Stranden

Hej på er!

Har för en stund sedan kommit hem från stranden. Jag, Mary, Birre, Tissi, Bebi och "Julia" har varit där. Det vad hur mycket folk som helst, fick nästan ångest över min beach 09 kropp haha! Det var hur varmt som helst i vattnet, det borde ha varit kallare för det skulle ha svalkat skönare då. På stranden så träffade vi Natta, hon kanske ska komma och sova här med mig och Mary. Hon är så himla rolig, skrattar alltid åt/med henne.  

Nej nu ska jag åka till apoteket, sen hämta Mary hemma hos henne. Hon skulle snacka med D vid sex tiden så hon hänger med mig hit igen. Hörs senare, ska lägga upp en bild på en tröja som jag & Mary ska beställa. Men det gör jag ikväll!


Stranden (mobilkamera)
 
Vilken bra fotograf man är. Mitt finger är med :-)
(mobilkamera)

Sommardagar på landet

Sommarvärme, tjohoo!

Gud vilka underbara dagar det är i Sverige!! Helt sjukt skönt, jag håller på dör av värmeslag och tänk då hur det kommer att bli i Magaluf. Förra året var de så sjukt varmt och då hade vi ingen ac på hotellet. Men som tur är så har vi det i år. Jag kommer förmodligen bli sjuk, för att de är så stora värmeskillnader. Ute är det hundra grader varmt och inne hur kallt som helst. Hur som helst, idag har vi haft det fullt upp. Vi har varit i huddinge och gjort ärenden åt Mary sen har vi varit hemma hos farmor och farfar och busat med lilla Tristan. Hundarna fick vara hemma själva i ungefär fyra timmar, sen kom vi hem och lagade mat och gick en timmes promenad med dem. Vi gick också ner till Jovan så hundarna fick leka med Mercy.

Imorgon så ska Birre och barnen komma hit, vi ska till stranden och sen när vi kommer hem så ska vi göra pannkakor. Det kommer bli skönt och mysigt, bli ännu brunare. Det gillar jag. Nej nu ska jag försöka få igång tvn som jag och Mary inte vet hur man gör. Hörs sen!


Livet på landet

Inte lätt när hundjävlarna vill åt helt olika håll, jag kommer gå av på mitten snart!
(mobilkamera)

Hästar finns det fullt av. Jag är ledsen men jag kan inte förstå hur man kan tycka att dem är fina (?)
(mobilkamera)

På promenad
(mobilkamera)

Denna bild är tagen till Jonna
(mobilkamera)

Bus såklart, och min smutsiga fot som gämnt vill vara med på bild!
(mobilkamera)

Lilla Buddi som vill leka, så fuuul! :-) (mobilkamera)

Min kväll just nu, dator och Mary. Tvn funkar inte! :-(
(mobilkamera)

Några få bilder från fredagsmyset


Stranden med Hannebanan, en liten fot!

Foten vill verkligen vara med på bild, hihi :-)

Efter badet blev det uteservering på Söder (Medis) hur mysigt som helst. Synd bara att Sverige förlorade!

Mys!

Sommar ute på landet!

Tjingeling, sköna sommar!!

Idag ringde min klocka 06.15 för att pappa skulle hämta upp mig och så skulle jag hänga med i bilen till Arlanda. För att sedan ta bilen därifrån hem. Det gick hur bra som helst, det var bara att följa E4an hela vägen hem. När jag kom hem till pappas hus (där hundarna är som jag ska passa i  5 dagar) så gick jag en promenad med vovvarna. Sen när vi kom hem efter ca 20 minuter så gjorde jag iordning frukost till dem. Det var någon äcklig jäkla korv som jag skulle dela på två och ge till dom. Fy fasiken vad det stank, och blodigt var det ocskå, jag som hatar blod! Efter det så la jag mig på soffan med hundarna och somnade, vaknade igen vid elva tiden och gick upp och satte mig i solen. Sen blev jag hungrig och skulle kolla kylen efter frukost. Men det fanns ju såklart inte. Så jag ringde Jimmy och kollade vad han gjorde, och han var och käkade Pizza. DDå tog jag nycklarna och hoppa in i bilen och drog iväg. Så jag käkade lunch med Jimmy, JImmy C och Ronnie. Sen tänkte jag följa med dom och bada, men jag ville inte lämna hundarna själva så länge så jag åkte hem hit igen. Huset jag bor i är från 1700-talet om jag inte minns fel, det är hur läskigt som helst. Så det finns ingen chans i världen att jag bor här själv. Så min älskade faster Mary ska komma hit och bo med mig. Tack så mycket för det!! :-)

Här är lite bilder från spökhuset och hundarna!

