BLOGGPAUS!

För er som vill veta så har jagvarit jättejättesjuk, har inte haft ork att lämna sängen ens.. Skriver inom kort.. Kram E

I helgen fyller Jonna 18år!

Hej på er!

Idag är det onsdag, har varit en skön och väldigt tröttsam dag. Jag skulle kunna somna när som helst. Men jag måste hålla mig vaken till minst 21.00 iaf.. Jag är trött efter fotbollsmatchen vi var på. Jag vet inte vad som hände men trött  blev jag. Och min röst är hes ännu idag. Det är inte bra att gå på fotbollsmacher och skrika så mycket. Jag är helst slut och min röst med. Idag har jag varit i skolan, morgonen började med muntliga nationella. Jag och Carro var i grupp och vi var super bra, vi är på samma nivå i engelskan och de gick ju strålande, eller vad säger du Caroline? ;-)

I helgen fyller kära Jonna år, så vi ska ut på lördagen för att fira henne. Det kommer bli hur kul som helst, Jonas Olsson har lovat oss en champagne också så det kan inte bli bättre. Nej nu ska jag lägga mig ner i soffan och kolla tv med älskling, jag ser inte vad jag skriver längre.. Kram Emmelie

Ett litet smakprov på 18-årsdagen!


Me

Rinnie & Pappa på Fridays

Emma & Jag sluuurp!

Vackra kusin!!

Pappa, lika normal som vanligt

Carro i mitten

Jimmy & Runken

Morgan & Rinnie

Jag & Jimmy

Emma & Staffan

Nu kan man beställa själv!

Middagen, MUMS

Fridays personalen kom och sjöng för mig!

Lalallalaaa...

hahaha!

Champagne på Grand hotell

Jag och vackra Åsa Möllerström!

Lars & Åsa kom och firade mig! Så söta!
Kram E

HURRA HURRA HURRA!!!!

Jag har precis duschat och hade tänkt lägga in bidler från kameran på "förebilden" men jag har ju inte med mig en kamerasladd! Jag har med mig allt förutom den, men jag får ta en bild med mammas kamera och lägga in eller från min "braiga" webcam! Det löser sig, men mammas kamera är inge bra, så får se hur det blir, nu ska jag finula med mit hår!


Såhär ser jag ut nu, utan smink och jävlig. Men jag får visa mig så för jag är 18 hihihohohohahaha!!!!!!!!!
 

GRATTIS MIG SJÄLV PÅ 18-ÅRS DAGEN!!

Nu är dagen äntligen här, det är helt sjukt! Jag är vuxen, jag får göra det vuxna gör nu (förutom systemet) helt sjukt! Jag vaknade sju imorse av att familjen komm upp och sjöng för mig. Helt underbart, jag fick en klänning, armband och 50st hundralappar! Och sen har jag 21 tusen på kontot! Kan denna dag bli bättre? jag tror helt ärligt inte det! Nu är jag själv här hemma, jag ska hoppa in i duschen och börja fixa mitt hår för det kommer ta ett tag, jag ska ta en före och efterbild på hur jag kommer att se ut ikväll, kika in på min blogg senare idag så ska ni få se en pretty woman!


NU SMÄLLER DET! Jag ska fota under hela kvällen, så ni kommer inte missa något!!!!!!!!!!!

Hemmamys hos mamma

Just nu sitter jag hemma  hos mamma, har precis duschat och satte mig ner i soffan för att kolla lite tv och skriva lite blogg. Vad skönt det var att ställa sig i dushcen i sitt gamla hem. Det kändes helt underbart, väckte minnen när jag bodde hemma, lite sorgligt faktiskt. Det jobbiga med att bo själv är att man måste tänka på allt som ska köpas hela tiden, hemma finns redan allting som man behöver. Superskönt, allt är på sin plats.. ;)

Jag hann inte sola idag, jag får göra det imorgon om jag hinner, jag har massa annat att göra innan vi ska in till stan. Jimmy tänkte ta några timmar ledigt imorgon så han kan följa med oss in när vi ska in till stan, annars kommer han någon timme senare så det gör ju inte så mycket. Men vill ha med honom "från början".

