29/5 Fredag

God morgon klockan 09 på morgonen när man är ledig :-)

Jag brukar sova med ljudlös  på telefonen men idag gjorde jag inte det ifall Jimmy skulle ringa och säga att det kommer en lås-gubbe till oss. Då ville inte jag ligga och sova. Men jag kan inte ha mobilen på ljud, jag blir  så störd när jag sover av smsen. Då kan jag inte somna om heller för det är så ljust ute. Men men som tur var är klockan nio och inte sju på morgonen.

Dagens planer: Duscha, göra mig i ordning, möta mamma på banken klockan 11.10, åka in till stan och köpa ett par jeans! Sen ikväll var det bestämt Gröna Lund men vet inte hur det blir med den saken, fast just nu är det ju bra väder så det borde bli av tycker man ;-D Ha det så bra, fotar lite i stan sen  om jag kommer ihåg!

Kram E

28/5 Torsdag

Hej sötisar! :-)

Idag har jag varit i skolan från klockan 07.45 - 16.20 hur länge som helst!!! Jag fick stanna längre idag för jag hade en kund, och jag kunde ju inte be henne föna sitt hår själv, haha. Jennies snälla mamma ställde upp på en ljusarefärgning. Det var mitt sista prov i hantverksteknik. Nu har jag gjort allt man ska ha gjort denna termin. Känns så otroligt underbart skönt, att inte behöva ha några rester i trean är ju toppen. Då är det ny start som gäller.

Efter skolan gick jag mot tåget och sedan när jag kom fram, gick jag till gymmet. Solade i 20 minuter idag, orkade egentligen inte men gjorde det ändå. Lite brun vill man vara nu när jag ska visa benen ute. Imorgon hoppas jag på kanon väder, någon som vet vad det ska bli för väder? :-) I helgen ska det iaf bli superfint, jag ska sola åh sola som bara den. Får nog åka hem till mormor och steka med olja på en madrass i poolen, ganska soft va? Ska ju bli 27 grader! :-D

Imorgon är jag ledig, studiedag! Då ska jag och mamma till banken vid 10/11, efter det så ska jag in till götgatan och köpa mina jeans jag har hittat (hoppas dom finns kvar i min storlek) Senare på dagen kanske det blir Gröna Lund som sagt, beror på folket vi ska dit med och vädret. Sen på kvällen kanske Emma ska sova här, måste kolla med jimmy om det är okej först! Tjingeling så länge!

En till ny söt sommartopp med lite bränna (bilden är tagen med mobilkamera)

Tack för solarium!

Tack uppfinnaren som uppfann solarium! :-D

Hej på er gamla läsare, idag har jag varit i skolan (tänkte skita i de, men duktig som man är så gick man ändå) och när vi slutade så drog jag till tåget och därefter gick jag till gymmet och solade i hela 30 minuter. Jag måste sola så länge för att det ska hända något, jag ska sola imorgon också fast då kör jag på 20 mminuter. Måste få upp färgen så man vågar visa sig utomhus i shorts och inte blända alla som går förbi. Plus att mina ben ser mycket bättre ut när dom är bruna! ;-)

Ikväll skulle jag ha klipt min kusin Emma, men de blev lite sent med övningskörandet och allt. Så det får bli imorgon eller i helgen. Kanske ska med Jimmy till en pizzeria och kolla på fotboll, men jag kommer typ somna. Är helt slut. Har hittat ett par jättesnygga jeans som jag ska köpa på fredag innan gröna lund. Så himla fina, de flesta har sånna men dom är sjukt snygga!

Har köpt en massa söta sommartoppar, här är en av dem;

Kram Emmelie


27/5 Onsdag "lill-lördag"

Nu är det onsdag och det innebär att det bara är en dag kvar i skolan, sen blir de långhelg. Vi har studie dag på fredag, så himla skönt. Om det är bra väder blir det Gröna Lund, fast nog inga åk för min del. Är så himla rädd för karuseller, jag har aldrig varit det förut. Men nu har jag blivit en kärring..