Ingången

Epsi

Buddi

Min plats för att blogga och sola lite :-)

Mys rum

Köket

Kökstaket, målningen i taket är lika gammal som huset.

Östersjön är precis nedanför huset, så jag och hundarna ska dit och bada! :-)
De var lite bilder på hur jag har det här, ganska skönt med andra ord. Alla bilder är/kommer vara tagna med min mobilkamera. För pappa har med sig min digitalkamera till USA. Nu ska jag fortsätta sola lite, skriver senare! 


RIP MICHAEL JACKSON


Sommartider hej hej!!

Samma härliga dag idag, gud vad skönt det är med en riktig sommar. Äntligen, det är nästan så man inte kan ligga ute om man inte har en pool att svalka sig i. Imorgon ska jag förmoldigen också sola. Jag hade tänkt åka till standen med Hanne, men då skulle jag bränna sönder mig och sen skulle allt flagna bort. Det vill jag verkligen inte. Imorgon blir det nog ingen sol olja, eller jag får se. Vill inte få cancer!!! Jag borde egentligen ta det lugnt imorgon med solandet, men det är ju så skönt. Man vet aldrig när det vänder och blir dåligt igen. Fast jag ska ju till Magaluf snart så då blir de tok mycket sol! Jag känner att jag är beroende av skiten!

Igår gjorde jag och Jimmy inte så mycket. Jag lagade pannkakor och sen kollade vi på Flyga drake. Den var ju jättebra! Jag hoppas att det kommer en film på "Tusen strålande solar" också. För den boken äger! Nej nu ska jag ta mig en frukt. Men innan det vill jag bara säga att jag ska till stranden imrogon iaf med Hannebanan. Vi ska ha solskyddsfaktor på oss och om jag bränner mig då jävlar!!!! Kram E

Brunorexia!

Jag har legat och stekt hela dagen, superskönt. Mer färg fick man idag och jag ska jobba på brännan imorgon också! Hur underbart väder som helst, hoppas att det håller i sig. Snart kommer älsklingen hem då ska vi ut och käka. Sen ska vi hyra film ikväll. Bara mysa, gick inge bra att vara ifrån honom. Haha, typiskt mig! Skriver senare!

Kram EmmelieJust det, på fredag blir de uteservering på Söder! tjohoo

23/6 Tisdag

Hej alla vänner och ovänner! ;-)

Idag har jag bestämt mig för att jag ska bo hemma hos mig/mamma till på fredag utan att träffa Jimmy. Nu tror jag inte att jag kommer att klara det men jag ska iaf försöka. Jag har inte varit från honom mer än två dagar om jag inte minns fel. Haha vi är som beroende av varandra älskling! Det har ingenting med vårat förhållande att göra för ni som undrar. Det är alltid på topp och vi är lika kära nu som förr! <3

Imorgon som sagt ska jag fortsätta att steka på min bränna i solen, så himla underbart. Jag och lillasyster ska bada tillsammans i morgon igen hos mormor och morfar. Hon har faktiskt blivit så stor att hon kan simma, jag lärde henne idag och hon är så duktig!! Fast det ser ganska kul ut måste jag säga, det ser ut som att hon springer i vattnet samtidigt som hon har panik och håller andan. Men hon vill så gärna haha. Sötnosen min. Fast hon har såklart "puffar" på armarna! Nej nu ska jag åka en runda med mamma i bilen och lyssna på musik. Skriver imorgon igen! Tjingeling.

Kram Emmelie

Sooooooool!!!

Äntligen sol & värme, jag har stekt i solen hela dagen idag, har fått massa färg! Ska sola imorgon också såklart, man måste passa på nu när solen är här! Snart är de magaluf också, NU KÖR VI!!


