Söndag

Hej!

Har inte skrivit på ett litet tag, men har inte haft tid för det. På fredagen var jag, Hanne och Jonna här och var sugna på att festa, men det verkade helt dött, så vi bjöd hit Hannes pojkvän Matte och hans två kompisar. Kul när det kommer lite folk iaf, inte direkt vad vi hade tänkt oss men vi löste situationen på bästa sett. Jag och Jimmy gick och la oss vid tre tiden, och dagen efter var jag helt död. Igår så var Hanne här, vi kollade på Robinson, sen så gick vi och skulle hyra film. Men det gjorde vi aldrig, vi kom till Filmkedjan och mötte upp Ronnie men vi gick därifrån utan någon film. Fast anldeningen att vi gick dit var för att vi ville ut och gå.

Idag är det söndag och det innebär att ta det lugnt och kanske övningsköra om jag orkar. Jag ska permanenta mormor idag också vid halv tre, och innan dess så ska jag hinna äta, fixa mig lite snabbt och sitta lite vid datorn! höhö.
Skriver senare! Kram E 120 dagar kvar!!


Här är en dålig bild på mitt ljusa hår..

Kvällen tillbringas hos Johanne!

Hejsan!

Ikväll ska jag tillbringa natten hemma hos Hanne, vi ska prata och bara umgås och mys! Vi behöver verkligen det båda två, efter allt som har hänt. Vi åt en jättegod middag här hemma med hennes familj. Det var fisk med fyllning, hur gott som helst! Imorgon skavi tillbringa kvällen med varandra, för Jimmy ska bort. Då tänkte jag, Hanne och Jonna ha en till mysig helg tillsammans, men dock bara fredagen. Skriver imorgon!
Kram E

Vårsolen är här!

Hallå på er!

Idag hade vi engelska klockan 09.00 och efter den hade vi inge mer lektioner. Fast jag hade utvecklingssamtal idag med Anki klockan 12.30 men jag slutade ändå ganska tidigt. Vi pratade i ca 30 minuter. Jag kom precis hem, har suttit ute i vårsolen, ville inte alls gå in. Så otroligt skönt att bara sitta och njuta medans snön är borta. Jimmy skulle fixa nyckel till våran uteplats, så vi kan gå ut vägen egenom köket. Men det har han inte gjort. Jag ska be han ringa om det imorgon, så vi kan gå ut och njuta av den underbara vårsolen.

Idag efter skolan skulle jag ha följ med Jennie, Carro och Sophia in till stan. Vi hade tänkt äta Tacobar och strosa runt lite, men jag kände verkligen inte för att åka in dit. Jag var där i måndags och jag har annat som jag måste göra så förlåt brudar!

Igår på praktiken så bjöd dom med mig på frisörmässan som ska äga rum på Älvsjömässan den 5e september 2009. Dom bjuder mig på två dagars VIP kort och på kvällen ska de bli dj, dansgolv, baren öppnar och massa skoj. Längtar som fan, de ska bli kul att gå ut med dom brudarna från praktiken. Då är jag 18år också, så jag får stanna kvar på kvällen! Jippie!


Kram E 124 dagar kvar..!

<3



Praktik

God morgon glatt folk, jag vet att jag inte är någon bra uppdaterare men det finns så mycket annat att göra än att skriva i bloggen. Jag ska snart ta bussen till praktiken, idag ska jag göra folieslingor på min syster. Och Merja ska förmodligen göra slingor på mig också. Ska bli lite ljusare till sommaren hade jag tänkt. Hinner inte skriva mer, men jag skriver när jag kommer hem! Ha det gött!
Kram E

Dagens outfit, orkade inte göra mig "fin" idag..

God morgon!

Hejsan, idag har jag skola halv två. Ska in till stan nu med bussen som går 11.23 härifrån. ställde klockan på tolv idag, men jag vaknade innan av att vi fick post i brevlådan. Jag är inte van att bo i lägenhet, jag bli livrädd när jag får post, det låter som att någon kommer in genom dörren så jag flyger upp ur sängen varje gång det händer. Hur läskigt som helst. Ge mig en villa!!

Skriver sen och visar vad jag köpte i stan! Kram E

Fredagen var riktigt lyckad!

Hejsan på er! Igår kväll hade vi hur kul som helst. Det var jag, Jonna, Hanne och Petra som var här och hade en riktig tjejkväll. Vi lyssnade på gammal musik från gamla tider. Massa låtar som väcker roliga minnen. Vi gjorde massa smoothies, och inte vilken smoothie som helst, det var Hannes specialare. Haha. Riktigt god var den! Vi skulle sjunga Sing star med vi visste inte hur man koppla in den, vi försökte länge men det kom aldrig något ljud. Så vi tog mikrofonerna och sjöng ändå åt annan musik. Så tekniska är vi. Vi hade iaf hur kul som helst och det var en riktigt "tjejig" kväll.


Idag ska vi ta det lugnt, ska göra en god middag ikväll med fetaost och massa gott. Sen kanske kolla på Robinson som börjar. Men tror inte att vi ska iväg på fest, fast det vet man ju aldrig! Får se vad kvällen har att bjuda på.


