Ikea billigt & bra men allt jobb gör man själv..

Nu är jag hemma från att ha övningskört, gått runt på Ikea och efter gått på bio med Mary, Sandro och Emma. Vi såg Sexdrive, en ny komedi den var ganska rolig faktiskt men man skulle lika gärna ha kunnat hyra den, jag tyckte det var mer en hyr film men vi skrattade mycket iaf. Och de var pinsamma scener dom man inte ville se! haha jag skulle ha dött i hans läge, så jävla pinsamt! Innan bion gick vi runt och kollade lite i affärer, vi var inne på Mio och kollade på Marys soffa hon vill ha för 30.000 kr! Den var svin dyr men den är så himla fin, jag tycker lätt att hon ska köpa den. Vi tycker att den ljusa färgen på soffan var snyggast men när hon får barn och sånt är det bättre med en mörk så man inte ser fläckar. Men vi sa de att man ska inte låta barnen äta i en sånn dyr soffa, då får man typ lägga handdukar under eller något sånt. Sen var vi inne på Hemtex och kollade på julsaker/badrums saker, jag ångrar mig att jag inte köpte badrumsmattan jag vill ha med matchande handdukar. Jag fattar inte varför jag inte köpte dem när jag ändå var där. Istället för att köpa det så gick vi och satte oss på ett café och beställde äppelpaj med vanilj glass, de var helt okej gott, de är inte riktigt min grej att äta de men det var som Mary sa "Tidsfördriv".
Motorvägen med mamma och syrran gick bra, tills vi kom till en rondell. När jag blir stressad och inte vet vad jag ska göra när jag kör så gasar jag på istället för att sakta in. Vi höll ju på att krocka. Alla var livrädda, men mamma kan säga såhär: "blinka dit, sväng dit, bromsa nu bla bla.." Men jag vet inte vad HIT och DIT är någonstans de kan vara höger, vänster. Så jag sa till henne att hon måste vara tydligare med vad jag ska göra annars blir de en krock..
På Ikea köpte jag julgranskulor (hur många som helst, de får bli en stor julgran) och en söt liten röd lykta.
Jag kunde ha köpt upp hela julavdelningen på Ikea idag kände jag, jag hittade massa ljus, dukar, glitter, lysande julkulor och massa annat men jag måste tänka på pengarna, jag ska köpa julklappar och hur jag ska ha råd med det är en annan historia!
Här är sakerna jag köpte och såklart fanns det inga snören på kulorna så jag och Jimmy får sitta och knyta ca 100 trådar som man fick med. Vi höll på att bli tokiga, det är som små fiskelinor som inte alls vill bli knutna.





Nu ska jag gå och lägga mig, Sov gott!
Kram E

IKEA mys

Nu har jag gjort mig i ordning, mamma och storesyrran kommer vid halv fyra och hämtar upp mig, då kör jag till ikea. Jag ska ge mig ut på motorvägen. Jag ska även kolla efter mossa som jag kan ha i adventsstaken det ser så tomt ut när det bara står ljus i den. Jag känner mig ganska pysslig när det gäller julen, om inte jag hade pyntat här hemma så skulle vi inte ha en enda tomte! Nu har iaf jag julkänsla och Jimmy erkände faktiskt att han tyckte det var mysigt med stjärnor och allt jag har satt upp.
Nästa helg ska jag kolla med pappa om vi kan hugga gran, det är den som fattas nu, vi burkar alltid sätta upp den ca en vecka innan julen men jag vill ha den uppe till andra advent så man hinner njuta lite av granen innan den åker ut. Mamma har redan satt upp julgranen hemma, för lillen tjatade så mycket så mamma satt upp den igår. Men vad skadar de? Man får ju bara se den längre och det är ju inget negativt. Plus att det är en plastgran, hon tål inte riktig gran, men det ska jag ha här. Mycket finare!
Igår skrev jag och Jimmy julkort, han ville inte skicka till sin mormor, morfar och gammelmormor men jag fixade deras adress och skrev dem åt honom. Dem kommer ju bli jätte glada, han kan inte tänka på sig själv utan dem andra. Han tycker inte sånt är så viktigt men det är inte han som ska uppskatta de. Så idag måste jag köpa mera julkort, dem vi skrev igår tog slut. Undra när man ska posta dem? Kanske så att de kommer fram till Lucia? Skriver när jag kommer hem!
Kram E

1:a advent

Vilken skön morgon det har varit, de började med att jag vaknade vid 10 tiden av att jag höre Jimmy stå i köket och göra fukost, då kunde jag inte somna om längre så jag gick också upp och käkade baguette macka med ost och grönsaker. Sen satt vi på en ghetto-film som handlade om basket, den var ganska bra, den hade varit bättre om det var kända skådeseplare med. Sen tände jag första ljuset på min fina adventrsstake. Jag kan inte fatta att det är jul om ca en månad! Helt sjukt vad tiden har runnit iväg, men jag klagar inte. Idag ska jag övningsköra med mamma till IKEA och kolla på saker till lägenheten (julkulor bland annat) och kanske en snygg badrums matta om jag inte köper den jag hittade på hemtex. Ikväll ska jag kanske på Bio med Mary, Sandro och Emma (kusinen) vi ska isåfall se sexdrive, ingen aning om vad det är för film men Mary har gan ska bra filmsmak haha! Hoppas jag hinner följa med på bion bara för den går ganska tidigt men vi får se. Skriver ikväll och då ska ni få se vad jag har köpt.
Kram E

En skön lördag med julpynt och cafémys med älskade Hanne

Hejsan! Idag vaknade jag runt 10 tiden, gick upp och tvättade kläder med Jimmy, vi hade tid från 10.00-13.00 det gick jätte bra, nu vet han hur man tvättar kläder. Så nu är det inte bara jag som behöver tvätta, bra va? Sen vid ett, halv två tiden åkte Jimmy och Jimmy C ut till pappa för att hjälpa honom med elen, då åkte jag till min kusin Sophia som fyller år idag och firade henne med släkten från mammas sida. Jag var jätte hungrig och åt mig mätt på kakor och chokladbollar. Inge bra Emelie men ibland får ma göra så. Efter kalaset åkte jag mamma, H och Lillasyster till Mc Donalds för att lillen var hungrig, men jag har bojkottat de så jag ska inte äta det plus at jag var propp mätt av alla godsaker jag tryckte i mig. Efter det åkte jag och mamma till Ica för att handla middag till mig och älskling. Vi ska äta lövbiff med tomat/chili sallad och baguette, så himla gott. Det är våran favorit maträtt. Och sen har jag sprungit runt här och julpyntat med tomtar, julbelysning och ljusstakar. Så nu har vi det jätte mysigt, riktigt juligt. Men jag är inte klar än, det saknas en ljusstake och sen mossa till min adventsstake, sen ska jag köpa 2 röda små badrums-mattor och röda handdukar sen är det klart. Det kommer bli så fint, och sedan julgranen såklart! Ikväll ska jag och hjärtat äta middag hemma, efter det ska jag ut med hanne, vi ska till Stureplan och fika, bara sitta och prata hela kvällen så det kommer bli jätte mysigt! Skriver senare!

Julpynt







Kram E

Fredagkväll

Nu har jag duschat och fixat mig inför kvällen, det blev ingen vila för mig, jag trodde att klockan var mer än vad den var. Jag hade nog chansat att klockan var 7-8 på kvällen men klockan är lite efter halv sex, så jag skulle kunna sova men inte nu när jag har fixat mig, får se hur jag gör. Hem till Gepe ska Jimmy, Jimmy C, Angelique, Daniel, (Hajas?) om det inte blir fler. Ganska skönt att va några.. Jag måste fixa något att käka är döds hungrig. Jag ska lägga upp bilder sen på kvällen.
Kram E

Min efterlängtade fredag är här

Hejsan, nu är jag äntligen hemma från skolan, jag är glad att jag gick till skolan även om de var ganska onödig dag. Det vi gjorde i skolan idag skulle vi lika gärna kunna gjort igår så det var ganska segt, fast vi slutade iaf 14.00 en hel halvtimme tidigare! Det som tog så lång tid idag var att våra frisörlärare Anki & Kim inte är så tekniska. Men ändå ganska slappt, vi gjorde inte så mycket och sen fick vi se allas slutresultat. Ikväll ska vi förmodligen hjälpa gepe att flytta, eller kanske inte jag men Jimmy & Jimmy C ska det, efter det kommer dem nog hem hit om jag inte åker till dem, så ska vi väl sitta där ikväll tror jag. Hampus kanske ska vara med ikväll och Jimmy blev så jäkla full sist han var med honom så jag ska se till att han inte ska dricka något ikväll. Han sa att det var en engångsgrej men det vet man inte.
Nu ska jag in i duschen och sen sova lite så jag är pigg ikväll.
Kram E


Är i skolans datasal och jobbar med Carro

Nu har jag precis kommit till skolan, tänkte inte gå till skolan idag men jag var duktig och gjorde det ändå. Vi ska göra ett powerpoint arbete, med bilderna som vi har fotat under veckan för att sedan redovisa det. Jag hoppas att vi slutar tidigare än 14.30 det lär inte ta lång tid att kolla på allas bilder, så fömodligen så får vi gå när det är klart.
Ikväll ska jag och älskling hjälpa en kompis att flytta, sen vet jag inte vad som kommer att hända, men skriver efter skolan! Hej så länge.
Kram E

Torsdag, helt slut efter dagen..

Det var några bilder som vi tog idag, fick inte med alla modeller, så ska försöka få tag på mer bilder, men det ni såg där nere på sidan är det vi har hållt på med under den här veckan. Det har varit segt men jätte kul samtidigt. Roligaste var nog att fixa modellerna, sminka mm. Det tråkiga var nog att vi skulle fixa dockorna som inte hade så stor betydelse för det här.. Imorgon ska vi kolla på alla bilder vi tog på modellerna, sen har vi gjort en stor plansch (om de nu stavas så) där vi har satt på bilderna vi tog på våra dockor. Jag har inga bilder på dockorna men de kanske jag kan fixa. Det viktigaste för mig var att få modellen bra. Men nu hade jag tänkt gå och ta en snabb dusch och sen sova. Skriver imorgon efter skolan, ska nog inte göra något speciellt imorgon fast det vet man ju inte det är ju trotts allt fredag!!
Kram E

Modell del 3








Modell del 2

Fler bilder













Modell del1

Hejsan! Nu är jag äntligen hemma från allt. Jag har varit i skolan till klocken 16.00 efter det åkte jag hem och käkade. Efter jag hade ätit så åkte jag hem till mormor & morfar för att tvätta kläder, jag skulle egentligen ha gjort de hos mamma men jag kunde åka till mormor och göra det, så fick dem sälskap också. Så nu är jag hemma från det.
Idag i skolan sminkade, fixade håret och fotade våra modeller. De var sjukt roligt, jag tog bilder med min digitalkamera så bilderna är ju inte jätte bra, men ska försöka få tag på bilderna Jennifer Tyllman tog med en riktig kamera, men ni får se dem här så länge.

Modeller













Snygga smycken från asos

Jag är shopping galen! Nu har jag hittat massa smycken från www.asos.com som jag bara måste ha! Jag tänker inte beställa dem nu, jag måste kunna köpa julklappar och sånt, men gud vad fina dem är.
Här är favoriterna!

721.88:-

157,50:-


1050:-


105:-


105:-

105:-

105:-

Ett helvete till granne?