Här har jag spenderat min dag! (mobilkamera)

Myyyys!! (mobilkamera)

Sola imorgon också :-D (mobilkamera)

Magaluf 2008

Å, till Magaluf styrde vi vår sista resa.
Och jag kunde inte hindra dig.
Jag vet inte vad det var.
Men du ville stanna kvar.
I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa
när de talar om dig och mig.
Om den tiden när vi var tillsammans du och jag.

Jag tror att det var jag
som ville vandra genom vågorna
tillsammans hand i hand.
Men du försvann
varenda kväll
och du kom hem nån gång på morgonen
och jag längtar bara hem igen.

Å, till Magaluf styrde vi vår sista resa.
Och jag kunde inte hindra dig.
Jag vet inte vad det var.
Men du ville stanna kvar.
I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa
när de talar om dig och mig.
Om den tiden när vi var tillsammans du och jag.

Jag tänkte att,
det blir nog bra.
När hon får sova av sig ruset
och natten blir till dag igen.
Men varje
morgon var likadan.
Du satt och drömde vid ditt kaffe
som om jag aldrig funnits till.

Å, till Magaluf styrde vi vår sista resa.
Och jag kunde inte hindra dig.
Jag vet inte vad det var.
Men du ville stanna kvar.
I Magaluf där måsarna skrattar sig hesa
när de talar om dig och mig.
Om den tiden när vi var tillsammans du och jag.

Tillsammans du och jag.
(Tillsammans du och jag.)

Du träffade nån annan
när inte jag var med.
Jag kunde inte fatta,
jag ville inte se.
I Magaluf.

(Tillsammans du och jag)

Du tog ifrån mig det enda
jag alltid velat ha.
Jag kommer aldrig glömma
hur jag hatade den stad.

Å Magaluf.

Tillsammans du och jag


Jag & Angelique, bruna!! -08

Jag & Baby -08

Jag & spriten -08

Jag på stranden. Så himla äckligt varmt, men ska inte klaga!-08

Snart kommer vi tillbaka!! -08

Baby -08

Älskling är galen! -08

Pinky! -08

Vårat paradis hotell som vi kommer bo på -09!!
HLG Vista Sol, Palma Nova-Magaluf hotellklassificeringhotellklassificeringhotellklassificering


22 juni

Välkommen till Sverige solen! :-D

Äntligen är det soligt och skönt, har legat ute i solen hela dagen hemma hos mamma. Ungefär från klockan 11. Imorgon ska jag till centrum och köpa olja. Efter det ska jag, mandie och mamma hem till mormor för att sola och bada. Morfar har fixat i ordning deras pool nu så de kommer bli as skönt. Ska ligga där från klockan tio på morgonen, imrogon är det pressa som gäller. Känner mig ganska blek nu (även om jag inte är de om man gämnför med andra) så nu jäklar. Ca en månad tills vi åker till Magaluf också. Bokade om min resa idag, fick den för 2000:- billigare. Hur bra som helst. Lägntar som fasiken dit, till allt folk vi lärde känna där nere och allt. Sen ska vi såklart träffa lilla Angelique :-) Hon vet inte om något än att vi kommer, så de kommer att bli en överraskning! Nej nu ska jag ut i solen lite till. Ha de så bra så länge!

Kram Emmelie


<3


Hanne & Jag

Hanne & jag

Midsommar 09 fortsätter..


Mysigt!

Våran lilla kompis som vi försökte unvika att trampa ihjäl

I tältet på kvällen när vi åt middag

Ziggenos

PÅ väg till båten, hemmåt

Bryggan

I båten på väg till fastland!

Midsommar 09


Jag och Hanne påväg upp till midsommarstången

Tälten

Jag

Midsommarmaten

Mat

Min efterrätt, MUMS

Så himla lyckat väder!

Baksidan

utanför bastun

Hannes familjs hus

Vi köpte lotter, men bara Love vann..

Det var cider tävling

Hon med blå klänning i bakgrunden vann!

Det var öltävling

Midsommarstången

Allt kött vi skulle grilla

Salladen

Snacks

Vackert, utanför vår stuga

Dagen innan midsommar i Norrköping


Hanne i bilen på väg till Norrköping

Vi stannade för att köpa lite glass

Vi väntade på att Hannes pappa skulle hämta oss med båten

Båtarna

Från båten

Hanne & Jag fryser arslet av oss

Våra sängar som vi skulle sova i, haha!