Jag ska lägga upp bilder på saker jag shoppade igår, men det orkar jag inte göra nu :-)


Jag, Jonna & Hanne sjunger & skrattar

Föreställning på en gammal goding

Petra ville ha mer än en smoothie

Vackra Jonna & Petra

Petra plattade sitt stora hår, haha!

Smoothie! *MUMS* Kram E


Fredag!

Hejsan, idag är det fredag och det innebär shopping och tjejhelg! Jonna & Hanne ska sova hos mig hela helgen, vi kommer ha jättemysigt. Utan killar och det kommer bara vara vi tjejer. Jonna ska förmodligen ta med sig sitt sing star så vi kommer sjunga hela kvällen. I stan ska jag köpa en klänning tror jag och smycken. Bara onödigt köp, men det är alltid roligast! Måste nog köpa mig ett par leggings också.

Just nu har vi käkat nacho-tallerik, hur gott som helst. Men jag tog ingen vitlökssås för vi har kunder idag. Ska gå in till salongen igen, fotar under helgen. Hörs sen!
Kram E


Min h&m beställning is here!

Hejsan på er, idag började dagen skit för mig. För de första så vaknade jag sjukt tidigt för att vi började designen 08.00. För det andra: när jag kom till tåget så blev det inställt pga el-fel. För det tredje: eftersom tåget var inställt så missade jag frukosten med tjejerna. För det fjärde: på våran design lektion så skulle jag göra ett prov på uppsättning, och jag hade ingen som helst idé om vad jag skulle göra, så det blev inget gjort. Ingen bra start på dagen = hela dagen åt helvete. För det femte: Åsa våran svenskalärare kom in i klassrummet och sa att våran lektion som vi skulle ha får vi ta innan lunch (jag var jättehungrig och ville ha mat eftersom jag hade missat frukosten) så då fick man gå hungrig. Men senare på eftermiddagen blev det lite bättre, jag fick ett sms av H&M där det stog att min bikini hade kommit. Så nu har jag och älskling varit och hämtat den. Den är hur fin som helst, älskar den helt enkelt!

Ikväll ska jag läsa 9 sidor i min bok, sen ska jag umgås med älskling, vi hinner inte med varandra riktigt när han har så mycket hockey. Så ikväll ska vi umgås, han ska iväg hela helgen till Gotland. Han åker imrogon och kommer hem på söndag. För att inte bli allt för ensam här hemma så ska Hanne och Jonna göra mig sällskap hela helgen. Vi kommer att ha en mysig tjejkväll. Nu ska jag lyssna på ljudboken, skriver sen!


Jag ska prova bikinin, jag tror den kommer sitta superbra! Sen har jag köpt två nagellack, ett svart & ett rosa!
Kram Emmelie 130 dagar kvar..

Gillinge

Gillinge var så sjukt roligt, kan ha varit den tuffaste grejen jag har gjort i hela mitt liv. Jag kände mig så mäktig när jag körde där, de var bara kul! Påvägen dit var jag nervös, men när vi kom in i stugan där och betalade så släpptes det. Då ville jag bara sätta mig i en bil och köra. Först började det med att en gubbe pratade om en snabb teorigång. Sen skulle vi i gruppen besvara 6st frågor (vi hade alla rätt) och efter det fick vi blåsa, så att ingen hade druckit alkohol. Efter det gick vi till ett hus bredvid och där inne fick vi vålta med en bil (hur coolt som helst) och sen fick vi krocka i 7km/tim och det var en riktig smäll ska jag säga er. Det är ungefär det vi går, och jag kan inte föreställa mig hur det skulle vara att krocka i ca 70 km/tim och det tycker inte jag är fort!! Efter det gick vi och tog en varsin bil (jag & Jimmy delade). Satte mig bakom ratten, för jag var den första som skulle köra tydligen och sen fick vi krypköra på deras parkering och sedan körde vi till själva halkbanan. Vi hade en radio i bilen så vi kunde höra vad våran instruktör sa, sen kunde vi också prata i den om vi hade frågor.

Första omgången skulle vi gasa upp så mycket vi ville och sedan när vi kom till ett streck på vägen skulle vi tvärnita, det var bara hålla in kopplingen och bromsen. Satan vad bromsen tog på "oblöt" väg. Sen efter det skulle vi köra på halkbanan, den var blöt och så skulle vi göra samma sak där, jag körde i 60km/tim och min bromssträcka som jag gissade på var 70m men det var 60m. Kan ni tänka er att om ni kör 60km/tim och tvärnitar så glider ni 60m i och med då du börja bromsa. Helt sjukt mycket. På en "oblöt" strecka körde jag också 60km/tim och jag hade gissat att det var 50m bromsstrecka men det var 25m. Så jag hade 35m på mig att stanna ganska bra marginal! Ni kanske inte fattar vad jag skriver om, men det var verkligen en upplevelse som ni bara måste testa.

Efter att vi hade kört i ca 2 timmar (eller något) så gick vi till ett litet "museum" där de var en älg som låg på en bil, de var alltså en bil från e riktig viltolycka. Så hade dom lagt en hel älg över bilen, ganska ballt faktikst att se. Sen fick vi se massa andra krockar tex: att en bil hade kört in i sidan 20km/tim och det var en redig buckla på bilen. De var intressant att se hur mycket bilen skadas av en så långsam hastighet. Vi fick också se ett huvud som inte hade något nackstöd, eller kudde bakomsig på bilstolen när han krockade. Huvudet flög bakåt, jag tänker aldrig på om det är ett stöd där eller inte, men man kan bryta nacken regält. En riktig olycka som gubben berättade om var en tjej som hade brytit nacken och dom kunde se hennes läppstiftavtryck (som hon hade gjort själv) på hennes eget bröst..

