jag bli rädd att gå ut dagen efter för man vet aldrig vad som händer en själv idag. Jag kommer aldrig kunna släppa ut mina barn själva, dom får sitta inne tills dom blir 18 år ;-)

Idag i skolan berättade Anki om gårdagens föreläsning. Det handlade om spelberoende, jag vet inte vad han heter som föreläste men han verkade vara grym på det han gjorde när Anki berättade lite kortfattat om det. Han har iaf tagit hand om patienter som har haft spelberoende på bla ett dataspel som heter: World Of Warcraft (Wow). De är som en alkoholist eller en knarkare, precis samma sak fast det handlar om en DATA!!! Patienterna hade blivit omhändertagna av den här killen och dom kallsvettas får feber och massa annat pga att dom inte får spela sitt spel som det är beroende av. Hur sjukt är inte det?! Alkohol och droger har man i kroppen och vill ha mer av det hela tiden, det tycker jag är mer förståligt än att behöva en dator för att kunna lugna sig. Jag vet att människor är beroende av dataspel/svenskaspel m.m. och annat men jag kan inte förstå att kroppen kan reagera på ett sådant sett. En man som var/är 35 år skilde sig från sin fru och struntade i allt för att han hade hittat just det här spelet Wow. Jag har inte riktigt fattat vad det spelet handlar om men Anki sa att det är som dag och natt på spelet också, solen går upp på morgonen och ner igen på ikvällen precis som i det verkliga livet. Det finns uppdrag som man ska utföra i deras "grupper" och då kan "ledaren" tillexempel säga: "Vi ska till det stället och det kommer att ta fyra timmar dit och på vägen ska vi utföra det och det.. " Och dom dära fyra timmarna är vanliga timmar i vårat riktiga liv. Det går inte att  pausa spelet heller eftersom det är ett online-spel, det antagligen mycket därför man inte kan sluta spela och till slut är man inne i en "datavärld".
En till kille som hade spelat hur mycket som helst och var beroende av det här spelet, fick hans mamma be om hjälp till slut och då kom hon till den här killen som föreläste om sjävla beroendet. Och då hjälpte den här killen honom och det hjälpte, en dag kom han hem full och hade läppstift runt munnen och mamman blev så glad att se han full, att han äntligen hade kommit ut till det riktiga livet som han aldrig fick uppleva förr. Han var 29 år..

En annan grej, som tillexempel: Snyggast.se. När man blir medlem där och fyller i sidorna som är "uppgifter" om än själv (som man gör på varje sida man är  meddlem i) där trycker man på: acceptera vilkor och sen lägger ut bilder på en själv. Dom bilderna "säljer" vi till Snyggast helt gratis. Det kan komma en gammal gubbe från ett företag som säljer porr och kolla egenom snyggast mappar på alla tjejer med en schyssta urringningar / unga flickor. Sen köper han bilderna av snyggast och kan lägga ut dom vart som helst, på tex. porrsidor. Vi som lägger ut bilderna ska vara medvetna om det och verkligen tänka efter att vi kan stå för den här bilden om  ca 20 år. För vem är det som vinner på att vi ska lägga ut snygga bilder på oss själva? -Jo, Snyggast. Vad får vi ut av det? - INGET! Massa bra skit fick vi lära oss idag.!


Kram Emmelie
Mina barn kanske inte får sitta hemma för ofta iaf..

Shopping gör mig lycklig!

Hejsan alla kära läsare, nu har jag precis kommit hem från stan. I stan hittade jag en väska från Gina Tricot, och ett par skor från H&M som jag blev helt förälskad i. Skorna kostade bara 298:- och väskan 199:-, jag skulle köpa T-shirtar som jag sa innan men det fanns ingen jag ville ha i min storlek, jag hittade en som var helt okej, men då bestämde jag mig för att strunta i den. Det är sällan jag gör ett för bestämt köpt, jag brukar aldrig planera innan vad jag ska titta på eller köpa. Om inte typ "ett par nya leggings" eller något sånt tråkigt. Spåntana köp är alltid roligast. Jag får också hoppas på att jag nappar någonstans så jag kan få ett jobb. Hanne skulle ha följt med mig till stan idag, men det gjorde hon inte så  jag fick kika runt själv, men det gick bra ändå. Jag måste laga mina kycklingfiléer som ligger på spisen. Skriver sen!

Här är skorna från H&M 298:-

Väskan från Gina Tricot 199:-







Snyggt!
Kram Emmelie

God morgon!

God morgon!  just nu sitter jag på engelskan i skolan. Jag håller på att skriva en sann historia och jag ska rätta den själv, det får vi se hur det går. Det är ganska svårt att rätta någonting man tror att man har gjort helt rätt, men men.
Idag ska jag som sagt i till stan och lämna cv med min bästis Hanne. Jag ska antagligen köpa några T-shirts på Gina Tricot, dom har massa snygga för endast 99:-. Jag har ett inlägg längre ner på sidan och dom tröjorna är från Gina, jätte snygga. Jag brukar inte vara så förjust i T-shirtar men det är ju så snyggt, det får inte gå för långt upp i halsen på mig, då får jag panik och känner mig "instängd". Nej nu ska jag ta tag i min historia jag håller på att skriva. Jag skriver senare när jag kommer hem! :-)
Puss och Kram Emmelie
172 dagar kvar..