Våran utsikt från stugan

Solstolarna utanför dörren

Mattias och stugan

På kvällen när vi kom fram så gick vi till Sussie och Görans stugha

På natten innan midsommar, mina och Hannes fötter

Snart mot landet!

Nu ska vi snart åka mot  norrköping, Hanne & Matte är och hämtar bilen som vi ska åka i, den är i Bromma just nu. Skönt att vi slapp hänga med och hämta bilen, för det är fullt med köer. Då är jag hellre hemma ett tag till. Jag har packat färdig och är klar att åka, fast jag har på mig shorts. Vilket var ganska kallt när jag kom ut, måste nog byta till leggings! Jaja, har inget vettigt att skriva mer. Fotar under tiden vi är i Norrköping! Ha de bäst!



Bjuder på en mörk bild från min älskade webcam som är såååå bra! :) Hej då Stockholm!

Packar inför Norrköping

Min väska för 2 dagar innehåller:
Bikini
Smink
Hårspray
Schampo + balsam
Hårborste/pinnkamm
Sminkborttagningsmedel
Bodylotion
Tandkräm + tandborste
Underkläder
Kamera
Smycken
Parfym
Deo
x antal linnen
x antal shorts
Mobil-laddare
Nagellack
Jacka
Löshår
P-piller
Mjukisbyxor

Jag tror att det var allt :-) ha en skön midsommar nu allihopa!!

18/6 Torsdag

God morgon :-)

Just nu ligger jag i sängen, jag har inte pallat mig upp ännu. Och det ser ut som att det inte är sol ute så jag tänker ligga kvar ett tag till tills miin hunger kommer. Då blir det frukost. Idag är baby på jobbet, jag tyckte han skulle vara hemma en dag till för att vila upp sig (det sa hans chef också) men inte. Han gick till jobbet ändå, vilket jag visste att han skulle göra. Men det var mysigt att ha han hemma så länge det varade.

Idag ska jag först: Äta frukost, sen ska jag ta bilen till gymmet och sola en sista gång innan midsommar. Vill se lite sommar fräsch ut. Sen ska jag hem till mamma och lämna bilen och umgås lite hos henne. Sen kommer hon förmodligen köra hem mig. Då ska jag duscha, ta det lugnt och sedan packa inför midsommar. Jag ska fota min packning sen, så ni vet vad jag kommer att ta med mig. Sen måsta jag fota det jag köpte igår, inte sommrigt för 5 öre men det är strunt samma. Nej nu orkar jag inte skriva mer, ska kolla runt lite på skinnjackor! Hittade ju ingen i stan! 

Ha det bra så länge! Kram E

Nu blir jag hungrig! (syrrans födelsedag)


Stanna i sverige knäppis!








Jonna, du får inta åka till USA!

17/6 Onsdag

Hej alla solsken :-)

Idag vaknade jag och Jimmy vid kvart i elva. Då gick vi upp och käkade en god frukost. Sen tog jag bussen & tåget in till Stockholm City. Hur skön dag som helst att gå i stan. Jag köpte en midsommar klänning/linne occh tro det eller ej men den är svart. Så typiskt mig verkligen. Får se om jag ska ha på mig den, jag tar med lite alternativ. Jag kommer komma med feta resväskan för två dagar på landet. Jag känner mig lite som Paris hilton på landet (usch). När Hanne kommer hem ska jag skicka över lite nya låtar till henne, som vi ska ha till midsommar. Fast vi måste ha blandad musik för det kommer vara alla åldrar där. kommer bli sjukt kul!! Hoppas det blir som jag har tänkt mig, en riktigt rolig midsommar.


Nej nu ska jag gå och duscha och raka benen! ;-) Kram Emmelie

Kvällsmys

Vilken mysig dag jag har haft med min älskling idag, hon borde alltid vara sjuk från jobbet och vara hemma :-) Inte sjuk kanske, men han ska alltiv vara hemma. Mycket roligare att ha någon att umgås med! Nu ska vi kolla på våran tredje film idag, den heter: Yes man. Ska tydligen vara hur kul som helst, den är ju med Jim Carrey så den kan inte vara annat än roligt! Önska mig lycka till i stan imorgon, jag vill verkligen ha en skinnjacka som ska sitta perfekt!
Kram Emmelie

16/5 Tisdag

Heeej solsken, det var på tiden!