Sitter i skolan nu och har precis haft samhälle, jag skulle göra prov idag. Men jag fick inte det för honom för att andra i klassen inte har pluggat?! Det ska väl inte påverka mitt betyg? jag fattar ingenting. Så jag hoppas verkligen att vi ska göra det på måndag, jag var ju berädd på att göra skiten. aja.. Efter skolan ska jag sola på gymmet, sen så ska jag övningsköra och sen till en pizzeria och kolla på fotboll med älskling och hans kompisar. Vet inte varför jag följer med haha! Kram E

26/5 Tisdag

Hellu its summertime!!! :-D

Idag var vi i Långholmen med skolan och orgientera, jag Sophia och Carro tog hela 6 kontroller. Vad vi suger verkligen, men det var inte så farligt. Det var mer som en promenad vid vattnet och sol så det är inget att klaga på. Sen körde Oscar oss till Hornstull och därifrån tog vi tunnelbanan till slussen. Vi gick till Medis och satte oss på en uteservering, och åt massa god mat. Hur mysigt som helst! Jag satt i solen och brände min ena axel haha. Jag ville få färg i ansiktet men de fick man inte direkt, var vara lite röd om nosen. Så imorgon ska jag sola igen, hoppas bara på fint väder. Appropå fint väder, så ska jag förmodligen till Gröna Lung på fredag med massa roliga folk. Min kusin Emma frågade om jag skulle med, och de ska jag förmodligen om de bllir bra väder. Jag vet inte om jag vågar åka någonting, men det återstår att se.

Min goda lunch på medborgarplatsen, sommar!!!!!!

Min brända axel (tagen i dåligt ljus & med mobilkamera)


Puss & Kram

Festfestfest

Hellu på er, igår var det riktigt kul och viket drag dom hade där ute på landet. Det var massa aktiviteter, uppvisningar och hela rubbet. Det var riktigt organiserat. Och vi hade riktigt tur med vädret!

Oj vad kul det var igår, massa skratt och fint sällskap! Här är lite bilder från gårdagen!


Jag & Hanne (bästis)

Jag innan på Tb's, väntade på Sandro

Hanne & Emma (kusin)

Hanne testar pilbåge!

Kockarna

Jonna (bästis), kocken och Emma

Kristian ( min farbror, även emmas pappa) och någon..?

Brorsan Morgan och några..?

I bakgrunden ser ni min handledare Merja med hennes kille, sen Lillan och Jen.

Själv fick man en hatt!

Några från festen

Emma & Jonna

Lite folk

Bandet

Jag och några serber

Snälla Jovan som fixade hela festen

Emma kusin och Emma syrran. Det var några bilder som jag tänkte bjuda på :-)

Lördag 23/5

Goder morgon :-)

Inatt sov jag och Jonna hemma Hos Hanne, hennes föräldrar är på landet så vi hade huset för oss själva. Jag tillbringade kvällen i en massagestol, hur skönt som helst. Jag ska lägga upp en bild på den sen, när jag kommer hem. För har ingen sladd till mobilen här. Nu ska vi börja fixa oss, vi ska vara på festen vid fyra så dags att börja locka håret.

Lägger upp bilder imorgon på näsfesten! Tjingeling E

Fredag 22/5

Hellu alla happyfaces:)

I onsdags var vi ute på Harry B, det var faktiskt ganska kul :) kanske inte den bästa musiken när banden satt igång och spela men det var kul ändå. Massa skumma prickar måste jag säga, men kul med lite omväxling också, haha. Vi drog därifrån vid halv tre kanske (?) då orkade vi inte vara kvar, och snälla Johan sa att vi fick sova hemma hos honom, han bor vid globenn så de var hyfsat nära och bra. Det var jag, Jonna och Jimmy som sov där. Och jag och jonna var på ett glatt humör iaf, haha. Vi låg och snackade om citat från Madicken och andra filmer, hur kul som helst! :-D