Sen fick vi lägga upp en mobiltelefon på en våg och om man krockar när den ligger i bilen så väger den 4kg. Tänk att få den full fart i huvudet. Så den kan alltså döda dig, jag hade aldrig tänkt på att lösa saker i bilen är så farliga..

Jag skulle kunna sitta och skriva mycket mer om det här, men ni får skicka en kommentar om ni inte fårstår någonting av vad jag har skrivit.. Haha har inte tid att läsa igenom det heller för jag ska ut och övningsköra nu med mamma. Skriver sen!


En sån här bil körde jag och älskling.

Mitt intyg från Gillinge, wihuuu!!! Kram E

Gillinge, här kommer vi!

God morgon, jag och jimmy ska ta bussen som går härifrån 10..38. Sen ska vi ta oss in till Centralen och därifrån till Tekniska högskolan. Sen ska vi ta bussen till halkbanan. Jag är lite spänd, men det kommer bli hur kul som helst, jag  ser verkligen fram emot att få köra den. Hoppas jag och Jimmy får samma bil, de skulle vara roligare! Nej nu ska jag börja klä på mig yttekläderna, skriver sen hur det gick!


Här ska vi tillbringa dagen, ser de inte ballt ut? Kram E

Ballar av stål

Imorgon gäller det, jag och Jimmy ska köra Gillinge halkbanan! Hur kul som helst ska det bli. Jag tog ledigt från praktiken, annars skulle jag hinna vara där i en timme och det känns lite onödigt. Plus att Jimmy har tagit  ledigt imorgon. Idag har vi städat hela lägenheten, vi tvättade toaletten tillsammans och båda stog och hulka. Usch vad äckligt det var, vi höll på att spy flera gånger, jag blev helt tårögd. USCH!!

Ikväll ska vi ta de lugn, kolla på premiären: Ballar av stål som börjar 21.55 på kanal 5.  Missa inte det!


Kram E


Lite onödig information om mig!

Hur mycket är klockan just nu? 11:02
Namn?
 Emmelie
Vart bor du?
 I en förort
Har du ätit sushi? Jaa, mums!
Favoritglass?
 Choklad, päron, gammeldagsvanilj
Hur många olika sorters flingor har du i kökskåpet? Två

Har du någonsin blivit jagad av polisen?
 Ja, när jag var liten skit
Har du en hund? Mamma har tre, pappar har två, om de räknas?
Tror du på spöken? Nja, vet inte ibland..

Skulle du vilja vara längre? Nej, trivs med min lägnd
Skulle du vilja väga mer? Nej verkligen inte!
Skulle du vilja dricka dig full nu? Jaaa *ironi*
 
Kan du vifta på öronen?
 Nej
Kan du slicka dig på näsan? Nix
Kan du kolla i kors med ögonen?  Nej
Kan dina föräldrar lita på dig? 
För det mesta.
Kan du låta bli att prata på 4 timmar? Aldrig, kanske när jag sover..
Kan dina vänner lita på dig? JA!
Kan du tänka att pierca dig i naveln? Det har jag redan.. en gång i tiden hade jag två stycken
Kan du låta bli att spendera pengar i en affär om du har pengar? Nej, svårt.
Har du någonsin ljugit för dina föräldrar? Ja, de tror jag alla har..
Har dina föräldrar sagt att dom älskar dig? Ja
Har du syskon? Lillasyster, storasyster, plaststorasyster och en plastbror
Har dina föräldrar ljugit för dig? Det har dom säkert
Har du borstat tänderna den senaste timmen? Nej, de gjorde jag imorse ;-)

God morgon!

God morgon, idag är det hur fint väder som helst! Det är plusgrader och strålande sol, ångrar att jag inte tog skinnjackan. Jag blir så glad när det är fint väder ute, det påverkar mig som sjutton :-D Nej nu ska jag börja med vårat arbete som handlar om; Socialdemokraterna. Skriver senare! Kram E

Ett par: måste ha skor!


Helg uppdatering

Hej alla vänner/läsare. I fredags efter skolan åkte jag in till stan (slussen) och mötte upp min kusin Emma där. Vi tog tunnelbanan till Östermalmstorg och gick till Sturegallerian och köpte massa saker så vi  kunde göra egna personliga armband. Efter det gick  vi till en tygaffär som ligger på Kungsgatan, vi skulle köpa ett rosa sidenband som vi skulle ha till armbanden. Sen hade jag glömt att köpa en sak som hörde till smyckerna så vi gick förbi Gallerian innan vi skulle hem och köpte det. sen tog vi tåget hem, och bussen från Centrum upp till Emma. Jag blev bjuden på en jättegod middag, och gott folk var där. Min andra lilla Kusin Tissi blev hur glad som helst att jag kom, han ropade på mig hela tiden när jag inte kollade på honom. Han kallar mig Lilli, så himla söt. Senare på kvällen gick jag, Emma, Sandro, Esteban och hans tjej Malin på bio och såg: Valkyria. Jag tror att den hette så, det är en Hitler film som jag inte alls tyckte var något vidare bra. 