Jag skrev nyss ett långt inlägg men det är klart datan stänger av sig, jag försökte att hinna spara de på Word med det gick såklart inte, då var det redan försent.. Men jag har varit hemma ett tag efter övningskörandet, mamma hämtade mig straxt efter halv sex och det gick hyffsat bra idag. Vi åkte i ca en timme, lite mer kanske. Nästa gång jag ska köra blir antagligen i helgen. Pappa, hans familj och jag ska förmodligen på julmarknad på söndag så då lär det inte bli någon övningsköra för mig. Så kanske tar det på lördag om jag inte har något annat planerat. I helgen ville dessutom min chef att jag skulle jobba på söndag men då kan jag inte. Så jag fick tid helgen efter både lördag & söndag. Vill inte jobba men det behöver jag. Jag måste jobba ihop lite pengar. Men jag funderar på att sluta på din sko och söka nytt jobb, jag trivs inte så jätte bra där. Jag jobbade en dag på Gina Tricot på Götgatan förut men jag kände att det inte riktigt var min grej, för där är det så sjukt mycket att göra, men jag funderar kanske ändå på någon kläd butik. Jag får se hur jag gör med det.
Idag innan jag drog och övningskörde och Jimmy till hockey träningen så plingade det på dörren. Där stog Micke O och sa att han ska bli våran granne en trappa upp. Han är en bus kille som har damp, har haft fotboja och har alltid fest. Det känns kanske inte helt bra, jag skulle vilja kunna sova på kvällarna utan att höra hur det dunkar där uppe. Och jag hoppas verkligen inte att han är en sånn kílle som kommer komma ner till oss och vilja umgås. Jimmy känner ju honom så det är ingen fara men har ingen lust att ha honom sittandes här hela tiden.

Jaja, hoppas att det blir bra. Nu ska jag kolla klart på Room Service som går på kanal 5 efter det antar jag att Efterlyst är kl 21.00 på tv3 om man har tur eller otur kanske man ser grannen på tv.
Skriver sen om jag inte blir för trött.
Kram E


Lill lördag eller onsdag.


Nu har jag nästan precis kommit hem, älskling hade gjort ordning mat så har precis käkat nu också. Idag i skolan fixade vi Lorena med smink och hår, så som vi gjorde henne idag kommer hon se ut imorgon när våran fotograf Jennifer ska fota henne. Men annars var det ganska seg dag i skolan inte mycket att göra, vi kollade också på treorna som ska ha visning ikväll på Drottninggatan 17 tror jag det var. Hårvisningen heter TRASH och de kommer nog bli ganska kul där för modellerna var jätte fina. Jag gick på en visning förra året och den var hyffsat bra lite oplanerat men helt okej. Jag skulle ha velat gå på den här visningen men det var ingen som var direkt intresserad.. Jag fick inte bra bilder på docorna, så jag ska ta med mig kameran imorgon så förmodligen kommer det upp bilder imorgon istället, ni kan nöja er med en bild på mig. Sophia har gjort flätor på halva mitt huvud och ibland gjorde det jätte jätte ont! Men det var värt det, fast jag känner mig flintis på ena sidan.
Idag är det onsdag och det innebär att jag ska övningsköra med mamma vid sex tiden. Jimmy ska på hockey träning igen, han tränar måndag-onsdag och har match på helgerna.. Den här helgen har han match på söndag, jag tycker inte alls att det är kul med hockey och förstår inte att folk tycker det är roligt att kolla på. Jag säger som Monica min systers chef: "ge alla en boll/puck så blir alla nöjda" jätte bra sagt haha. I helgen hoppas jag på något roligt som vanligt, kanske en rolig fest eller något. Ronnie smsade mig idag och fråga vad jag skulle göra, så han kanske ska komma hit. Man skrattar alltid med honom, man kan inte ha tråkigt. Han är en sån rolig människa och jag älskar hans humor! Jimmy tycker också att han är sjukt rolig. Men nu ska jag läsa lite bloggar och kolla på tv innan mamma kommer. Skriver efter jag har övningskört och förmodligen storhandlat om jag inte gör det imorgon när Jimmy är med.
kram E

Är i skolan och fixar modellerna

Nu sitter jag i ett klassrum och här är det fullt up med modeller,smink, håruppsättning och fotografering. Det är jätte roligt, jag glömde min kamera hemma idag så ska ladda upp med mobil bilder när jag kommer hem.
Skriver sen!
Kram E

Sovdags efter Sos-familj

Nej idag blir det en tidig kväll, jag ska gå och lägga mig efter det här programmet. Det har blivit sent varje kväll nu och jag orkar inte de så nu är det snart sovdags. Idag är jag ingen rolig bloggare, men skriver imorgon efter skolan!
Kram E

Snart ett år hjärtat.

Nu är jag äntligen hemma, Idag började jag 09.00 med vårat 80-tals tema. Våra dockor blev så bra! Jag hann inte fota dem idag för att när vi precis närsta blev klara var jag tvungen att dra till Therese. Så om Lorena och Maria inte hann fota dem så ska jag ta en bild på dem imorgon, de var så kul att fixa dockorna! Min docka har lila glittersmink och lila paljetter och sånt krims krams, ni ska få se det imorgon! Idag har jag och Jimmy 11 månader det firade vi med att äta grekisk mat, så himla gott! Idag har jag ju också gjort naglar entligen, och de flesta är mina egna naglar så nu kan dem inte gå av. Sen köpte jag ett lack, så de ska hålla bättre! Det ska jag lägga på varannan dag för jag håller på så mycket i vatten.
Naglarna är inte så långa men jag tycker att de är lagom längd för mig plus att dem växer så otroligt fort, jag hade jätte långa naglar innan hon filade ner dem lite, hon var förvånad att de hade väst så mycket. Nästa gång jag ska dit är 30e December alltså dagen innan Nyårsafton. Hon hade ingen tid, allt var uppbokat två veckor innan jul. Men nu har jag ett bra lack så det ska nog gå bra.
Ikväll 20.00 kommer SOS familj på trean och klockan 21.00 kommer Desperate Housewives på kanal 5. Jag har redan sett det avsnittet men inte med svensk text så ska nog kolla igen, man är ju inte bäst på engelska även om Jimmy berättar allt jag inte förstår.. Imorgon så tänkte jag förmodligen sola om jag hinner, jag ska gå i skolan till ganska sent beror på när vi blir klara, sen ska jag övningsköra med mamma. Pappa får jag inte köra med för då måste jag gå kursen IGEN med honom, och betala ca 400:- till och det har jag verkligen ingen lust med. Det tycker jag är märkligt, pappa ska gå med brorsan Morgan på kursen i Januari då tänkte jag "Ja vad bra då kan jag övningsköra med honom också!" Men då måste jag gå den igen om jag ska få köra den med honom. Ett bra sätt att känna pengar på antar jag.
Men nu ska Jimmy kolla på ett avsnitt Prison Break, sen ska vi mysa framför tvn. Skriver antagligen sen om det inte blir för sent.
Kram E


Naglar imorgon hos Therese kl 14.30

Nu är Mamma Mia filmen slut.. Jag tyckte den var helt okej, ganska bra faktiskt men det var lite överdrivet ibland, de spelar ganska mesigt. Men jag kan förstå att inte Ronnie tycker om den, för om han hade gjort de hade jag funderat på om han var gay.. Imorgon börjar jag 09.00 med vårat arbete, jag måste antagligen gå något tidigare imorgon, för att jag ska vara hos Therese klockan 14.30 och göra naglar, jag trodde att jag skulle ha praktik då men denna vecka ska vi inte ha det. Jag har bara fyra naglar kvar, vet inte vad jag har gjort med dem, men det ska bli skönt att få tillbaka alla. Denna gång ska jag göra silvriga/gråaktiga tippar med ett glitter överlack det kommer bli jätte snyggt! Jag har egentligen inte råd med att göra naglar men det är det ända fina på mig just nu, mår alltid såhär efter mensen, haha.
Jimmy kommer hem vid elva tiden så jag får roa mig själv ikväll. Jag hatar verkligen att vara själv, mamma frågade om jag skulle med henne hem och träffa min älsklings lillasyster och vovvarna med då visste jag att jag inte skulle orka städa sen. Men men det är tur att det bara är en kväll.. Jag brukar fundera ibland om vad jag skulle gröa om det tog slut mellan mig & Jimmy. Jag kan verkligen inte tänka mig det och jag skulle göra allt för att få tillbaka honom, det är därför jag säger till honom ibland att om han tycker jag gör något fel eller säger saker som han inte vill höra måste han prata med mig. Jag vill inte att vårat förhållande ska ta slut pga att vi inte pratar med varandra. Så det är ett väldigt bra tipps från mig att våga ta upp saker och prata om dem istället för att man går och tänker på det och sedan låter det rinna ut i sanden, för då kommer det en dag då allt kommer på en gång, och de är inte värt det.
Kram E

Mamma Mia

Jag tänkte sätta på Mamma Mia filmen nu, jag har aldrig sett den förut och alla tjejer säger att den är bra, fast Ronnie ringde nyss och då frågade jag om han hade sett den, och det hade han men det var den sämsta filmen han har sett haha. Men jag tror att det är bra, hörde att mamma satt och grät åt den på bion. Och medans jag skriver kan jag passa på att visa min söta spegel jag köpta idag på H&M kostade ca 30kr. Jag är så spegelberoende så jag ska ha den i jackfickan. Ikväll kommer färjan klockan 20.00 på kanal 5 för er som är intresserade. Nej nu ska jag kolla på filmen, skriver sen vad jag tyckte om den!


Kram E

Panduro

Nu är jag hemma från Panduro, gud vad jag älskar den butiken, dem har allt mellan, smink till maskeraden, bröllop, fjädrar, virka, måla, sy, göra armband, slå in presenter så de ser personliga ut och allt annat pyssel. De är så kul att gå in dit, där kan man verkligen hitta saker till en uppsättning, men tyvär har jag inte pengar till allt pyssel som jag skulle vilja göra. Men jag skulle bara ha ansiktsglitter och paljetter, våran modell kommer bli så bra! Längtar verkligen till torsdagen då ska allt vara klart för plåtning. Jag och mamma ska köpa en duk som man kan måla på de är som en tavla, till min lillasyster i julklapp och till de en lilaglitter färg som hon kan måla sin egen tavla, gulligt va? Mamma sa att hon inte visste vilken tavla som skulle passa till hennes lila rum, då gav jag förslaget att hon kan faktiskt måla sin egen tavla då blir det samtidigt ett nöje för henne. Nu ska jag slå på tvn och äte min pyttipanna med brocolli, hej sålänge!
Kram E



Hemmafru..

Mamma ringde nyss och sa att hon kommer och hämtar mig om ca 40 minuter, då ska vi till Panduro, visar bilder på det jag köpte sen.Nu har jag iaf städat i mer än en timme, det blev jätte fint, jag tog fram dammsugaren, golvmoppen, diskhandskarna och sen dammade jag. Nu luktar det så gott! Här är lite före och efter bilder!