Idag har jag varit och köpt en ny mobil, skit snygg är den! Ska lägga upp en bild på den sen. Sen har jag varit hemma hos mamma och lekt med alla hundrar och en tjatig lillasyster. Det var mysigt. Ikväll ska jag förmodligen på tjejkväll hemma hos Johanne med Jonna. Vi ska ut till min pappa imorgon på fest för att Jotso har köpt hella byn så det ska bli roligt. Min handledare på praktiken ska dessutom stå i en av barerna som kommer att finnas på plats därr ute. Hon känner tydligen Jovan så de ska bli kul att träffa henne någon annanstans än salongen. Nu måste  jag duscha, hörs sen!

 
Jonna & Jag inne på Harry B, glada som alltid :-)

Mattias (hannes pojkvän) och Jonna

Jonna, jag och Johän

Putte(fnask)

Såhär såg de flesta brudarna ut där inne, fast lite värre!

Jimmy, innan Harry B så gick vi in på Fridays och väntade på Johan! Det var lite bilder från onsdags, mer får ni inte se ;-) Kram E

Välkommen till världen Quatro!

Min söta kusin Quatro! (snodde bilderna av min faster Mary)



Fynda i rean!

Åh vad skönt, nu är man äntligen hemma, och snart kommer ledigheten. Sista dagen imorgon i skolan sen är man ledig fyra dagar. Otroligt skönt. Imorgon ska jag till Harry B James med Jonna, Daniel, Jimmy, Johan och kanske Jimmy C. Jag tror det bara är dom som ska med, men det brukar alltid bli fler, vilket är positivt. Jag köpte nya skor idag som jag tänkte ha imorgon, köpte dom på rea 199:- vilket fynd! Nu är jag hemma och är helt slut, hur kan stan ta så mycket krafter ifrån en? Okej att stan tar mina pengar men ge sjutton i mina krafter!

Nu ska jag ta något att dricka sen bara surfa runt lite på datan och ikväll kommer ju hemmafruarna!! :-D
hörs senare!

Fick ingen bra bild på dom (man är ju ingen fotograf liksom) men den får duga!


Ge mig ledighet!

Äntligen är måndagens skoldag avklarad med prov och allt. Har nästan precis kommit hem. Idag är det en deprimerande dag, för vädret är ingen höjdare. Det påverkar mitt humör vädligt mycket, när det är soligt varmt och skönt är jag glad och när de är molnigt och regnigt så blir jag deppad. Konstigt det där..

Just nu är jag själv hemma, Jimmy är på gymmet och jag skulle börja göra i ordning kycklingfilé och sallad till men jag orkar verkligen inte röra mig ur fläcken. Helst av allt vill jag bara krypa ner i sängen och vakna upp på torsdag! För på torsdag ska jag ut med Jonna, jag tror att vi kommer att befinna oss på Söder. Innan dess ska jag köpa ett par nya skor och en kuvertväska med band på så den kan hänga runt handen! :-)


Måndag..

Hellu, idag ska jag göra en "total make over" på min mamma i skolan. Det ska vi göra på våran smink lektion med Kia. Jag har valt ut kläder som mamma passar i, sen ska jag fixa hennes hår och sminka henne. När hon kommer så ska vi ta en före och efter bild. Det kommer bli jättekul! Sen kommer Kia och våran biträdande rektor Carin at bedömma henne. Så ska jag förklara vad jag har satt på henne och varför, så önska mig lycka till!!!!!
Kram E

Inte länge kvar..

Kämpar och pluggar för körkortet...

Quatro!

Idag har jag fått en liten kusin! Emma (min nya kusins syster) smsade mig 04.45 i morse och sa att det var dags och att dom precis har åkt till BB. Gud vad gulligt, jag ska dit idag och hälsa på med pappa. Kommer själv bli sugen på att skaffa barn. Så himla sött!

Idag i skolan så färgade jag mormors hår, jag skulle göra en gråhårsfärgning. Det gick hur bra som helst, och resultatet lika så. Sen fick jag gå några minuter tidigare så jag kunde åka med mormor hem. Nu ska jag börja med maten, idag blir det pepparbiff och fetaostsallad. När jag ska till sjukhuset tar jag med mig kameran så får ni se sen!