Armbanden jag gjorde

I går (lördag) vaknade jag, Jimmy och Emma här hemma. Jimmy skulle ut och köra bil så då kollade jag och Emma på: Sean the man, en stand up film som är så himla rolig. Gud vad vi skrattade, och efter den så satt vi på Björn Gustavssons film och den var lika rolig den, hade ont i magen för att jag skratta så mycket. Plus att vi var lite småtrötta, så allting blev roligare. Efter filmerna gjorde jag och Emma iordning Carbonara till lunch. Efter det så tog vi bussen till centrum, sa hej då till varandra och sen åkte jag upp till Hanne där Jonna också var. Vi kollade på komikerfilmerna igen, köpte godis och kollade lite smått på melodifestivalen. Vi ville se vem som vann, och jag kunde aldrig tro att det skulle vara hon!?
Vid halv ett tiden åkte jag och Jonna hem igen, riktigt mysig kväll faktiskt. Dom två tjejerna är det bästa jag har <3Det är så skönt att kunna prata med er tjejer om allt, ni kommer alltid finnas i mitt hjärta!

Idag södnag, ska jag övningsköra och sedan kolla på Beck som börjar klockan 21.00. 


Våran fina middag med Hannes familj

Till effterätt

Jonna med Hannes löshår, hahahaha..

Mig själv

Kittlade Hanne, och boxades

Hm.. Hanne! Kram Emmelie 134 dagar kvar

Skola..

Sitter utanför salongen, har precis gjort två stycken streck. Hur bra som helst, vi skulle hinna med minst två idag och jag kommer hinna med tre!! Är grymm, men då kan jag inte sitta här och skriva. Måste börja jobba igen, skriver när jag kommer hem! Kram E

make over

Hejsan, har precis lyssnat på 40 sidor ur min ljudbok. Andra delen i boken är inte lika bra, det börjar handla om en helt annan tjej som inte är alls lika intressant som Mariams berättelse. Vet inte vad som händer med boken, hoppas att de bli bättre annars kommer jag  inte vilja lyssna lika mycket som jag gör nu.

Idag i skolan började jag min make over på mitt dockhuvud. Jag glömde att ta en förebild, men jag kan göra det för jag har bara färgat hennes underhår (runt ansattserna) så hon är verkligen inte klar. Det ska bli hur kul som helst att fixa våra dockor. Fast imorgon ska vi ta kunder och jobba med streck så vi kommer inte få fortsätta med dockorna imorgon, de får vi göra nästa torsdag. Jag skrev in mig i våran bokningspärm att jag ska ta en kund, så jag hoppas att jag får en. Jag tror att jag kommer få ta en imorgon för jag hade ingen sist. Så det ska bli kul, jag skrev in mig på en toning + klipp kund. Alltid kul att färga andras hår, då händer en storr förändring. 

Blev sjukt trött efter ljudboken, ska kolla lite på Stockolm Arlanda nu, skriver sen! Kram E  


God morgon

Hej kära läsare & vänner, idag skulle jag ha börjat klockan 08.00 men jag gick aldrig dit. Av olika orsaker, men jag ska åka till svenskan och klara av resten av dagen. Vi slutar ganska sent idag, de är inte så skönt men vi ska göra en rolig sak på frisörlektionen. Vi ska få göra en make over på våra dockhuven, klippa färga göravad vi vill. Så det kommer bli skoj. Jag ska ta före och efterbild på henne så får ni se hur hon blev.

När jag kommer hem från skolan så måste jag lyssna på ljudboken jag är på sidan 90, så ska lyssna på 60 sidor. Hoppas jag inte somnar, de brukar bli så att jag blir så trött när jag lyssnar på den. Nej nu ska jag äta upp min frukost och sen gå till bussen, ha en trevlig dag! :-)
137 dagar kvar..

Tre älsklingar




Alla är från H&M 298:-

Old times



Brudarna i limmon

Grillkväll

Jag spelade död

Hannes 70 fina rosor hon fick av mig och jonna 2007

Väntan på Metallica 12 juli

Steph ser läskig ut, maskerad

Vi tryckte en tröja till Jonna, hon älskar pappor (speciellt min )

Maskerad, herregud.. (hanne & jag)

Amelie & Jonna

Jenny & jag på tjéjmiddag

Jag spelar full med en tom vinflaska

gammla klassen 9b

haha utanför skolan..

Mys middag 2007

Efter skolavslutningen i nian...


Skoltrött

Hej gott folk. Imorse vaknade jag runt sju-tiden. Jag hade verkligen ingen lust att gå till skolan. Bara tråkiga lektioner, men sen så får jag inte missa engelska lektionerna. Så jag var tvungen att gå upp. Jag skickade ett sms till Carro och sa att hon ska komma till skolan, för hon hade inte heller någon lust att gå upp till denna skit dag. Duktiga som vi är så gick vi till skolan. På engelskan så skulle jag och Carro prata inför våran lärare, så hon fick höra oss prata, det var riktigt kul faktiskt. Det gick hyfsat bra och vi är ungefär på samma nivå så det kändes bra. Vi slutade runt ett tiden idag för att Anki skulle ha utvecklingssamtal med vissa i klassen, så vi andra fick gå.