Och såhär blev det:









kram E

Tema: 80's

Idag började jag 09.00 så jag tog 07.18 bussen till centrum och därefter tåget till skolan. Vi har tema vecka den här veckan och min grupps tema är 80-tal/färgstarkt/maskerad. Vi är en grupp på tre stycket och de är jag, Lorena och Maria. Vi ska ha en modell i gruppen och det är Lorena, sen ska vi ha en som sminkar, fixar hennes hår och klädsel. Sen ska vi också ha mer än tre dock huvuden som vi ska fixa i samma tema som Lorena, tanken med det här är att vi ska göra en sportfolio sin vi kan visa upp när vi söker jobb. Vi har tänkt att Lorena ska få ett "affroliknande hår" sen ka vi sminka en rosa "mask" vid hennes ögon där vi också kommer sätta dit paljetter + glitter, sen kommer hon ha långa ögonfransar, en rosa klänning/tröja, lila eller silveraktiga leggings, blåa naglar, och rosa eller silvriga skor. Det kommer bli så sjukt kul att göra det hä denna vecka. Sen ska vi om vi fick färga ett dockhuvud chockrosa och permanenta henne, min docka ska jag krusa hela håret på och så ska hon ha rosa läppar med ett "pannband" runt håret. Det är svårt att förklara allt vi ska göra men det kommer bli himla kul att göra det, sen ska våran Make up lärare Kia hjälpa oss med sminkningen. Om jag inte hörde fel är vi kanske tio grupper som ska göra samma saker fast med olika teman. Vissa hade som tema: Rockbrud, älvor/fantasi, Punk, påfågel och vad det nu var.. jag ska lägga upp före och efterbilder när allt är klart. Vi ska fotografera på torsdag så då ska allt vara klart! Jag hoppas verkligen att vi hinner allt innan dess eller vi måste hinna klart. Jag ska lägga ut de bästa bilderna så ni får se resultatet. Jag och mamma ska förmodligen åka till Panduro idag och köpa paljetter och glitter till våran "mask" vi ska sminka, det är roligare om man gör den själv än att man köper en.. Panduro är en jätte bra hobby/pyssel affär som har pärlor, fjädrar, och allt man kan tänka sig,,  Jag tror att våran idé kommer bli bättre än förväntat, jag hoppas på det iaf. Vet ni något mer som är typiskt 80-tal skriv! Nu ska jag städa här hemma och diska men jag skriver sen och visar det jag har köpt på Panduro om vi nu åker dit idag.
Kram E


Nu hopppas jag på en Saw 6

Nu är jag hemma från bion, jag såg Saw 5 och jag tyckte den var jätte bra! Nu hoppas jag verkligen att det kommer en till film, jag blev så irriterad i slutet av filmen, ni som har sett den vet varför. Innan bion käkade jag, pappa. Mary, Sandro, Emma och Bea på o'learys, jag var inte hungrig efter min hambrugare så jag tog en nacho förrätt och jag orkade inte ens äta upp den. Nu ska jag in i duschen och sen lägga mig och sova, börjar 09.00 imorgon istället för 12, för den här veckan är det tema vecka vad nu det innebär (?) Skriver som vanligt imorgon..
God natt.
kram E

Julinköp från kära mormor.

Här är Julprydnaderna från mormor, det är två röda ljusstakar, en "sak" med fyra ljus i där det står god jul på, tänkte dekorera den med mossa, plast svampar och romtar, sen en julstjärna med en fot, men det fick jag inte ihop (man måste tydligen vara två på den). Och till sist extra lampor till ljusstakarna om någon skulle vara sönder, jätte fint va?
tack mormor och morfar!
Sen gick jag in på H&M och hittade en söt liten kofta för endast 149:-





Kram E

Bojkotta Mc Donalds!

Nu är jag hemma från övningskörandet, och jul shoppandet. Jag mormor och mamma har köpt massa med julsaker som jag ska ha i lägenheten, jag ska lägga upp bilderna på de i nästa inlägg. När jag var ute och körde var jag jätte hungrig så jag svängde förbi mc donalds och det var ett misstag! Vilken äcklig hamburgare, den såg ut som "hej kom och hjälp mig" och smakde ännu värre! Jag förstår inte vad dem gör, okej det är ett snabbmat ställe men man kan ju göra hambrugarna bättre. Det såg ut som om någon hade tagit ett bröd och spytt i den och lagt på andra brödet, in i en kartong och ut för att vi ska äta det! Mår fortfarande illa när jag tänker på hur det smakade. Coca Colan är dessutom utblandat med vatten, det kan ni se om man äter där när dom ska hålla upp colan så ser man att det är vatten i! En gång när jag beställde inne i stan så sa jag en Cola utan vatten! Hon kollade på mig och tyckte jag var dum eller något. Då måste jag nog haft mens eller en riktigt dålig dag annars skulle jag aldrig säga det haha!

Vem skulle ge 52 spänn för en sörja?




Det är ju inte direkt som på reklamen, från och med nu ska jag aldrig mer äta Mc Donalds! det äcklar mig enormt! Ursäkta min aggretion men jag blir sjukt äcklad!
Ikväll ska jag och pappa på 18.5 bion för att se Saw 5 som både han och jag har väntat på, hoppas att den är bra nu, jag älskar dem andra filmerna, men de flesta tycker att filmerna börjar på tjatiga med inte jag.
Kram E

Nu är det söndag igen & det innebär övningsköra!

God morgon, eller god dag? Jag har precis vaknat och det var så skönt att sova så många timmar jag har gjort inatt. Idag känner jag mig mycket bättre! Igår skulle jag följa med brudarna från klassen och bowla, men det blev inte så pga en ordsak, men jag hörde att Jennie vann alla serier! Är hon grymt bra eller dem andra dåliga? haha, inte för att jEn helt kass filmag hade vunnit... Men idag ska jag övningsköra med mamma, sen ska vi till centrum och kolla om vi hittar något fint, jag måste köpa ett nagellim och sen får jag se om det blir något mer. Igår kollade jag, Hanne och Jonna på en film för jag var rätt seg orkade inte göra något.. Dem hade hyrt dödens vånging, den var spansk och jätte dålig måste jag erkänna. Efter filmen var jag ännu tröttare och ville sova men sen så började jag och Jimmy kolla på Hook (Peter pan i verklig version) men jag orkade inte kolla mer en kanske 30 miinuter av filmen sen gick jag och la mig. Idag hoppas jag att jag får köra på vägarna, fick inte det sist för att det var för halt och jag har inte kört halkbanan än. Men det tror jag att jag får. Snart ska Hanne också börja övningsköra, då ska vi köra tillsammans, köra efter varandra som en "följa john" haha. Idag ska jag öva på att om jag står i en backe med bilar bakom, ska jag kunna åka iväg på en gång och inte rulla bakåt. Det kan jag bara om jag har handbromsen i, men jag måste kunna det utan handbroms. NU ska jag slänga mig i duschen och sen kolla klart på Hook. Vid ett tiden kommer mamma och hämtar upp mig. Skriver efter jag har övningskört!
Kram E

Vad skönt det är med helg, lördagen är helt underbar!

Igår hann jag inte alls skriva, det var fullt upp hela tiden. Igår i skolan hade vi fridrott efter det tog vi emot kunder, och jag färgade en blond tjej mörkhårig. Hon sa att hon blev jätte nöjd och hon passade jätte bra i mörkt. Efter skolan åkte jag hem, jag var hemma vid kvart över 4, då gick jag in i duschen och efter det var jag och älskling jätte hungriga så vi ringde pizza för hemkörning, vi hade inte tid att laga någon mat eller gå någonstans att käka för Hampus & Hanne skulle komma förbi. Så vi satt här och hade jätte trevligt, efter ett tag vid nio tiden åkte jag och Hanne och mötte upp Jenny för att sendan dra på en fest hos en kille som heter Lukas, där träffade jag massa jag kände igen. Jenny skulle möta upp 2 tjejer som skulle följa med oss på fest, då när vi mötte upp dem såg jag att det var tjejer från den andra frisör klassen. Det var kul att träffa dem faktiskt för vi umgås inte alls så mycket med den andra klassen. Jag vet inte varför vi kanske är konkurenter? Vid 02 tiden skulle min kära syster hämta oss och hennes kill kompisar så då åkte vi hem hit där Jimmy och Hampus hade bjudit över massa folk. Alla var jätte fulla, och Jimmy har jag aldrig sett så full. Det såg ut som att han hade blivit misshandlad för han var så svullen i ansiktet. Jag fick panik och gick in på toaletten med Hanne, sen sa jag till henne att jag ville härifrån, så vi tog en taxi hem till henne för att sova. Sen undrade såklart Jimmy vart jag tog vägen, men jag sa att jag inte ville vara hemma när han är så full, så då började vi bråka via telefon. Sen kunde jag inte ligga i sängen bredvid Hanne och bråka med honom för hon skulle sova så han betalade en taxi till mig för att jag skulle komma hem igen.. Vilken kväll alltså! Jag tyckte vi inte skulle reda ut det när han var full men det tyckte han sen bad jag honom gå och lägga sig och han somnade såklart som en stock! Så han bad om ursäkt för igår det var inte meningen att han skulle bli så som han blev, men han brukar inte dricka varje helg, men nu hade hans kompis kommit hem från lumpen så det blev nog "bara" så.. Det var min fredag iaf, jag somnade kanske vid 4 tiden och gick upp vid halv 12 så är ganska trött idag.
Men nu är allt lugnt mellan oss två, så det är skönt. Jag och Hanne ville bara ha en tjejkväll, men det gick ju inge vidare. Pojkvänner alltså, vi kan inte leva med dem och inte utan..
Jag och älskling håller på att göra tacos, ska bli så gott! Sen vid 6-halv 7 tiden ska jag möta upp Jonna & Hanne i centrum så ska vi åka hem till Jonna och käka, hyra film och ha en riktig tjejkväll utan att några killar ska förstöra.
Ha en trevlig lördag! Skriver när jag kommer hem om jag inte är allt för trött.
Kram E

FREDAG!

Nu sitter jag och Hanne hemma hos mig, vi ska ta bussen som går snart och dra på en fest. Hinner inte skriva så mycket, skriver imorgon!
kram E


Lägger mig tidigt idag, så kanske man kommer upp imorgon.

Jag kollade precis på "du är vad du äter" med Anna Skipper, henne tycker jag inte så mycket om och jag mår dåligt när jag ser det programmet med tanke på hur mycket onyttigt man äter, och om jag skulle ha ork så hade jag börjat äta nyttigt. Men det är svårt att ändra vanor man har haft hela livet så lat som jag är så skiter jag i det.
 Istället för att äta mina skummgummi tomtar tog jag ett äpple haha! Me när jag gör över gränsen 65 kilo då ska jag verkligen ta tag i mig själv. Fast jag har ingen våg hemma och det är tur det för jag vill inte veta hur mycket jag väger, får alltid ångest när jag tänker på sommaren 09! Den dagen Jimmy skulle säga "du brode inte börja tänka på din vikt?" då hade jag börjat äta nyttigt och tränat hela tiden, den dagen den sorgen.. fast det skulle aldrig falla honom in att säga något sånt till mig, inte på det sättet iaf. Men nu ska jag faktiskt duscha, borsta tänderna och tvätta bort sminket sen ska jag sova. Är så otroligt trött på morgonen så jag tänkte att jag skulle lägga mig lite tidigare idag. Imorgon är det fredag, det ska bli sjukt skönt med en ledig helg utan jobb, fast man vet aldrig om chefen ringer hon brukar ringa dagen innan.. Skriver imorgon, sov sött allihopa!
Kram E

Vilken otursdag, hoppas fredagen blir bättre.

Äntligen en lugn stund, idag har jag varit i skolan från 08.00-16.30 och jag är helst slut. Idag har det inte varit min dag, allt har gått fel, det började med att jag stod och tvätta en docka vid schamponeringen och då hade jag stängt av kranen, sen när jag skulle sätta på den igen för att skölja ut balsamet och då hade kranen riktat sig mot golvet och jag sprutar ner hela mig och golvet. Sen så skulle jag & Jennie ner till caféet för att köpa Cola och godis, då ber jag Jennie ta fram min plånbok men självklart är inte den i min väska, så jag fick panik att den var borta men när jag kom hem låg den på köksbordet som tur var. Sen så skulle jag och hon till tåget, då skulle tågets slutstation vara två stationer innan där vi ska av. När vi äntligen är framme i centrum så var busschauffören försenad 10 minuter, och det är ju så kallt ute också så vi höll på att frysa ihjäl. Det var min tur idag. Men idag i skolan på designen fönade vi en låda på en herrdocka, sen hade vi svenska och då kollade vi på en amerikansk film med Peter Stormare det var riktigt bra faktiskt. Sen hade vi hantverksteknik och då gjorde jag en volymfön och en permanent på en timme, vi har ett "streck" system om hur mycket vi ska hinna med den här terminen kan man säga, och idag fick jag 2 streck.  På designen gjorde Evelina en jätte fin uppsättning, skolans dockor är ganska frissiga i håret så den blev väldigt bra med tanke på det dåliga kvalitét på dockans hår. Jag påbörjade en uppsättning men jag gav upp jag har inget tålamod för sånt där piller. Snart är det tävling också bland årskurs 2, och Oscar ska tävla för våran klass, hoppas att han gör ett bra jobb. Jag tänkte vara med och tävla men jag ångrade mig.
Jag pratade med Hanne nyss och vi pratade om vad vi ska göra imorgon, Jonna var ensam hemma så vi kanske ska vara hos henne om inte här. Vi ska förmodligen första ha vårat eget lilla spa, med ansiktsmasker, ska bli sjukt skönt. 
 Imorgon börjar jag 09.00 med svenska därefter har jag fridrott och sen hantverksteknik hela eftermiddagen, då vi tar emot kunder, jag slutar runt 15 så det är skönt. Jag hoppas att Jennie får färga min utväxt imorgon för jag börjar se flintis ut. Men nu ska jag kolla på tv lite med älskling. Skriver innan jag ska sova.
Kram E


God natt!