Äntligen fick jag mitt solsken jag har beställt. Gud vad skönt, idag har jag inte känt mig lika trött heller. Hoppas det  håller i sig till midsommar och hela sommaren för den delen. Hanne och jag pratade igår om midsommar. Ingen av oss hade planerat något, men sen fick jag ett sms av henne där hon frågade om jag skulle hänga med till hennes landställe. Så pratade jag Med Jimmy om vi skulle hänga med dit, för det verkar ändå inte hända så mycket här hemma. Så vi bestämde oss igår att följa med. Så på torsdag kväll ska vi dit, Hanne, jag, Jimmy och Mattias ska dit. Vi får låna Sussies bil för den är större än Mattes. Vi kommer ha hur mysigt som helst, Lägntar redan tills torsdag, vill bara bort härifrån ett tag. Rastlös som jag är.. Nu vet ni min midsommar! :-)

Igår spenderade jag och älskling kvällen på sjukhuset. Vi åkte in till akuten för Jimmy hade krampningar i bröstet, så jag körde dit honom och så satt vi där i nästan tre timmar. Fast vi fick gå före alla för det är ganska allvarligt om det är något fel med bröstet. Vi kom där ifrån lite efter elva på kvällen, då åkte vi till Mc Donalds för båda var hugnriga och sugen på något fettigt. Sen åkte vi hem och började kolla på en film, men den stängdes av vid ett tiden för båda var trötta. Idag har vi bara legat i soffan och myst, framför två filmer. Och nu är det fotboll på tv (tråkigt) så jag tänkte ta mig tid att blogga lilte.

Imorgon hade jag tänkt åka in till stan och kolla en midsommar klänning. Jag har bara söta vita toppar, men vad ska man ha till det? Inge kul med svarta jeans. På midsommar ska man vara vit, men det förvånar mig inte om det slutar med att jag har svarta kläder. Det brukar alltid bli så av någon konstig anledning. Nej nu ska jag surfa runt lite på internet efter en skinnjacka, några tips på vart man kan hita snygga, skicka en kommentar!! Kram Emmelie




15/6 piss väder!

God morgon skitväder :-)

Vaknade för ett litet tag sedan, idag vaknade jag inte allt för tidigt. Himla skönt. Jag hade tänkt göra mig en stor frukost, är hur hungrig som helst. Jag äter hela tiden, jättejobbigt. Jag kan få sånna perioder som jag äter ganska mycket. Skumt det där. Idag ska jag fortsätta att tvätta, höll på att tvätta igår men tvättstället är fullt så kläderna måste torka sen är det bara att köra igång en till maskin. Sen så hade jag tänk att gå till gymmet att sola, men jag har inget paraply hemma för båda mina glömde jag hos Hanne. Så får se om jag gör det sen när jag ska låna mammas bil. Mycket bekvämare.

Nu ska jag laga frukost och hoppas på solsken! ;-D

Filmtajm

Tjohoo!

Idag har det varit en skön dag faktiskt, men ganska tröttsam. Hatar detta väder, kan det inte ta att bli sol? Jag måste ha sol, jag känner mig gladare och mycket piggare. Plus att det är  midsommar på fredag och då måste jag ha sol!! Det är inte okej att det ska regna då, jag har beställt sol och värme, så hoppas jag får det nu. Jäkla sommar alltså! Jag vill kunna klä mig barbent men det är ju iskallt ute! Inte okej!

Nej nu ska jag kolla på filmen som går på sexan, vet inte vad den heter men den ska vara bra säger baby, så jag ska ge den ett försök ;-) God natt på er, skriver imorgon!!


Kram Emmelie


14/6 Söndag

Hej på er! :-)

Vilken bra helg jag har haft, Har haft kul hela helgen faktiskt. I fredags var det tjejkväll, jag hade jättekul och super trevligt. Det var inte så lyckad väder, men det funkade. Vi satt och myste på Hannes baksida, det var dock lite kallt (eftersom jonna och hanne tog filten) haha, men det var kul. Sen i går var jag på Trosa marknad med mamma, hasse och Mandie. Det var mysigt att gå runt och kolla och tur hade vi med vädret. Det regnade inte, sen träffade jag Oscar i min klass där. Han bor ju i Trosa så det var ju inte helt oväntat att se honom hänga i en korvkiosk som vi också skulle handla i. Fast vi köpte deras goda mjukglass. Sen igårkväll så skulle jag och Jonna med Jimmy och Jimmy C ut på krogen. Men ´jag hoppade av och då gjorde Jonna också det. Så jag och mamma åkte och hyrde film och köpte en påse med lantchips. Jag hyrde: Dumpad & The women. Båda var bra, men Dumpad var bättre. Helt själv satt jag och tittade på film, det var skönt. Längesen jag var ensam hemma själv. 