Ni ska se mig i soffan, ligger här med två hundar på varsin sida av mig. Båda två ligger så sött och sover. Juni ligger på högra sidan och Rutan på den vänstra, Liza vet jag inte vart hon är. Ska be mamma ta en bild sen när hon har nattat Mandie! Hörs sen, ha en bra fortsatt kväll. Kram E


Dagen före dagen!

Heeej på er, imorgon gäller det! Telefonen har ringt exakt hela dagen! Tänk imorgon då? Fan vad kuuul jag vill fylla år varja helg! haha. När jag kom hem hade min älskling ställt min morgonpresent på bordet. Han ska inte sova hemma och inte jag heller, så jag fick den nu istället. HUR SÖT SOM HELST!! (kolla bilden) Nu ska jag packa alla mina saker jag ska ha med mig inför morgondagen, sen ska jag till mamma och fira min låssaspappa som fyller 40år idag! Skriver senare! :D


Världens bästa pojkvän ger världens bästa morgonpresent! <3 Kram Emmelie

Bloggar..

För er som inte visste finns snyggHugos blogg på Finest.se! (Han som vann Rosings hjärta) GRRRRR

Onsdag

Hej alla kära!

Idag har det varit en skön dag i skolan, först engelska sen samhäll med Mike och sist hantverksorigentering. Vi slutade 14.20. Hur skönt som helst! En till dag närmre fredag, helt underbart! Fast dagarna går rätt långsamt när man lägntar så mycket. Jag har väntat på min 18-årsdag sen jag var ca 12år, och på fredag är dagen här!

Iallafall, efter skolan så gick jag till gymmet, solade i 20 minuter. Jag skulle ha solat 30 men det blev inte så för att deras solarium är lite knasiga. Men nu ska jag bli brun till fredag! Det är det ända jag kan tänka på just nu känner jag. Imorgon ska jag möta Jonna i centrum, så ska jag få mina pengar och sen ska sola, och såklart gå i skolan eftersom jag ska vara ledig på fredag.

Nu ska jag börja laga mat, idag serverar Emmelie: Fisk, med ris och dillsås och en avokadosallad med citron!
Kram E

OOOOJAA!!


Tagen från StureplansVackraste

3 dagar kvar..

Hejsansvejsan!

Idag har jag varit på praktiken, ganska kul faktiskt. Vi hade många roliga diskussioner om massa saker, tex: om man har set sina föräldrar haft sex eller om deras barn har kommit på dem någongång. Haha riktigt kul var det. Jag klippte Ewa idag och sen tvättade jag Ninas hår och fönade en volymfön. Hon blev riktigt snygg!

Efter alla snuskiga historier åkte jag in till stan och köpte en klänning och armband som jag ska ha på fredag! Hur snygg som helst, nu är det bara frågan om vad jag ska ha för skor. Men det löser sig, jag ska ta några som ligger här hemma. Dem ska inte vara svåra att gå i och jag ska ha skor som jag kan dansa i utan att få ont i fötterna. Jag ska lägga upp bilder på fredag när jag är helt klar med min outfit. Jag funderar på att sova hos mamma på torsdag och vakna upp där men jag har inte bestämt mig. Jag vill vakna upp med Jimmy också, men han ska jag ändå träffa på kvällen. Jag tror att mamma och Mandie uppskattar om dem får se mig på min 18-årsdag! :) 

Nu ska jag läsa eller snarare lyssna på min ljudbok, den ska vara klar denna vecka så jag måste läsa lite och hoppas på att jag inte somnar! Skriver senare.