Efter efterlyst ska jag gå och lägga mig, börjar 08.00 imorgon med Design så tar bussen som går härifrån 07.03, och sen 17 över tåget till skolan. är i skolan lite efter halv, då ska vi tjejer mötas upp och käka frukost. Slutar 16.20 så är hemma kanske straxt efter 5.Efter skolan har jag inget besätmt.
Skriver imorgon när jag kommer hem! God natt läsare, på bilden är det min bebi.
Kram E


11år av kärlek!

Jag måste skriva ett inlägg om mig och Johanne (Hanne), Vi har varit vänner i 11 år nu och de kommer bli många många år till. Varje gång vi träffas pratar vi oavbrutet hela tiden tills vi säger hej då. Det är så hímla skönt att ha någon som henne där, vi tycker och tänker för det mesta lika. Vi har gått i skolan tillsammans från sexårs till nian, och allt är ren kärlek. Jag kan berätta allt till henne och hon till mig, det är så skönt att ha någon som man kan parata om allt med. Jimmy & mamma finns såklart också där, men dem vill man inte prata allt med. Jag finns alltid för henne & hon desamma för mig, vi kan ringa varandra när vi vill och prata om onödiga saker, men det tar timmar. En gång har vi pratat i telefon i mer än 4 timmar, vi bara babblar och babblar om allt från himmel till jord. men det är skönt att kunna prata av sig på henne, allt känns så mycket bättre efteråt. Och allt vi har gjort tillsammans, vi kan verkligen ha knäppa idéer för oss, som att mitt i natten få för sig att sno en julgransslinga?! Som tur är det några år sedan.. och varför vi skulle göre det är en lång historia..Nu har båda pojkvän och jag tycker att vi träffas för lite, träffade henne senast igår tror jag det var eller två dagar sen. Det blir inte riktigt samma sak längre när hon är med Matte & jag med Jimmy, så i helgen har vi bestämt att vi ska göra något riktigt kul, det blir en hanne-emelie helg. Det ska bli jätte roligt, de låter som att när jag skriver att vi aldrig träffas men det är klart vi gör men inte alls lika ofta. Vi tänker aldrig släppa kontakten, barndomskompisar finns det inte många kvar, dem ska man vara väldigt rädda om. I helgen funderar vi på om vi ska in till stan sätta oss någonstans och snacka hela natten, eller om vi ska vara hemma och mysa.
Jag & Hanne har till och med tatuerat en vänskapssymbol som visar våran vänskap och kärlek till varandra.
på bilden är dem precis nygjorda. Det är folk som har sagt: "men tänk om ni börjar bråka, då är svaret att vi löser alla våra bråk."  Sen har jag också hört "tänk om eran vänskap tar slut och att ni aldrig mer kommer se varandra igen" då är mitt svar att om det nu skulle hända, så har våran vänskap betytt något enormt och tack vare henne är jag den jag är idag. Bilden på mig och Hanne är från nian, så ni inte tror att det togs igår. haha!
Nej snart börjar jag gråta om jag skriver mer, nu ska jag hitta på något annat!
Kram E


Myskväll för mig själv.

Jag kom nyss hem, har varit ute och övningskört. Det gick jätte bra, jag halkade inte alls omkring som mamma sa, hon vet nog inte hur duktig jag egentligen är.  Det var jätte kul fast jag inte körde ute på vägarna, det är egentligen bra att mamma är rädd om oss, annars vet man ju inte vad som skulle kunnat hända eftersom jag inte har kört halkbana än, då vet jag inte hur jag skulle kunna hantera bilen om vi får sladd. Sen var vi förbi mormor och visade upp kläningen som hon skulle sy, men hon sa att det var ett jätte komplicerat jobb för henne att göra, hon är ju inte en riktig sömmerska även om hon är bra på at sy. Så mamma ringde Tina & kollade om vi kunde komma förbi henne och visa klänningen och hon är en iktig sömmerska så det kunde hon fixa som tur var. Dem sa att det var 10 cm för litet, så stora tuttar har jag inte?! plus att jag och Jimmy fick upp dragkedjan igår men då kunde jag inte andas, haha! Men nu ska hon fixa den iaf..Jag får ligga här hemma framför tv/datorn och mysa, jag och mamma svängde förbi statoil och köpte godsaker som jag ligger och knaprar på. Jag tänkte bjuda över Hanne men hon ska göra ett grupparbete i stan tror jag hon sa, så hon kunde tyvär inte.
Efterlyst kommer ikväll 21.00 så ska roa mig med att kolla på det. Skriver sen!
Kram E

Lill lördag idag, vad innebär det?

Kom precis hem från skolan, och slängde mig i soffan och börja blogga. Jag tycker det är så skönt att kunna skriva av sig, och få andras kommentarer om hur dem tycker osv. Innan jag börjar skriva min önskelista måste jag berätta varför jag valde just namnet "Diaryshit" det var för att när jag bestämde mig för att börja blogga, hade jag massa namn jag ville att min blogg skulle heta, men det är ju självklart att alla namn var upptagna. Jag hade kanske 15-20 namn jag ville döpa bloggen till men allt var upptaget, så det fick bli Diaryshit. Jag har aldrig tagit upp varför jag valde det namnet, men nu har jag skrivit det.. Idag i skolan var det väldigt slappt, vi gjorde inte så mycket bara genomgång på de vi redan har lärt oss.  Vid fem tiden kommer mamma hit, då ska vi ut och göra vägarna farliga. Jag måste verkligen komma igång nu med att övningsköra så jag kan ta körkortet före min faster, då kan hon och jag glida runt i hennes bil och dricka smoothie!
I min önskelista står det att jag vill ha en laptop, frisör saxar, kund skynke (sidenrött), tvättmaskin, en sminkning från Make Up Store, en sminkväska från Face, en handväska som är lagom stor, guld armband (mamma vet hur det ska se ut), present kort på åhlens, smink penslar i äkta hår och massa mer, jag vet inte om jag har glömt någonting men jag kommer nog på det sen isåfall. Av älsklingen vill jag ha underkläder, de ska bli intressant & se vad han skulle köpa. 
Jag har inte bestämt än vart jag vill fira min jul, pappa vill att vi ska vara hos honom, men jag vet inte hur jag vill göra. Jag kanske ska vara hemma hos mormor & morfar så inte dem blir ensamma i jul. Men de är ju en månad kvar så jag hinner ändra mig ett par gånger. 
Klänningen mormor ska sy upp ser ni på bilden, sen när den är klar får ni se den hur den sitter på.  Den ser inte så lång ut men den går till knäskålarna och jag vill att den ska gå lite högre upp som den gör på bilden, men hon lär nog vara 3 meter lång. Nu ska jag käka för snart kommer mamma, typiskt att det skabörja snöa när jag ska köra bil, men de måste man ju kunna också.
Skriver sen!
Kram E


Klockan börjar närma sig 23.00

Ja nu var den här dagen snart slut, det är sjukt vad dagarna går fort. Det känns som om jag inte hinner göra något innan de blir kväll. Men idag har jag ju faktiskt haft praktik, sen solat solarium och gjort hemmagjorda pannbiffar! Dem blev faktiskt jätte goda, snacka om att jag känner mig som en hemmafru nu när jag har flyttat. Jimmy gnäller på att han inte kan tvätta kläder eller läsa ett recept. Men jag kan väl lika bra läsa recept som alla andra,de är bara göra exakt vad som står, svårare än så är det inte. Det handlar nog om ren lathet. Men jag måste erkänna att jag är bättre på att laga mat än vad han är. Imorgon börjar jag 10.30 med materialkunskap, efter det har jag försäljning och service och sen slutar jag runt halv tre tiden. När jag har kommit hem ska jag övningsköra med mamma, jag måste börja köra hela tiden nu för i april så ska jag köra upp! Det är lika bra att ta det där körkortet på en gång, annars kommer det aldrig bli av. Jimmy är 21 år och har inte tagit det än, och de kommer nog inte heller bli av verkar det som. Morfar erbjöd sig att köra honom till dalarna, där är det mycket lättare att ta körkort. Det handlar nog om att han måste ta tag i det, för att sedan kunna börja på riktigt. Han gjorde teoriprovet och fick 51 poäng, man måste ju ha 52, och det var nog där allt dog. Så nu när jag skaffar körkort kommer han ännu mindre ta det för då kan jag köra hela tiden. men men inget negativt! Nu ska jag kolla klart på sista minutrerna av filmen på trean, sen ska jag borsta tänderna! ´Skriver imorgon om min önskelista, kör försiktigt Emmelie!
Kram E

Älskade "Tissi"!

Jag måste bara lägga upp den här bilden, jag såg den på min kusins blogg och var tvungen att sno den!
Det är min lilla plutt kusin, visst är han världens sötaste bebis!


Äntligen har min klänning kommit från england.

Idag har min klänning äntligen kommit, Jimmy var och handla och passade samtidigt på att hämta den. Den var jätte snygg, men jag får inte upp dragkedjan över bysten! Jag ringde mormor i panik och frågade om hon kunde sy ut den lite. Så jag ska till henne imorgon, då ska hon också sy upp klänningen, den var ju ganska lång, mycket längre än vad den var på modellen! Men jag är nöjd för det kommer bli bra, sen funderar jag på att inte ha några band på klänningen, den satt ju så jätte spänt ändå så jag tror inte att jag behöver det, Nu är det bara skorna & sminket kvar, sen är jag redo för en nyårsafton med min bästa Hanne! Johanne är min bästa vän, och vi har aldrig firat en nyår tillsammans, är inte det konstigt? Det har alltid blivit så att vi har hamnat på olika håll. Men inte den här nyårsafton, för då ska vi vara tillsammans. Idag har jag varit på praktiken, det gick väl som vanligt, ganska segt för hade ingen kund idag. Men vi satt och skratta och hade verkligen kul, undra om alla var trötta? Sen kom min "mitt ex" mamma in med hennes andra son och båda 2 skulle färga håret. Det gick bra, fast hade inte någon lust att träffa dem i egentligen, med tanke på att jag "total dissade exet i helgen" Men men hans mamma är ju så söt, så henne var de lite kul att träffa.
Efter praktiken mötte jag upp hanne, så drog vi till gymmet för att sola. Efter att vi solade klart gick jag ner för trappen och där står Hanne nästan helt lila i ansiktet, jag undra vad som hade hänt, det kan inte ha varit belysningen för jag var inte lila. Men som tur var gick det bort efter en stund. Lite färg måste jag erkänna att vi fick. Vi har tänkt sola en gång i veckan (kanske 2 ggr ibland) tills veckan innan nyårsafton. Hon är lika mycket inne på det som jag, haha. Jag ska lägga upp en bild på klänningen när den är färdig sydd, klänningen är värt varje öre fast jag måste sy om den. Den ser lite töntig ut med det blir nog bra när jag har fixat håret, sminket och resten av outfiten. Klänningen är svart med guld på, så tänkte ha svart sotig ögonskugga med "guld glitter" över. Jag måste skriva att bilden är i en limousine, på våran bal i nian.  Jag är ju inne på fest, nyår & julafton hela tiden, så det passade bra med den här bilden. Limmon kom och hämtade oss på Stureplan, och körde oss till balen. Jag tyckte balen var tråkig, det roligaste var nog efter balen när vi drog hem till en killkompis som heter Alex. För när vi kom till balen så ringer en lärare hem till våra föräldrar och säger at vi är jätte fulla. Jag har fortfarande ingen aning om varför hon ringde och sa så, kanske för att vi hade roligt i limousinen(?) haha efter 5minuter står mamma där och är hur sur som helst. Ganska roligt minne ändå..
Men nu ska jag in i duschen och raka benen, sen ska jag & älskling kolla på Prison Break.
Skriver efter det!
Kram E


Om prick 5 månader är jag 18!