Dags att ta mig i kragen och börja söka jobb

Jag och älskling håller på att inviga våran skrivare han fick i julklapp av mina föräldrar. Jag ska som sagt till stan imorgon med Hanne, så jag tänkte ta med mig ca 20 cvn att lämna in undertiden. Jag kan inte skjuta upp jobben, jag behöver verkligen pengarna så jag hoppas det nappar någonstans så fort som möjligt. Nej nu är det dags att stänga av datan, jag tänkte fixa håret innan jag går och lägger mig. God natt, dröm sött.
Kram E


Ligger under täcket med datan i knät och kollar tv, skönt!

Nu sitter jag framför tvn/datan och kollat på Top model, med en kopp blåbärssoppa. Jag har blivit helt tokig i blåbär!Imorgon är det onsdag jag tror att jag börjar 09.00 med engelska, sen  samhällskunskap och sist hantverksorgientering, jag är ganska säker på att dagen ser ut så, jag får ta och kolla schemat sen om det verkligen stämmer. Det blir en skön dag imorgon, kort skoldag och på kvällen skulle jag och mamma övningsköra men vi tar det på onsdag istället. För det kom någonting ivägen, så jag får gå en extra lång promenad imorgon. Jag och älskling gick en timmes promenad idag, i raskt tempo. Vi gick ut till motorvägen och sen tillbaka, vi har alltid att så myycket att prata om, men när man har fått upp andningen ordentligt så är det ganska så jobbigt att prata, men det hindrar inte oss inte. Nu ska jag kolla klart på Top model, skriver innan jag somnar!


Puss E


Shopping galen!

 


Sovrumsmys!

Jag gick aldrig till disken, jag fastnade på IKEAs hemsida, och jag vill ha en sängstomme till våran säng. Jag har hittat en jättesnygg!  För bara 1 695;-

Nej nu måste jag diska!!


Mys middag!

Nu är jag hemma från praktiken, idag var det rätt lugnt på salongen. Inte jätte mycket att göra så Ewa var så snäll och klippte mig. Vi klippte bara ytterst lilla på längden, men det risiga är borta, så man kan säga att vi gjorde en  uppfräschning på håret. Nu ser det jättebra ut, tack Ewa! Efter praktiken gick jag in på Ica och handlade grillad kyckling, soya, avokados, isbergssallad, bananer, keso och blåbärssoppa. Jag tänkte överaska älskling med en god middag när han kommer hem. Han skulle till Jimmy C och hjälpa honom att spackla taket. Han håller på att göra om hemma som jag har skrivit förut. Idag till lunch åt jag en avokadosallad från cafét som ligger bredvid salongen, hur gott som helst. Eftersom jag ska vara nyttig nu så tog jag en Loka till maten, jag brukar annars alltid ta en Coca Cola och det var svårt att inte ta en. Hittills har jag hålt det här jättebra (kanske för att det bara har gått två dagar Emelie) och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna hålla mig borta från kolhydrater och sötsaker.
Nu ska jag diska igen, hatar det men med hög musik på så är det helt okej. Jag skriver senare.

Nyttigt, men smaskigt!


Puss & Kram E
173 dagar kvar..


Praktik.

God morgon, idag vakna jag upp med ett glatt humör. Och  jag är inte trött heller, så otroligt skönt. Jag ska ta 09.53 bussen till praktiken, så jag hinner inte skriva så mycket. Men jag skriver när jag kommer hem.

Såhär ser jag ut idag!

Puss & Kram E
173 dagar kvar..


Snygg blogg, tack brudar och god natt.

Åh vad snygg blogg jag fick, inte sant? tack vare Jonna och Jennie, tack så mycket för hjälpen! Jonna gjorde bilden och Jennie gjorde, bakgrunden och satt in bilden, så vi kan se den.
När som helst kommer älsklingen hem, han har varit på en sen hockeyträning. Jag tänkte väl gå in i duschen nu om jag kommer ifrån datorn, och sen ska jag gå och lägga mig. Praktik imorgon klockan 10.00. Hur skönt som heslt, jag ska nog ta med mig teoriboken så jag kan sitta och läsa lite, om dom inte behöver min hjälp. Evelina i min klass ska skriva teoriprovet ochc köra upp på torsdag, hoppas verkligen att hon lyckas, jag håller tummarna. Det är också hennes födelsedag, så hoppas inte den förstörs, jag känner mig redan nervös inför provet.
Nej nu ska jag ta min feta röv och gå in i duschen, eller först ska jag läsa lite bloggar.. (typsikt mig, seg)
God natt! Puss och kram E
174 dagar kvar..