Här är en bild på Nona, en söt liten påskkärring som kom förbi och plingade på!
Kram Emmelie

Myndig på fredag

Vilken dålig bloggerska man är. Men jag har inte haft en ledig till till att göra det. Jag orkar inte skriva om det här lovet, men jag kan skriva om denna vecka som är just nu. Imrogon ska jag till praktiken (första dagen i skolan efter lovet) sen så ska jag in till stan och kolla eftet en klänning som jag ska ha på fredag, då jag fyller 18 år!! helt galet. Jag lägntar hur mycket som helst. De blir nog tyvär Ingen kryssning (fråga inte varför, orkar inte prata om det) istället har vi bokat bord på Fridays i Kungsträdgården klockan 17.00 vi har bokat bort för 10st men jag tror vi kommer behöva mer platser. Så det är bara att hoppas på att det är bra väder! Hanne har räddat min 18års dag hon och Petra ska följa med, hur kul som helst. De kommer bli mycket roligare att ha med sig dem två. Vart vi ska efter TGI är inte klart. Det får vi se där. Tänk att det är bara fyra dagar kvar, helt galet. Jag har väntat på denna dag i många många år nu och snart är den här. Så skönt att kunna följa med pojkvännen när han går ut och min kära faster Mary, då känner man inte sig så "inlåst" som man har gjort under dessa år. För här i Stockholm kan man inte gå ut och ha roligt om man inte har åldern inne.

Marina har en klänning som jag skulle kunna tänka mig ha! (bilden är lånad av Marys blogg)

106 dagar kvar till resan & 4 dagar kvar tills jag blir myndig!! :-D Kram emmelie

Torsdag!

Hellu :)

Igår var jag inne i stan med pappa, vi skulle köpa en 18årsklänning till mig men vi hittade inte någon som jag ville ha (typiskt) så jag måste in igen och kolla. Innan vi började leta klänning så tog vi en lunch på Fridays som ligger i Kungsträdgården. Hur gott som helst, jag tog en hamburgare och när jag hade ätit klart såg de ut som att jag inte hade rört tallriken.

Idag vaknade jag klockan 11, då slängde jag på mig kläderna och sprang till bussen. Jag skulle till trafik skolan som stängde klockan 13.00 så jag kom precis hem därifrån. Jag gjorde två stycken teoriprov. första gången fick jag 45 poäng och andra gången fick jag 49, så jag är bra nära nu.

Ikväll ska hela tjocka familjen hem till pappa på middag, så jag måste gå in i duschen nu, vi ska åka vid fem så det är ingen brådska. Fotar lite under kvällen, hörs sen!
kram E

Goder morgon :)

God morgon alla glada!

Idag vaknade jag rätt tidigt, först vaknade jag nio men jag kände att det var för tidigt att gå upp då. Så jag låg och vände och vred på mig ett tag sen somnade jag om. Vaknade ca halv elva igen och då steg jag upp. Nu funderar jag på om jag ska in till stan idag eller ej, pappa skulle hänga med men han visste inte om han kunde. Så jag väntar ett tag till innan jag bestämmer mig. Jag hade ju tänkt åka in och kolla 18års klänning! Jag skulle behöva gå till trafikskolan och göra teoriprov, men först vill jag veta hur det ska bli med stan. Så jag ska förmodligen under tiden jag väntar på att pappa ska ringa igen så ska jag läsa teoriboken.

Hörs senare! Kram E. 111 dagar kvar!

Sommar!!!!!!!!!!!

Hej alla glada!

Idag vaknade jag lika tidigt som igår, jag vet inte vad det är med mig, men det är skönt att inta sova bort dom fina sommardagarna. Idag har jag inte fått något vettigt gjort, förutom att kolla efter ett par nya ballerina skor. Jag har inga sommar skor att sätta på mig, imorse när jag gick till gymmet så fick det bli ett par fula jumpapjucks. Värmen har verkligen kommit till oss, jag älskar när jag vaknar på morgonen och man ser solen lysa egenom gardinerna. Så himla underbart!