Tittade på datumet nyss och såg att det var den 17:e idag, helt sjukt snart 18 år. Jag har redan planerat min 18 års dag. Först vill jag sminka mig på Make Up Store, efter det ska jag in till Fridays i kungsträdgården och käka, efter det ska jag möta upp mina kompisar och sen ut på krogen! Haha, jag har inte bestämt klänning ännu, kanske blir det samma som jag ska ha på nyårsafton. Alla mina kompisar har ju inte fyllt då, men de flesta är ju 20 plus, så det ska bli jätte roligt! Och så ska såklart syrran vara med. Dom vet ju alla bra ställen man ska gå på, och jag tror nog att det kommer bli på söder.
Är ju jätte taggad nu på att fylla år, att fylla 17 år ju en helt värdelös ålder, det är inget man får göra, samma sak med 16. Och det bästa är att jag fyller år på en FREDAG, helt sjukt bra! Sen ska jag inte glömma att min älskade faster Mary måste följa med! Tyvär kan inte kusinen emma följa med men hon kommer med nästa år!
Aja, färdig snackat om 18 årsdagen det är ett tag kvar Emmelie! Nu tänkte jag kolla klart på filmen som går på canal+comedy sen så ska jag duscha och sova. Köpte en ny ansikts creme idag som jag ska prova, den är från nivea. Praktik imorgon måste jag skriva, ska bli så skönt. Men men, god natt allihopa!
Kram E


Äntligen är måndagen avklarad, snart fredag!

Nu är den här måndagen snart över, det har varit en väldigt bra dag. I morse ringde klockan kvart i tio, jag gick upp efter ett par "snoozningar" och fixade mig. Sen tog jag bussen som gick 11.08 till centrum och därifrån tåget till skolan. När jag kom till skolan mötte jag upp tjejerna som satt i matsalen och käkade. Efter lunchen så hade vi engelska, jag & Carro ska leta reda på fakta och skriva om Florida. Vi var flamsiga så de blev nästan inte gjort någonting, men vi ska ändå jobba hemma med det arbetet så det gör inget. Efter våran kära engelska så hade vi prov i färg, form & stil. Nästan hela klassen hade gått hem för att alla var nog rädda för provet. Vi var iaf fem stycken som kom, och det var våran kära make up lärare Kia tacksam för. Provet gick förvånandsvärt bra faktiskt, jag trodde inte att jag skulle kunna allt, men jag skrev svar på verja fråga, tur att det inte var ett stort prov. Efter provet började vi med make up lektion om hur man lägger en make up bas och hur men rengör verktyg. Det ska bli så himla kul att bli frisör och en make up artist, de skulle ha kostat oss över 100 000:- om inte vi hade fått den här chansen. En make up utbildning kostar ungefär 50 000:-. Jag är så glad att vi fick den här möjligheten, för treorna som går nu kan inte få den här chansen, dem är för sent ute för att börja kursen nu. Så det är tur att vi är dem första eleverna som kan få det via skolan. Men då måste vi lägga till 2 kurser och ena är småföretagarna och den andra kom jag inte ihåg vad det var. Men det är värt det till hundra procent, vi kommer ha med oss det hela livet och det är extra bra i vårat yrke eftersom vi håller på med utseenden. Vi kan tillexempel göra en hel brud, uppsättning & smink hur bra som helst!
Nu ska jag äntligen kolla på det åttonde avsnittet av  Desperate Housewives, ska bli jätte kul! Jag var nyss och snabb tvättade i tvätt stugan, skulle egentligen hem till mamma och tvätta för det inte fanns några tider, men vi hittade en tid på en timma och de blev två maskiner med tvätt. Vi hann inte hänga upp tvätten i torkskåpet för en annan ska ha tiden efter, så vi har hängt upp kläder i hela lägenheten, haha det blev ganska fuktigt i luften men de får duga. Vi ska köpa ett tvättställ så vi kan hänga tvätten här hemma istället för i tvättstugan, man vet ju aldrig om någon går in där och snor kläder?!
Men nu ska jag logga ut och kolla på hemmafruarna sen ska jag göra en läxa som ska vara inne på onsdag!
Skriver sen!
 Kram E


God natt!

Nu har jag kollat klart på Into the blue med Jessica Alba, kollade inte så mycket på Sanningens ögonblick, det var inte så roligt. Men jag såg iaf att Linda Rosing inte vann några pengar, vet inte om de var bra eller dåligt. Filmen är iaf jätte bra, och vilken snygging som är med i den filmen! herregud, jag satt och dreggla åt honom och Jimmy åt henne haha..
Imorgon börjar jag 10.00 med matte, men har ingen lust alls att gå på den så vi får se hur det blir med den saken. Sen har jag ett prov på färg form & stil kursen som jag inte har pluggat på, känner mig jätte dålig men har ingen ork att göra det och dessutom tror jag att de kommer gå lika bra som om jag skulle ha pluggat. 
 Jag såg idag att jag måste färga min utväxt jag ser ju flint ut längst ner i hårbotten, så kanske ska göra det på tisdag när jag har praktik. Det är bra att känna alla på min praktik då får man gå tidigare om man vill, och dom kryssar i att jag har varit där. Men det är ganska kul att sitta där och snacka och prata med kunder.
Nej nu ska jag gå och duscha och sen krypa ner i sängen. Skriver imorgon såklart!
Kram E

Nu är jag tillbaka från min upptagna helg.

Nu är jag äntligen ledig från min "upptagna helg".
I fredags vaknade jag, Carro och Jennie upp här och var hur trötta som helst, vi skrattade åt allt. Jag ville bara gå och lägga mig men de kunde jag inte för jag får inte missa idrotten plus att jag och Carro hade en redovisning om barnmisshandel och så skulle jag klippa syrran. På idrotten hade vi badminton, jag och Carro var i lag och var jätte bra med tanke på hur trötta vi var. Men i slutet av lektionen var vi inte lika glada längre, då började det dåliga humöret komma fram. Då var allt pina och vi var sura på allt och alla. Vi kände oss så fula och äckliga, jag vet inte vad vi höll på med. Svenska redovisningen gick hyffsat bra, de är skönt att det är över nu så slipper vi tänka mer på det.
Sen klockan 12.15 hade Syrran tid hos mig för att klippa sig, det gick faktiskt jätte bra. Hon blev jätte fin även fast det inte var så jätte stor skillnad, men de såg mycker fräschare ut efteråt. Stylade henne med Loréals produkter, snyggt va?
Efter skolan åkte jag hem, och där satt Jimmy bakis som jag vet inte vad. Slängde i mig en hemmagjord hamburgare, fixade mig lite snabbt och sen kom mormor & morfar och hämtade upp mig. Vi skulle hem till mamma för att fira lillasyster på hennes 5årsdag. Hon har väntat på sin födelsedag jätte länge nu, hon har till och med gjort en lista där hon räknade ner dagarna. Och nu är det äntligen över. I paketen fanns det: en kareoke maskin med kamera så hon kan se sig själv när hon står och sjunger och dansar, en pruttkudde, kläder, skivor, pirat tillbehör, ett spel, bajs boken, skridskor, pennor och mycket mer. Jag kommer inte ens ihåg vad hon fick, men glad var hon iaf. Igår hade hon alla sina dagis kompisar hemma och hade kalas, med fiskdamm, glass och massa annat. Tur att inte jag var med, hur måna ungar som helst hörde jag i telefonen när jag ringde mamma och kolla hur det gick.
 Igår kväll så var jag ute och fira Jimmys mormor och mamma som fyllde år. Vi var inne på Söder på ett ställe som heter Stekpannan. Jag åt en grill mix med tzatsiki och potatisgratäng, hur gott som helst, till dessert tog jag en varm äppelpaj med vaniljsås och kanel bara för att lyxa till det lite, man måste ju passa på medans man är ute fast jag var hur mätt som helst efter maten. Sen när vi drog hem runt elva snåret så kom Ronnie hem till oss. Vi satt och snackade lite, kolla lite saker på datorn och sånt mys. Sen vid två tiden kanske klockan var, gick han hem. Så jag och Jimmy kanske gick och la oss vid tre tiden.
Idag vaknade vi vid elva tiden, då gick vi upp och käkade smaskig frukost. Sen när vi lägger oss vid tvn ringde mormor och frågade om hon kunde komma ner, vi hade bestämt att hon och morfar skulle komma och hjälpa oss med att sy upp gardiner och sätta upp en takfläkt. Så nu är allt i stort sett klart här hemma. Vi fick en julgransslinga till våran gran vi ska hugga. Efter dem hade gått ringer pappa och frågar när vi ska hugga gran, så det var ju passande. Vi bestämde att vi skulle ut i skogen och leta gran vid Lucia, de kommer bli jätte kul och mysigt. Hoppas det finns fina granar ute i skogen annars får vi köpa en. Jag måste till ikea för att köpa julgranskulor, stjärna att ha i toppen av granen och sen ljusstakar eller stjärnor att ha i fönstret. Mycket att tänka på för att få jul känsla, Jimmy sa att ha inte bryr sig om vi har gran eller inte men när granen står där klädd så kommer han tycka att det var värt de.
Nu ska jag och älskling kolla på en film som heter Dead mans shoes Ronnie sa att den skulle vara jätte bra så vi ska se den nu. Ikväll kommer fortsättningen av Sanningens ögonblick med Linda Rosing jag måste nog se klart de, för att jag påbörjade de förra veckan. Sen sa Ronnie att ensam mamma söker är så det vill jag också se.
Men nu ska jag sätta mig framför tvn, skriver sen innan jag ska sova.
Kram E


Lördag!

Hejsan på er alla!
Jag har inte haft tid till att skriva det har varit så mycket, men nu hinner jag inte heller egentligen men jag tog mig tid till det jag tycker är roligt iaf. Idag har de varit en skön dag jag och älskling vaknade vid 11 tiden och gick upp och gjorde leverpastej mackor med smörgåsgurka på jätte smaskigt. Sen åkte vi till centrum och handlade schampo, toalettpapper, tamponger och coca cola. Efter vi hade handlat klart kom jimmys föräldrar så vi åkte med dem hem. Jag skulle klippa Jimmys mamma för hennes "frisör" hade gjort något helt galet med hennes hår. Så jag rättade till det, de var något enormt fel måste jag erkänna. Efter det så gick jag och la mig en stund och nu är jag vaken, måste in i duschen snabbt och sen föna håret, sminka mig, platta håret hitta några kläder på mindre än en timme. Hur ska jag hinna? Egentligen borde jag skynda mig men idag är jag en seg Emelie. Jag och älskling och hans släkt ska ut och käka på Söder, för att fira hans mormor (65år) och hans mamma (42år) Så nu måste jag ta och skynda!
Skriver mer imorgon och sen lär de bli som vanligt har inget mer uppbokat.
Ha en trevlig lördag
Kram E

Fredag!

Jag har varit dålig på att uppdatera min blogg. Och hinner inte skriva nu heller, just nu är jag hemma hos mamma och firar min lillasyster som fyller 5 år idag! Efter de här ska jag hem till jimmy så ska vi möta upp Söder och Ronnie Skriver mer sen, måste dra!
Kram E


Onsdag, snart helg.