Efter skolan tog jag tåget till centrum och därefter bussen upp till Hanne. Hon visade mig sin bikini hon har beställt från H&M och den är precis hennes stil, skitsnygg var den. Båda två längtar som attan till våren och speciellt sommaren. Hon tänkte ta på sig skinnjacka när vi skulle iväg till gymmet, men det skulle inte jag rekomendera sa jag till henne. Som tur var gjorde hon inte det, båda två hade tjocka jackor på oss och ändå frös som tusan. Det snöade och blåste kallt som sjutton i ansiktet. Innan gymmet stannade vi på en videobutik för att köpa en dricka. Där jobbar min faster, så jag stog och snackade med henne ett litet tag. Länge sen jag träffade henne, och vi bestämde oss att vi skulle träffas snart, trivs i deras sällskap och har alltid kul :-)

Nu ska jag duscha, har lyssnat på 30 sidor i ljudboken; Tusen strålande solar. Den är så sjukt bra, blir bara bättre och bättre för varje sida. Kram Emmelie 138 dagar kvar.. (kan inte lägga upp någon bild till inlägget för jag är inne på Jimmys dator)

Ny bikini

Hej läsare, har varit lite ledsamt idag. Massa känslor som har spridit sig. Men till en början med ska jag skriva om igår. Igår var jag hos tandläkaren klockan halv tre, det gick hur bra som helst, hade inga hål. Jag trodde faktiskt att jag skulle ha hål för det brukar ila i mina tänder när jag äter choklad mm. Men hon sa att hon tyckte att jag skulle ta ut min tung-piercing, men det tänker jag verkligen inte göra. Den sitter så bra där och sen så är den snygg. Men det beror nog inte på den, jag tror att det är att jag biter ihop tänderna när jag blir stressad. Jag kan komma på mig själv ibland att jag biter ihop och då släpper jag. Sen så sa hon att jag ska börja använda tandtråd på två ställen i munnen, för på dem ställena kan de vara svårt att se om jag har hål. Så det ska jag börja med, skulle ha handlat de och massa annat idag. Men jag åkte hem till Hanne. Efter tandläkaren igår så åkte jag direkt hem till Jonna, och efter ett litet tag så kom Hanne dit. Vi åt köttfärssås och pasta, jag visste väl att de skulle bli något sånt. Hur gott som helst blev det, riktig kock Jonna ;-) Jag och Jonna fick ett ryck och började sjunga Abba låtar på Sing star, hur kul som helst. Haha.


Idag har jag varit på praktiken, sen vid halv ett åkte jag till ungdomsmottagningen och hämtade ut recept på p-piller för ett år. De gick ovanligt snabbt, hade tid klockan ett och sen så var jag klar 13.05. hur skönt som helst. Efter det åkte jag till Hanne för att prata lite och sedan hem. Sen har jag övningskört med mamma en stund på kvällen.


Jag beställde en bikini från H&M med leopard-mönster på men jag avbokade den och beställde en ny som är mycket snyggare. Tur att jag inte hann få den andra.








Kram Emmelie 139 dagar kvar..


Vänskapen övervinner allt..

Vad som än händer så finns jag och emelie alltid vid din sida och stöttar dig för du är vår bästa vän och vi skulle aldrig någonsin tillåta att du blev behandlad på ett dåligt sätt och vi älskar dig över allt! glöm aldrig det <3 <3

 Jag kunde inte skrivit det bättre själv, vi finns för dig hjärtat!


Hej alla läsare

Hej alla vänner, läsare, familj. Som vanligt har jag blivit usel på att uppdatera, men har ändå lika många läsare. Det får mig att vilja skriva mer. Igår kväll bestämde jag mig att vara hemma från skolan för jag har redan gjort två prov som ska göras plus att ja ska till tandläkaren klockan halv tre. Men så smsade Carro mig igår kväll och påminde mig om att vi började klockan 09.00 idag med en svenska skrivning som håller på i tre timmar. Vilken tur att hon skrev det till mig annars skulle jag ha varit hemma. Jag skrev om skönhetsoperationer, om de är bra/dåligt varför? Konkreta exempel, en bra inledning som ska väcka andras intresse, bra handling, ha en röd tråd genom det och ett bra avslut. Jag tänkte mycket på börjar och hur jag skulle sluta det hela för det kan Åsa vara på mig mycket, men jag fick faktiskt till det. Jag satt i ca en timma och 40 minuter tror jag. Jag skrev först en kladd och sen "rent" så Åsa skulle se vad jag har skrivit. Hoppas det blir bra, och att hon tycker om det.

Ikväll har jag blivit bjuden på tjejmiddag hemma hos Jonna, de ska bli hur mysigt som helst. Älskar att kunna prata med mina vänner. Undra vad hon kommer att bjuda på. Jag kan chansa på Tacos eller Carbonara, är jättesugen på pasta faktiskt. Men de återstår att se. Efter tandläkaren ska jag hem till Hanne, sen så drar vi till Jonna vid 4-5 tiden.