Imorgon ska jag förmodligen gå til trafikskolan och göra teoriprov, jag måste öva mig inför provet nu. För snart gäller det. Sen på torsdag ska hela familjen hem till pappa (dem från pappas sida) och käka påskmiddag. Vi ska förmodligen grilla, det var ingen som var speciellt sugen på sill och allt sånt där. Sen på fredag ska jag & Jimmy hem till mamma på påskmiddag och sen på lördag så ska vi hem till Jimmys föräldrar på påskmiddag. På samma veva som middagen ska vi passa på att fira mig, Jimmys föräldrar var bjudna hem till oss på söndagen efter jag har fyllt år men dom kan tyvär inte då. Sen på söndag ska jag tydligen på fotbollsmatch. Jag är inte så insatt i det där men det kommer nog bli kul!

Ha en skön sommardag, hörs sen! Kram E

31 Maj 2007








Old times

Sommarsommarsommar!

Nu kommer solen med sommaren!

Vilken härlig dag det är, i lördags var det hur fint väder som helst. Jag, Jonna, Hanne och Jimmy satt ute och käkade i solen. Det var verkligen en riktigt sommardag. Idag är det också himla fint väder men inte lika varmt tycker jag inte, vårat termometer står på över 20 grader. Äntligen börjar det bli vår! Som jag har längtat. Idag vaknade jag klockan 10.00 och gick upp käkade frukost, sen gick jag till gymmet för att sola och sen mötte jag upp hanne för att käka lunch och gå en promenad. Jag kom precis hem, jag hade tänkt övningsköra i det fina vädret men jag får se vad mamma säger. Hoppas hon orkar!

Jag hade tänkt lägga upp bilder från helgen, men jag ångrade mig efter att jag hade sett dom. Inte en ända bild är fin, jag har inte sett alla men jag ska be Jonna skicka dom när hon har kommit hem från sitt möte. Hörs sen, föresten så fyller jag 18 om 11 dagar!!
Puss och kram E 113 dagar kvar till Magaluf!


God morgon fredag!

Hej på er, ännu en underbar dag!

Jag har precis vaknat och tänkte därför skriva lite blogg, jag vet inte om jag kan skriva senare. Det beror på vad jag ska göra ikväll. Jag måste bara säga att idag är det 14 dagar kvar tills jag fyller 18!!!! Vad jag längtar. Idag hade vi ingen svenska för våran kära lärare Åsa ska till New York idag med sin man. Är himla avundsjuk! Nu hade jag tänkt göra ordning lite frukost nu och sen välja kläder att sätta på mig. Vi hörs senare!


Vad ska man ha på sig idag? Kram E 116 dagar kvar!


Skor!



Ge mig lov, nu!

Heeeejsan!

Idag har det varit en lång och jobbig dag. Torsdagen började klockan 08.00 i skolan med design. Vi gjorde en frisyranpassad leggning. Sen rensade vi alla våra vagnar och verktyg så att det ska vara rent och fräscht tills imorgon då vi ska ha kunder. Efter det hade vi lunch,  därefter svenska B. Vi spelade upp pjäser av Shackespear. Min grupps pjäs hette En midsommarnattsdröm. Det var kul,  men i slutet blev jag trött av att kolla på dom andra två pjäserna. Efter det hade vvi redovisning  på våra "make over dockor" hur tråkigt som helst var det, vi skulle rita upp inför klassen hur vi har klippt frisyren, hur vi färgade och bla bla.. Då höll jag på att somna, plus att jag mådde inge bra alls. Vet inte vad det är, mådde illa idag på dagen, men nu känns det lite bättre även om jag är himla trött.

imorgon är det fredag och då ska jag tillbringa kvällen med Jonna & Hanne. vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra. Vi kanske ska in till stan och glassa runt lite. Nej nu ska jag kolla klart på ett tv program. Skriver imorgon!