Nej nu ska jag göra hemmagjorda hamburgare med min älskling! :-)

 
Snodde en tråkig bild från mammas bogg som är tagen från marknaden. Kram Emmelie


Girlsnight

Nu väntar jag på att Petra ska ringa sen drar jag & Jonna hem till henne. Håller på att fixa mitt hår, vet inte om det är någon idé eftersom det regnar. Men det finns ju paraplu som räddar det mesta. Nej nu ska jag fortsätta, fotar under kvällen! Pusss


Jag just nu, osminkad och jävlig

12/6 Fredag = girlsnight

Tjoho och god morgon på er :-)

Vaknade sjukt tidigt idag igen, jag kan inte sova länge längre. Vad har hänt, jag kanske är van vid att gå upp till skolan? Fattar ingenting, men jag får väl ta en liten tupplur innan kvällen börjar så jag är pigg. Idag vid 4 tiden ska jag förmodligen först hem till Petra, hon och sin pojkvän har skaffat lägenhet så det ska bli kul att se hur dom bor. Sen så ska vi fixa oss där. Efter det så ska vi till Hanne, kommer bli en jättelyckad kväll (hoppas jag på iaf). Ligger och lyssnar på Milow och massa fest musik, jag blir ju jätte taggad inför kvällen! Speciellt när jag hör låten "Day 'n' night" så sjukt bra, vill bara hoppa upp ur sängen och dansa haha! Nej nu ska jag inte skriva mer, skriver senare. Hoppas ni får  en bra fredag!

Kram emmelie

Imorgon är det girlsnight!

Hej alla glada :-)

Idag har det varit en lång dag, vaknade tidigt idag, drog till tåget och träffade Lillan där, vi åkte tillsammans. Hon skulle till sin son, som är sjuk. Så vi satt och pratade i två stationer oavbrutet. Hon är väldigt rolig att prata med, det blir aldrig tyst. Sen så åkte jag vidare mot stan. Köpte mig ett par leggings/byxor och en tröja från Gina Tricot. Mycket billigt och bra. Gick på under 300:- hur bra som helst! Sen vid ett tiden mötte jag mamma inne på Åhlens City, då åkte vi upp och käkade deras goda kyckling med jordnötssås. Vi tar alltid den när vi äter där, hur smarrigt som helst. Sen shoppade mamma lite saker till sig. Sen tog vi tåget hem. När vi hade hämtat Mandie på dagis och skulle åka hem så tog jag bilen för att hämta upp baby och sedan åka och hämta mitt körkort som hade kommit. Jag blev inte alls nöjd med kortet så både jag och mamma ska göra ett nytt haha. Sen åkte jag och älskling till Ikea och shoppade nytt till garderoben och hallen. Blev jättebra, ska ta bilder sen och lägga upp. Efter turen på Ikea åkte vi förbi Hannes jobb och hälsade på. Hon såg jätteglad ut att se oss. Hon var så söt så. Sen efter det åkte vi hem och börja montera upp möblerna, hatar Ikeas beskrivningar! Jagblir alltid lika förbannad.

Imorgon är det tjejkväll som gäller. Förmodligen utgång! Det kommer bli super kul, ser jättemycket fram emot imorgon!! Nu ska jag och älskling duscha sen så blir det kvällsfika som gäller. Båda är helt slut efter allt som vi har gjort idag. Kram Emmelie