Nu har jag äntligen tid att skriva. 10.30 i morse började jag skolan med materialkunskap efter det hade jag försäljning och service. Sen vid halv 3 snåret slutade vi. Och då åkte jag direkt in till stan för att möta upp pappa och Carro på kungsgatan. Då gick vi till en smyckes affär på biblioteksgatan för att kolla en födelsedags present till pappas fru Rinnie. Efter en stund skulle pappa på möte vid svampen och då fick jag och syrran pappas pengar.Vi sprang in på bästa affär haha. Jag kom hem med 2 tröjor, ett par benvärmare från twilfit, en hårklämma, hårspännen och ett par jätte snygga örhängen. Pengarna som blev kvar behöll jag! Ska förmodligen på bio imorgon med Carro från klassen & Hanne så då behöver jag pengar och till massa annat.
När jag kom hem från stan så slängde jag i mig mat, var så hungrig. Efter det städade jag och jimmy hela lägenheten sen så klippte jag honom. Jag ska visa bild på honom hur de blev och på det jag köpte idag men det gör jag antagligen imorgon.
Appropå imrogon så ska Carro från klassen sova här hemma. Älsklingen ska ut på krogen med alla sina kompisar, han tog ledigt på fredag för att gå ut och dricka. Själva ska vi till skolan, så jag hoppas verkligen inte dom kommer hit och röjer efter stan. Då kommer dom få se en förbannad Emelie haha!
Jag och Jimmy kollade på ett program nyss som handlade om ett gäng äldre som var på Mallorca Magaluf! Och jag var där i sommras, gud vad jag längtar tillbaka! Nästa år ska vi åka tre veckor istället för två. En vecka är alldeles för lite och 2 veckor kändes som en vecka, så nästa år blir det tre veckor! Det ska bli helt underbart skönt. Jag skulle vilja åka till Cypern. Men jimmy vill tillbaka till Magaluf men de är alltid kul att testa något nytt. Här är bilder från Mallorca:
Jag och älskling på balkongen








Ett tips om man ska till Magaluf är att gå tll en bar som heter Tre O och Grabbarna grus beach club. Det var absolut dom bästa ställerna. På Tre O ska man bröja kvällen och när de stänger tror de var klockan 02.00, så fortsätter man till Grabbarna grus och dansar hela natten. Casablanca är också ett bra ställe man kan börja kvällen på. All dricka kostar bara 2 euro alltså 20 svenska kronor! Och grabbarna är det fritt inträde innan klockan 02.00 efter de så kostar de 5 euro att komma in och då får man en gratis drink! Tjejerna får en rosa god drink och killarnas drink smakar inte alls gott haha! Bilden längst ner är på Tre O bar! Underbara människor som jobbar där och dem spelar bra musik hela kvällen/natten. Nu ska jag kolla klart på efterlyst med hjärtat sen måste jag göra en svenska läxa.
Skriver imorgon när Carro är här, God natt.
Kram E

Shoppingberoende på hög nivå.

Nu har jag precis sett klart ett avsnitt av Desperate Housewives, och det är jätte spännande, jag måste vänta tills nästa måndag för att kunna se ett till avsnitt. Älskar verkligen det programmet, har sett alla säsonger och varje litet avsnitt. Har aldrig missat något avsnitt, har bara första boxen hemma måste köpa alla fem. Susan i hemmafruarna hade en jätte fin korsett i det här avsnittet som jag såg nyss och det fick mig att gå in på nätet och kolla underkläder, som vanligt hitta jag massa fint som jag vill köpa/beställa. Men måste tänka på ekonomin, kan inte slösa bort allting på saker jag vill ha som jag inte behöver ha. Underkläderna som jag la ut på bloggen kommer från Twilfit.
Men för nöjes skull så hittade jag dem här:


 



Jag ska förmodligen in till city imorgon med min kära syster Carro, och pappa. Hon är ledig så hon ska möta upp honom i stan imorgon, så jag kanske drar in dit efter plugget. Om jag har tur kanske man kan få en bh eller två ? Dem som jag visade på bilden kostar 269:- jag hade chansat på 5-600 kr! Men mig gör det asbolut ingenting att det var billigare en vad jag trodde. Fast jag har unge för 10 bh:ar så jag behöver verkligen inte det. Älskar att köpa underkläder. Och om det är något jag behöver så är det koftor, trosor och strumpor. Förstår inte hur alla strumpor kan försvinna så lätt. Jag brukar ta älsklingens strumbor som är stora som tält, hälen går upp på smalbenet! Helt sjukt, sen blir mina skor för små också för att dem är så tjocka.
Nu tänkte jag gå och borsta tänderna. sen ska jag gå och lägga mig. Kommer aldrig komma upp imorgon annars, jag känner mig själv för bra. Ibland kan jag tänka att om jag är uppe sent ikväll så kommer jag komma upp imorgon utan att snooza så kan jag ställa klockan på senare. Men de vet jag själv att jag verkligen inte kan, så det slutar med att jag är hemma från skolan.
Nej nu var de slut på skrivandet, God natt gott folk!
Kram E


Grattis Jonna till ett riktigt Hollywoodsmile!

Så himla fint leende! Måste visa en bild på Jonnas nya smile!
Grattis gumman, de förtjäna du! Finaste leendet! Nu har du två stycker som är avis (förutom mig själv, Hanne!)
Nu kan du le som aldrig förr!



Tisdag, snart fredag!

Nu är jag hemma från praktiken, det har varit en väldigt skön dag. Färgade mammas utväxt idag med en färg som heter 9N, säger er ingenting men det är en ljus naturton. Ni ska få se en bild sen när jag har laddat kameran. Jonna titta in på salongen idag och visade hennes fina leende, hon har haft tandställning i ca 2 år om inte mer? och nu har hon äntligen tagit bort den, Hon var hur fin som helst, ett riktigt Hollywood smile.
Idag kom Johanna också in till salongen med sin nyfödda lilla bebis, han var de sötaste och minsta jag har sett. Han är 43cm lång och hur söt som helst. Han föddes i fredags och allt hade gått jätte bra förutom att Johanna hade börjat bårka med en barnmorska, haha man ska inte börja bråka med en nybliven mamma efter en förlossning.
Nu när jag kom hem tände jag massa ljus och gjorde mig en stor kopp te och bara myser. Har varit frussen hela dagen så det var skönt att krypa ner under en filt och blogga lite. Ringde Therese nyss och bokade en tid för att fylla på mina naglar den 25:e november klockan 14.30. Det blir perfekt tid, för då kan jag fylla på dom innan jul & nyårsafton. Jag hade tänkt mig att antingen göra en vanlig fransk eller så ska jag göra med ljusgråa silvertippar och glitterlack över. Jag såg en tjej som hade det på bussen och det var jätte snyggt!  Just nu är dom hel lila och en nagel har gått av för jag diskar för mycket, men älsklingen har köpt ett par gula diskhandskar till mig i storlek L så dom är enorma men det funkar.
När Jimmy kommer hem ska jag beställa min älskade klänning, Jag bestämde mig för att jag ska beställa den med en rosett på bröstet, klänningen jag ville ha mest finns inte i smal men jag tycker lika mycket om den här nu. Till klänningen kommer jag ha ett par svarta högklackade skor. Det tycker inte jag ´är det viktigaste, de viktigaste när man ska ut eller på fest är nog håret, sminket. Det är det man ser mest sen självklart kläderna. Sen efter det kommer smyckerna, och accesoarerna. Utan mit hår vet jag inte vad jag skulle göra, håret gör så otroligt mycket. Håret säger ganska mycket om personen.
Nej nu måste jag börja laga mat för Jimmy kommer när som helst. Skriver sen!
Kram E

Och så var de sovdags igen..

Kvällarna efter skolan går så sjukt fort. Jag hinner knappt göra någonting så är de läggdags..
Jag kom precis hem och är jätte trött. Jimmy kom också hem nyss från hockey träningen.
Ikväll åt jag och älskling en riktigt god och nyttig middag. Vi åt lövbif med tomat & chili sallad, paprika, gurka med färsk pressad juice. Sen när jag kom hem till mamma åt dem potatisgratäng och det kunde jag inte motstå fast jag var proppmätt, lite till går väl alltid ner?! Iaf en efterrätt, konstigt det där..
Imorgon som sagt är det praktik som gäller, ska färga mammas utväxt och göra blonda slingor. Sen har jag inget mer planerat. Jag kommer väl som vanligt sitta och snacka skit med dom som jobbar där.
Hemma hos mamma var de som vanligt (inget negativt) Rutan följde efter mig vart jag en går, lillen ville som vanligt leka med sina Barbie-dockor vilket jag inte alls tycker är roligt för varken jag eller mamma får säga "egna repliker" utan dom ska hon komma på själv så måste man säga de. Ganska gulligt. När jag satt vid datorn hos mami så såg jag världens största miniräknare, och hon ska precis ha fått nya glasögon från Tiger haha.
Nu har jag äntligen bestämt mig för vilken klänning jag ska beställa,jag visar klänningen imorgonens inlägg, jag måste ta älsklingens kort för han har pengar på kortet. Jag ska betala tillbaka när lönen kommer, för mina pengar nu ska gå till maten.
Nej nu ska jag duscha och dock inte mitt hår för då kommer jag vakna med ett affro och det är ingen lek att platta ut..
Kram E

"Underbar måndag"

I morse var jag så duktig för att jag skulle gå på matte lektionen, så jag och Carro möttes upp utanför Pressbyrån och gick till lektionen. Vi satt utanför sal 310 och väntade på våran vikarie Jonas, men han dök aldrig upp. Vi väntade i 45 minuter sen gick vi till matsalen och käkade. På lektionen efter hade vi engelska, och då kom våran rektor in (Carin) och var förbannad på att ingen hade gått på matte lektionen vi hade. Men hon hade sagt att vi skulle vara i sal 310 men vi skulle vara en våning upp på 410 så allt var ett missförstånd. Jag hoppas att jag fick närvaro iaf, med tanke på att hon hade sagt fel sal. Så jag gick upp tidigt imorse helt i onödan. Sen  ringde jag älskling när jag vaknade och då berättade han att han, Ange, Jimmy C och Johan ska ut på krogen på torsdag. Så jimmy ska ta ledigt på fredag, så jag och Carro (från klassen) ska ha myskväll här och sen sover hon över för jag vågar inte sova själv.  
Förutom den misslyckade matte lektionen, så gick skolan ganska bra.
Idag eller på torsdag ska jag äntligen köpa min älsklade klänning, men nu väljer jag mellan tre stycken. Jimmy ska få säga vilken  han tycker är snyggast.
Snart kommer mamma och hämtar mig så ska jag hem till henne och mysa med mina vovvar. Mamma lät hennes man klippa min vovve Rutan igår och han hade tagit rakapparaten ochtagit bort allt hår!! Mamma grät nästan när hon berättade om vad som hade hänt. Tyckte det var ganska kul, när mamma skickade ett mms på Rutan, jag skrattade så mycket så jag grät. Kan lägga in bilden sen så får ni se hur hon ser ut.
Mamma har varit på Toys"R"us och handlat födelsedags presenter till Lillesyrran, av mig ska hon få en gitarr. Men jag vill ge henne en piratdräkt också, eftersom hon önskar sig det mest av allt.
Men nu ska jag fixa mig lite, mamma kommer snart och hämtar upp mig.
Skriver sen..
Kram E

Snart sovdags.

Jahapp, då var det snart dags för att krypa ner i sängen och sova.
Den här kvällen gick sjukt fort, nu är redan klockan 22.00 och jag är inte ens trött längre, hur ska jag kunna somna? Kanske ska ta och köpa filmen på Buttericks som visar får som hoppar över ett staket hela filmen, de går om och om och om igen.. Då skulle jag förmodigen somna.
Men innan jag går och brosta tänderna så ska jag äta kvällsfika med älsklingen.
Imorgon ska jag först till skolan, sen slutar jag vid ca halv fem och då måste jag och Jimmy åka och storhandla. Vi har ingen mat kvar i kylen. Måste skriva en lista innan jag ska sova, annars kommer vi glömma bort allting vi ska handla.
Sen så kanske jag ska sola solarium om jag oorkar och att det inte blir för sent. Sen ska jag bara ligga hemma och ta de lugnt. Skriver imorgon som vanligt.
Natti natti!
Kram E


Helgerna går för fort!