Dagens outfit. 117 dagar kvar!! Puss o kram E

Jonnas betyg på kompisar i femte klass

Tjejer:
Emmelie 10
Johanna 10
Jenna 4
Johanne 9 (HAHA SUCKER)
Jannie 9
Malin 8
Ellinor 8

Killar:
Albin 4
Christopher 7
Gustav 1
Ante 1
Olle 7
Fredde 5
Danne 8
Toni 7
Andrés 8
Christian, vet ej
Vicke 7

Hahaha, Jonna har skrivit det här i sin gamla dagbok vi skrev när vi var hur små som helst, hon betyg satte alla i klassen, så jävla roligt! Haha, jag fick en tia!! Jag la märke till stackars Christian haha, den stackarn har inte fått ett betyg!!

Heartless

Hej på er!

Imorgon klockan 08.00 börjar jag med Design i salongen. Jag rokar verkligen inte gå på det känner jag, men jag måste. Det är tråkigt, men vi fick reda på vad som krävs för Gesällprovet idag och de fick mig att jag verkligen måste gå imorgon och alla andra torsdagar. Men ända problemet är att jag måste gå upp så sjukt tidigt, jag känner att jag inte är van med sommartiden helt, och då blir det värre att gå upp. Men men, sånt är livet. Jag kommer tacka mig själv om några år att jag gick på dom där förbaskade design lektionerna!

Ikväll är Jimmy på krogen (låter lite konstigt) men hans kära vän Hampus ska spela på en krog idag inne i stan. Så han lär inte komma förens inatt, plus att han ska upp vid tjugo i sex.. Ibland fattar jag inte hur alla tänker. Själv hatar jag att vara ensam hemma, tycker det är lite småläskigt när man bor själv i en lägenhet. Men men.. nu ska jag surfa runt lite och ta mig en kopp te! Skriver senare!

HJE <3 Kram E

"April april"

Hej kära vänner!

Ingen bra uppdaterare, jag måste komma igång med att skriva mer. I måndags fick jag reda på att jag fick ett VG i betyg av våran make up lärare på färgkursen. Jag blev faktiskt riktigt nöjd, hade hoppas på lite bättre men hade sattsat på ett G så det här var ju toppen! I tisdags var jag på praktiken och färgade/klippte Hannes mamma Sussie, jag gjorde blonda slingor på henne med 3% väte, de såg hur bra ut som helst och naturligt ut. Hon blev jättenöjd, från att gå till Björn Axén till lilla mig så var jag lite nervös. Men hon tyckte det blev hur bra som helst. Jag bad Sussie skicka en bild på hennes hår idag, men hon råkade skicka ett filmklipp på sig själv. Så jag ska be Hanne ta en bild på hennes hår, så jag kan lägga in den i bloggen. Jag måste ju visa hur duktig jag är! Jag klippte hennes toppar, hon vill spara långt så hon var nöjd att jag inte tog mer än det hon ville. Sen kommer dottern (Hanne) in på salongen och ville klippa sina toppar. Så jag hade två kunder igår. Riktigt skönt faktiskt, mycket roligare än att bara sitta och glo in i väggen.

Idag hade vi engelska på morgonen klockan 09.00 och vi gjorde ett test på hörförståelse. De gick bättre än vad jag trodde trotts att det bara var ett test, så hon ska kolla på vad vi behöver träna på. Typiskt att det inte var prov nu när det äntligen gick bra. Sen har jag lurat två stycken idag för att det är 1:a april. Först smsade jag pappa imorse och sa att jag inte kunde följa med på kryssningen, då svarade han: "Va, varför då?!" Då skrev jag: "april april" Då fick jag ett sms tillbaka: "Jag har redan avbokat biljetterna" Men det gick jag inte på! haha, trodde nästan att han skulle avboka, men han borde ha ringt och frågat varför jag inte skulle med i så fall.. Sen lurade jag min kära faster Mary och sa att jag hade sett hon och hennes pojkvän i expressen!! (på sms) då ringer hon upp mig och frågar OM HON SER BRA UT, haha jag hade nog mer undrat om vad artikeln handlade om?! haha så jävla lättlurad Mary!!

Efter skolan var jag och shoppade lite saker med Jennie & Carro!


Jeans 399:- (INTE GINA T JEANS)

Skor 249:- Kram E

RSS 2.0