11/6 Torsdag

God morgon, idag är det första dagen på sommarlovet och jag vaknade lite efter halv nio!?!?! Jag vet inte vad som  händer men jag kan inte sova på kvällarna och sen så vaknar jag jätte tidigt. Skumt det där. Idag ska jag iaf in till stan och  köpa mig ett par leggings/byxor och en boddy. Jag ska fota de när jag kommer hem så får ni se, om jag nu hittar det jag söker. Senare idag ska jag till Ikea med min baby. Vi röjde som  fasiken här hemma igår, och nu ser det riktigt fräscht ut och ännu bättre blir det efter en tur runt på Ikea. Vi beehöver förvaring och hyllor, så här kommer det bli väldigt fint :-)

Veckans göra lista:
Torsdag - Stan och på kvällen Ikea, kanske hinner sola solarium
Fredag - Tjejkväll med; Hansi, Jonna och Petra (förmodligen utgång)
Lördag - Trosa marknad oavsett vad det blir för väder!!! Mjukglassen Yumie!
Söndag - Inga planer planerat än så länge, om jag inte har glömt bort något?

Japp då vet nu hur min vecka ser ut. Nu ska jag äta yoghurt med jordgubbar, hallon och bananer i, Gud vad sommargott!
Kram Emmelie


Jag saknar mitt bruna hår ;(

Fix i hemmet

Just nu så ska jag och Jimmy käka en wok som jag håller på att göra (hur god som helst) efter det så ska vi rensa och fixa hela huset. Vi ska nämligen till Ikea på fredag och köpa förvaring, hyllor och lite annat. Jag vill ha mer ljus :-))) Så ser vår kväll ut, nu ska jag fortsätta med maten. Tar en bild sen och lägger upp på bloggen om jag kommer ihåg!

Puss och Kram

Milow - Ayo Technology Lyrics, min älskade sommarplåga!

She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She fine as hell, she about the dough
She doing her thing out on the floor
Her money money, she makin' makin'
Got the way she shakin'
Make you want to touch it, make you want to taste it
Have you lustin' for her,
go crazy face it

She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap till you're ready to pop

She always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info
I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she gone give you what you want

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here,
you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front-- of me

In her fantasy, there's plain to see
Just how it be, on me, backstrokin',
Sweat soaking
All into my set sheets
When she ready to ride, I'm ready to roll
I'll be in this bitch till the club close
What should I do, on all fours
Now that that shit should be against the law
Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I'd do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me
Ooh she wants it, Ooh she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
She wants it, Hmm she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
I got to give it to her

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me

Sommarlov!!

Nu har man äntligen sommarlov, fast det kunde ju ha varit lite varmare ute kan jag tycka. Och iaf sluta regna.

Jag pratade med mitt ex mamma nyss, för dig som skrev en kommentar till mig att jag skulle kontakta honom så har jag pratat med hans föräldrar nu. Tack för kommentaren. Önskar han all lycka nu!


Det är bara så vi är...

JAG HAR KÖRKORT!!!!

Äntligen har jag nått mitt mål med att ta körkortet under mitt år jag är 18! Så otroligt skönt, nu ska vi på roadtrip! Jag har varit ute och kört hela dagen. När jag vaknade åkte jag till gymmet och sola, efter det åkte jag hem till mormor för en liten fika, och efter det körde jag hem och gjorde mig i ordning och sen åkte jag hem till hanne för att klippa hennes mamma. Sen när jag var klar så drog jag och hanne till Ikea och kollade på fruktkorg och lite annat skit. Jag älskar att köra bil, så himla kul!! Jag vågade först inte åka själv, men när jag väl kom iväg så var det hur kul som helst!!  WOHOOOOOOOOOO!!

I morgon slutar jag skolan, så jag ska upp tidigt för att locka håret och sen börjar avslutningen klockan 09.30. Men nu ska jag käka min fiskgratäng! ;-D'


Mitt nuvarande körkort (det riktiga kommer imorgon)


Simma lugnt gott folk. Kram Emmelie

HEJA SVERIGE!

Nu sitter jag hemma med Jimmys kompisar och vi ska kolla på fotboll! Jonna kommer hit okcså så jag behöver inte vara helt ensam, med massa grabbsnack! HEJA HEJA HEJA!!

4/6 Ledighet!!!

Hej på er!

Nu är jag hemma, och har ledigt!! Jag slutar på onsdag nästa vecka. Jag är ledig imorgon, på måndag (ska bara göra ett prov) och sen är jag ledig på tisdag sen är det LOV! Hur skönt som helst. Jag har verkligen kämpat de sista nu, och är glad att allt är klart.