Nu har jag precis kommit hem och är helt slut. Idag har jag jobbat tre timmar började 10.55 och slutade klockan 14. Efter jobbet kom mamma och hämtade mig och körde hem mig så jag kunde käka och pussa på älskling, sen efter ett litet tag kom hon igen och så åkte vi hem till mormor och fika. Vi brukar alltid fika där när det är något speciellt och idag är det ju farsdag, min pappa är i Östersund och jobbar. Tänkte gå på bio med honom och se Saw 5 men han kunde ju inte idag så det får bli en annan dag om inte jag och Hanne ska gå och se den.
Jag har räknat ut att det är sex veckor kvar till jullovet! helt sjukt lite kvar. På jullovet skulle jag vilja åka utomlands, men måste spara pengar till nästa år, då ska jag åka utomlands 3 veckor på sommarlovet. Jag skulle vilja göra något speciellt på jullovet, men vad skulle det vara? Åka till fjällen, jag som inte åker skidor eller något haha! Men det är mysigt att komma bort från allt och se något nytt. Jag och älskling har ett år den 25:e December, och vi har planerat att vi ska sova på Hilton i stockholm på en takvåning. Det kostar ungefär 3000 per natt har jag för mig, de är dyrt men de blir inklusive julklappen också. Det kommer bli jättemysigt om vi nu kommer göra de. Jag funderar på om jag ska beställa tid på Make Up Store för en sminkning, tycker ni att jag ska göra den på våran ett års dag eller på nyårsafton? Dom har ju sånhär "sminkning för 495:- och sen får man ta smink för det priset så då blir sminkningen i princip gratis. "
På julafton ska man också ha på sig något, men jag tycker nog att nyårsafton är snäppet viktigare. Men när det är något speciellt är det ganska kul att klä upp sig lite ut över det vanliga.  Kanske man ska ha på sig en röd klänning för att matcha morfar, eller aa.. nu försa jag mig jag menar ju jultomten! Hitta den här klänningen på bilder till vänster på www.asos.com . Tycker väldigt mycket om den där sidan som ni har märkt och just den modellen. Jag började prata med Jimmy om våran julgran, och han såg jätte chockad ut att vi skulle ha en julgran, men det är ju klart man ska ha en julgran?! Bara för att man har flyttat hemifrån betyder det inte att man ska strunta i alla traditioner. Och om vi ska ha en gran vill han att vi ska ut i skogen och hugga en haha! Får man göra det? det skulle vara ganska kul faktiskt, tänker på Sunes jul när jag hör ordet "hugga gran" så rolig film..!
Nog om julen, så fyller min älskade lillasyster år nästa helg på lördag, undra vad man ska köpa till henne, hon vill så gärna vara en pirat så undra om man ska köpa utklädningskläder till henne och undra om hon kommer använda det? Får se hur jag gör med de, ska prata med mamma också om vad hon behöver och vill ha.
Jahapp, imorgon är det måndag, en dag närmare fredag iaf. Man måste ju tänka positivt.! Jag börjar inte 12 imorgon som jag trodde, jag har matte lektion klockan 10.00 på morgonen. Jag måste tacka Carro i min klass för att hon får med mig på matten annars struntar jag i den som vanligt. Appropå matte så lärde jag och Carro våran frisörlärare i fredags hur man räknar nians gångertabell på fingrarna! haha jag skulle räkna utt 9 gånger  3 för det v ar något med våran kassa, så tog jag upp fingrarna. Jag kan inte gångertabellerna om ni undrar trotts att mamma utbildar sig till mattelärare. När anki (frisörläraren) såg att jag var tvungen att räkna på fingrarna föreslog hon att matten på måndagar är inte så dum! Haha hon vet att jag skolkar från den så där fick hon till det, som allt annat.. Hon är riktigt snabb i huvet måste jag säga, har alltid svar på tal.
Nej nu ska jag ladda upp ny bild på mig till bloggen som min pojkvän tog. Och för er som är intreserade är Sanningens ögonblick på tv idag 21.00  på kanal 5 tror jag de var. Och det är Linda Rosing som är med.
Skriver  senare som alltid! Simma lugnt.
Kram E


Lördag efter jobbet.

Hejsan!
Nu har jag precis nästan kommit hem från jobbet och är rätt seg. Är på ett humör som man är när man skrattar åt alting, är nog för trött helt enkelt..  Hoppas på att jag och älskling kommer på något att laga för jag är ganska hungrig. Men vi har inte ett skit i kylen, och de är inte så festligt att äta fryst korv på en lördag? haha
Men men, så hade jag en jätte mysig kväll igår med Hanne och Petra, vi tog oss en promenad på ca 30 minuter sen tog vi bussen, för Petra skulle hem. Då åkte jag och Hanne till Jonna och pratade med henne ute i en park. Sen vid tolv snåret så kom Jimmy C och körde hem oss till mig där Jimmy och Ange  satt och spelade tv spel.Sen efter ett tag så kom Daniel och Gepe och hälsade på men dom skulle in till stan så dom ville nog bara titta förbi och säga hej.
Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, kanske hem till Angeligue med pojkvännen men vet inte om jag vill eller orkar det.
Om jag stannar hemma hoppas jag på att Jimmy gör det också!
Imrogon funderar jag och Hanne gå på bio och se Saw 5,  men måste kolla ekomin innan, jag måste klara mig den här månaden ut..
Jag har hittat ettt par jätte snygga skor dock inte från där jag jobbar (vilket är synd för där får jag rabatt) jag tror dom också är från www.asos.com  dom skulle jag kunna ha till min nyårsklänning, jag blev helt förälskad i  juste dom skorna..
Jag brukar aldrig kolla på kläder/skor på internet men jag blev helt såld på dom här sakerna haha..
Nu ska jag fixa till mig lite sen drar vi ut och käkar, är inte alls sugen på fryst korv.
Skriver ikväll/natt eller imorgon!
Kram E

HELG!

Så skönt att det är fredag, äntligen helg! Eller jag ska jobba hela helgen men de är ganska slappt. Det blir tyvär ingen sovmorgon för mig, men jag börjar ganska sent ändå. Imorgon börjar jag tio och på söndag klockan elva!
Nu kom jimmy och jimmy hem med pizza och kebab, men innan jag ska äta ska jag visa er bilderna.
Här är bilderna från idag:
Våran kära idrotts sal



Här är Carro som tränar, så duktig.
Skriver förmodligen inte ikväll, men jag skriver imorgon!
Ha en skön fredag!
Kram E


Är i skolan!

Nu sitter jag i receptionen och har precis gjort klart en leggning. Hoppas den blir bra, "hon" sitter i värme nu eller aa, dockan! Ikväll ska jag och älskling, jimmy c och Hanne käka mat hemma och sen kanske kolla film eller något. Om Jimmy och älsklingen ska sitta och spela tv spel så gör vi något annat, kanske går på bio och sr Saw 5? 
Skriver sen och lägger ut bilder jag har tagit idag. Måste skryta med att Carro i min klass tog rekord i "knä böj" på idrotten, hon tog 80kg!  
Kram E

Fredag imorgon!

Nu har jag kollat på två avsnitt av Desperate Housewives, sen kollade jag på du är vad du äter, och nu sitter jag och kolla på nytt läge. Det blev en tv kväll för mig och älskling.Jätte mysigt!  Jag vill se mera avsnitt av hemmafruarna det är så sjukt spännande, ligger långt före sveriges avsnitt som visas nu.. 
Här är bilderna från idag 
På bilden till höger ligger rutan och vaktar min tvätt, ser ni att det ligger en hund där?  
Hon älskar att ligga på smutsiga kläder, hon är en snusk vovve. Varför tycker hon att det luktar så gott? Kanske luktar hemma haha. Hennes plats hemma hos mamma är i tvättkorgen, hon hoppar alltid upp och lägger sig där även fast det är lite kläder i och hon kommer långt ner.
´Nu tänkte jag äta lite sen så ska jag borsta tänderna och gå och lägga mig. Imorgon måste jag till skolan *suck*. FREDAG också, jag och pojkvännen tänkte kanske gå ut och äta, jätte mysigt. Skriver imorgon.
Kram E

Är hemma hos mamma och tvättar.

Nu har jag tvättat 4 maskin tvättar och det är en tvätt kvar.. Så mycket tvätt! Nu hoppas jag verkligen på en tvättmaskin.
När jag kommer hem ska jag kolla på 2 avsnitt av hemmafruarna och koppla av.. Här hemma hos mamma är det en lillasyster som sitter och skriker för att hon inte får som hon vill. orkar inte höra hennes gnäll mer även om hon är min sötnos. Nej nu ska jag packa ihop och röra mig hem, hemma väntar pojkvännen och min pasta med brocoli.
Skriver sen och då lägger jag upp bilderna jag tog idag.
Kram E

God morgon eller god dag?

Inatt sov jag en timme! Sist jag kollade på klockan var den 04.47 och efter ett tag somnade jag om! Sen någon timme efter alltså 06.00 ringde klockan.. Jag vet inte varför jag inte kunde somna, kanske för att min pojkvän snarkar och pratar i sömnen? Men det är jag van vid så de borde inte ha varit det.  Men jag stannade iaf hemma idag, vi går i skolan  ca åtta timmar och 20minuter idag skulle aldrig ha orkat det med tanke på hur lite jag sov inatt.
Idag ska jag vid två tiden hem till mamma och tvätta kläder och hälsa på mina älsklings vovvar!
Jag ber att älsklingen ska köpa en tvättmaskin, som vore mycket enklare.. jag vill inte tvätta i en tvättstuga som vi har gemensamt med alla grannar.. Och det vill inte han heller, han säger bara: "jag kan inte tvätta" och då säger jag lägg vit tvätt i en tvättmaskin och svart i en annan, men han skyller på att han kommer förstöra kläderna. killar alltså..  så om jag strejkar och inte tvättar så kanske han kommer hem med en tvättmaskin, förhoppningsvis? 
Kollade om klännignen fanns i min storlek igår men den fanns inte! Jag blev jätte besviken, så jag funderar på om jag ska beställa den tredje klänningen uppifrån istället, men den var inte alls lika snygg!
 Ska ringa och fråga om den kläningen jag vil ha kommer komma in eller om den är helt slut.. Annars får jag ta den andra. Haha jag är helt inne på nyårsafton! Annars kan jag ju alltid vänta det är ju ett tag kvar, men när jag har fått för mig att jag vill ha en klänning eller något annat vill jag ha dett NU och inte vänta. Men de kanske kommer in mer och finare klänningar så borde ju lugna mig lite..  men de blev ännu svårare när pojkvännen sa att den var jätte snygg och att jag borde ha den.. jaja det är bara en klänning emelie!!
Nu ska jag hämta något att dricka sen ska jag kolla klart på tv programmet jag kollar på, sen så ska jag göra mig i ordning. Önska mig lycka till med tvättmaskinen! Skriver sen när jag kommer hem.
Kram E


God natt allihopa :)

Tänkte gå och lägga mig nu, har precis borstat tänderna och tagit en snabb dusch! Ska bara kolla klart på insider, sen ska jag sova, börjar 08.00 imrogon med Design. Så måste upp vid 06.00 om jag kommer upp!?
God natt, dröm sött!
Kram E

Nyårskänsla..