Just det igår var jag min första teorikurs, riktigt bra är det och jag lär mig mycket. Efter det var jag på dop och bröllop samtidigt. Dem hade inte sagt att de skulle gifta sig, så det blev en överraskning för oss alla. Ska tigga lite bilder från mamma sen.

Nu ska jag äta och kolla i mina nya teoriböcker, hörs sen! Tar med mig kameran ikväll.


Helt opassande kläder, så blir de när man försover sig..

Mina nya teoriböcker, 500:- för alla dom. Kram E 140 dagar kvar!! WIHUUU

Mysfredag/lördag

Hej alla läsare, fredagskvällen var jättemysig. Vi hade hur trevligt som helst. Kvällen började med att Hanne kom hit vid halv sex tiden, då hade jag ringt och beställt hempizza åt oss. Pizzan kom lite efter sex tiden, den smaskade vi i oss ganska så fort. Efter det så kollade vi i skolkatalogen, ganska kul faktiskt. Sen började vi smått göra oss i ordning inför kvällen. När vi höll på att fixa våra hår så kom Petra hit. Vi lyssnade på gammal musik, sjöng, lockade våra hår sminkade oss och vi hade ingen koll på klockan alls. Klockan blev senare än vad vi hade tänkt oss, men vi kom hem till Jocke & Linda vid 23 tiden. Det var inte direkt fest där, men de var trevligt ändå, lite folk massa musik och bara trevliga miner hur bra som helst. Det var kanske inte det vi hade tänkt oss men det blev lyckat i alla fall. På vägen hem så hade sista tåget redan gått och bussen skulle vi ha fått vänta på i 20 minuter. Men så såg jag och Hanne en Securitas bil med en kille i som satt och lyssnade på hög musik, så frågade vi honom om han kunde köra oss till centrum. Snäll som han var så gjorde han det, han hade ändå inget för sig. Skönt att vi slapp vänta på bussen. Sen när vi är i centrum så går min & Jimmys buss samtidigt som Hannes buss. Sen så stod det att vår buss var en kvart försenad, sen tjugo minuter försenad och höll på sådär. Så vi väntade tills Hanne hade kommit på sin buss och då gick vi till en taxi, annars skulle vi ha väntat i kylan i en halvtimme. Taxiresan hem var ändå inte så dyr, de gick på en hundring.


Ikväll så ska jag, Jimmy, Ronnie och Anna kolla på film och äta blåbärspaj som jag ska slänga ihop. Sen så skulle dem ta med sig chips och godis. Jimmy hade laddat hem en svensk thriller. Jag vet inte vad den heter men hoppas det är bra. De lät bra när han berättade handlingen. Hoppas ni får en skön kväll allihopa.



Ingen av oss kunde hålla våran "snygga" pose

Jag & Hanne (Petra i bakgrunden)

Jag lockade Petras fina hår

Jocke & Lindas nya katt som hetet Björn, haha. Kram E 142 dagar kvar..


Fredag!

Hej på er, kom precis hem från skolan och är jättetrött. Jag ska gå och lägga mig en stund innan Hanne kommer hit. Hon kommer strax efter halv 6 så jag kan inte skriva så länge om jag ska hinna sova en stund. Idag i skolan har det gått bra, Anki sa att jag och My hade jobbat på bäst av alla. Det är alltid kul att höra, sånt uppskattar jag jättemycket.


Ikväll kommer Hanne och Petra hit, vi ska vara här ett tag och sedan ska vi på fest. Jimmy ska hem till Jocke (en kille som var med i Magaluf) på fest och om inte vi hittar något annat kul vilket jag tror att vi inte gör, så åker vi också hem till honom. Han bor i en villa så det lär bli ganska kul, hittills är det inte så mycket folk som ska till honom men klockan är bara halv fem nu så man vet aldrig hur många det kommer.


Nej nu ska jag ta en tuppis, skriver senare gott folk! Hoppas ni får en bra fredag 

Måste skriva attJimmy har shoppat: jeans, skor och två t-shirtar. Tog en bild på skorna iaf, skit snygga!

Kram E


God natt läsare, imorgon är de fredag!

Förlåt har inte hunnit uppdatera min blogg idag. Jag kom hem sent, vid fem tiden skulle jag tro att klockan var. Då lagade jag och Jimmy iordning middag, efter de gick jag in i duschen. När jag stog i duschen hörde jag hur de plingade på dörren, när jag blev klar i badrummet och gick ut i vardagsrummet så ser jag att Ronnie & Cripp sitter i soffan. De var kul att dom tittade in, men jag skulle precis börja läsa min bok när dom kom. Så det gick inte så bra. Men jag var tvungen att göra de ändå, jag har ingen lust att göra det imorgon när det är fredag. Så jag tog mig tid och fixade 60 sidor! Helt sjukt vad bra, tack vare ljudboken. Annars hade jag aldrig klarat det.