Ny bloggdesign

Ska förmodligen få en ny bloggdesign idag om Jonna & Jennie kan hjälpa mig med den, håller på att fixa nu, så skriver sen!
Pussen


En ny start, ett nytt liv.

Ännu en ny start på veckan, tiden går så himla fort, det bara rinner iväg. Jag har redan fått åldersnoja och är inte ens 18 år, fattar nni vilka problem jag har? Idag i skolan så hade vi först samhäll med Mike, sen matte och sist färg, form och stil. Alltvar tråkigt, jag tyckte inte att de var så kul på Kias lektion idag. Det ända roliga var när vi sminkade oss själva, så jag ska inte klaga. Efter skolan (kl16.20) gick jag och Sophia till H&M för jag skulle köpa nya leggings och hon en mascara. Jag såg ett par jättesnygga skor som jag vill ha, men dem fanns inte i min storlek. Storlek 38 är nog den vanligaste, så den är oftast slut. Jag tror man kann beställa dom skorna, men jag ska inte köpa en massa. Jag ska ut och resa och måste spara pengar. På onsdag förresten ska jag och Hanne in till stan för att lämna cvn överallt. Så någonstans borde det nappa, om jag har tur. Jag måste nog skriva till på mitt cv att jag ska till Mallorca i två veckor i slutet på Juli, det kan vara bra för dom att veta det, men innan och efter så är jag helt fri för att jobba.
Idag börjar det "nya livet" för mig, vi ska bara äta nyttigt och röra på oss. Jag hoppas jag kan hålla det här nu, fast det brukar vara så att när jag har bestämt mig för något så göra jag det till 100%. Men gottigrisen som man är så kan det bli svårt att tappa sötsuget. Till middag blev det lövbiff (stekt i olja) med lök, paprika, som också var stekt. Till det en sallad och keso. Hur gott som helst, hittills bra! I skolan åt jag fil med müsli och utan socker, jag tycker inte om utan socker för det blir så "surt" då, men jag hade i russin så det blev lite sötare. Ikväll ska vi gå promenad i rask takt, inge "hålla handen promenad " här inte. Men innan det ska jag ligga i soffan och lata mig lite, tänkte kolla på SATCs filmen igen, älskar den filmen!! 
Såhär fint blev det med nya påslakanen

Kram E
174 dagar kvar..


Mormor & morfar är bäst!

Nu är jag hemma från Ikea och nyduschad. Övningskörandet till och från Ikea gick strålande bra, inte något problem. Nu är jag sugen på att köra upp. Jag kände mig helt säker i allt jag gjorde, till och med syrran tyckte att jag var jätteduktig. På Ikea köpte Carro en hatthylla, tre stora tavlor, ljus, en hylla till sovrumet, en form och sen tror jag inte att det var något mer. Jag köpte två par påslakan och matlådor till Jimmy, om hade erbjudande på båda två, hur billigt som helst. Påslakanen kostade 149:-/st och tre matlådor 19:-. Jag hade råd med det för att mormor & morfar hade satt in pengar på mitt konto, så snälla!! Ikväll ska jag och älskling kolla på film (som vanligt) jag brukar inte kolla på så  många filmer, men vi har börjat göra det nu. Imorse såg vi en film med Will Smith som heter: Seven pounds, jag vet inte om den har kommit ut på bio än, men den är jättebra! En ovanlig film, man visste inte vad som hände, varför han var på ett sätt osv, men det fick man reda på i slutet och dåå förstog man allting. Den kan jag rekomendera! Nu ska jag äta något, hörs sen!

Såhär ser dem ut ;-)

Kram Emmelie
175 dagar kvar..


Ikea

Hej på er, idag har jag varit lat och inte orkat skriva. Men igår kväll åt jag, Jimmy och Ronnie middag här hemma. Vi hade gjort iordning: kött, tomatsallad med fetaost och potatisgratäng. Hur gott som helst, vi hade jätte roligt under middagen och kvällen. Sen ringer mamma och säger att min syster ska hem till henne för att hennes pojkvän ska på bartömning. Och då ringde jag och frågade henne om hon ville kolla på film med oss istället och umgås, och det ville hon så hon kom ner till oss vid 21.00 tiden. Vi satt och pratade och skrattade, efter ett tag åkte vi hemj till Ronnie och hälsade på hans katter. Vi var där ett tag, lekte med katterna och lyssnade på musik. Sen fick Ronnie en lysande idé att sätta på mig hans benskydd (han är hockeymålvakt) dom var enorma, tunga och klumpiga. Jag lååg på golven på magen och han satte på mig dem, sen skulle jag försöka komma upp. Men jag låg som en säl på golvet och kunde inte röra mig. Gud vad vi skrattade, jag har en film på det som jag KANSKE kan lägga ut. Jag måste se den först, vi skrattade så mycket att tårarna rann. Men nu ringde mamma och sa att jag skulle gå ut. Vi ska åka till Ikea och kolla lite saker till syrran, så jag måste skynda. Skriver mer sen !
Kram E

RSS 2.0