Idag har Rosanna i min klass gjort slingor på mig i hetta, fy fasiken vad ont det gör. Jag har bara gjort folieslingor men vi skulle inte hinna med det idag, så vi gjorde med hetta. Aldrig mer säger jag bara, gjorde något groteskt ont! pain verkligen. Eftersom jag har lång ledigt, så kanske jag och JImmy och lite kompisar ska ut i helgen, kanske imorgon eller på lördag. Jag hoppas nog på imorgon för jag måste plugga teori hela helgen. Jaja, nu ska jag lägga mig i soffan och glo tv :-) Ha det så bra så länge!

Kram Emmelie

4/6 Torsdag

God dag sötnosar!

Idag är det "sista" dagen i skolan innan långhelgen. Vi är lediga imorgon (så skönt) och då ska jag sova ut hela dagen. Sen ska jag till gymmet och sola solarium och efter det kanske vi ska ut på kvällen. Måste ju passa på att fira min uppkörning! ;-) Nej, nu ska jag och Jennie ta och leta upp en lärare och kolla när provet är på måndag!

Kram Emmelie


3/5 Onsdag

JAG HAR KLARAT UPPKÖRNINGEN!!!!! :-D :-D WOHOOO!!

Hej gott folk, idag är jag extra glad. Jag har gjort min första uppkörning och jag klarade den, felfritt!! Gud vad nervös jag var i  morse, jag hade tid klockan 08.10 i Södertälje. Innan man kör upp så ska man göra en säkerhetskontroll på bilen, och jag har pluggat på vart motoroljan är, kylaren och allt sånt krångligt och det ända jag behövde göra var att sätta på spolarvättskan inne i bilen. Hur tur har man inte då?! Fan vad skönt, jag hade förberett mig på det värsta. Efter en halvtimme när vi var tillbaka, och jag hade parkerat så kollade han på mig (då trodde jag att jag hade misslyckats) och sa: "Man får ta att gratulera, du har klarat körprovet" och så tog han mig i handen! Och glad som man blev började jag gråta av glädje, och sen kom mamma och börja tjuta hon med. Nu är det teori kvar, go Emmelie!! Roadtrip nästa!

Ikväll ska jag hem till Emma, hon har tagit studenten idag så jag och min syster ska dit på mottagningen. Vi ska åka vid fem så jag måste börja föna håret och sminka mig. Hörs sen! 

Jag ska ta en bild sen på mitt bevis att jag klarade det, men mamma har den just nu! Kram Emmelie

2/6 Tisdag

Hellu bloggen!

Idag är det ett riktigt tråkigt väder, jag blir både trött och deppig av det. Hela min kropp känner att det regnar. Det kunde man inte tro igår, det var ju så himla fint väder. Klarblå himmel och allt! Jaja, jag brukar säga såhär: "Det finns inga dåliga kläder, bara dåligt väder" eller vad säger ni? ;-)

Idag har jag varit på praktiken, klockan 10.00 kom Hanne till salongen, hon gjorde mig sällskap i köket medans jag åt min frukost. Vid halv elva började jag med behandlingen. Jag gjorde folieslingor (utväxt) sen fyllde jag på färgen på hennes underhår. Det blev en mörk 4 med lite lila skiftningar, nästan likadant som jag gjorde sist. Det blev väldigt bra, jag tror att hon blev nöjd. Ett jobb som kostar ca 800:- fick hon för 150:- inte illa?
När jag kom hem så började jag läsa i min teoribok, höll på att somna, för det är så otroligt tråkigt att läsa böcker!!! usch och blä! Sneglade lite på tvn också, det var Tyra Banks Show, eller vad det heter. Så jag var tvungen att stänga av tvn, annars hade det inte blivit mycket läsande.

Jag, Jonna & Hanne har planerat att vi ska göra en roadtrip i sommar (förmodligen i Juli) då bör jag ha tagit mitt körkort, jag har ett mål att det ska vara taget innan midsommar. Vi planerade först till Göteborg, sedan mot Skåne och Danmark och sen hem genom Småland. Hur bra låter inte det? Kommer bli sjukt kul om det skulle bli av! Synd bara att det är bara jag som får köra hela tiden, men det ska nog bli bra.


Ska börja med maten nu, tjingeling! <3


RSS 2.0