Nu är jag så trött efter att hört berättarens röst att jag håller på att somna. Ska gå och borsta tänderna lite snabbt och sen krypa ner under täcket. Jag skriver imorgon, hoppas på en liten bättre uppdatering. God natt allesammans.
Kram E 144 dagar kvar (detta är inte i word)

Vg

Hej på er, sitter i recceptionen utanför salongerna. Vi har precis ätit lunch och nu så ska vi snart in och börja jobba, på min bruduppsättning som jag gjorde i morse fick jag VG på. Är lite besviken på våran lärare, för att fick VG så det kändes inget speciellt. Men bättre det än G. Nej nu ska jag logga ut, skriver när jag kommer hem.
Kram E

50 minuter

Shit bananas det tog hela 50 minuter att föna dockan, är helst slut nu. Tur på ett sett att inte ha så tjockt hår, de skulle ta evigheter varje gång man blöter ner det tills man fönar håret. Fast de kanske det är värt, de är ju så snyggt. Själv vill jag börja använda mitt löshår jag har, de är för ljust för mitt eget hår så jag måste antagligen färga de, men de gör jag när jag har mitt eget hår i den färg jag kommer att trivas i. Jag ska ljusa upp det ännu en gång innan jag fyller 18, så jag har en månad på mig. Kommer bli skit bra, jag ska göra slingor en tisdag när jag ska vara på praktiken. Merja är så gullig och hon fixar alltid mitt hår, jag måste ge något tillbaka (förutom pengar) ska förmodligen köpa en fruktkorg som jag ska beställa av Carro (i klassen) och ge till brudarna på salongen innan det blir sommarlov. De blir hur bra som helst. Deras fruktkorgar är så himla fina, ni ska få se bild på den se, hur fina som helst.

Nu ska jag ut och övningsköra, mamma är utanför, så skriver sen!
Kram E


Asos.com





Förberedelser

Nu har jag läst 20 sidor (2-3 kapitel) i min bok: Tusen strålande solar. Efter 20 sidor så somnade jag, jag förstår inte vad det är för fel på mig. Alltid när jag läser så somnar jag, det är rena sömnmedlet, det spelar ingen roll hur mycket jag älskar en bok, jag somnar i alla fall. Om jag ska vara helt ärlig så fattar jag inte ett piss av vad boken handlar om, den verkar helt värdelös och jag vill inte ge den en chans. Jag ger lätt upp på saker jag inte är det minsta intresserad av, men det jag tycker om/älskar det kan jag ge flera timmar om de skulle behövas. Jag vet inte hur jag ska göra, jag hoppas att mamma får tag i en ljudbok till mig, det här funkar inte längre. Problemet är att jag ska ha läst de här förbaskade sidorna till imorgon. .


Efter läsandet/sovandet så håller jag på att förbereda mitt dockhuvud inför morgondagen.  Jag har tagit ut svinryggen, kammat ut all tupering och nu står hon i duschen med balsam i håret. Dockorna har så slitet hår, tänk hur många gånger dem har blivit tuperade, lockade, plattade, kammade, fönade och allt annat man gör när man ska göra en uppsättning. Så nu får hon stå med balsam ett tag, sedan ska jag föna henne och ha i silkesdroppar i och hoppas på att hon kommer se någorlunda bättre ut.


Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla kläder online sen så ska jag fortsätta med dockan, och hoppas på att jag ska komma igång med läsandet igen (tråkigt).  Ha det bra så länge, skriver senare.


Här står hon i duschen, hon får inge "fin balsam" i sitt hår inte!

Förbereder slöja, hårnålar och så har jag packat upp nya hårnålar med en pärla på. Kram E (texten upptill skrev jag i word, så om det är något fel skyll inte på mig ;-)


Skinnjacka

Jag måste köpa mig en kort skinnjacka till våren. Jackan på bilden är lite för lång, jag har en bild i huvet hur min jacka ska se ut, men den är ändå skitsnygg!

Tusen strålande solar

Hej på er, jag kom precis hem från skolan. Jag tänkte vara hemma idag men jag ville inte missa något. Och det gjorde jag inte heller. Onsdagar är onödiga och bara tråkiga lektioner, det ända jag kan ta lära av är när vi har hantverks lektion. Men idag gick vi igenom hur vi elever tycker om våran skola. Det var rätt tråkigt. Vi har redan fyllt i på datorn vad vi tycker om dom sakerna.

Idag ska jag läsa 60-100 sidor i vår bok som vi har på svenskan. Åsa vår lärare har startat en blogg för våran klass där vi ska gå in och skriva vad som händer i boken. Boken heter: Tusen strålande solar, den ska tydligen vara jättebra men jag som inte tycker om att läsa har rätt svårt att sätta mig in i en bok och verkligen tycka om den. När jag läser brukar jag tänka på annat, och då glömmer jag bort att jag läser, och då måste jag läsa om allt. Hur jobbigt som helst. Mamma skulle köpa den här boken på ljudbok så det ska gå enklare, hoppas det funkar och underlättar.
Sen ska jag också öva på min uppsättning som jag ska göra imorgon på prov klockan 08.00 på morgonen, det innebär att jag ska gå upp sjukt tidigt. Hatar sådana dagar. Men en positiv sak är att det är en dag närmare fredag!! På fredag ska jag och Hanne ut, nu ska vi lyckas hitta en lyckad och rolig fest!

Jag kollade igår på mina blogginlägg och herregud vad jag stavar fel, jag måste börja skriva mina inlägg på Word och sedan klistra in i bloggen. det här går inte längre, skriv en kommentar när jag gör ett fel.