Jag satt och kollade på klänningar på massa olika hemsidor med hög musik till. Vilken nyårskänsla jag fick, hoppas det blir en lyckad nyår! Hittade massa snygga klänningar jag vill ha! Jag gillar svart så det blev bara svarta klänningar, men hur ska jag kunna bestämma mig vilken jag vill ha? Alla klänningar är från www.asos.com ! En av mina favoriter kolla
här:
Här är min absoluta favorit, en bra julklapp mamma!

Min absoluta favorit










Är dom inte snygga? Med ett par höga skor till och en kuvertväska? Nu vill jag verkligen ha Nyårsafton! 
Den klänningen högst upp ska jag ha! hoppas den finns kvar.. kollade aldrig. Nu ska jag kolla på efterlyst! 
Gott nytt år på er så länge..! 
Kram E

Skön dag!

Har precis ätit kötbullar med potatismos,  brunsås och självklart lingonsylt. Jätte gott måste jag erkänna!
Idag har det v arit en jätte skön skoldag, ví hade bara en lektion (materialkunskap) och därefter skulle vi ha haft försäljning & service men vi fick jobba hemma istället. så slutade ungefär halv 2. Vi hade samtal idag med Anki våran mentor, det gick faktiskt jätte bra. Fick bara höra positiva saker. Och om man kollar på andra terminen mot den här så är den här terminen tusen gånger bättre. Har nästan inte varit borta någonting. Det är när jag börjar skolka så kan jag fortsätta utan att bry mig om frånvaron för jag tänker bara: "men jag kan lika gärna vara borta nu med, de gör ingen skillnad" men när man har gått i flera veckor i streck så vill jag inte vara borta från skolan, då känner jag mig dålig.
 Idag åt vi pytt i panna i skolan, det var väl inte sådär jätte gott, men det funkar. Ni ska få se en bild på vårat lunch bord.

Så här ser det ut när vi har ätit lunch.
Vårat matbort i skolan

Efter skolan åkte jag direkt till gymmet för att sola, känner mig så blek nu på hösten. Det hjälpte faktiskt, har solat 3 gånger på lovet så nu har man en hyffsat brun färg, jag ser inte så sjuk ut längre.
Det är inte alls bra att sola solarium men om man inte gör det så jätte ofta hoppas jag att det inte gör något (?)
Hjärtat ska på hockey träning så det blir en kväll för mig själv här hemma. Hoppas att mamma kommer över med Rutan, min älsklings vovve. Saknar henne, sist hon var här var hon överlycklig att se mig. Ska kolla om jag hittar en bild på henne sen.
Vet inte vad jag ska hitta på ikväll, får väl sitta vid datorn och sen kommer efterlyst som jag måste se! Tror det börjar 21.00 på trean.
Just det! Imorgon har Saw 5 premiär måste kolla om det finns biljetter kvar. Jag och pappa tänkte gå om han orkade, bokar iaf man vet ju aldrig. Ville gå med pjkvännen men han orkade inte, mamma vill nog inte se den och syrran grät när vi såg fyran haha så de blir nog inte av! ( inget illa menat Carro!)  tyckte det var gulligt. Men nu ska jag krypa ner i soffan med älsklingen, och kolla på en film innan han åker. Skriver sen som vanligt..
Kram E


God morgon!

Nu är jag klar för att gå till skolan, idag blev det svarta mys byxor, ett långt svart linne och en vit adidas tröja! Mys kläder.
Idag är det en skön dag i skolan börjar 10.30 och slutar 14.45 bara två lektioner, super skönt!
Nu måste jag klä på mig jacka och skor, sen kila iväg till bussen. Skriver när jag kommer hem.
Kram E

Mörkret har tagit över mig..

Nu har jag kollat klart på hemmafruarna, sitter här med ett glas vatten  och en macka i handen.
Imorgon börjar jag halv elva såå skönt! sista dagen i veckan med en längre sovmorgon. Sen på torsdag börjar jag 08.00, fredag 09.00 sen jobb i helgen, kom på att lönen jag jobbar för nu kommer förmodligen på julafton, det är december lönen jag jobbar för nu inte novemberlönen, så det var lite segt. Får spara pengar till allas julklappar för de jag har jobbat nu. Tänkte äta upp nu sen ska jag borsta tänderna och sen sova. Tog en varm dusch innan Desperate Housewvives, det var jätte skönt ångade i hela badrummet.
Skriver imorgon innan skolan om jag är något piggare en vanligt annars skriver jag efter skolan.
God natt!
Kram E

Desperate Housewives..

Skulle bara påminna att Desperate Housewives är ikväll 21.00 på kanal 5!
Nu vet du de jonna, så du inte missar det!
Kram E

21.00 kanal5


En dag närmare fredag!

Kom hem för ett litet tag sedan från praktiken. Den här dagen gick faktiskt jätte fort, den bara rann iväg. Det var nog för att de var praktik och inte skola. Idag hade jag ingen egen kund, så fick färga Ewas hår, hon blev jäte fin i håret de var en brun toning med lite rött i, jätte snygg till hösten passade henne jätte bra! Sen har vi i stort sett bara suttit och snackat och haft jätte roligt. Ewa bjöd mig på en avokado sallad till lunch som tack för hjälpen med håret.
Vårdcentralen gick väl sådär, hatar att vänta på min tur, är för rastlös för att vänta. Jag och mamma var där för tidigt (fråga inte varför, för dom är alltid sena och vet inte varför mamma ville åka tidigare?) Men vi fick iaf bara vänta en kvart. Jag skulle visa mitt bett i huvet, men vi hittade det inte. Så läkaren sa att så fort de börjar klia igen så ska jag ta en penna och ringa in bettet eller "bulan" så ska jag bestämma en tid med honom så fort som möjligt så ska han skära av den! blir ju jätte rädd när han säger: "Ja så skär vi av den när du kommer hit! " han kunde sagt de på ett lite bättre sett som ungefär: "När du har hittat bettet så ringer du mig så kan vi ta bort det" men icke... Jag var så rastlös på praktiken så jag gick in till en affär som ligger bredvid och köpte jättefina ljus och en ljusbricka. Allt det kostade bara 131kr jätte billigt!
Föresten hittade jag min sladd till både kamera och mobilen så tog några kort på lägenheten.
Här är några bilder på lägenheten
Nu ska jag försöka komma på någonting att äta.. det svåra är inte att laga maten det är att komma på vad man ska laga för mat som går hyffsat snabbt att tillaga. Funderar på att göra kycklingfilé med ris och currysås ikväll.. Ge mig några bra förslag på en enkel och god maträtt tack! och nyttig!
Nu måste jag sätta igång med maten, älsklingen kommer om 20 minuter så ska tända lite ljus och göra mysigt till oss.
Skriver senare!
Kram E

Trött var ordet..!

God morgon! Jag är nog den segaste människan på morgonen.. Har så svårt för att komma upp, men när jag väl är uppe är det okej. Men allt jag gör tar 150år så de måste jag öva på! 
Om ungefär tjugo minuter måste jag gå till bussen, hoppas den kommer i tid, är alltid sen! Jag hinner vara på praktiken i ungefär tio minuter, en kvart innan jag ska till vårdcentralen, Har tid där halv elva tror jag det var... Ska kolla ett bett i huvet jag fick för ett år och ca 7 månader sedan.. De har kliat hela tiden jätte jobbigt.. 
Tänkte försöka hinna äta frukost nu, skriver sen när jag kommer hem! 
kram E 

Varmdusch..

Funderer på att gå och lägga mig tidigare idag. känner mig frussen och trött.
Matchen blev 5-3 till MFF, älsklingen är sur för att hammarby förlorade.. själv bryr jag mig inte så mycket fattar ändå inte så mycket av fotboll, de ända roliga är att gå på matchen annars är de inte så jätte roligt... Imorgon har jag praktik och börjar 10.00, resan dit tar bara ca sju minuter med buss. Så de blir lite sovmorgon iaf.
Jag och min älskling har precis flyttat eller vi har nog bott här i 2-3 veckor, men det är ändå nytt för oss. Vi bor i en etta på 42 kvadratmeter och den är faktiskt ganska stor, köket är avdelat och sen är det en sovalkå med ett stort drapper iför. Jag ska ta bilder på lägenheten imorgon och lägga upp på bloggen. Men ska kolla klart på en film på TV 1000 nu sen ska jag ta en snabb varm dusch och sen sova..ZzZZzzzZz ..
Skriver imorgon innan praktiken om jag kommer upp tidigare annars skriver jag när jag kommer hem! God natt!

KRAM E




En lång plågsam dag i skolan..

Idag har det varit en låååång dag i skolan, kanske inte så konstigt har ju haft lov i en vecka så man var lite seg i kroppen på att börja lyssna på lärarna och hänga med, alla var lite små trötta och ofokuserade. Konstigt att man inte är utvilad efter en veckas lov, man vill ju bara vara ledig ännu  längre! Men kan trösta mig med att jullovet är om sju veckor! (JIPPIE) det är ju inte alls långt kvar tills de!
I helgen ska jag förmodligen jobba, ska ta så mycket tider jag kan för lönen jag jobbar för nu kommer i november om jag inte har fel, så de blir perfekt till när man ska handla allas julklappar. Kan inte fatta att det är julafton snart?! Det har gått helt sjukt fort, tyckte de var sommar nyss, och nu har jag liksom vinterjackan på mig med tummvantar.. riktigt kallt ute, och mörkt som natten vid 4 tiden, jag blir jätte trött av det.. Fast hösten/vintern är lite små mysigt fast de är kallt. Funderar på vad jag ska köpa för vinterskor, många har UGGS och jag tycker dom är jätte söta, men dom är gan ska klumpiga.. måste in till stan och leta reda på ett par varma skor. Vinterjackan har jag redan, kanske en mössa om det blir riktigt kallt? tycker inte om mössa så mycket men någon fin som jag trivs i skulle man nog kunna hitta.  I julklapp önskar jag mig en laptop som jag vet att jag kommer att få ( WOHOO) Den är vit, liten och söt med en webbkamera. Ville ha en rosa men den modellen finns inte i rosa såklart, så jag tar en vit istället!
Men nog om vintern så var jag på en halloweenfest i lördags med pojkvännen (såklart) Hanne och hennes pojkvän Matte och självklart Jonna! Sen var de många fler på festen.. Jag var en pirat, Pojkvännen var en död människa ? eller något sånt liknande, Hanne och Matte var ett gangsterpar jätte snygga! Och jonna var Marilyn Monroe! Bäst klädda var nog Jonna, hon var så sjukt likt originalet! Ska fråga henne om en bild så jag kan visa hur bra hon  var utklädd!
När klockan var tio på kvällen trodde jag att den var 01.00! Vi hade ju fixat och så hela dagen så jag trodde klockan var mycket mer än vad den var! Så vi höll inte igång hela natten som alla andra gjorde, dem hade festat till sju på morgonen medans vi drog vid ett eller två, kommer inte ihåg hur mycket klockan var när vi tog taxin hem.. Och det hade inget med alkoholen att göra för ni som trodde de haha!

Här är en bild på mig och älskling!


Nu ska jag kolla matchen och dricka te, skriver sen innan jag går och lägger mig.
Kram E

"Ger mig in i bloggvärlden"

Jag läser många bloggar och tycker att det är jätte roligt, och nu tänkte jag själv börja skriva. Jag kommer att skriva i bloggen för min skull, som en dagbok som man kan gå tillbaka tll och läsa. Jag kommer skriva om vad jag gör på dagarna och hur jag mår, funderingar och sånt. Alltså kommer bloggen handla om mig och mitt liv!
Vet inte vad man ska skriva mer i det första inlägget det finns ingetspeciellt sätt att börja på så nu kommer jag bara börja skriva dagligen.Jag ska leta reda på  min sladd till mobilen och kameran så jag kan lägga in bilder på allt som händer på dagarna..  ska fixa litemed bloggen nu sen ska jag kolla på ett avsnitt av Desperate housewives med pojkvännen myspys! Måste bara skriva att bilden på mig är old är brunett och ska fixa en ny! 
 kram E


RSS 2.0