Pluttigt!! Jag var tvungen att köpa en liten present! :-)

Plugg, plugg & plugg..

Hej på er alla glada!

Idag var jag hemma från skolan, delvis var det för att jag inte hade några skor jag kunde ha på mig pga mitt skavsår. Men svullnaden har gått ner nu tack vare penselinen. Hur skönt som helst att kunna gå ordentligt igen! Idag var jag också på trafikskolan och bokade en dubbel körlektion imorgon klockan 11.45 med Björn. Han är den bästa läraren där tycker jag. Sen bokade jag också in en landsvägskörning som är på 3 timmar. Mamma ville att jag skulle få testa på landsväg så varför inte. Sen är det dags för uppkörning men den tiden får ni inte veta! ;-) Idag var jag också inne på H&M och köpte massa nytt smink, jag ville ha mitt solpuder från Make up store men orkade inte åka in till stan för de, så de fick bli något billigt skit. Hoppas det funkar tills vidare..

Imorgon är de praktik, så jag måste gå därifrån en stund för att köra med Björn, men när jag kommer tillbaka ca 13.30 så ska jag ha en kund. Fullt upp imorgon, men nu ska jag plugga vidare.

Skriver sen, puss på er!

I'm back!

Hej på er kära läsare, haha!

Nu kände jag att jag ville skriva lite i bloggen. Det var ett tag sen jag skrev i bloggen som sagt men nu ska jag ta igen lite. Förra veckan i tisdags (på praktiken) så gjorde jag en make over på Jonnas hår, som blev hur bra som helst. Efter det slingade jag Rinnies utväxt, blev också bra, men inte lika "stor" förändring som det blev för Jonna. Sen på onsdagen (om jag inte minns fel) så gjorde jag en tatuering på foten inne hos Hector. Det gjorde inte så farligt ont som jag hade förväntat mig, så det var ju positivt. En till sak som är positiv är att den blev hur fin som helst, lite för stor än vad jag hade tänkt mig kanske men det blev bra. Jag var inte riktigt van då heller, men nu är det bra. Den kliar som attan, men det är ett bra tecken för då vet jag att skiten läker.

I fredags så var jag ute med älskade Jonna, vi var först här och förfestade lite, sminkade oss, platta våra hår och lyssnade på massa musik från min omtyckte spellista! haha. Efter det vid åtta tiden (?) så drog vi in mot stan, vi gick av på Södra station och gick till Baltazar som ligger vid Högbergs på Götgatan. Jättemysigt ställe faktiskt, dit skulle jag kunna dra igen. Som tur var kom jag och Jonna in trotts 20-års gräns. Det kändes riktigt bra. Inne på Baltazar satt: Jimmy, Jimmy C och Ronnie. Lite senare kom Wirre, Nattis, Carro, Kadde och Nadia också. Jag hade sjukt ont i min fot, för jag hade ett skavsår som hade blivit infekterat och hela foten hade svullnat upp så jag fick ringa min plastpappa Hasse och be han komma in och hämta mig för jag kunde inte ens gå. Så dagen efter åkte jag och mamma till akuten, och jag fick penselin och ska äta det i 10 dagar! Typiskt verkligen..

I går var jag och älskling bara hemma och myste, vi kollade på Robinson och massa annat. Hade myrjakt också. Det kommer in myror här och vi dödade alla vi såg, ganska kul faktiskt!

Nu ska jag kolla runt lite på datorn, är helt slut i huvet. Har pluggat teori hela dagen med mamma och själv..

Jonna före

Jonna efter, skit snygg! Modelljävel

Frisör: Emmelie
Modell: Jonna

Fredagen

Jonna, Carro & Jimmy C

Jag & Jonna

Jonna & Jimmy C

Jimmy C, Gurra (han kom senare) och Kadde
Kram Emmelie 

RSS 2.0