Kram E 145 dagar kvar


God natt

Har preecis kollat klart på: Den rätte för Rosing (mobbad jag vet) med älskling, nu ska vi gå och lägga oss i sängen och prata om allt. Älskar sånna kvällar vi pratar om allt vi känner, tycker och tänker. Sen ska jag sova, båda två är riktigt trötta. Sov gott allesammans :-)
Kram E


Shoes




Asos & Nelly

Hemma från praktiken

Hejsan, nu kom jag precis hem från praktiken. Idag har jag haft fullt upp. Klockan 10.00 färgade jag mammas utväxt med en 8N sen gjorde jag en glanstoning med 7GC i resten av håret, så hon fick en naturlig snygg ljus färg. Blev hur bra som helst, de som är tråkigt är att det bara var en toning. Så nästa gång får vi färga det, så det håller riktigt länge. Hon vill vara fin i håret tills på söndag då vi ska på dop. Men om de hinner släppa får hon gå dit och fylla på toningen, fast då kommer nog Merja få göra det. Efter att ha blivit klart med mammas hår, så gjorde jag ljusa slingor på eva med 6% blekning. Det håller inte på hennes hår, så vi kommer får göra det oftare. Sen la jag i en "mocca" färg med ask i, så det inte skulle se så gult ut. Blev hur fint som helst, hon blev jättenöjd. Det är alltid lika kul att göra någon nöjd, de ser man oftast på deras ögon och ansiktsuttryck.

Idag smsade Jonna mig och frågade om jag kunde ställa upp på att vara modell, hon ska göra en "dont drink and drive" reklam-bild. Det är en skoluppgift, hon går media programmet så jag tänkte ställa upp det ska bli jättekul. Vi ska vara fyra stycken tjejer, det  blir: jag, Hanne och två stycken tjejer från hennes klass. Vi ska sitta i en bil med coctailglas och spela fulla. Kommer bli hur kul som helst, hoppas bilden blir bra. Det kommer att ske nästa vecka om jag förstog de hela rätt, jag kan lägga ut bilden så ni får se hur den ser ut.

Nu ska jag tvätta, våran tvättkorg är överfull igen och de känns som att jag tvättar hela tiden. Men Jimmy får inte tvätta för att han gjorde bort sig en gång. Han tvättade mitt älsklings linne och de krömp! De skulle tvättas i 30 grader men han tvättade det i 40 grader, så efter det får han aldrig mer tvätta. Nej dags att sätta fart, ska fixa med min uppsättning också. Ha en bra eftermiddag/kväll jag skriver senare. Lovar! ;-)


Kram E 146 dagar kvar..


Praktik

God morgon, blev inte mycket skrivande igår heller, ska försöka bättra mig idag. Just nu sitter jag och käkar frukost, ska ta bussen som går 09.53 härifrån, så jag har lite brådis. Idag ska jag färga mammas hår, vet inte om de bli utväxten eller en annan färg, får se vad hon har kommit fram till. Hon ska komma till mig klockan tio, så bäst att jag hinner med den här bussen. Idag måste jag också ringa Therese som gör mina naglar för när jag ska till henne så har jag bokat hallkbanan. Funderar på att inte gå till henne något mer, har inte råd med sånt trams, jag får boka henne när jag har en hyffsad inkomst. Men nu ska jag klä på mig, skriver när jag kommer hem.
kram E

Ny uppdatering

Hej läsare, har inte haft tid eller lust att skriva, funderade ett tag på att lägga ner bloggen. Men får se hur jag gör med den saken. Idag var det första dagen i skolan efter ett slappt lov. Det var inte speciellt skönt, jag hade också två stycken prov som jag var tvungen att göra. Lika bra att ha dom gjorda. Hanne var på besök i skolan också, hon skulle vara en modell för vårat make up prov som vi hade. Tack gumman för att du ställde upp, vet inte annars vad jag skulle ha gjort. Det var bara jag och Kim som hade med oss modeller, så vi var två stycken som gjorde provet.  Egentligen skulle vi ha varit halvklass men inga kom förutom vi. Färg & Make up provet gick väl sådär, sminkningen gick bra, men färgrådgivningen var jag osäker på men gjorde mitt bästa. Jag fick fram första, andra och tredje karaktär helt själv, de är jag lite stolt över (ni som inte håller på med det här har nog ingen aning om vad jag skriver om) kämpade på bra ändå liksom.

Idag blev det en sen dag, kom hem halv sex från skolan och nu har jag och Jimmy precis ätit klart. Så jag satte mig ner och börja skriva lite, det är ändå skönt att få ur sig saker.
Imorgon är det praktik som gäller, jag måste komma ihåg att ta med mig närvarolappen. Så jag får pengar ersättning. Carin (våran rektor) satt och åt med oss idag i matsalen, då tog jag upp med henne att jag inte har fått pengar från förra terminens ersättning. Då sa hon att hon ska ta upp det med Anki och att vi ska få pengarna. Så jag hoppas verkligen att vi får de, ska kolla med henne i slutet av veckan om hon har snackat med henne, om vi inte har fått något besked.

Nej nu ska jag och älskling mysa framför tvn, skriver senare. har så fruktansvärt ont i ryggen så jag ska be Jimmy massera min rygg :-)
Kram E 147 dagar kvar (om jag har rätt räkning) någon som orkar kolla de?

RSS 2.0